Dodaj do ulubionych

Rekomendacje muzyczne

• Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.13, 21:58
      www.youtube.com/watch?v=YKlbJnAGOHQ
      Dobranoc:-)
      • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 21.08.13, 22:11
        Szacun , wymiękam ,pa
        Dobranoc:)
        • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.13, 22:21
          Byłam dzisiaj u Nieznajomej, Młody tak zasuwał na rowerku w pokoju, że trzeba było uciekać z nogami na łóżko, przezabawny dzieciak, potem nam w kuchni serwował pierogi, kompot, zupę, powyciągał garnki i w mig nam nagotował:-) Przetrenuj ją trochę, musi spalić te kalorie, pa, do zobaczyska:-)
          • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.13, 22:22
            Ją:-)
          • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 21.08.13, 22:27
            FAJNY CHŁOPAK Z NIEGO , robię co mogę , musiał bym pewnie z nią zamieszkać bo sama jazda to jest pikuś .Kazałem napisać na lodówce " mój wróg " , ale kartki pewnie nie było ?
            poz:)
            • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.13, 22:36
              Było dobre jedzonko na stole mające dużo kalorii, ale nie będę skarżyć, dobranoc:-)
              Lodówka, mój przyjaciel, tylko trza większe ..kupować spodnie:-)
              • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 21.08.13, 22:40
                Dzięki za kabel......idź już spać , odpoczywaj przed podróżą , do zobaczenia , pa:)
                dobranoc:)
                • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 22.08.13, 04:18
                  www.youtube.com/watch?v=t4-vUtNf7s4
    • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 22.08.13, 13:11
      www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8
      www.youtube.com/watch?v=pAgnJDJN4VA
      • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 22.08.13, 16:37
        www.youtube.com/watch?v=ktRsl2hAPhY
        • Gość: meloman Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.13, 12:46
          www.youtube.com/watch?v=T778EQC-wa8
          • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 23.08.13, 13:55
            www.youtube.com/watch?v=QhQdIAj70ec
            • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 23.08.13, 18:54
              www.youtube.com/watch?v=9BMwcO6_hyA
              • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 23.08.13, 19:02
                www.youtube.com/watch?v=Xgcxd9wtXUE
                • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 24.08.13, 19:12
                  www.youtube.com/watch?v=p2Rch6WvPJE
                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 25.08.13, 05:25
                    www.youtube.com/watch?v=qCIyK3ec4kE
                    • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 26.08.13, 06:59
                      www.youtube.com/watch?v=4O_YMLDvvnw
                      • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 26.08.13, 09:33
                        www.youtube.com/watch?v=gxYYo081fek
                        • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 14:29
                          Dla Przyjaciół z tego wątku:-) Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję, że zawsze mogę na Was liczyć:-)

www.youtube.com/watch?v=cTqzP2_4q0Q
                          • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 26.08.13, 14:45
                            Trze­ba umieć wal­czyć o swo­je marze­nia, ale trze­ba też wie­dzieć, które dro­gi są nie do prze­bycia i zacho­wać siły na przejście in­ny­mi ścieżkami.
                            Dziękuję , pozdrawiam:):):)
                            • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 26.08.13, 15:01
                              Wróciłaś z Zakopanego?.
                              www.youtube.com/watch?v=Ywgj7-n6xBc
                              • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 15:32
                                Wczoraj wróciliśmy z Zakopanego, w sobotę byliśmy nad Morskim Okiem, cudnie tam, pozdrawiam:-)
                              • Gość: Do Lechowskiego Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 19:30
                                Piękny utwór i góry. Dziękuję:-) Córy napstrykały zdjęć, ale jeszcze ich nie oglądałam, pa:-)
                            • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 26.08.13, 15:03
                              :)
                              www.youtube.com/watch?v=65haiH_0BoA
                              • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 26.08.13, 15:30

• Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 15:35
                                  Dziękuję Wam za piosenki, wysłucham wieczorem, prasowanie czeka z tyłu na desce:-) Pozdrawiam:-)
                                • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 26.08.13, 15:53
                                  www.youtube.com/watch?v=i7a1la-yfaE
                              • Gość: Do Zybi Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 19:33
                                Chwytam marzenia i ślę serdeczne pozdrowienia:-)
                                • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 27.08.13, 22:28
                                  www.youtube.com/watch?v=XSJMsRGh5H4
                                  pozdrawiam:)
                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 28.08.13, 21:33
                                    pozdrawiam:)
                                    www.youtube.com/watch?v=0KJ60uJZ3-Q
                                    • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 29.08.13, 09:05
                                      Sierpień to dla mojego pokolenia to przede wszystkiego Solidarność.
                                      www.youtube.com/watch?v=ju_Tu2ASuDg
                                      • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 29.08.13, 21:38
                                        :-)
                                        www.youtube.com/watch?v=p47fEXGabaY
                                        www.youtube.com/watch?v=vCEvCXuglqo
                                        • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 30.08.13, 07:56
                                          (*)
                                          www.youtube.com/watch?v=o7GJgncybV8
                                          www.youtube.com/watch?v=T4ZpYkxOCCA
                                          • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 08:21
                                            Piękna muzyka, moje klimaty, ślę pozdrowienia z wiejskiej chaty:-)
                                            • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 30.08.13, 09:39
                                              Niestety koniec wakacji..
                                              www.youtube.com/watch?v=Kxm680KrkOE&list=RD023yzOQ8--R28&feature=player_detailpage
                                              • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 09:55
                                                Nie żal mi końca wakacji, tęsknię za dzieciakami. Takich utworów nigdy dosyć, dziękuję i serdecznie pozdrawiam:-)
                                                • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 11:43
                                                  www.youtube.com/watch?v=mhVWHDxdd-U
                                                  Witam i serdecznie polecam życząc miłego słuchania.:)

• Gość: e-nieznajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.flash-net.pl 30.08.13, 11:54
                                                    co wy na to:

www.youtube.com/watch?v=gAFVlWN7eBA
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 30.08.13, 12:17
                                                    Zdecydowanie wolę to;
                                                    www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Fv7P8QKK7iQ
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 30.08.13, 13:27
                                                    Dla pięknych dziewcząt z tego wątku..
                                                    www.youtube.com/watch?v=H0ShCtRulz8&feature=player_detailpage&list=RD023yzOQ8--R28
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 20:50
                                                    W końcu Ktoś docenił kobiety w tym wątku,
                                                    w Jędrusia przemiłym, muzycznym zakątku:-)
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 20:47
                                                    Dzięki, Andrzejku, dobranoc:-)
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 21:17
                                                    www.youtube.com/watch?v=Tivmr_YZEhQ
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 21:26
                                                    www.youtube.com/watch?v=cbsXB8uCMqk
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 31.08.13, 20:53
                                                    Dobrej nocy:-)
                                                    www.youtube.com/watch?v=86XpVmgZz9o
                                                    www.youtube.com/watch?v=nlYd3froWr4
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.13, 21:24
                                                    Dzięki, Zybi za mojego ulubionego piosenkarza z okresu studiów. Wypiłam mocną kawę po południu, miałam zamiar szyć, ale mnie ścięło i spałam ze 2 godziny. Nieciekawa pogoda się zapowiada na jutro, gdyby Was złapał deszcz, to wdepnijcie na kawę do domku, który Wam ostatnio pokazywałam. Tam też dobrą kawę robią:-) Dobranoc:-)
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 01.09.13, 10:10
                                                    Pozostaje tylko słuchać nam muzy , ale jestem dobrej myśli........:):)
                                                    słonecznego dnia:)
                                                    www.youtube.com/watch?v=IxOM-RQveOo
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 01.09.13, 18:41
                                                    (*)poz
                                                    www.youtube.com/watch?v=FKUipmvm4v0
                                                    www.youtube.com/watch?v=aK4P2wEZU10
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 02.09.13, 12:48
                                                    www.youtube.com/watch?v=q5MKURoYWuQ
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 03.09.13, 10:48
                                                    Muzyka sie nie starzeje....my sie tylko starzejemy.
                                                    www.youtube.com/watch?v=J0h6Yz50VZ0&feature=player_embedded
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 03.09.13, 11:18
                                                    lechowski51 napisał:
                                                    > Muzyka sie nie starzeje....my sie tylko starzejemy.

I tu się z Tobą zgadzam . poz
                                                    www.youtube.com/watch?v=AxJxUFoR0Es
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 04.09.13, 19:16
                                                    www.youtube.com/watch?v=JZEjtdswUis
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 05.09.13, 11:38
                                                    Juz chyba gdzieś tutaj to linkowałem ale z chęcią wysłuchałem kolejny raz zwłaszcza,że Filadelfię trochę poznałem.Tym razem salsa z Kuby..
                                                    www.youtube.com/watch?v=mH47G8UNxIg&feature=player_embedded
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 05.09.13, 18:43
                                                    www.youtube.com/watch?v=fX5USg8_1gA
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 05.09.13, 20:09
                                                    Widziałem go na podobnym koncercie,też w MSG tylko parę lat wcześniej.Miał wtedy w składzie genialnego grajka na harmonijce ustnej.
                                                    www.youtube.com/watch?v=RiadWnUH_7I
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 06.09.13, 13:56
                                                    www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6D6cw8Ob2sk
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 06.09.13, 14:06
                                                    www.youtube.com/watch?v=NLlOeGeVih4
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 07.09.13, 08:27
                                                    Idealne na nocne czytanie i rozmyslania...
                                                    www.youtube.com/watch?v=7HP9ifJ-qzw&list=RD027HP9ifJ-qzw
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 08.09.13, 10:03
                                                    www.youtube.com/watch?v=Lr0xJBsVbZY
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.13, 18:12
                                                    www.youtube.com/watch?v=OJdA1OTJRh8
                                                  • Gość: Do Lechowskiego Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.13, 19:42
                                                    Masz rację:-) Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru:-)
                                                  • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 07:27
                                                    www.youtube.com/watch?v=mtCJmK2IzTU
                                                    z życzeniami dla wszystkich miłego dnia...:)
                                                  • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 08:42
                                                    www.youtube.com/watch?v=gbaRKKpYIqE
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 08:49
                                                    Witaj, Andrzejku, dla Ciebie, znasz dobrze rosyjski, :-) Pozdrawiam cieplutko:-)
                                                    www.youtube.com/watch?v=oMSpwEG0WVM
                                                    Dziękuję za piosenki i ściskam z całej siły:-)
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 10.09.13, 05:44
                                                    (*)
                                                    www.youtube.com/watch?v=Fh8Ic6MbtoU
                                                  • Gość: Dla Andrzeja Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 17:49
                                                    Podziękowanie za dzisiejsze rymowanie o pierogach i śmietanie:-)
                                                    www.youtube.com/watch?v=HjHANh82UCQ
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 10.09.13, 23:53
                                                    (*)
                                                    www.youtube.com/watch?v=1WafgO3HVHk
    • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 12.09.13, 18:06
      www.youtube.com/watch?v=ogeuinHxlqw
      • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.13, 21:41
        ww.youtube.com/watch?v=qPszVzr6mMM
        dobranoc:-)
        • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 12.09.13, 22:59
          Deszczowo...
          www.youtube.com/watch?v=Y7zdWI1TmRo&feature=player_embedded
          www.youtube.com/watch?v=IPmWcc6vk9k&feature=player_embedded
          www.youtube.com/watch?v=Q9qA8cfSyfA&feature=player_embedded
          • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 13.09.13, 05:47
            Nastrojowo.....
            www.youtube.com/watch?v=f38PAucbU6c
            • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.13, 06:05
              Witaj, ślicznie śpiewa, dawno Jej nie słuchałam, dziękuję. Spróbuję jeszcze podrzemać, pa:-)
              • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 14.09.13, 16:27
                Może to znacznie odbiega od konwencji ostatnich piosenek ale clip jest rewelacyjny,więć z przyjemnością polecam.
                www.youtube.com/watch?v=QvqLy88OPJ4&feature=player_embedded
                • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 09:02
                  Dziękuję, Lechowski, za takie piosenki, pozdrawiam:-)
          • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 09:01
            Witam, poryczałam się przy pierwszej piosence. Uczestniczyłam pod koniec wakacji w pogrzebie 18-latka. Trzecia piosenka też fajna, mam dylemat, czy ściąć włosy. Wczoraj córa zdawała prawko u męża, byli w Mielcu, poradziła sobie, ponoć były jakieś drobne uchybienia. Chyba Jej dzisiaj pozwoli pojechać na randkę moim autem i tak już jest stuknięte:-) Pozdrawiam cieplutko, idę dzisiaj na grzyby, może znajdę do wieczora chociaż muchomora:-)
            • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 15.09.13, 11:26
              (*)
              www.youtube.com/watch?v=fBv7DhgMjyM
              • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 15.09.13, 14:42
                Jak tam znajoma grzyby?.Byłem wczoraj i uzbierałem troche kozaków,borowików i jak to u nas mówią siniaków/podgrzybków/
                Kropi więc coś pogodnego.Przy okazj powędrowałem sobie po dawno nie widzianym Londynie
                www.youtube.com/watch?v=Q4sPkS8b62Q&feature=player_embedded
                • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 17:29
                  Ba! Mam w kuchni pełno podgrzybków, znalazłam kozaka:-) U nas też tak mówią, siniaki. U mnie słońce świeci, ale kropiło. Pozdrawiam i dziekuję za piosenkę.
                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 16:43
                    www.youtube.com/watch?v=r6d67k3XRg8
                    www.youtube.com/watch?v=G1-NBG4nbhM
                    Pozdrawiam:-)
                    • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 16.09.13, 17:43
                      (*)
                      www.youtube.com/watch?v=BNdAkct7RBk
            • enieznajoma Re: Rekomendacje muzyczne 17.09.13, 10:33
              ooo szykuje sie metamorfoza na glowie? :)

znajoma: z checia poogladam efekty:)
              • Gość: Do Nieznajomej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 17:53
                Mam za krótką grzywkę, poza tym może być:-)
    • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 14:31
      www.youtube.com/watch?v=CZrMiX8BWz4
      • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 17.09.13, 14:42
        www.youtube.com/watch?v=pDed89Ti9ZA
        • Gość: Do Zybi Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 17:57
          Lubię tę piosenkę, dzięki. Wczoraj córa podobnie pomalowała oczy i ją opierniczyłam. Ja chodziłam bez makijażu do liceum. Pozdrawiam:-)
      • Gość: Do Andrzeja Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 17:54
        Dzięki, na laptopie nie otworzyłam, mąż próbuje coś z nim zrobić, pa:-)
        • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 19:11
          www.youtube.com/watch?v=iw1SwzyWGvo
          • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 18.09.13, 05:28
            www.youtube.com/watch?v=nnU4tS8kDfI
            • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.13, 07:03
              Pozdrawiam przyjaciół z tego wątku i życzę pogodnego nastroju na cały dzień:-)

www.youtube.com/watch?v=fBVPFlx-CFs
              • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 21:57
                www.youtube.com/watch?v=y6jD-Du8a2odobranoc
                • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 27.09.13, 09:19
                  Jesiennie...
                  www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Yg7i2U1H5dE
                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.13, 07:35
                    www.youtube.com/watch?v=bSj31u3urvs
                    • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.13, 07:47
                      Witam, pozdrawiam gospodarza i gości tego wątku życząc pogodnego nastroju na cały dzień.
                      www.youtube.com/watch?v=uRmTo44Sve0
                      • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.13, 08:00
                        www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yd2AkVX6Aao
                        • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.13, 13:55
                          www.youtube.com/watch?v=VYthIhYMvjM
                          • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 28.09.13, 14:25
                            Byłem na grzybach.I dlatego..
                            www.youtube.com/watch?v=qgBY9r1uirc
                          • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 28.09.13, 17:56
                            www.youtube.com/watch?v=Ly9SDIP1UCE
                            • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.13, 21:43
                              www.youtube.com/watch?v=9l1jJ7KIwAg

Pozdrawiam:)
                              • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 14.10.13, 11:27
                                www.youtube.com/watch?v=Dfma76tSKEs
                                • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.13, 16:40
                                  www.youtube.com/watch?v=0lL_4bxLpe4
                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 14.10.13, 18:42
                                    Cała Jej płyta Czekaj jest świetna!
                                    www.youtube.com/watch?v=MZi3cH1ymlQ
                                    • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.13, 17:09
                                      Witam, nie znałam tego utworu, ładny, jak wszystkie Jej piosenki. Uśpił mnie, pozdro, miłego wieczoru:-)
                                      • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 16.10.13, 20:37
                                        To polecam Ci ciekawy głos z Polski.To z jej debiutanckiej płyty
                                        www.youtube.com/watch?v=4GVrDx6dRSY
                                        • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 24.10.13, 16:51
                                          Niedługo czas Zaduszek....
                                          www.youtube.com/watch?v=UaCXHxeHWVw
                                          • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 26.10.13, 14:37
                                            www.youtube.com/watch?v=JVE9oL-c6js&feature=player_detailpage&list=PLE183F7338025CC5E
                                            • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 22:23
                                              www.youtube.com/watch?v=ZzSciWPoAA8
                                              • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 29.10.13, 09:14
                                                Ona jest zachwycająca...
                                                www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZzSciWPoAA8
                                                • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 29.10.13, 16:49
                                                  www.youtube.com/watch?v=D_P-v1BVQn8
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 05.11.13, 10:59
                                                    www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rr1DSgjhRqE
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 16:56
                                                    www.youtube.com/watch?v=fwpuV2W49vE
                                                    Dzisiaj uczennica gimnazjum pięknie zaśpiewała ten utwór, wzruszył mnie, posłuchajcie, pozdrawiam, miłego wieczoru:-)
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 19:32
                                                    www.youtube.com/watch?v=RGHcea-c0kM
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 09.11.13, 20:21
                                                    ...a to znasz?
                                                    www.youtube.com/watch?v=JQgl3Xi2FXQ
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 09.11.13, 20:23
                                                    ...i bardziej optymistycznie
                                                    www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pXCT3PxQ4Yc
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 09.11.13, 20:35
                                                    ...a jak Ci sie spodoba,to wysłuchaj całej płyty.Ja nie mogłem się oderwać!
                                                    www.youtube.com/watch?v=fHaj1Eae9nA
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.13, 09:36
                                                    Znam, dziękuję, "ludzie ludziom zgotowali ten los". Na maturze pisałam temat tragizm wojny i okupacji na podstawie książek i filmów. Na egzaminie wstępnym do liceum pisałam na temat tragizmu dziecka podczas wojny, 4 dostałam. Z matmy też na 4 zdałam, p. Szarek mnie przyłapała, myślała że ściągam a ja nie miałam żadnych ściąg:-) Kiedyś były egzaminy wstępne do szkół i jestem za tym. Na studia zdałam ciut ciut lepiej ale to zasługa tarnobrzeskiej ucitielnicy:-) Jach to porządna szkoła:-)
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 10.11.13, 14:15
                                                    Zmieńmy temat na radośniejszy,przed Dniem Niepodległości.
                                                    www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GNkzucqbXTw
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 12.11.13, 20:58
                                                    ...no i dalej radośnie!
                                                    www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rr1DSgjhRqE
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 16.11.13, 13:22
                                                    Sentymentalnie...
                                                    www.youtube.com/watch?v=5HLWvYmV8VY&feature=player_embedded
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 19.11.13, 09:07
                                                    Jesień....
                                                    www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7mVggh9IMyQ
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 18:57
                                                    Piękna jesień, opalałam się dzisiaj w pracy:-) Dziękuję za Niemena i ślę ciepłe pozdrowienia:-)
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 20.11.13, 22:27
                                                    Jesień rzeczywiście piekna...
                                                    www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JDIeOx0y2bA
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 25.11.13, 14:09
                                                    www.youtube.com/watch?v=bpkLDmM6fWs&feature=player_embedded
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 17:18
                                                    Wracałam w ubiegłą sobotę od rodziców autem i na płocie był zawieszony człowiek, nogi ugięte, plecy na wierzchu. Prawe ramie wciśnięte pomiędzy sztachety. Przestraszyłam się. Wyczułam słaby puls, spal w takiej pozycji, nie mogłam go dobudzić. Sąsiad, zasnął tuż przed swoja posesją. Psy mnie obszczekały, ale Jego siostra dała mu radę. Alkohol to zguba ludzkości i cierpią tylko na tym żony i dzieci, a czasem głupi wpis do Przyjaciela w internet wleci:-) Pozdrawiam, miłego wieczoru:-)
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 25.11.13, 17:47
                                                    Niestety!.Ostatnio pooglądałem trochę filmów,ktorych nie wyświetlają w multipleksach,o współczesnej młodzieży...i się przeraziłem!.Troche świata widziałem,ale to co zobaczysz Bring Ring,Disconnect czy w Sali samobójców autentycznie porusza i zniewala.Przestaliśmy ze sobą rozmawiać.Sypią się więzy w rodzinach,w firmach trwa walka szczurów,pozostaje więc ucieczka w anonimowy internet,gdzie szukają uczucia a znajdują przemoc i bezwględność.Jak chcesz znaleźć trochę nadziei i optymizmu,to na koniec polecam Szkołę uczuć.
                                                    ...a to coś dla Twoich "małolatów" a może i sama posłuchasz?
                                                    www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VNVFkfYbPY0
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 25.11.13, 18:00
                                                    To myślę na pewno Ci się spodoba
                                                    www.youtube.com/watch?v=fHaj1Eae9nA
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 18:16
                                                    Młody jest w porządku, to tatuś taki przykład daje, niestety.
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 26.11.13, 17:17
                                                    To kim jesteśmy,kim są czy będą nasze dzieci,to efekt naszego świadomego działania,naszych zaniechań,zaniedbań czy też braku umiejętności.Jest w tym też wpływ środowiska rówieśniczego,szkoły,mediów,koscioła...
                                                    www.youtube.com/watch?v=PIBNgR08W2g
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 07:51
                                                    Witaj, Lechowski, dziękuję za wszystkie propozycje muzyczne. Córy miały próbne matury. Stanęłam niedawno w obronie nauczyciela i do tej pory czuję niesmak. Rodzice bezkrytycznie wierzą swoim dzieciom a ja tam wiem swoje. Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego weekendu:-)
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 08:03
                                                    www.youtube.com/watch?v=sSRQCMq1gB8
                                                    Tego słucha moja córa:-)
                                                  • Gość: Niestety Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 30.11.13, 00:50
                                                    Nieznajomo, nie czyń sobie nadziei, ten facet to ksiądz - wikary z Bochni! Niestety.
    • Gość: Jakiśmaniak? Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 29.11.13, 21:51
      Z ostatnich 20 postów tego liczącego 1462 posty tematu 13 to posty niejakiego lechowskiego51.!13 na 20! Czy to aby nie jakiś maniak? ;-(
      • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 08:13
        www.youtube.com/watch?v=_0loJvZ9Xqo
        • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 08:28
          www.youtube.com/watch?v=wPxMG-Mft_4
          • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 30.11.13, 14:57
            Apropos rodziców i nauczycieli!.Raz,jedyny raz interwieniowałem w szkole,gdy w ramach wymiany mieli jechać do Danii, najlepsi uczniowie i sportowcy.Córka,która startowała w Finale Ogólnopolskim Czwórboju Lekkoatletycznego a jej oceny zawsze zbliżały się do piątki,została wpisana na listę rezerwową a jej miejsce zająl syn sbeka z ocenami około trójki.Zasada zawsze w domu była taka,że nauczyciel ma rację.
            www.youtube.com/watch?v=C3uoZtHG4qA&feature=player_embedded
            • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 30.11.13, 15:33
              www.youtube.com/watch?v=bZh3Nj7HuEo
              • Gość: Maniacy Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 30.11.13, 19:31
                No tak, forum wzajemnej adoracji... :-)) Tylko dlaczego nie wymienicie się adresami, zamiast absorbować uwagę normalnych forumowiczów?
                • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 19:41
                  www.youtube.com/watch?v=KO0zk070kIA
                  • Gość: Dla Andrzeja Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 19:53
                    www.youtube.com/watch?v=f91EaqWRrJQ
                    • Gość: Odważny Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 30.11.13, 20:03
                      Hulewicz i... lechowski51? No, no, odważne! ;-)
                • Gość: roki Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.11.13, 21:35
                  I Ty uważasz się za normalnego ?, jaką lecznicę zamkniętą opuściłeś ?
                  Przyznaj się !!
            • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 22:18
              Lechowski, nie zawsze n-l ma rację, czasami podcina skrzydła, dobranoc:-)
              • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 30.11.13, 22:59
                Nawet jak podcina skrzydła,to nie znaczy,że ma osłabiać autorytet nauczyciela,przyznając dziecku rację w sporze z nauczycielem i wychowawcą.Podobnie wygląda to w rodzinie.Nawet jak Twój mąż nie ma racji w relacjach z córkami,to nie możesz tego artykułować w rozmowach z nimi.Powinnaś to zrobić w rozmowie z mężem.
                www.youtube.com/watch?v=C3uoZtHG4qA&feature=player_embedded
                • Gość: Przygadywał Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 30.11.13, 23:30
                  Coś, jakby, nie masz snu... ;-))
                • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 08:38
                  To nie jest takie proste, Lechowski, pozdrawiam.
                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 08:41
                    Ja przyznałam dziecku rację i zgodziłam się na to, co zrobiła. Ma moją naturę, tak samo bym się zachowała. Pozdrawiam.

• Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 08:56
                      Wzruszył mnie ten utwór, posłuchajcie:-)
                      www.youtube.com/watch?v=JY20_fb4pFI
                    • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 01.12.13, 09:23
                      Nic nie ma gorszego w wychowaniu dzieci,jak brak konsekwencji-czyli ojciec swoje a matka swoje.
                      • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 04.12.13, 21:20
                        www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6q6UszdIq6s
                        • Gość: Samsobiesterem... Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 04.12.13, 22:28
                          Odnoszę wrażenie, że nie zauważyłeś, iż odpowiadasz na swój własny post i sam sobie dedykujesz piosenkę Borysewicza, że o Kukizie nie wspomnę! ;-)
                          Nie rozumiem tylko, dlaczego pomawiasz mnie o prowadzenie rozmów z samym sobą? :-((
                          Mam nadzieję, że mimo wszystko, o Znajomej nie zapominasz...
                          • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 05.12.13, 15:18
                            Nawet tutaj zacząłeś smrodzić!
                            www.youtube.com/watch?v=9J3L3GyQyzo&feature=player_embedded
                            • Gość: Chanel Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 05.12.13, 20:44
                              Jak się wydaje, Znajoma chyba nie przepada za twoim zapachem. ;-))
                              • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 05.12.13, 21:16
                                Jeszcze raz prosze!.Nie zasmradzaj przynajmniej tego wątku.Masz jakiegoś ciekawego wykonawcę czy melodię,to się z nami podziel...
                                www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SZTPbtYhl5E
                                • Gość: Zasmradzacz Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 05.12.13, 22:40
                                  Odnoszę wrażenie, że słowo "zasmradzać" nie pasuje do wysublimowanych treści tego wątku, szczególnie zaś, jeśli używa go kapłan! Nie sądzisz, że to jednak upadek obyczajów? :-(
                              • Gość: roki Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.12.13, 21:30
                                Taka mała rzeszowska menda, co to skacze jak pchła ;))
                                Taki mały pasożyt, a jak kąsa, nie warto zwracać na niego uwagi.
                                I tak ktoś go rozdepcze, kwestia czasu lechowski51.
                                • Gość: Mendaipasożyt Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 05.12.13, 22:12
                                  Ale ta "menda" nigdy nie nazwała Cię "mendą", "co to skacze jak pchła", ani nawet "takim małym pasożytem" i nie obiecywała, że ktoś Cię rozdepcze, bo to tylko kwestia czasu (groźba karalna?)! :-(
                                  • Gość: Mikołaj:-) Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 06:40
                                    Czeka Muzykantów zgraja na Świętego Mikołaja,
                                    chociaż ciężkie mam walizki- do wyboru ładne miśki:-)
                                    Dla Założyciela wątku- Miś Uszatek na początku.
                                    Dla wiernego Lechowskiego ( nie upuszcza wątku tego)
                                    mam aniołka z porcelany i uścisk poranny ....:-)
                                    Dla Miłego Melomana ( niech mi zagra ładnie z rana)
                                    prezent dostanie wieczorem- powrócę tu z dużym worem:-)
                                    Więc na razie dla zachęty podrapię Go lekko w pięty:-)
                                    Niech tu będzie miły wątek- rekomendacji zakątek.
                                    Zybi też niech zagra czasem dla tej co mieszka pod lasem.
                                    W prezencie tu kotek czeka i mruczy miło z daleka.
                                    Dziękuję za ładne granie, zmykam na dół na śniadanie:-)
                                    • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 06.12.13, 07:02
                                      www.youtube.com/watch?v=bEEMuey3WW8
                                      ...pozdrowienia mikołajkowe dla wszystkich :))
                                      • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 07:16
                                        Dzięki za ładną piosenkę, zaliczyłam już dwa kursy na krzyżówki i poślizg:-) Pozdrawiam
                                        • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 06.12.13, 08:51
                                          Jak św.Mikołaj,to już prawie Swięta...
                                          www.youtube.com/watch?v=j-_1-uJ6Ml4&feature=player_embedded
                                    • Gość: Do Melomana Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 20:38
                                      Mikołaj ma już prąd w niebie
                                      więc śle prezenty dla Ciebie.
                                      Widzę, masz wesołą minę,
                                      przyjm więc mały upominek.
                                      Zestaw dobrych cukiereczków,
                                      przeczytaj, co jest na wieczku.
                                      Nie wiem, czy lubisz słodkości-
                                      możesz poczęstować gości:-)
                                      Oni zrobią słodkie minki,
                                      gdy zobaczą te landrynki:-)

• Gość: RodzinaNeoplus? Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 06.12.13, 21:33
                                        No tak: znajoma, Andrzej, Do melomana, Dla Andrzeja - wszyscy są abonentami Neoplusa! Oczywiście, to czysty przypadek! Oj, lechowski, lechowski... Chyba tylko Ty w to jeszcze wierzysz! I wikary z Bochni. ;-))
                                        • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 22:22
                                          Lechowski i inni:-)
                                          Moi rodzice mi zawsze powtarzali: dziecko ustąp ......... . Jestem im za to ogromnie wdzięczna. Dobranoc:-)
                                          • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 06.12.13, 22:35
                                            A mnie uczyli aby sie nie znęcać nad kalekami.
                                            • Gość: Krecha? Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 06.12.13, 23:41
                                              Dziękuję za niezwykle subtelny komplemet. Obawiam sie jednak, że u Jezusa masz krechę za pogardę dla bliźniego. ;-
                                              • Gość: Komplement Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.12.13, 00:45
                                                Przepraszam, miało być komplement! ;-( A krechę i tak masz! ;-))
                                            • Gość: NiewstydCi? Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.12.13, 00:04
                                              Właśnie przeglądałem na rzeszowskim forum wątek "Nowe książki". Ponad 500 postów! Ani jednego twojego. Nawet "Biblii". Nie wstyd Ci?
                                              • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 07.12.13, 08:54
                                                .......
                                                www.youtube.com/watch?v=VZEXEItKND0&feature=player_embedded
                                                • Gość: Who Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.12.13, 20:17
                                                  Wiedziałem, że jesteś elokwentny! Ale żeby aż tak... ;-))
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 18:11
                                                    www.youtube.com/watch?v=fo8xBYbnX3Y
                                                    Pozdrawiam fanów Rekomendacji i ślę Wam muzę do kolacji:-)
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 08.12.13, 19:09
                                                    www.youtube.com/watch?v=ZOOtTxJ6TWE
                                                  • Gość: Małyksiądz Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 08.12.13, 19:19
                                                    Aleś się spisał! Ile Ty masz lat? ;-)
                                                  • Gość: Takigniot Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 08.12.13, 19:16
                                                    Takie gnioty! Nie, dziękuję. :-((
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 22:17
                                                    www.youtube.com/watch?v=pwaPLkaYSlw
                                                  • Gość: Nagdyby Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 08.12.13, 22:35
                                                    Gdyby nie Rakowski... ;-))
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 08.12.13, 22:54
                                                    www.youtube.com/watch?v=j5rGm3kdTuk
                                                  • Gość: Niepochwali Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 08.12.13, 23:00
                                                    Taka muzyka?! Ciekawe, co na to abp Michalik? Oj, nie pochwali Cię! ;-))
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 08.12.13, 23:06
                                                    Twoja propozycja ?, łaskawco! ;-))
                                                  • Gość: Anatema Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 08.12.13, 23:15
                                                    Absolutnie, potępić! I to całe to to jednoosobowe towarzystwo! ;-(
    • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 09.12.13, 19:16
      www.youtube.com/watch?v=TR1ttVCvi_M
      • Gość: Hsara Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 09.12.13, 20:24
        A kto jest ów Arash? Nie słyszałem i na nieszczęście nie jestem w stanie przeczekać reklam! Może zatem opowiesz? Najlepiej swoimi słowami? :-)
        • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.13, 21:54
          www.youtube.com/watch?v=pj9ZWjBlFew
          • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 10.12.13, 22:24
            www.youtube.com/watch?v=5rOiW_xY-kc
            • Gość: Tozbrodnia Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.12.13, 23:40
              Wreszcie coś interesującego! Ale słuchać i oglądać coś takiego na komputerze to przecież zbrodnia! Polecam wypróbowane wzmacniacze lampowe i Blue Ray! :-((
              • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 07:16
                Uwielbiam ich. Pozdrawiam i życzę pogodnego nastroju na cały dzień:-)
                www.youtube.com/watch?v=eNvUS-6PTbs
                • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 11.12.13, 12:06
                  ...a tego przystojniaka, też ? ;))
                  www.youtube.com/watch?v=jKnCi3H2mPc
                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 17:55
                    Pewnie! Skakało się w czasach studenckich przy Jego utworach. Pozdrawiam.
                    www.youtube.com/watch?v=S3c1gewVAhE
                    • Gość: 60l-atka+ Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 11.12.13, 20:25
                      "(...) w czasach studenckich"? No tak gratuluję studenckiego gustu! Kiedy to było? 40 lat temu? ;-))
                      • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 12.12.13, 13:51
                        www.youtube.com/watch?v=G6TNSaeY2Rw&list=PLIE-HP3qWQPJD2hEQHFomE6C1rJFiGaIn
                        • Gość: Funeral Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 12.12.13, 21:02
                          Nam pisać nie kazano! :-)) Ale nie mówiło, że nie wolno wklejać klipów...
                          • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 12.12.13, 22:05
                            Znowu zasmradzasz ten wątek...
                            www.youtube.com/watch?v=EuWItmEiXo4
                            • Gość: Murder Ballads Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 12.12.13, 23:08
                              To nie ja, to Cave!
                              PS. Co za słownictwo, Wasza Przewielebność!
                              • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 12.12.13, 23:43
                                www.youtube.com/watch?v=TjL7vO8-NOg
                                • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 12.12.13, 23:45
                                  www.youtube.com/watch?v=xYoogY-UGio
                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 12.12.13, 23:47
                                    www.youtube.com/watch?v=56URBUpOO-E
                                    • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 12.12.13, 23:49
                                      www.youtube.com/watch?v=8hPoOOhXg-k
                                      • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 12.12.13, 23:51
                                        www.youtube.com/watch?v=HRtVLrIIojQ
                                        • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 12.12.13, 23:52
                                          www.youtube.com/watch?v=ax1piWZbRm4
                                          • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 12.12.13, 23:54
                                            www.youtube.com/watch?v=XmN4C9rKWos
                                            • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 13.12.13, 00:27
                                              www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8
                                              • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 13.12.13, 06:02
                                                ..a może ?
                                                www.youtube.com/watch?v=-jFpuNIsEsw
                                                • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 08:38
                                                  Witam, dziękuję za muzyczne propozycje, wysłucham wieczorem, potańczę z żelazkiem, pozdrawiam Was serdecznie i życzę pogodnego nastroju na cały dzień:-)
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 13.12.13, 08:56
                                                    Przypomniał mi sie czas dyskotek.A,że dzisiaj 13 grudnia,to....
                                                    www.youtube.com/watch?v=dutgGRbvXdw
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 13.12.13, 09:12
                                                    To taki mały koncert dla " ktosia", Twoja propozycja muzyczna na czasie, miłego dnia, pozdrawiam.
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 16:43
                                                    www.youtube.com/watch?v=D8vUMBgXJEs
                                                    www.youtube.com/watch?v=R-7cWBBUedg
                                                    Pozdrawiam
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 13.12.13, 17:20
                                                    www.youtube.com/watch?v=92LuHdKNzpQ
                                                    www.youtube.com/watch?v=3r9KmmsTT8Q
                                                    ....na czasie, pozdrawiam.
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 20:18
                                                    www.youtube.com/watch?v=bpQrB0W0K1A
                                                    Pozdrawiam Miłośników rekomendacji.
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 13.12.13, 21:10
                                                    www.youtube.com/watch?v=ndBUqdm0RwwPozdrawiam.
                                                  • Gość: Propagandysta Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 13.12.13, 22:45
                                                    No tak, przypomniał Ci się czas dyskotek i... 13 grudnia. Tobie to chyba wszystko kojarzy sie z 13 grudnia. :-))
                                                  • Gość: Propagandysta Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 13.12.13, 22:47
                                                    To było, oczywiście, do lechowskiego!
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 16.12.13, 12:37
                                                    No dalej niestety smrodzisz...
                                                    www.youtube.com/watch?v=CKQYrtQh5hk
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.13, 18:29
                                                    Piękny utwór, dziękuję, Lechowski, pozdrawiam:-)
                                                  • Gość: "dalejsmrodzisz" Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 16.12.13, 20:39
                                                    Ja takich słów nigdy nie używam, Wielebny! Myślę, że Ty też przez pamięć o Jezusie, nie powinieneś takich słów używać...
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 17.12.13, 09:04
                                                    Czas Adwentu,więc ze szczególną przyjemnościa prezentuję te piosena Bartka Jaskota z Mielca
                                                    www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=v_zhzAdKBHg
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 17.12.13, 11:25
                                                    I dalej świątecznie....pozdrawiam :)
                                                    www.youtube.com/watch?v=v31cHu16J-Q
                                                  • Gość: "Dalejsmrodzisz" Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 17.12.13, 22:05
                                                    Ale "smrodzenie" w czas Adwentu jakby Ci nie przeszkadza? :-((
    • Gość: para młoda Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.13, 12:48
      polecamy zepół Echo
      • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.13, 18:26
        Zagrajcie mi coś fajnego, bo piszę program autorski i przysypiam. Pozdrawiam cieplutko, miłego wieczoru:-)
        • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 17.12.13, 18:58
          Bardzo proszę...
          www.youtube.com/watch?v=ilc5uv68VBQ
          • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.13, 19:20
            Dzięki, Lechowski, już połowę napisałam, muszę to skończyć dzisiaj, pozdrawiam:-)
            • Gość: Emanacja Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 17.12.13, 20:26
              Czy przypadkiem nie jesteś żeńską emanacją niejakiego lechowskiego, wikarego z Bochni, który zresztą nigdy owym "insynuacjom" nawet nie próbował zaprzeczyć?
        • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 17.12.13, 19:03
          A masz, nie przysypiaj....pozdrawiam:))
          www.youtube.com/watch?v=ycDf0H4K7Ao
          • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.13, 20:34
            Dzięki, Zybi, skończyłam i wysłałam, tam, gdzie trzeba, teraz mogę zatańczyć. Pozdrawiam i dziękuję Wam za wsparcie:-)
            • Gość: Emanacja Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 17.12.13, 21:19
              Wam? Mnie też? Zbytek łaski, Wielebny! No chyba, że Zybi to oni... ;-))
              • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 17.12.13, 21:51
                www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Se_QtwTo_iI
                • Gość: Emanacja Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.rzeszow.hypnet.pl 17.12.13, 22:02
                  Podoba Ci się? Jest taka jak twoje uczennice, nieprawdaż?
                  Chyba jednak trochę Cię rozumiem i... współczuję.
                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 18.12.13, 08:38
                    www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KtBbyglq37E
                    • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 18.12.13, 08:52
                      www.youtube.com/watch?v=NhxUCNj3YVI
                      • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 18.12.13, 08:57
                        www.youtube.com/watch?v=rZpfWUY3EEs
            • Gość: znajoma Dla Lechowskiego i Zybiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 18:20
              Podziękowanie za wczorajszy dyżur:-)
              Pozdrawiam cieplutko i życzę przyjemnego wieczoru.
              www.youtube.com/watch?v=sjeZ1QDeb04
              • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 18.12.13, 19:45
                www.youtube.com/watch?v=gk0GFzFtVa8
                Pozdrawiam, miłego wieczoru :)
              • Gość: Dyżurtrojga Re: Dla Lechowskiego i Zybiego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 18.12.13, 19:59
                Rozumiem, że to był dyżur trojga! No tak, prawdziwe forum. Szkoda tylko,że bez lechowskiego. :-))
                • lechowski51 Re: Dla Lechowskiego i Zybiego 18.12.13, 22:29
                  www.youtube.com/watch?v=eDIaDS9HhMw
                  • e-zybi Re: Dla Lechowskiego i Zybiego 18.12.13, 22:53
                    www.youtube.com/watch?v=YRcQs7Qbgic
                    • Gość: Tochybagrzech Re: Dla Lechowskiego i Zybiego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 18.12.13, 23:01
                      Mam wrażenie, że zarówno Ty, jak i lechowski wspieracie jakieś niekatolickie tendencje! Joplin, Hendrix - dzieci kwiaty, narkotyki, prezerwatywy i... co jeszcze? Czy tego oczekuje od Was Jezus?
                  • Gość: Katoliczka? Re: Dla Lechowskiego i Zybiego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 18.12.13, 22:56
                    Ciekawe, czy Joplin była katoliczką? Chyba nie. ;-((
                    • lechowski51 Re: Dla Lechowskiego i Zybiego 19.12.13, 09:11
                      Nie wiesz...straszne!.Jak katoliczka to nie będziesz słuchał.A to dla takich obciachowych forumowiczów jak Ty.
                      www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9WQA7a0X3Pk
                      • lechowski51 Re: Dla Lechowskiego i Zybiego 19.12.13, 10:47
                        Ta niestety katoliczka...
                        www.youtube.com/watch?v=xf8db3Vz95I
                        • e-zybi Re: Dla Lechowskiego i Zybiego 19.12.13, 12:39
                          A ja w to nie wnikam....;))
                          www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY
                          • Gość: Andrzej Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.13, 21:54
                            www.youtube.com/watch?v=7_lK-LKwoj8
                            • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.13, 17:27
                              www.youtube.com/watch?v=7hxZxfRn1PY
                              Pozdrawiam, miłego wieczoru:-)
                              • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 29.12.13, 18:45
                                www.youtube.com/watch?v=xwtdhWltSIg
                                Pozdrawiam :)
                                • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.13, 17:10
                                  www.youtube.com/watch?v=_h_86kkeXik
                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.14, 10:58
                                    www.youtube.com/watch?v=JXq5foi7yXA
                                    • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.14, 19:58
                                      www.youtube.com/watch?v=i9CoToOwUkA
                                      Pozdrawiam, miłego wieczoru:-)
                                      • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.14, 18:35
                                        Dla Przyjaciół:-)
                                        www.youtube.com/watch?v=A_I2TSZERKI
                                        • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.14, 18:43
                                          www.youtube.com/watch?v=G9gaVskGqs0
                                          • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 05.01.14, 19:49
                                            www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
                        • Gość: Niestetykatoliczka Re: Dla Lechowskiego i Zybiego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 05.01.14, 22:30
                          No właśnie:
                          "W 2001 roku Dion, która została wychowana w wierze katolickiej, przyznała, że jej zamrożone embriony to w rzeczywistości dzieci. „Ten zamrożony embrion, który jest Nowym Jorku to moje dziecko, czekające, by ożyć” – mówiła w tym czasie."

• lechowski51 Re: Dla Lechowskiego i Zybiego 07.01.14, 11:08
                            www.youtube.com/watch?v=D-0DUPowEw0
                            • lechowski51 Re: Dla Lechowskiego i Zybiego 09.01.14, 10:34
                              www.youtube.com/watch?v=IYkIH9U-GmM
                              • Gość: znajoma Re: Dla Lechowskiego i Zybiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 11:42
                                Witam, dzięki za ładny utwór. Byliśmy wczoraj w Mielcu, Starówka i ulica za wiaduktem- bajka. Córy mnie zaciągnęły do nowej galerii Aura, nawet nie wiedziałam, że jest takowa, pozdrawiam i życzę miłego dnia:-)
                                • lechowski51 Re: Dla Lechowskiego i Zybiego 09.01.14, 11:59
                                  Aura to taki większy sklep ale czasem tam zachodzę kupić książkę czy gazetę.A oświetlenie świąteczne Mielca w porównaniu z Tarnobrzegiem,gdzie byłem w Nowy Rok rzeczywiście imponujące.
                                  www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cCj9MsakwYw
                                  • Gość: AcowBochni? Re: Dla Lechowskiego i Zybiego IP: *.opera-mini.net 09.01.14, 21:23
                                    Podzielam twoje uznanie dla świątecznego Mielca. (Już tam nie mieszkasz?) Dziwi mnie jednak twoje uznanie dla jakiegoś Żyda. Przecież nasze kolędy są takie piękne! Czy ta w ogóle wypada? :-((
                                    • lechowski51 Re: Dla Lechowskiego i Zybiego 10.01.14, 08:38
                                      www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wuKZbZgS9BA
                                      • Gość: znajoma Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 14:36
                                        www.youtube.com/watch?v=lI1Ler8fUo8
                                        Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli:-)
                                        • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 08:32
                                          Dla Milusińskich z tego wątku:-)
                                          www.youtube.com/watch?v=dUvfBSJdTzw
                            • Gość: znajoma Re: Dla Lechowskiego i Zybiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 19:42
                              Dzięki, Lechowski, słucham Phila Collinsa, mam trochę dokumentacji do uzupełnienia, będzie mi z Nim raźniej, pozdrawiam i życzę udanego wieczoru:-)
                              • Gość: znajoma Re: Dla Lechowskiego i Zybiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 20:05
                                Super muzyka, nogi same się rwą do tańca, słucham już pół godziny, pa:-)
                                • e-zybi Re: Dla Lechowskiego i Zybiego 12.01.14, 20:24
                                  www.youtube.com/watch?v=uF8-tk9qGrc
                                  • Gość: znajoma Re: Dla Lechowskiego i Zybiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 20:29
                                    Dzięki, będzie na jutro, nie mogę policzyć średniej, bo niektóre oceny są np 4/5, muszę przypilnować tego przystojniaka , co był u mnie w tym tygodniu:-)
                                    • Gość: Przystojniak Re: Dla Lechowskiego i Zybiego IP: *.opera-mini.net 12.01.14, 23:41
                                      No tak, nauczycielka! Może nawet katechetka? I tak się wygłupia na forum! :-((
                                      • lechowski51 Re: Dla Lechowskiego i Zybiego 13.01.14, 09:11
                                        Coraz gorzej z Tobą!.Oprócz księży zaczynasz wszędzie widziec katechetki!
                                        www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xiuzFNtki60
                                        • Gość: Corazgorzejzemną Re: Dla Lechowskiego i Zybiego IP: *.opera-mini.net 13.01.14, 22:49
                                          Nie bardzo rozumiem, piszesz do Lechowskiego i Zybiego, a zwracasz się do mnie i podejrzewasz, że wszędzie zaczynam widzieć księży i katechetki.
                                          No dobrze, nie jesteś zatem księdzem, przepraszam, kapłanem? A znajoma, nie jest nauczycielką i katechetką (kapłanem)?
                                          PS. Mam nadzieję, że nie powtórzysz losu Piotra. :-))
                                          PS2. Sting to już nie jest to, nawet tego nie przypomina... ;-(
                                    • Gość: znajoma Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.14, 18:32
                                      Dzięki, Zybi, za piękne melodie, piszę oceny na wywiadówkę a potem pobawię się w szewca:-) Pozdrawiam i życzę przyjemnego wieczoru.
                                      • Gość: Czylinauczycielka Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 16.01.14, 01:04
                                        Czyli nauczycielka, i niewykluczone, że katechetka... :-))
                                        "Jak się masz, kochanie, jak się masz..." :-))
                                        Oj, Zybi, Zybi! :-((
                                        • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 01:47
                                          www.youtube.com/watch?v=x1obCNdJWjc
                                          • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 16.01.14, 06:21
                                            www.youtube.com/watch?v=vrMU7fnUvrA
                                            • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 16.01.14, 11:15
                                              www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YgBNfjTcbCQ
                                              • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 16.01.14, 16:00
                                                I cos na wieczorne rozmyślania;
                                                www.youtube.com/watch?v=aTkLFjW4l2k
                                                • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 16.01.14, 17:51
                                                  www.youtube.com/watch?v=_PLq0_7k1jk
                                                  www.youtube.com/watch?v=ogeuinHxlqw
                                                  Pozdrawiam, miłego wieczoru :)
                                                • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 21:01
                                                  Dzięki, Lechowski, przed chwilą zobaczyłam kartkę z wywiadówki starszej córy i rozmyślam nad Jej polskim, dziękuję za piękny utwór, pozdrawiam:-)
                                              • Gość: Tango Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 16.01.14, 20:43
                                                A "Milonga" masz?
                                                • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 17.01.14, 22:36
                                                  www.youtube.com/watch?v=FauHsI7A0nc
                                                  • Gość: Milonga Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 17.01.14, 23:47
                                                    A miało być "Milonga"... Szkoda. :-((
    • Gość: Kasztan Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 18.01.14, 00:32
      Przyznam, Andrzeju, że zachwyciło mnie wyrażenie "muzyka wszelkiej maści"! ;-))
      • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 18.01.14, 09:19
        www.youtube.com/attribution_link?a=s27PHxWQgps&u=%2Fwatch%3Fv%3DlN3sunqCOic%26feature%3Dshare
        • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 18.01.14, 10:29
          10 lat temu zmarł jeden z największych artystów naszych czasów...
          www.youtube.com/watch?v=7mVggh9IMyQ
          • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 12:31
            Witam, dzięki, Lechowski, za Niemena, wróciłam przed chwilą z próby ze szkoły, sprzęt nagłaśniający do wymiany:-) Pozdrawiam i życzę przyjemnej soboty.
            • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 15:54
              www.youtube.com/watch?v=0AubsTXLXSI
              Miłego weekendu forumowiczom.:-)
              • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 18.01.14, 19:25
                www.youtube.com/watch?v=3j8mr-gcgoI
                • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 18.01.14, 19:47
                  Jak lubisz Pink Floyd to polecam ten koncert unplugget
                  www.youtube.com/watch?v=wtzKLVPGs4c&list=PL4B8AEFAE38E9840C
                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 18.01.14, 20:08
                    Dzięki lechowski, a kto nie lubi Pink Floyd?....., choć mogę się mylić, okaże się wieczorem ;-)
                    Pozdrawiam
                    • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 20:49
                      Bardzo lubię, dziękuję:-)
                  • Gość: Unplugged Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 18.01.14, 23:32
                    Unplugged! ;-((
          • Gość: Wartości Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 18.01.14, 23:29
            "Córki Czesława Niemena w wiele lat po śmierci sławnego ojca nie mogą dojść do porozumienia. Piosenkarz z dwóch małżeństw miał troje dzieci.
            Po raz pierwszy wziął ślub w wieku 19 lat ze swoją szkolną miłością Marią Klauzunik. Para doczekała się córki - Marii, która odziedziczyła po ojcu nazwisko Wydrzycka (prawdziwe nazwisko Czesława Niemena). Niemen opuścił jednak Marię i pierwszą żonę, po tym jak poznał modelkę Małgorzatę Krzewińską. Ze związku Małgorzaty i Czesława urodziły się dwie córki: Natalia i Eleonora."
            Pozdrawiam!
            • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 19.01.14, 10:24
              Znowu zwidy?.I miesza Ci się moralność z muzyką...
              www.youtube.com/watch?v=IJmg5_ROsJE
              • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.14, 19:21
                www.youtube.com/watch?v=G-lnKUlILYU
                • Gość: Tojużniepierwszy Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 19.01.14, 19:38
                  No tak, lechowskiemu włosy nie tylko siwieją, ale rzedną... :-))
              • Gość: Zwidy Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 19.01.14, 19:34
                No tak, muzyka nie ma nic wspólnego z moralnością. To chyba jakieś ateistyczne zwidy... ;-((
                • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 08:50
                  www.youtube.com/watch?v=BCW_Zi_JfKc
                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 10:11
                    Fajna muza, kręcę się przy 3 kawałku, polecam:-)
                    • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 11:04
                      Poryczałam się przy tym utworze, niektórzy wiedzą, dlaczego, pozdrawiam.
                      www.youtube.com/watch?v=aBUTsV-FQnI
                      • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 20.01.14, 11:44
                        Muzyka dr.House'a urokliwa....i przestań się mazgać!
                        www.youtube.com/watch?v=Ea0L-9lrU4A
                        • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 12:11
                          Dzięki, pogoda tak na mnie wpływa. Dzięki za piosenkę, na czasie:-) No, dobra, już się śmieję:-)
                        • Gość: Tosio Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 20.01.14, 20:09
                          No tak, najnowszy album... z 2011 r.
                          PS. Zdecyduj się: mazgać się, mazać czy mazgaić? Ciekawe, że najmniej dbają o czystość języka wszelkiej maści (skąd to znamy?) patrioci... ;-))
              • Gość: Sukces Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 21.01.14, 22:25
                Czy Ty naprawdę nie widzisz Himalajów megalomanii, kabotyństwa i beztalencia Cz. Wydrzyckiego? Wydrzycki - wieszcze nazwisko zresztą, z którego próbował wybawić się sentymentalno-patriotycznym pseudonimem. Dzięki ambitnej żonie publiczność ma go z głowy!
    • Gość: 999999999999999999 Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 20:24
      .
      • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 21.01.14, 23:37
        www.youtube.com/watch?v=7mVggh9IMyQ
        • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 21.01.14, 23:46
          www.youtube.com/watch?v=K59W2ZYIyOY
        • Gość: Piwowski Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 22.01.14, 00:15
          No tak, nam pisać nie kazano... :-((
          • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 08:15
            www.youtube.com/watch?v=pslwev_Ch5E

Przyjemnego słuchania..:)
            • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 22.01.14, 09:13
              Pozdrawiam w pierwszy dzień zimy...
              www.youtube.com/watch?v=W1PuJb-blp8&feature=player_embedded
              • Gość: Oburzony Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 22.01.14, 13:38
                Jak można propagować twórczość homoseksualisty!
                • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 16:17
                  www.youtube.com/watch?v=vNhhAEupU4g

www.youtube.com/watch?v=1YmXD3pSfqY
                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 17:50
                    Dzięki, Andrzeju, poskakałam przy tych dwóch utworach, fajna muzyka, pozdrawiam:-)
                    • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 18:32
                      Skakaj, skakaj, że tak powiem
                      ruch, to przecież samo zdrowie.
                      Na spacerek, także idź
                      i niczego się nie wstydź.

Lecz uważaj na ulicach,
                      bo gdzieniegdzie ślizgawica.
                      Jak na tyłek się wywrócisz
                      to się bardzo będę smucił.

Stłuczesz sobie to i owo
                      zwłaszcza kostkę ogonową.
                      Wtedy koniec Twej kariery,
                      lekarz wręczy druk L- 4....

www.youtube.com/watch?v=tYGITmvnwhw

Pozdrawiam forumowiczów i fanów rekomendacji muzycznych.:-)

• Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 18:48
                        Wracałam z basenu, wzięłam też dzieciaka z mojej wioski i auto pikało. Wysiadłam, by sprawdzić, co jest grano i poleciałam, kolano już w porządku, ale miałam problem z obraniem jabłka, nadwyrężyłam nadgarstek, przejdzie, dziękuję za troskę, kiedyś Ci to odrobię, jak sobie stłuczesz to i owo:-) Pozdrawiam
                        • Gość: L-4naferie Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 22.01.14, 23:08
                          A przecież mówiło:
                          "Stłuczesz sobie to i owo
                          zwłaszcza kostkę ogonową.
                          Wtedy koniec Twej kariery,
                          lekarz wręczy druk L- 4...."
                          No tak, L-4 dla nauczycielki na ferie. :-))
                  • Gość: Miłośćniejednoma.. Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 22.01.14, 23:02
                    Czy jesteś pewien, że Mercury urodził się by właśnie Ciebie kochać? Jeśli tak, to gratuluję! ;-((
                • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 22.01.14, 18:02
                  www.youtube.com/watch?v=fJ9rUzIMcZQ
                  • Gość: Anthony Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 22.01.14, 21:40
                    Widzę, że jesteś konsekwentny w promowaniu homoseksualistów! Ty też? Wikary z Bochni? ;-((
                    • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 08:47
                      Witam, dziękuję, Lechowski, za ładne utwory muzyczne, pozdrawiam Milusińskich z tego wątku życząc pogodnego nastroju na cały dzień.
                      www.youtube.com/watch?v=CNP672a25CU
                      • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 09:03
                        www.youtube.com/watch?v=2pdqLJj0FCo
                        www.youtube.com/watch?v=pbA2qk5Nan4
                        www.youtube.com/watch?v=jpQyuAMkSnA
                        • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 23.01.14, 09:39
                          No smucimy...
                          www.youtube.com/watch?v=2q-Nay-iMuc
                          www.youtube.com/watch?v=AtvyHPyJygM
                          www.youtube.com/watch?v=3yzOQ8--R28
                          • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 18:03
                            www.youtube.com/watch?v=hxA-abqoBuM
                            www.youtube.com/watch?v=NHwnhq_Sry8
                            www.youtube.com/watch?v=y8ZWnuo-tnM
                            No to smucimy:-)
                            • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 23.01.14, 19:18
                              www.youtube.com/watch?v=S5fn1DfqPfA
                              www.youtube.com/watch?v=yCC_b5WHLX0
                              www.youtube.com/watch?v=k2C5TjS2sh4
                              Niekoniecznie...:))
                              • Gość: Potrzykroć(( Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 23.01.14, 21:07
                                No tak, Roxette! Dziękuję! :-( Z całego serca! ;-((
                                PS. Chyba w ogóle nie pracujesz nad gustem...
                                • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 23.01.14, 22:07
                                  Skoro jesteś taki wybredny
                                  lubisz i krytyką się parasz .
                                  Daj tu przykład DOBREGO GUSTU
                                  lub znikaj stąd zaraz.

Gdy ja muzy słuchałem
                                  Tyś zapewne raczkował.
                                  Wątpliwości mam głębsze
                                  lecz nie będę Cię dołował...
                          • Gość: Moncieurlecabotine Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 23.01.14, 21:00
                            Chyba coś jest nie tak z twoim gustem. Jak widzę, konsekwentnie obdarzasz swoją sympatią różnego rodzaju megalomanów i kabotynów, że o alkoholikach i homoseksualistach nie wspomnę. Tym razem padło na kolejne beztalencie - Józefowicza! Polecam tekst w "Newsweeku"! Warto!
                            • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 23.01.14, 21:39
                              Wycisz się biedaku...
                              www.youtube.com/watch?v=3MGe5u44fQw&list=PLED888851FCE7929B
                              • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 21:54
                                Dzięki, Lechowski, dawno Jej nie słuchałam, byliśmy w wakacje na Jej recitalu w Zakopanem, dobranoc:-)
                              • Gość: Wyciszsiębiedaku Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 23.01.14, 23:02
                                "Kto się wywyższa, będzie poniżony, a kto się poniża, będzie wywyższony."
                                Jak napisałeś? "Wycisz się, biedaku..."? ;-((
                                • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 24.01.14, 08:35
                                  m.youtube.com/watch?v=5BSY_bsfIvk&feature=player_embedded&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D5BSY_bsfIvk%26feature%3Dplayer_embedded
                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 16:53
                                    Dzięki, wróciłam ze spacerku po podwórku, nosiłam drewno razem z kotem:-) U mnie -10 ale nie zmarzłam. Pozdrawiam i życzę przyjemnego wieczoru.
                                    • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 24.01.14, 20:05
                                      www.youtube.com/watch?v=5ixoC9R06Ao
                                      • Gość: Dragon Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 24.01.14, 21:01
                                        Widzę, że proponujesz bardzo ambitny repertuar. Nie idź tą drogą! ;-((
                                      • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 21:16
                                        Dziięki, Zybi, córa też podryguje przy simsach, kazała zostawić muzykę, więc troszkę potańczę, pozdrawiam i życzę przyjemnego wieczoru:-)
                                    • Gość: Drewnozkotem Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 24.01.14, 20:58
                                      Drewno z kotem? Co to za drewno? A co z nakrętkami, bucikami i kożuszkami? Zaniedbujesz się! Czy tak przystoi katechetce? A gdzie mąż, gdzie córki, dwie zresztą? ;-((
                                  • Gość: Rekomendacja Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 24.01.14, 20:52
                                    No tak, kreskówką Disneya w Jezusa... ;-((
                                    • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 22:16
                                      www.youtube.com/watch?v=3VpmXMbZHaA
                                      www.youtube.com/watch?v=nQfYZDlbXW4
                                      www.youtube.com/watch?v=2VqC5-SWr_I
                                      Miłego słuchania, dobranoc:-)
                                      • Gość: Chybakorcz Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 24.01.14, 22:31
                                        Chyba jesteś strasznie stara! Jak Majewska? Kto dziś słucha Majewskiej?
                                        • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 24.01.14, 22:39
                                          www.youtube.com/watch?v=plACiIhRh44
                                          • Gość: Dziękuję Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 24.01.14, 23:13
                                            No tak, Gnojna! Serdecznie dziękuję, nie skorzystam! Ale nie będę Ci przeszkadzał.
                                            • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 25.01.14, 07:48
                                              No wreszcie zdecydowałeś sie przestać smrodzić w tym wątku.Dziękuję za nie przeszkadzanie!
                                              www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vy7LDDdM-Wg
                                              • Gość: Turkey Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 25.01.14, 23:07
                                                W sprawie Gnojnej nie przeszkadzam, sam wybrałeś! Ale zdecydowanie protestuję przeciw wprowadzaniu do naszej kultury pierwiastków muzułmańskich!
                                                • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 26.01.14, 09:09
                                                  MUzułmanie teraz wyskakują Ci z lodówki?.Co raz gorzej...
                                                  www.youtube.com/watch?v=QTbmzmIwsEk
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 27.01.14, 12:17
                                                    Piosenka z pięknego filmu o fajtłapie,który marzy o miłości i byciu kimś,którego wszyscy podziwiają.Polecam na czas ferii!
                                                    www.youtube.com/watch?v=UYzWbGq7boE
    • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 28.01.14, 16:15
      www.youtube.com/watch?v=J91ti_MpdHA
      • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 28.01.14, 18:36
        www.youtube.com/watch?v=AAux27J-qnQ
    • Gość: Wartomyśleć Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 28.01.14, 19:19
      Andrzeju!
      Piszesz: "Proszę o liczne wpisy utworów muzycznych i ciekawych wykonawców
      wszelkiej maści muzyki,które Waszym zdaniem zasługują na uwagę..." Pominę już ową "wszelką maść", ale raczej mało produktywne wydaje się mi być bezrefleksyjne wklejanie "wszelkiej maści" klipów "biez rabora" i bez słowa komentarza czy uzasadnienia wyboru, w dodatku z udziałem dwojga czy trojga uczestników. Przecież to jest chore! ;-((
      • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 17:30
        www.youtube.com/watch?v=39vYplbN99U
        www.youtube.com/watch?v=c50PNuyUkss
        Pozdrawiam i przesyłam uśmiech:-)
        • Gość: Wartomyśleć Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 29.01.14, 21:55
          :-))
          • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 30.01.14, 08:19
            Gdybyś zamiast idiotycznych recenzji zamieścił chociaz raz swoja muzyke,to byłoby nas czworo....ale Ty
            www.youtube.com/watch?v=mHXVGXsrCXI
            • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 10:21
              ...to jest depresja - mówię Ci Czesław

www.youtube.com/watch?v=3wdus64JwP0
              • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 18:49
                www.youtube.com/watch?v=ovhzZnaAl5A
                www.youtube.com/watch?v=h7ES_rO9bFM
                www.youtube.com/watch?v=Nz8dfYQRd24
                Polecam, miłego słuchania:-)
            • Gość: 1600postów Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 30.01.14, 21:15
              Masz rację - jest Was troje! I w trójkę natłukliście 1600 bezmyślnych postów, proponując klipy z muzyką 3. i 4. gatunku! I kto tu nie ma mózgu?
              • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 30.01.14, 21:54
                To przestań tu smrodzić.Po cholerę obniżasz sobie wyrafinowany gust muzyczny słuchając takiej muzyki?!
                www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pFmLVtSqQo0
                • Gość: Modelkapłana Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 30.01.14, 22:24
                  Tylko otwieram, by utwierdzić się w swoich opiniach. :-)
                  PS. Od kiedy to kapłani posługują się takim słownictwem? Nie przypominam sobie, aby słowo "smrodzić", że o "cholerze" nie wspomnę, było używane w Ewangeliach. :-(
                  • Gość: gość Re: Rekomendacje muzyczne IP: 83.238.199.* 30.01.14, 22:38
                    >proponując klipy z muzyką 3. i 4. gatunku! I kto tu nie ma mózgu? <
                    Podaj muzykę 1 i 2 gatunku. Posłuchamy.

>Tylko otwieram, by utwierdzić się w swoich opiniach. :-) <
                    Na co ci jakieś utwierdzanie się w swoich opiniach gdy ciebie ten wątek nie dotyczy?

• Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 22:49
                      www.youtube.com/watch?v=W7yMdIBHJOw
                      • Gość: Resortowedziecię Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 30.01.14, 23:24
                        Jacek Kaczmarski to też, niestety, resortowe dziecko!
                    • Gość: Niedotyczy? Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 30.01.14, 23:19
                      Chyba nie rozumiesz, czym jest forum internetowe?
                      Pozwolę sobie przypomnieć:
                      "Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej."
                      No tak, "my jesteśmy za tolerancją, ale oni nie chcą nas słuchać..." ;-))
                      • Gość: gość Re: Rekomendacje muzyczne IP: 83.238.199.* 30.01.14, 23:38
                        ale ty jesteś głupiutka! czasy się zmieniają, formy forum również tylko twój móżdżek pozostał w tyle. Czekam na utwory z 1 i 2 gatunku. Wybaczam ci twoje nienormalne zachowania i daję szansę.
                        • Gość: 3.gatunek Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 31.01.14, 00:30
                          No to może zacznijmy od 3. gatunku: Eleni, Arka Noego. Jeszcze?
                          PS. Jeżeli uważasz, że wątek pod hasłem "Rekomendacje muzyczne" jest rewolucją w polskim Internecie to Ci szczerze współczuję. ;-((
                          • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 31.01.14, 09:56
                            Szczerze Ci współczuje samotności w sieci...i prawdopodobnie w realnym życiu.
                            www.youtube.com/watch?v=BWVyVMbSzM4
                            • Gość: Samotnośćwsieci Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 31.01.14, 11:28
                              No tak, każdy ksiądz ma kochającą żonę i otoczony jest wianuszkiem pociech... ;-)
                              • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 31.01.14, 11:39
                                Powiedz biedaku co mam Ci napisać?.Chcesz abym konfabulował,że jestem wikarym w Bochni?.Nie ma sprawy!.Chcesz aby Ci potwierdził,że nazywam się iksiński?.Żaden problem!.Mogę kłamać,poczuł wreszcie prawdziwą satysfakcję i przestał pie...ć tutaj głupoty.Co jeszcze w Twojej chorej głowie sobie uroiłeś?.
                                www.youtube.com/watch?v=S0RtJDxPyFY&feature=player_embedded
                                • Gość: Choragłowabiedaka Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 31.01.14, 19:22
                                  Wystarczy mi jedynie, abyś zaprzeczył, że jesteś księdzem i, oczywiście, w związku z tym, że jesteś wikarym u św. Mikołaja w Bochni. I przestań, jak sam subtelnie się wyrażasz, "pie...ć tutaj głupoty".
                                  I "Niech mowa wasza będzie: tak, tak: nie, nie".
                                  • Gość: Jurek Ogórek Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.14, 20:19
                                    OOO! Choragłowabiedaka vel kopro jak zwykle wystawia to, co najbardziej lubi mieć skopane. Założona w chwilowo uśpionym wątku hipoteza o jego eksibicjonistycznym masochiźmie została zatem kolejny raz potwierdzona. Można przedstawić tego trolla do nagrody Darwina. I jako jej laureat wkrótce osobiście podzieli los takich stworzeń jak ptak dodo, mamut czy dziewica.:)
                                    A ja sobie na jego przykładzie przeprowadzę habilitację. Tematem będzie: "Deprecjacja ośrodkowego układu nerwowego jako pochodna koprofagii". W założeniu opracowanie ma mieć przynajmniej pięć części ale nie wiadomo czy nasz kopro nie posiadając instynktu samozachowawczego dotrwa...
                                    • Gość: Dodomamutdziewica Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 31.01.14, 20:36
                                      Zanim otworzysz przewód habilitacyjny i napiszesz stosowne opracowanie (w założeniu 5 części) poczekaj na deklarację ideową lechowskiego51 (vel Jurek Ogórek?) ;-))
                                      PS. No tak: kopro, ekshibicjonistyczny masochizm, koprofagia, czyli koprolalia! :-((
                                • Gość: "pie...ćgłupoty" Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 31.01.14, 23:09
                                  Nie musisz konfabulować, jesteś przecież księdzem i wikarym u św. Mikołaja w Bochni! Wstydzisz się tego? Iksiński to chyba jednak nie jest twoje nazwisko. Rozumiem, że jesteś gotowy kłamać. A czy jesteś gotowy mówić prawdę?
                            • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.14, 13:14
                              Dzięki, Lechowski, piękna piosenka, nie oglądałam tego filmu, muszę go koniecznie zobaczyć, pozdrawiam i życzę miłego dnia.
                              • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 31.01.14, 14:01
                                Moje ostatnie "odkrycie"
                                www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=GSBZbQstDmQ
                                www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=68GZBZTvjOw
                                www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6Uh9Z1BrqQk
    • Gość: Wszelkiejmaści Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 31.01.14, 23:36
      Andrzeju, ratuj lechowskiego51 i, wzorem e-zybiego, zamknij honorowo swój nie do końca poważny wątek.
      • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 01.02.14, 07:52
        Więc jeszcze raz i po raz ostatni.Nie jestem i nie byłem księdzem.Mam normalną rodzinę,mieszkam w Mielcu a nie w Bochni i bardzo Ci współczuję....
        www.youtube.com/watch?v=JSUIQgEVDM4
        • Gość: Floryda Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 01.02.14, 21:13
          Wobec tak kategorycznej deklaracji nie pozostaje mi nic innego, jak tylko przeprosić. Nie mogę tylko zrozumieć, dlaczego piszesz: "Więc jeszcze raz i po raz ostatni." Przecież wiesz doskonale, że nigdy pośrednio czy bezpośrednio nie odniosłeś się do moich podejrzeń.
          PS. Mam nadzieję, że swoją normalną rodzinę, co by to nie miało znaczyć, zabierzesz z sobą na Florydę. ;-))
      • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 08:15
        www.youtube.com/watch?v=Sg1C8Oat9a4
        www.youtube.com/watch?v=4Vm5ieTFxMM
        www.youtube.com/watch?v=j89943p_SrQ
        Witam, byłam wczoraj wieczorem w Mielcu i dojeżdżając do Tesco, zauważyłam trójkę dzieciaków zjeżdżających z górki na pazurki wprost pod moje auto ( z boku wiaduktu). Przestraszyłam się, uważaj na te dzieciaki, były z mamuśką ( chyba). Pozdrawiam i życzę przyjemnej soboty. U mnie w domu 15-16 stopni z rana od tygodnia, na dworze -13, zmykam do kotłowni:-)
        • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 01.02.14, 08:42
          Niestety w Mielcu jak i Tarnobrzegu dzieci nie mają gdzie pojeździć.Wy teraz macie "stoczek" pomiędzy Baranowem a Tarnobrzegiem a u nas przebudowują Górkę Cyranowską i nie ma zupełnie gdzie jeździć.Za trzy tygodnie,też zamiast na sankach będę na nartach wodnych,bo wybieram się na Florydę..
          www.youtube.com/watch?v=tnFfKbxIHD0&list=PL566CCB33C05E4E7A
          • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 15:49
            Ale Ci dobrze! Zamawiam fotoreportaż, raczej nigdy tam nie będę. Nigdy tego sportu nie uprawiałam, potrafię jeździć na nartach, ale wodne bardzo mi się podobają. To chyba sport dla odważnych o dobrej sprawności fizycznej. Może kiedyś spróbuję:-) Pozdrawiam, posłucham później piosenki.
            • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 01.02.14, 23:00
              Nigdy nie mów nigdy!.W młodości marzyłem aby zobaczyć swiat moich literackich bohaterów z książek Maya,Londona itd.No i zobaczyłem Dziki Zachód w Arizonie.Wschodnie wybrzeże Ameryki znam nieźle od Bostonu po Waszyngton.Teraz kolej na Florydę.Tutaj w zasadzie po za przyroda,nie ma wiele do zobaczenia bo świat Disneylandu mnie nie interesuje.Wracam końcem czerwca ale będę tutaj zaglądał.
              www.youtube.com/watch?v=mPQ2tWJZq4Y&feature=player_embedded
              • Gość: Normalnarodzina Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 02.02.14, 00:54
                "A my nie chcemy uciekać stąd", ale jak się trafi okazja, to czego nie? Najważniejsze, że z "normalną rodziną!" Przecież to tylko 4 miesiące... ;-))
              • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 08:12
                Długo Cię nie będzie, życzę miłego pobytu, przywieź mi mały kamyczek dla córy, bo kolekcjonuje.
                Obie zdają maturę na wiosnę, próbna im nawet nieźle poszła, na razie jestem spokojna. Dzięki za piosenkę, pisz z daleka, jak będziesz miał taką możliwość. Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli.
                • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 02.02.14, 10:53
                  Miałem gdzieś kolekcje kamieni z Syberii.Jak znajdę,to przekażę Twojej córze,bo w mojej rodzinie nikt podobnego hobby nie ma.A z Florydy kamyczek przywiozę i jak odwiedzę brata w Tarnobrzegu,to mogę Ci ofiarować.Cieszę sie na ten wyjazd bo będę mógł pobyć w otoczeniu bliskich mi ludzi.
                  www.youtube.com/watch?v=KlrmgWvwWnA&feature=player_embedded
                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 11:08
                    Dziękuję, ona ma wszystkie kamyki ponumerowane i opisane, na pewno bardzo się ucieszy. Byłam w Rosji wiele razy, bo tam studiowałam, ale do Syberii nie dotarłam. Moje pociechy jeszcze śpią, mąż pojechał po rodziców, by ich zawieźć do kościoła. Zostałam, bo ślizgawica u nas, boję się, by córa w takich warunkach sama jeździła autem, pojedziemy razem po południu.
                    Zawsze pobyt z bliskimi osobami daje radość, pozdrawiam.
                    • Gość: Sybirak Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 02.02.14, 23:16
                      W sąsiednim wątku niejaka Żona napisała:
                      "Znajoma czy Twój mąż, o ile go posiadasz ;-), czyta te wasze wypociny? Bo jesli tak to masz męża anioła. Mój już dawno dałby w mordę komu trzeba'
                      Nic dodać, nic ująć. :-D
                      • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 07:52
                        A mnie żal znajomej
                        po kącikach płacze.
                        Marzy, by na forum
                        było ciut inaczej

Bardzo to przeżywa,
                        jak ta okres - mrówka
                        i z tego powodu
                        boli często główka.

Z mężem się rozeszła,
                        nie potrzeba chłopa.
                        Pała więc miłością
                        zatem do laptopa.

www.youtube.com/watch?v=_aZLhGCgeJk

• lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 03.02.14, 08:20
                          Miłego tygodnia!
                          www.youtube.com/watch?v=r8OipmKFDeM&feature=player_embedded
                          • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 13:28
                            Witaj, Lechowski, dzięki za fajną piosenkę. Pozdrawiam serdecznie i również życzę udanego tygodnia.
                            • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 19:25
                              www.youtube.com/watch?v=wNB3XwZxkqg
                              • Gość: 40lattemu Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 03.02.14, 20:00
                                Nie chcę Cię straszyć, ale aktywność lechowskiego51, że nie wspomnę o Andrzeju, znacznie spadła. Może uruchomisz małżonka i córki, przed maturą, zresztą?
                                Nie były na studniówce? Szkoda! :-(
                                PS. Jarocka to niezły pomysł, był..., 40 lat temu! ;-))
                              • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 03.02.14, 20:02
                                www.youtube.com/watch?v=wAkj8363Z10
                                • Gość: Pocieszanki Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 03.02.14, 20:56
                                  "Tej dziewczynie, która czyta list wyblakły..."
                                  No to teraz pora na pocieszenia Andrzeja... ;-)
                                  • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 22:10
                                    Czasami bywa tak, że dziewczyna nie chce...

www.youtube.com/watch?v=OFew0BN1gM0
                                    • Gość: Kolejkaobowiązuje Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 03.02.14, 23:08
                                      Dziewczyna dziewica, co by to nie miało znaczyć... I co na to lechowski51? A może e-zybi? ;-))
                                      • Gość: gość Re: Rekomendacje muzyczne IP: 74.63.112.* 03.02.14, 23:18
                                        Opera to prawda! Koniecznie do psychiatry!
                                        Skąd to wiem? Po twoich wpisach!
                                        • Gość: Samozwańczypsych Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 03.02.14, 23:32
                                          No tak, jeśli skierowanie do psychiatry albo na jakąś formę leczenia, zwykle właśnie psychiatrycznego, to nie wątpliwie od lechowskiego51. Cóż, ten typ tak ma... Tak rozumie racjonalne argumentowanie... ;-))
    • Gość: Cześć Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 03.02.14, 23:40
      Myślę, że warto zwinąć ten wątek. Pozostała w zasadzie znajoma, a w porywach Ty, E-zybi i..., oczywiście, lechowski51, no i ja. Zacznijmy ode mnie! Cześć! :-)
      • Gość: gość Re: Rekomendacje muzyczne IP: 74.63.112.* 04.02.14, 00:26
        >Zacznijmy ode mnie! Cześć! :-)<
        No nareszcie mądra decyzja ale wizyta jednak wskazana u psychiatry. Ponoć nie potrzeba skierowania od lekarza rodzinnego. Nie bój się, nikt z twojego otoczenia nie dowie się że tam się leczysz. A gdyby nawet, to w tym kraju notuje się 5 tysięcy samobójstw może i ty w tym gronie się znajdziesz?
        • Gość: 1z5000 Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 04.02.14, 00:57
          Ale zawsze mogę wrócić..., nawet po samobójstwie! ;-))
          • Gość: znajoma Do Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 07:18
            Witam, mam do Ciebie prośbę. Jeśli chcesz, to pisz na moja pocztę, ja się pomału wyprowadzam z forum, pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
            maria94w@wp.pl
            • Gość: znajoma Re: Do Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 07:26
              Jestem na innym forum, gdzie nikt nie dowala, podam Ci mailowo adres, pa:-)
              • rzeszowski15 Re: Do Lechowskiego 04.02.14, 09:16
                Trzeba po prostu ignorować łobuzów
                www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E0CazRHB0so
                • Gość: Andrzej Re: Do Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 23:20
                  www.youtube.com/watch?v=0_QtaONI8Uk

• Gość: Jurek Ogórek Re: Do znajomej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.14, 15:11
                    Byłaś nam tutaj sieciową mamą,
                    Garść Twoich słów, i nikła złość,
                    Bez Ciebie forum już nie to samo,
                    Bez Twych "pozdrawiam:)" zmarznie na kość.

Czas skryje wpisy, przekomarzania,
                    Odejdą w niebyt niedawne chwile,
                    Nie będzie więcej tutaj spotkania,
                    Zima zabiła barwne motyle...

• Gość: Andrzej Re: Do znajomej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 15:37
                      www.youtube.com/watch?v=zHhsClQqbKc

www.youtube.com/watch?v=QEhZrRfHas8

• e-zybi Re: Do znajomej 05.02.14, 16:09
                        www.youtube.com/watch?v=kF5qrnBuONU
                        • Gość: Andrzej Re: Do znajomej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 17:08
                          Sieciowa mama na spacerku,
                          musi odpocząć i poleżeć
                          Teraz obecnie jest na skwerku
                          a potem trzeba zmyć talerze.

Trzeba nakarmić psa i kota,
                          potem przytulić również męża
                          Bo ten to myśli wciąż o psotach
                          i się nie lubi nadwerężać.

Trzeba wymacać wszystkie kurki,
                          czy będą niosły jutro jajka
                          Zwrócić uwagę i na córki,
                          życie znajomej to nie bajka.

www.youtube.com/watch?v=P8012z8kcMQ

• Gość: Andrzej Re: Do znajomej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 17:13
                            www.youtube.com/watch?v=NcsJ_vR-tvY
                            :))

• rzeszowski15 Re: Do znajomej 15.02.14, 17:56
                              Super muzyka z RPA
                              www.youtube.com/playlist?list=PL2NBS4W0MNmjd3d1iPFDTZ4FT8Jmpm86Y
    • Gość: Jedynetakieforum Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 15.02.14, 23:22
      No tak! Jedyne takie forum - trzyosobowe: Andrzej, Jurek Ogórek i Rzeszowski (Lechowski) 51!
      ;-))
      • rzeszowski15 Re: Rekomendacje muzyczne 16.02.14, 09:12
        ....plus gigant intelektu i esteta w postaci opery
        www.youtube.com/watch?v=m0OWmE3_rJg&list=PLIE-HP3qWQPJD2hEQHFomE6C1rJFiGaIn
        • Gość: Gigantintelektui Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 16.02.14, 22:16
          "Jeśli umrę tej nocy, pogrzeb mnie
          W ulubionych żółtych butach z prawdziwej skóry
          Z truchłem kota i w spiczastym kapeluszu
          Który kalifat narzucił Żydom.
          Czy czujesz bicie mego serca?
          Czy czujesz bicie mego serca?"

Czasami mnie zaskakujesz...
          • Gość: Adam Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.14, 10:15
            UWAGA! Troll prowokator pisze z operatora OPERA... Nie karmić. Sam zdechnie.
            • rzeszowski15 Re: Rekomendacje muzyczne 19.02.14, 11:11
              www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=yia6Y_ST7IY
            • Gość: Byłopowiedziane Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.opera-mini.net 19.02.14, 21:17
              A przecież było powiedziane:
              "Głodnych nakarmić. Spragnionych napoić. Nagich przyodziać." ;-))
              • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 23.02.14, 14:15
                www.youtube.com/watch?v=2smy9yjGfOU
                Pozdrawiam serdecznie Gospodarza i życzliwych Gości tego wątku:-) Życzliwości nigdy za wiele, zwłaszcza w niedzielę:-)
                • rzeszowski15 Re: Rekomendacje muzyczne 23.02.14, 14:26
                  Pozdrawiam a jutro mam niemal cały dzień w powietrzu.Wylatuję rano a późnym wieczorem ląduję w Tampie.
                  www.youtube.com/watch?v=LLsg_Lk819s
                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 23.02.14, 14:48
                    Szczęśliwej podróży i nie zapomnij o kamyczkach:-) Najdłuższy mój lot był z Moskwy do Krasnodaru i kilka razy leciałam z Krasnodaru do Adler koło Soczi i z powrotem, dawno temu:-) Uważaj na siebie, pozdrawiam cieplutko:-)
                    www.youtube.com/watch?v=JY20_fb4pFI&feature=kp
                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 23.02.14, 14:50
                    Dziękuję za piosenkę:-)
                    • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 15:43
                      www.youtube.com/watch?v=49ciMqpTDhc
                      • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 19:29
                        www.youtube.com/watch?v=N1fXQfF2wrQ
                        Miłego lotu:-) Pa:-)
                  • Gość: Floryda Aloha! IP: *.opera-mini.net 23.02.14, 20:29
                    To ostatnie niedziela...
                    • rzeszowski15 Re: Aloha! 25.02.14, 20:45
                      Pozdrawiam z ziemi kubanskich emigrantow
                      www.youtube.com/watch?v=z2yAPq-91lw&list=ALBTKoXRg38BDGe_qZPL7PrH6sKMODA1Vi
                      • wislocki12 Gniatkowski 25.02.14, 21:25
                        Kuba wyspa jak wulkan gorąca...
                      • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.14, 21:43
                        Dobry wieczór, dotrzymałeś słowa:-) Fajna muzyka, dziękuję i życzę miłego pobytu, odpoczywaj i nas nie zabywaj:-) Dobranoc
                        • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 25.02.14, 21:50
                          Miłego wypoczynku, korzystaj z uroków życia, pozdrawiam :-)
                          www.youtube.com/watch?v=C6xt8OvGoTMDobranoc.
                        • wislocki12 Perfect 25.02.14, 23:32
                          Nie płacz Ewka!
                          • rzeszowski15 Re: Perfect 26.02.14, 01:19
                            Jak ktos nie ogladal to plecam.Cudowny film o Hawanie przed komunistyczna okupacja
                            kinoplex.gazeta.pl/kinoplex/2,135100,14038904,Hawana++miasto+utracone.html
                            • Gość: znajoma Re: Perfect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 07:19
                              Witam, dziękuję za film, zaczęłam oglądać, wieczorem skończę, zbieram się do pracy. Bardzo ciekawy film, pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia:-)
                              • Gość: znajoma Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 12:34
                                Witam, we wtorek ten film leciał w telewizji, oglądałam tylko fragment, ale córa bardzo go poleca. Pozdrawiam.
                                www.cda.pl/video/29226e1/Slumdog-Millionaire-2008-Lektor-PL-Slumdog-Milioner-z-Ulicy-
                                • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 18:21
                                  www.poezja-spiewana.pl/index.php?str=lf&no=5644
                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 18:40
                                    www.poezja-spiewana.pl/index.php?str=lf&no=9793
                                    www.poezja-spiewana.pl/index.php?str=lf&no=5643
                                    Pozdrawiam forumowiczów i życzę miłego wieczoru.
                            • Gość: znajoma Film o Hawanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 19:42
                              Dobry wieczór, mam problem z filmem, zatrzymuje się co chwilę, spróbuję jutro z rana obejrzeć, pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
                              • wislocki12 Film o Hawanie, a może... "Slumdog" :-)) 27.02.14, 20:03
                                Przecież to cała epopeja:

"Witam, dziękuję za film, zaczęłam oglądać, wieczorem skończę, zbieram się do pracy. Bardzo ciekawy film, pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia:-)"

"Witam, we wtorek ten film leciał w telewizji, oglądałam tylko fragment, ale córa bardzo go poleca. Pozdrawiam."

"Dobry wieczór, mam problem z filmem, zatrzymuje się co chwilę, spróbuję jutro z rana obejrzeć, pozdrawiam i życzę miłego wieczoru."

Ale co ma do tego "Slumdog", dalibóg nie rozumiem... ;-))
                                • rzeszowski15 Re: Film o Hawanie, a może... "Slumdog" :-)) 28.02.14, 02:26
                                  A co ma Twoj wpis do rekomendacji muzycznych,nie wiesz nawet Ty?!
                                  www.youtube.com/watch?v=zEKOUdiMi0A&feature=player_embedded
                                  • rzeszowski15 Re: Film o Hawanie, a może... "Slumdog" :-)) 28.02.14, 02:29
                                    ..i moze jeszcze to?
                                    www.youtube.com/watch?v=8Y5RRk0uZrI&feature=player_embedded
                                  • wislocki12 Hawana czy Delhi na jedno wychodzi 28.02.14, 21:26
                                    Całe szczęście, że jeszcze znajoma to ogarnia! ;-))
                                    • rzeszowski15 Re: Hawana czy Delhi na jedno wychodzi 28.02.14, 23:09
                                      Całe szczęście ze Ty to ogarniasz i zasypujesz to forum dziesiątkami swoich muzycznych fascynacji.Dzieki takim koneserom jak Ty,zaczynam odkrywać nieznane mi dotąd obszary muzycznych doznań.Dzieki Ci dobry człowieku.
                                      • wislocki12 Muzyczne fascynacje przeżywam w intymnym tet a tet 01.03.14, 01:35
                                        Nie ma za co! Bardzo mi miło, choć chyba nie zasłużyłem na uznanie. Uważam bowiem, że przeżycie estetyczne jest cząstką naszego Ja i nie podlega tzw. muzycznym fascynacjom.
                                        PS. Swoje tzw. muzyczne fascynacje przeżywam w intymnym tet a tet z moimi płytami i aparaturą, czego i Tobie życzę!
                                        • rzeszowski15 Re: Muzyczne fascynacje przeżywam w intymnym tet 01.03.14, 02:09
                                          Przezycia estetyczne sa oczywiscie czastka naszego Ja i rozumiem,ze dla tych estetycznych doznan,bredzisz o niczym,w watku o muzyce?!
                                          • Gość: znajoma Re: Muzyczne fascynacje przeżywam w intymnym tet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 06:53
                                            www.youtube.com/watch?v=2uohgSvKpG0
                                            • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 07:01
                                              www.youtube.com/watch?v=e9RS4biqyAc
                                              www.smh.com.au/entertainment/music/paco-de-lucia-guitar-giant-dead-at-66-20140227-33j8r.html
                                              • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 07:16
                                                www.youtube.com/watch?v=nlaCZ106b5w
                                                Niektórzy z Was lubią "plumkanie", pozdrawiam cieplutko:-)
                                                • rzeszowski15 Re: Rekomendacje muzyczne 07.03.14, 03:44
                                                  www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A5PogOnvTQ4
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.14, 07:31
                                                    Witam, nie znałam tej piosenki, fajna, dziękuję. Paskudna pogoda u nas w tym tygodniu, ale się nie daję. Miałam objawy grypopodobne i chciałam im pomóc się rozwinąć biegając wczoraj na Orliku i pomogło! Jestem zdrowa:-) Pozdrawiam ciepło i życzę przyjemnego pobytu. Jeszcze coś sobie zamówię, ale tak bliżej maja:-)
                                                  • Gość: znajoma 8 marca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 18:25
                                                    Dobry wieczór, zerknij, Andrzeju, na gg, pozdrawiam ciepło.
                                                    www.youtube.com/watch?v=J88lFkoXEQU
                                                  • rzeszowski15 Re: 8 marca 09.03.14, 18:43
                                                    U mnie dzisiaj 25 st i piekne slonce...ide na basen!
                                                    Nazbieralem muszelek w Clearwater...
                                                    ...a to moja teraz stacja
                                                    www.polskastacja.pl/radiochannel/JAZZ.htm
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 18:58
                                                    Wypoczywaj, pozdrawiam serdecznie, muszelki też lubimy:-)
                                                  • rzeszowski15 Re: Rekomendacje muzyczne 09.03.14, 22:30
                                                    www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iX-QaNzd-0Y
                                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 12.03.14, 18:49
                                                    www.youtube.com/watch?v=q2cJ7y3HZKs
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.14, 15:13
                                                    www.youtube.com/watch?v=oHaNcmhevYs
                                                    Pozdrawiam serdecznie i życzę przyjemnej niedzieli.
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.14, 15:20
                                                    www.youtube.com/watch?v=O2vIdOK9Oic
                                                    Smutno mi się zrobiło...
                                                  • rzeszowski15 Re: Rekomendacje muzyczne 23.03.14, 13:56
                                                    Geppert,podobnie jak Pronko,Lobaszewska,to anioly polskiej piosenki
                                                    ...a ja wspominam mlodosc
                                                    www.youtube.com/watch?v=aAAqAnCBNKQ&feature=player_embedded
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 19:51
                                                    Witam, bardzo ładny utwór, dziękuję. Wiem, że Ją lubisz, posłuchaj w wolnej chwili. Pozdrawiam i życzę udanego popołudnia i wieczoru:-)
                                                    www.youtube.com/watch?v=E1xFBbYvxms
                                                  • wislocki12 A co z nocą, że o ranku nie wspomnę? 30.03.14, 00:58
                                                    Dlaczego tylko popołudnia i wieczoru? A noc to w kij dmuchał?
    • wislocki12 Re: Rekomendacje muzyczne 30.03.14, 00:56
      Szła dzieweczka...
      • rzeszowski15 Re: Rekomendacje muzyczne 30.03.14, 03:32
        Dzieki znajoma.Fantasytyczny o ktorym zupelnie zapomnialem a nie wiedzalem ze jest na youtube.To w tym samym nastroju dla Ciebie i milosnikow poezji
        www.youtube.com/watch?v=YEGnOjNXMSU
        • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.14, 20:31
          Cudne, moje klimaty, dziękuję. Słucham, pozdrawiam, miłego wieczoru:-)
          • wislocki12 Może to niewiedza? 30.03.14, 23:36
            Mam wrażenie, że rzeszowski15 Cię zdradza - coraz częściej pisze na mój adres! Ale może to ignorancja?
        • wislocki12 Fantasytyczny 30.03.14, 23:33
          Ale ja jestem wislocki12, zresztą, niestety! ;-((
          • rzeszowski15 Re: Fantasytyczny 31.03.14, 01:02
            Niestety jestes i bredzisz.
            ..a to dla tych co kochaja muzyke.
            www.youtube.com/watch?v=_pHckd8T5oA&hd=1
            • Gość: znajoma Re: Fantasytyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.14, 09:05
              Witam, często słucham muzyki dla odprężenia i wyciszenia. Przy utworach Marka Grechuty niemalże zasnęłam na fotelu. Dziękuję za to, że pomimo dzielącej nas odległości dobra muzyka serce przenika. Pozdrawiam i życzę pogodnego nastroju na cały dzień.
            • wislocki12 Laboga! 02.04.14, 23:32
              Niestety, tak wyszło!
              Moja propozycja to'
              "Laboga, chłopaki, czyście mnie nie poznali..." ;-))
    • Gość: xxxx Re: Rekomendacje muzyczne IP: 78.10.251.* 03.04.14, 12:30
      Proszę , uważnie przeczytaj ten list to nie są żarty ! Ten list przeszedł już Polskę ,aż 200 razy . Ludzie którzy nie przeczytali listu a dostali lub przerwali spotkało wielkie nie szczęście . Chcesz dowodu ? Maria Maibal nie przeczytała listu została pozbawiona życia chociaż była niewinna. Janek Sztoch przerwał czytanie listu w ciągu czterech dni zmarł na dotąd niewyjaśnioną chorobę ! Starczy dowodów -teraz wczytaj się w list- . Dawno temu żyła rodzina mająca kupę kasy ! Pewnego dnia ojciec dostał wiadomość o nowej pracy w Malborku.Pomyślnie wyprowadzili się z Polski do obcego miasta.Po wynajęciu mieszkania matka coś podejrzewała ,ponieważ dostali dom za free.A właściciel zmarł na zawał serca chociaż na nic nie był chory sąsiedzi mówili ,że ten dom straszy ! Na noc rodzice ucałowali dzieci na dobranoc.Matka wstała rano powitać dzieci w nowym domu . Odkryła pościel ,a w niej same prochy i list ,,Ha ha ha ... Było tu nie mieszkać zły pech ,Duch'' mamo ratuj ! '' .Już 20 lat dzieci nadal są szukane przez najlepszych detektywów.Rodzice po tej sytuacji wyprowadzili się do Polski zmarli na sen ,w którym śniły im się ich dzieci i duch zarzynające ich małe główki.
      Masz 24godz na rozesłanie twego do 5 osób inaczej pech przejdzie na ciebie kto wie może to też będzie twoja historia (ale żebyś nie miał/miała pecha roześlij to do tych osób błagam ! )?
      Wysłałem do do ciebie ponieważ każdy powinien mieć chociaż odrobinę szczęścia
    • wislocki12 Re: Rekomendacje muzyczne 03.04.14, 22:41
      Ach, jak przyjemnie...
      • rzeszowski15 Re: Rekomendacje muzyczne 05.04.14, 15:00
        www.youtube.com/watch?v=1NYi-tPCdVA#t=15&hd=1&hd=1
        • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 18:19
          www.dailymotion.com/video/x1320bi_anna-german-%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD-%D0%B2%D1%8B%D1%85%D0%BE%D0%B6%D1%83-%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%83-wychodze-samotny-na-droge_music
          • rzeszowski15 Re: Rekomendacje muzyczne 16.04.14, 18:02
            Szwedka ze wspanialym glosem..
            www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5SrEdAeGj6Y
            • enieznajoma delicja muzyczna 16.04.14, 20:05
              lubię:
              M. Zebrowski A.M. Jopek - Upojenie

www.youtube.com/watch?v=zQxYbETrBMA
    • enieznajoma moja perełka muzyczna 16.04.14, 20:09
      Myslovitz z Arturem Rojkiem

www.youtube.com/results?search_query=myslovitz
      • Gość: znajoma Re: moja perełka muzyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 09:24
        Dla Jubilata:-)
        www.youtube.com/watch?v=6TgUVx3cmdA
    • Gość: gość Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.smsiarkowiec.pl 26.04.14, 14:22
      ska p
      • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.14, 09:23
        Witam i życzę miłego świętowania:-)
        www.youtube.com/watch?v=Ha8f5amqPxA
        • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.14, 09:29
          www.youtube.com/watch?v=ZCz_K5NUcVw
          • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.14, 09:33
            Zapraszam w niedzielę na karuzelę:-)
            www.youtube.com/watch?v=-XtXm_XYjHY
            • rzeszowski15 Re: Rekomendacje muzyczne 27.04.14, 18:14
              Pozdrowienia z upalnej Florydy
              www.youtube.com/watch?v=u7kUBl8a56Q&hd=1
              • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.14, 20:40
                Witam, dzięki za przyjemną, nastrojową muzykę, która mi umila wieczór. Wczoraj byłam z córą w Mielcu, wieczorem poprosiła o wagoniki. Zgadnij, co to jest? Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru:-)
                • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.14, 11:12
                  Witam, córa mi przysłała na gg tę piosenkę. Pozdrawiam i życzę przyjemnego weekendu.
                  www.youtube.com/watch?v=mBpgIrI9cDQ
                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.14, 14:55
                    www.youtube.com/watch?v=8Mqdpz8-RyA
                    www.youtube.com/watch?v=5W65cgtJJmA
                    • Gość: Dla Andrzeja Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 09:43
                      www.youtube.com/watch?v=9lZesOQDgsE
                      Dziś są imieniny Twoje
                      a więc przyjm życzenia moje:
                      zdrowia, radości, miłości
                      oraz wszelkiej pomyślności.
                      Niech Cię omijają smutki,
                      masz być zawsze wesolutki.
                      Jesteś serdeczny i miły,
                      więc Cię ściskam z całej siły:-)

• Gość: Dla Andrzeja Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.05.14, 14:18
                        Więc i ja w temacie wiadomym dorzucę coś skromnie od siebie.
                        Po męsku to wszystko wyrażę w przekazie czytelnym dla Ciebie:
                        to nie Grecja, to nie Chiny, dziś są Twoje imieniny,
                        zawsze zdrowy z lekarstw kpij i beztrosko sobie żyj,
                        chleb na stole, piwo w dzbanku, dobry humor, konto w banku,
                        niepsujący się samochód i rosnący stale dochód.
                        Mogę jeszcze coś dopisać ale po co zbytnio nudzić,
                        to co każdy facet ma, życzę Tobie razy dwa ;))

i upominek muzyczny dla solenizanta, wszystkiego najlepszego...

www.youtube.com/watch?v=TehFZ38kt6o
                        • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 16:44
                          Cóż mi wypada wpleść w życzeń słowa z całego serca chcę podziękować.

STOKROTNIE DZIĘKUJĘ > www.youtube.com/watch?v=EOSEESfWHxU

• rzeszowski15 Re: Rekomendacje muzyczne 23.05.14, 00:57
                            Niestety nie wiem co to wagoniki.A ja corce zamiast marnej pioseneczki "kobiety" z broda,polecam to;
                            www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GD3VsesSBsw
                            • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.14, 06:49
                              Witam, chyba nie sądzisz, że córa była zachwycona tamtą piosenką, a szczególnie wyglądem wykonawcy. "Wagoniki" to kanapka pokrojona w paski a potem w kostkę:-) Miała założony wtedy drugi aparat i prosiła mnie o nie. W dzieciństwie tak im kroiliśmy kanapki, by łatwiej im było jeść :-) Wczoraj też byłyśmy u ortodonty, 4 młodych rowerzystów wskoczyło Jej na pasach wprost pod auto, trzeba uważać, sezon się zaczął. Doktorek kazał się Jej opalać, bo blada. Już mają długie wakacje. Dziękuję za cudowny utwór, pokażę im później, bo teraz smacznie śpią. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wypoczynku:-)
                              • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.14, 22:21
                                www.youtube.com/watch?v=8rUfmFyGhxg&feature=kp
                                www.youtube.com/watch?v=e2yvjatUjpY
                                www.youtube.com/watch?v=Jcw9trPZYrI
                                www.youtube.com/watch?v=GbqAzwZ2QL4
                                Wzruszyłam się przy trzecim utworze ( czyt. poryczałam) jutro dzień Matki, pamiętajcie o tym drogie Dziatki, dobranoc:-)
                                • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.14, 22:21
                                  Dzień Matki:-)
                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.14, 22:42
                                    www.youtube.com/watch?v=-rosuWIsrzQ
                                    www.youtube.com/watch?v=vwZKtT09eaU
                                    Miłych snów:-)
                                    • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.14, 22:52
                                      www.youtube.com/watch?v=kc8EkWdEydA
                                      Dobrej nocy:-)
                                      • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.14, 14:48
                                        www.youtube.com/watch?v=ZT3U2jQ_SzE
                                        • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.14, 21:38
                                          Dzięki, moje klimaty, dobranoc:-)
                                          • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 27.05.14, 23:35
                                            www.youtube.com/watch?v=L4axtdx74II
                                            • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.14, 08:42
                                              Uriah Heep - ** Lady in Black ** - www.youtube.com/watch?v=59QNYzMOyjM

Eric Clapton & Friends - White Room- www.youtube.com/watch?v=rvnWuOjJDh4

Miłych wspomnień muzycznych;)
                                              • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.14, 08:53
                                                Witam, słucham pierwszego utworu Lady in Black w świetlicy, dzieci chyba wagarują, bo nikt nie przyszedł. Gimnazjalistki, może już jeżdżą rowerami i nie przyjechały wcześniej. Pozdrawiam Was serdecznie i dzięki Zybi za poranną wybudzankę, postawiła mnie na nogi.
                                              • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.14, 09:01
                                                Tańczę przy drugim utworze, jak dyrekcja wpadnie, to będę się tłumaczyć:-) Zgonie winę na Ciebie:-)
                                                • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.14, 17:45
                                                  www.youtube.com/watch?v=bsov2AtBZnY
                                                  • Gość: Andrzej Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.14, 21:45
                                                    Piersi - ** 07 zgłoś się **

www.youtube.com/watch?v=GRvkojIqMJ8
                                                    zanosi się na HIT;)
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.14, 21:09
                                                    Witaj Andrzeju, poskakałam aż mi serce wali, może jednak wybiorę się na ich koncert:-) Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

www.youtube.com/watch?v=_GdDoxWrFTE
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.14, 21:13
                                                    www.dnitarnobrzega.pl/
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.14, 17:20
                                                    www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.14, 22:06
                                                    www.youtube.com/watch?v=mby1BB2fD7UDobranoc
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.14, 16:55
                                                    www.youtube.com/watch?v=OAcfsiuCBxo
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 19:32
                                                    www.youtube.com/watch?v=B7GOQF_DV8k
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 19:43
                                                    www.youtube.com/watch?v=RcpXFTewJ_s
                                                    Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.14, 09:23
                                                    www.youtube.com/watch?v=QfK-rAzbaBk
                                                    www.youtube.com/watch?v=PuqUfvVTYBU
                                                    www.youtube.com/watch?v=e-uJ-8qhl0A
                                                    www.youtube.com/watch?v=AqoZGgFSjIc
                                                    Witam, dowiedziałam się kilka dni temu, że dwie bliskie mi osoby chcą poświecić życie Bogu i służeniu ludziom. Pozdrawiam.
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.14, 14:57
                                                    Witam, polecam dwa utwory w wykonaniu tegorocznego tarnobrzeskiego maturzysty, Pawła.
                                                    www.youtube.com/watch?v=M-VGxQKElt0
                                                    Zaczyna się od 1:04:44
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.14, 20:04
                                                    www.youtube.com/watch?v=aqvumfPFeT4
                                                    www.youtube.com/watch?v=pUzl6QfiWD4
                                                    www.youtube.com/watch?v=Jx1RvtbcDno
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.14, 23:32
                                                    www.youtube.com/watch?v=YmxAFAvdqhs
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.14, 08:42
                                                    www.youtube.com/watch?v=3g8-bJAGJis
                                                    Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli.
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.14, 08:47
                                                    www.youtube.com/watch?v=gpKbRECILvs
                                                  • Gość: znajoma Zamówienie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.14, 08:25
                                                    Witam, chciałam zamówić jakąś fajną muzykę, bo mam dużo pracy papierkowej. Tylko nie miłosną, bo się rozmarzę:-) Jutro jadę na koncert, tak się złożyło. Córy zaproponowały mężowi prezent na DO, pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.
                                                  • e-zybi Re: Zamówienie:-) 19.06.14, 09:40
                                                    ...proszę, miłego dnia :)))***
                                                    www.youtube.com/watch?v=ysz4go3LYDA
                                                    www.youtube.com/watch?v=g2-YnN6-q2s
                                                    ...i dla An ;)))*
                                                    www.youtube.com/watch?v=ZwwRtXqM5IE
                                                    pozdrawiam :)
                                                  • Gość: znajoma Re: Zamówienie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.14, 09:51
                                                    Dzięki za muzyczne upominki, przygotowuję się do konferencji i przy okazji się odchudzam, uf jak gorąco, pozdrawiam:-)
                                                  • Gość: znajoma Re: Zamówienie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.14, 09:55
                                                    Super ale teraz to mi się chce tańczyć a nie liczyć frekwencję:-) Miłego dnia, pa:-)
                                                  • Gość: znajoma Re: Zamówienie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.14, 19:05
                                                    Obejrzałam na razie pół godziny koncert Tiny i nie wiem jak Ona to robi, że ma takie nogi:-) Od 20.07 polecam panom zamknąć oczy:-) Dzięki , Zybi, miłego wieczoru.
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.14, 18:20
                                                    www.youtube.com/watch?v=Cjkbe7ErrhU
                                                    www.myslowice.pl/page/206,kalendarz-wydarzen.html?id=284&gclid=CjkKEQjwlIqdBRDy6JSK4Lmn1akBEiQAVa9dPZkio8DZ5b_ueJHvv6vqKgnOl0eFbT6jRrG5ogVBNRjw_wcB
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.14, 18:37
                                                    www.youtube.com/watch?v=vop7MkkkWBU
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.14, 10:17
                                                    www.youtube.com/watch?v=g_orMKHMaBU&feature=kp
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.14, 10:28
                                                    www.youtube.com/watch?v=YIBTeUY0tYA
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 22.06.14, 00:01
                                                    www.youtube.com/watch?v=2nGqoY9Ngy0
                                                    :)))*
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.14, 19:18
                                                    Witam, mam przed sobą arkusze ocen i muszę dwa razy pisać, bo to 6 klasa, poproszę o muzę, dziękuję, pozdrawiam:-) Miłego wieczoru:-)
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.14, 21:25
                                                    www.youtube.com/watch?v=u6mLlzGCbt4
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.14, 21:47
                                                    www.youtube.com/watch?v=WupYyRFevzMdobranoc
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.14, 21:34
                                                    www.youtube.com/watch?v=_h_86kkeXik
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 30.08.14, 09:04
                                                    Niedługo rocznica wybuchu Powstania Warszawskiego
                                                    www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rI8bxybqXC0
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.14, 10:23
                                                    Przeczytaj jeszcze raz swój wpis, miłego dnia:-)
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 30.08.14, 10:50
                                                    Rzeczywiście,zamiast rocznicy napisania wiersza przez Szczepańskiego o powstaniu,napisałem o rocznicy wybuchu powstania

Józef Szczepański - Czerwona zaraza

Czekamy ciebie, czerwona zarazo,

byś wybawiła nas od czarnej śmierci,

byś nam Kraj przedtem rozdarłwszy na ćwierci,

była zbawieniem witanym z odrazą.

Czekamy ciebie, ty potęgo tłumu

zbydlęciałego pod twych rządów knutem

czekamy ciebie, byś nas zgniotła butem

swego zalewu i haseł poszumu.

Czekamy ciebie, ty odwieczny wrogu,

morderco krwawy tłumu naszych braci,

czekamy ciebie, nie żeby zapłacić,

lecz chlebem witać na rodzinnym progu.

Żebyś ty wiedział nienawistny zbawco,

jakiej ci śmierci życzymy w podzięce

i jak bezsilnie zaciskamy ręce

pomocy prosząc, podstępny oprawco.

Żebyś ty wiedział dziadów naszych kacie,

sybirskich więzień ponura legendo,

jak twoją dobroć wszyscy kląć tu będą,

wszyscy Słowianie, wszyscy twoi bracia

Żebyś ty wiedział, jak to strasznie boli

nas, dzieci Wielkiej, Niepodległej, Świętej

skuwać w kajdany łaski twej przeklętej,

cuchnącej jarzmem wiekowej niewoli.

Legła twa armia zwycięska, czerwona

u stóp łun jasnych płonącej Warszawy

i scierwią duszę syci bólem krwawym

garstki szaleńców, co na gruzach kona.

Miesiąc już mija od Powstania chwili,

łudzisz nas dział swoich łomotem,

wiedząc, jak znowu będzie strasznie potem

powiedzieć sobie, że z nas znów zakpili.

Czekamy ciebie, nie dla nas, żołnierzy,

dla naszych rannych - mamy ich tysiące,

i dzieci są tu i matki karmiące,

i po piwnicach zaraza się szerzy.

Czekamy ciebie - ty zwlekasz i zwlekasz,

ty się nas boisz, i my wiemy o tym.

Chcesz, byśmy legli tu wszyscy pokotem,

naszej zagłady pod Warszawą czekasz.

Nic nam nie robisz - masz prawo wybierać,

możesz nam pomóc, możesz nas wybawić

lub czekać dalej i śmierci zostawić…

śmierć nie jest straszna, umiemy umierać.

Ale wiedz o tym, że z naszej mogiły

Nowa się Polska - zwycięska narodzi.

I po tej ziemi ty nie będziesz chodzić

czerwony władco rozbestwionej siły.
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.14, 17:27
                                                    Witam, dopiero teraz znalazłam czas na wysłuchanie utworu, dziękuję. Siostra była w Warszawie podczas rocznicy wybuchu powstania. Dostałam od Niej ładny śpiewnik. Może w następnym roku wybiorę się z Nimi, bo oglądanie w telewizji to nie to samo, pozdrawiam :-)
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.14, 21:42
                                                    www.tekstowo.pl/piosenka,czerwone_gitary,bialy_krzyz.htmlPzdr
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.14, 21:54
                                                    www.youtube.com/watch?v=yCkaK_GJ6OY
                                                    Byłam tam z rodziną w 2001 roku w wakacje, dobranoc.
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.14, 17:06
                                                    www.youtube.com/watch?v=jxD8TlH_5PcPozdrawiam.
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.14, 17:17
                                                    www.youtube.com/watch?v=tHSRyzDK5DQ
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.14, 17:24
                                                    www.youtube.com/watch?v=1vWnc-ALSGo
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.14, 19:34
                                                    Dobry wieczór, pozdrawiam Gospodarza i Gości tego wątku i życzę pogodnego nastroju:-)
                                                    www.youtube.com/watch?v=YaWqAKM9WZo
                                                  • Gość: znajoma Re: Rekomendacje muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.14, 19:59
                                                    www.youtube.com/watch?v=ys-377JTg3Mpzdr
                                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 17.09.14, 22:05
                                                    Czy ktoś z Was wybiera się na Jej koncert? Dobranoc, pączuś dziękuje za info:-)
                                                    sandomierz.travel/pl/informator_turystyczny/jak_spedzic_czas/o,676,koncert_eleni.html
                                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 21.09.14, 15:20
                                                    www.youtube.com/watch?v=77epXvrR8t4Pzdr
                                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 28.09.14, 16:54
                                                    www.youtube.com/watch?v=dd7F3RxOWnc
                                                    Wzruszyła mnie piosenka w wykonaniu Basi, pozdrawiam:-) Jestem w trakcie słuchania i szczerze polecam.
                                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 07.10.14, 20:09
                                                    www.youtube.com/watch?v=dXSTXdlTvNo
                                                  • e-ftalo Re: Rekomendacje muzyczne 07.10.14, 22:28
                                                    www.youtube.com/watch?v=G6QQpq2fvFY&list=UUkpPddcoUmLrB65TEoxCxGg
                                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 13.10.14, 22:22
                                                    www.youtube.com/watch?v=R4D5WOzg46A
                                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 17.10.14, 22:06
                                                    www.youtube.com/watch?v=O3jiSdcdIGg
                                                  • e-ftalo Re: Rekomendacje muzyczne 17.10.14, 22:57
                                                    polecam
                                                    www.youtube.com/watch?v=Epss4CdJulk
                                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 18.10.14, 17:05
                                                    www.youtube.com/watch?v=r6d67k3XRg8
                                                    Grabiłam dziś godzinkę liście, brakuje dzieci:-)
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 21.10.14, 08:33
                                                    Nie puszczaja w Trójce to jak za czaów Solidarności upowszechniajmy w podziemiu
                                                    www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cvImb68DZU0
                                                  • e-ftalo Re: Rekomendacje muzyczne 21.10.14, 11:55
                                                    Bardzo fajna piosenka,ostatnio często leci w radio
                                                    Michał Jurkiewicz i Śrubki: Cierpliwe Anioły
                                                    www.youtube.com/watch?v=HCOcvYuy9zA
                                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 22.10.14, 16:21
                                                    www.youtube.com/watch?v=3n1JHIq75e8
                                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 22.10.14, 19:56
                                                    www.youtube.com/watch?v=vkLtjyFRthU
                                                    Pzdr:-)
                                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 23.10.14, 21:10
                                                    Wczoraj się bardzo wzruszyłam przy tym utworze, czyt: poryczałam. Posłuchajcie, dobranoc.
                                                    www.youtube.com/watch?v=GCNIpzonR1E
                                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 23.10.14, 21:22
                                                    www.youtube.com/watch?v=guJ25FxCwmY
                                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 26.10.14, 17:13
                                                    www.youtube.com/watch?v=E60tObH328cPzdr
                                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 27.10.14, 08:51
                                                    www.youtube.com/watch?v=vBqulpOCeIEPzdr
                                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 30.10.14, 12:32
                                                    Trochę wspomnień...
                                                    www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uFernpzBT9s
                                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 31.10.14, 21:40
                                                    www.youtube.com/watch?v=obvizJRnezA
                                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 31.10.14, 21:45
                                                    www.youtube.com/watch?v=ZCz_K5NUcVw
    • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 31.10.14, 22:19
      Jutro Wszystkich Świętych.A z tym dniem zawsze kojarzy mi sie ten wspaniały utwór
      www.youtube.com/watch?v=nzGqBZFAx80
    • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 31.10.14, 23:14
      www.youtube.com/watch?v=hs_6pt6TJgU
      • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 01.11.14, 21:51
        www.youtube.com/watch?v=yB1J7JBszys
        • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 02.11.14, 11:39
          www.youtube.com/watch?v=BOrms0SRWdkPzdr
          • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 02.11.14, 22:19
            Poryczałam się przy tym utworze, za dużo przykrych wspomnień odżyło. Dobranoc.
            www.youtube.com/watch?v=sN99pEg2M6A
            • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 03.11.14, 06:04
              www.youtube.com/watch?v=3JdAv-SHa0I
              • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 09.11.14, 07:59
                www.youtube.com/watch?v=6c3Tarobmyo
                • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 09.11.14, 08:07
                  www.youtube.com/watch?v=SXBlVIXNL6E
                  Witam, nie znałam tej piosenki, bardzo mi się spodobała, posłuchajcie, pozdrawiam i życzę przyjemnej niedzieli.
                  • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 10.11.14, 18:10
                    www.youtube.com/watch?v=jxtpJrhAh94
                    • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 11.11.14, 07:18
                      www.youtube.com/watch?v=vrnW1_gJWJw
                      • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 11.11.14, 07:24
                        www.youtube.com/watch?v=r71UOZHy140
                        • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 11.11.14, 09:12
                          www.youtube.com/watch?v=5RO2mvOSGpU
                          • wislocki12 Re: Rekomendacje muzyczne 11.11.14, 22:13
                            Casco:
                            "Sceny które są w filmie nie są autorstwa ani Platine Image ani autora który wstawił film. Tomasz Bagiński napracował się by stworzyć Animowaną Historię Polski (bo taką nazwę nosi film) a tu ktoś bezczelnie skopiował sceny. Cały film ma dobre 8 minut. Mateusz Hypiak wprowadza swoim opisem w błąd ludzi a dodatkowo przypisuje sobie sceny z filmu." :-((
                            • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 14.11.14, 17:19
                              www.youtube.com/watch?v=G4JZ3BPQtA0
                              www.youtube.com/watch?v=mDq80rYhO_wPzdr
                              • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 16.11.14, 08:06
                                www.youtube.com/watch?v=FFbfm4Wyojs
                                www.youtube.com/watch?v=o30aHeLOelA
                                • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 22.11.14, 20:29
                                  www.youtube.com/watch?v=m54WNWCUAE8Pzdr
                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 22.11.14, 20:41
                                    www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8
                                    www.youtube.com/watch?v=fcz7klh-qdI
                                    • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 25.11.14, 22:13
                                      www.youtube.com/watch?v=fNU2Q7_s8TU
                                      • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 28.11.14, 22:44
                                        www.youtube.com/watch?v=aoyuG5R8cdg
                                        Łezka mi poleciała, posłuchajcie:-)
                                        • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 29.11.14, 18:59
                                          Dla Andrzeja:-)
                                          www.youtube.com/watch?v=MIWzI4I-Uz0
    • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 30.11.14, 11:09
      www.youtube.com/watch?v=Rbm6GXllBiw
      • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 30.11.14, 20:18
        www.youtube.com/watch?v=oK0Dm1oqjmk
        www.youtube.com/watch?v=slNumDNwY-A
        www.youtube.com/watch?v=bslgbr7t7q4
        Pozdrawiam Was serdecznie i polecam te utwory.
        • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 10.12.14, 07:43
          www.youtube.com/watch?v=WrlFwYfo4NY
          • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 10.12.14, 20:09
            Na tym samym stadionie co grają Guns N' Roses,widziałem ten fenomenalny koncert na żywo
            www.youtube.com/watch?v=WqEOvEoCV3w&feature=player_detailpage
            • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 19.12.14, 21:51
              www.youtube.com/watch?v=GqLGyd9Bk0E
              • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 20.12.14, 21:23
                www.youtube.com/watch?v=qGpxObeMXsQ
                • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 20.12.14, 21:30
                  www.youtube.com/watch?v=HRLZrQgJ3lY
                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 27.12.14, 19:10
                    www.youtube.com/watch?v=5cdFt0Ed5OY
                    • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 29.12.14, 16:38
                      Dla Bystrzaka:-)
                      www.youtube.com/watch?v=hCUgkUUufBoPozdrawiam
                      • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 30.12.14, 15:47
                        Dla znajomej wraz z Najlepszymi Zyczeniami na Nowy Rok
                        www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OH4ZXqEMBxI
                        • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 30.12.14, 19:59
                          Dziękuję, Lechowski, odwzajemniam życzenia i ślę serdeczne pozdrowienia. Mam jedno życzenie, by dzisiejszy dzień już nigdy się nie powtórzył. Miałam bardzo trudny dzień, na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Dobranoc.
                          • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 30.12.14, 20:32
                            ...cycki do góry!
                            www.youtube.com/watch?v=W64knnDHE_w
                            • wislocki12 Re: Rekomendacje muzyczne 30.12.14, 20:35
                              No tak, wiedziałem, że TO lubisz! Ciekawe, co na to twoja katolicko-patriotyczna rodzina? ;-))
                        • wislocki12 Życzenia dla Nieznajomej 30.12.14, 20:39
                          Byłbym Ci ogromnie wdzięczny, gdybyś zechciał wyjaśnić mi, dlaczego życzenia dla Nieznajomej kierujesz na adres Palacza, a Palacz serdecznie dziękuje Ci za życzenia dla Nieznajomej... Nie prościej byłoby napisać do Nieznajomej? :-((
                          • palacz67 Re: Życzenia dla Nieznajomej 10.01.15, 17:32
                            www.youtube.com/watch?v=cKF2GjRAUtE
    • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 31.12.14, 13:21
      www.youtube.com/watch?v=_NdHySPJr8I
      • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 01.01.15, 10:46
        www.youtube.com/watch?v=Ezc4HdLGxg4
        • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 09.01.15, 19:21
          www.youtube.com/watch?v=kt5wnvnQ3bc
          www.youtube.com/watch?v=o91pMlPLX_k
          • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 10.01.15, 20:15
            Pozdrawiam serdecznie Gości forum i życzę udanego wieczoru:-)
            www.youtube.com/watch?v=PMorb3jkS_g
            • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 11.01.15, 14:43
              www.youtube.com/watch?v=YaWqAKM9WZo
              • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 11.01.15, 14:51
                www.youtube.com/watch?v=3Je3r5ynKCw
                • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 11.01.15, 15:00
                  www.youtube.com/watch?v=1_TYuyVNY_0
                  Ślę niedzielne serdeczności dla forumowych Gości:-)
                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 13.01.15, 07:43
                    www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCukpzdr
                    • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 13.01.15, 09:06
                      www.youtube.com/watch?v=YbBU06irWT8#t=63
                      • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 13.01.15, 16:32
                        Świetna muzyka i ten śpiew ptaszków, dziękuję i pozdrawiam:-)
                        • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 17.01.15, 16:40
                          www.youtube.com/watch?v=ssTY7762ZJY
                          • e-zybi Re: Rekomendacje muzyczne 18.01.15, 12:24
                            www.youtube.com/watch?v=5-41tg_CS7s
                            • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 19.01.15, 22:01
                              www.youtube.com/watch?v=zfusL3xTKn4
                              • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 20.01.15, 15:54
                                www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ruh3qnYBs9Y
                                • inspirowana Re: Rekomendacje muzyczne 20.01.15, 17:14
                                  dzieki za -inspiracje , lubie słuchać Roguckiego

Rogucki Piotr-Małą
                                  www.youtube.com/watch?v=Ux-1WfJlrh4

Coma-Spadam
                                  www.youtube.com/watch?v=JmKLT59cTIc

coma-cebula i...
                                  www.youtube.com/watch?v=mlC0VDfp7PA

Lechowski-Myslovitza-z Rojkiem tez sluchasz?
                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 20.01.15, 18:53
                                    Z Myslovitzem ma tak jak z Rolling Stones.Wiem,że to swietna muzyka,ba Jaggera i pozostałą zwariowaną trójkę słuchałem nawet na żywo ale jakoś mi bliżej do Pink Floyd czy The Doors a z polskich do Dżemu,Comy czy do Lady Pank
                                    • wislocki12 Re: Rekomendacje muzyczne 20.01.15, 20:38
                                      No tak, Myslowitz jak Rolling Stones, że o Pink Floyd i Doors nie wspomnę! I co ma z tym wspólnego Dżem, Coma czy Lady Pank? Czy Ty choćby od czasu czytasz to, co wysyłasz do Internetu? ;-))
                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 20.01.15, 20:04
                                    Byliśmy na ich koncercie w ubiegłym roku.
                                    www.youtube.com/watch?v=Cjkbe7ErrhUpzdr
                                    • wislocki12 Re: Rekomendacje muzyczne 20.01.15, 20:40
                                      No tak, jeszcze jeden Lechowski, wszędzie był, wszystko widział! ;-))
                                  • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 20.01.15, 20:39
                                    lubimyczytac.pl/ksiazka/65953/myslovitz-zycie-to-surfing
                                    Przeglądałam ją podczas serialu, jest dużo zdjęć, może kiedyś przeczytam:-)
                                • wislocki12 Re: Rekomendacje muzyczne 20.01.15, 20:41
                                  Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi?
                                  • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 20.01.15, 20:44
                                    Nie widzisz ,że wszyscy Cie ignorują?.Zresztą do mendzenia nie potrzeba towarzystwa.
                                    • wislocki12 Re: Rekomendacje muzyczne 20.01.15, 21:20
                                      No cóż, mimo tego, że jak powiadasz, mendzę, to jednak Ty sam nie pozostajesz obojętny na uroki moich postów. Szkoda tylko, że twoje (posty) nadal pozostają stosunkowo mało merytoryczne! ;-))
                                      PS. Czasem odnoszę tylko wrażenie, że twoim zdaniem Myslowitz jest jak Rolling Stones, że o Pink Floyd i Doors nie wspomnę! A co ma z tym wspólnego Dżem, Coma czy Lady Pank, dalibóg, nie jestem w stanie pojąć! ;-))
                                      • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 26.01.15, 16:14
                                        teleshow.wp.pl/gid,17207933,title,Demis-Roussos-odeszla-legenda-muzyki-rozrywkowej-Za-co-kochali-go-Polacy,tpl,4,galeria.html?ticaid=1143b1
                                        • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 06.02.15, 22:11
                                          Kiedyś miałem to szczęście wysłuchać na żywo tej płyty w Central Parku
                                          www.youtube.com/watch?v=WUcxHIo-l-s&list=RDWUcxHIo-l-s#t=15
                                          • wislocki12 Puszcza płyty z pasją 06.02.15, 22:42
                                            Nie bardzo rozumiem... To Ty płyty wozisz do Central Parku? A jak je puszczasz? Może same się puszczają... ;-))
                                            • lechowski51 Re: Puszcza płyty z pasją 06.02.15, 22:45
                                              en.wikipedia.org/wiki/Concert_in_the_Park
                                              • wislocki12 Płyta na żywo 06.02.15, 22:56
                                                O co Ci chodzi? Przecież własnoręcznie napisałeś: "Kiedyś miałem to szczęście wysłuchać na żywo tej płyty w Central Parku." Mnie nie chodzi o koncert, tylko o płytę! ;-))
                                              • wislocki12 Re: Puszcza płyty z pasją 06.02.15, 22:58
                                                A może jakichś jeszcze płyt słuchałeś w Central Parku? ;-))
                                                • lechowski51 Re: Puszcza płyty z pasją 08.02.15, 09:01
                                                  www.youtube.com/watch?v=qOPhgikIoas
                                                  • palacz67 Re: Puszcza płyty z pasją 08.02.15, 18:25
                                                    www.youtube.com/watch?v=vop7MkkkWBU
                                                  • wislocki12 Puszcza płyty z pasją 08.02.15, 20:34
                                                    Waitsa też puszczałeś w Central Parku? ;-))
                                                  • lechowski51 Re: Puszcza płyty z pasją 08.02.15, 20:56
                                                    www.youtube.com/watch?v=EAexp0w3H3c
                                                    www.youtube.com/watch?v=JJdHLIU_xBE
                                                  • palacz67 Re: Puszcza płyty z pasją 10.02.15, 19:04
                                                    www.youtube.com/watch?v=HSXfDFk6TaU
    • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 11.02.15, 18:07
      www.youtube.com/watch?v=05PkmnM8In8
      Nie bój się, jestem przy Tobie cały dzień:-)
      • edekzgredek99 Re: Rekomendacje muzyczne 11.02.15, 18:13
        O matko. Czego wy słuchacie
        • wislocki12 Już ze sto razy... 11.02.15, 20:30
          Już ze sto razy tak pisałem... ;-))
          • lechowski51 Re: Już ze sto razy... 13.02.15, 13:48
            Już niedługo Dzień Żołnierzy Wyklętych...
            www.youtube.com/watch?v=uB6esdvpWEk&list=PLYdXFPSyfcuo-RPEayU9Q4D_ThTUUBRjI
            • lechowski51 Re: Już ze sto razy... 13.02.15, 15:49
              www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WMIUieuy11M
              • edekzgredek99 Re: Już ze sto razy... 13.02.15, 18:47
                Współczuję twojej żonie podobno masz ;) Ją też tak zamęczasz i zanudzasz? Uważaj bo straci cierpliwość i otruje cię zupą z torebki
              • wislocki12 No tak, Hoffman... Dziękuję! 13.02.15, 22:27
                Naprawdę musisz epatować Szycem, że o Hoffmanie nie wspomnę? :-((
            • wislocki12 Być potomkiem ŻW 13.02.15, 20:41
              Czasem mam wrażenie, że jest Ci przykro, że nie jesteś potomkiem Żołnierza Wyklętego! ;-))
              • edekzgredek99 Re: Być potomkiem ŻW 14.02.15, 08:15
                Lechowski to sam się czuje jak Żołnierz Wyklęty. Lata po lasach i szlaki przeciera. Tylko patrzeć jak nam PiS-partyzantkę założy.
        • e-ftalo Re: Rekomendacje muzyczne 13.02.15, 21:39
          to ja polecam taki kawałek,ostatnio często leci na vox fm
          www.youtube.com/watch?v=bcdJqdYp9jY
          • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 14.02.15, 08:43
            Jak Ci e-ftalo tak gust muzyczny skiepściał przy programowaniu...to może to?!
            www.youtube.com/watch?v=FmjFgt_ggAw
            • wislocki12 Disce, puer 14.02.15, 10:54
              No tak, disco polo... Gratuluję! :-((
              • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 14.02.15, 15:45
                www.youtube.com/watch?v=rMMpeZnLE1E
                • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 14.02.15, 16:30
                  Jak dzień zakochanych....to wspomnienie sprzed lat
                  www.youtube.com/watch?v=8IisP3PTLFc
                  • wislocki12 Stanisław Guzek 14.02.15, 21:44
                    Nalepa w grobie przewraca się chyba... :-((
                    • lechowski51 Re: Stanisław Guzek 14.02.15, 22:13
                      www.youtube.com/watch?v=mv41zHIQIVM
                      • wislocki12 Tadeusz Nalepa 14.02.15, 22:26
                        Masz szczęście, zrehabilitowałeś się! :-)
                  • e-ftalo Re: Rekomendacje muzyczne 15.02.15, 20:29
                    to polecę coś z moich klimatów,muza przy której można się odprężyć i nigdy dość
                    www.radio.pionier.net.pl/stream.pls?radio=eska-stream6
                    • e-ftalo Re: Rekomendacje muzyczne 15.02.15, 21:01
                      To zarzucę jeszcze biesiadę śląską, powinno przypaść do gustu wszystkim smutasom z forum
                      kolekcja stacji.Wbrew wszechogarniającym nastrojom depresyjnym jakie tu pernamentnie goszczą.Ludzie nie bądźcie masochistami,zacznijcie myśleć pozytywnie,to dla was
                      s6.radiohost.pl:8034
                      www.slaskimix.eu/infusions/radiostaty_panel/slaskimix.pls
                      radioslask.pl/webplayer/play.pls
                      sc3.24cast.pl:7096
                      www.polskastacja.pl/play/biesiadaslaska.pls
                      gr-relay-16.gaduradio.pl/66
                      • wislocki12 Rekomendacje muzyczne? 15.02.15, 22:17
                        ? ;-))
                      • edekzgredek99 Re: Rekomendacje muzyczne 16.02.15, 07:16
                        A "Majteczki w kropeczki" już tu było bo znaleźć nie mogę
                        • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 18.02.15, 21:08
                          www.youtube.com/watch?v=PblWq4qpaOcdobranoc
                          • wislocki12 Bitwa 18.02.15, 21:41
                            No to co? ;-))
                            • palacz67 Re: Bitwa 19.02.15, 17:07
                              www.youtube.com/watch?v=Lw7mr67TyyY
                          • e-ftalo Re: Rekomendacje muzyczne 20.02.15, 22:27
                            polecam taki rytmiczny kawałek ze znakomitym występem scenicznym
                            www.youtube.com/watch?v=CALD99bdzWk
                            • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 25.02.15, 21:54
                              www.youtube.com/watch?v=7Qv4BW0UjN8
                              • wislocki12 Depreska? 25.02.15, 22:26
                                Jakaś drobna depreska? Poszukaj rowerka i... z Klechowskim na trasy mieleckie! ;-))
                                • edekzgredek99 Re: Depreska? 26.02.15, 09:47
                                  Lepiej w krzaki przecierac szlaki
    • lechowski51 Re: Rekomendacje muzyczne 28.02.15, 16:24
      www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S-ZA1sGHJls
      • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 28.02.15, 16:55
        Super muzyka i teledysk, pzdr.
        • edekzgredek99 Re: Rekomendacje muzyczne 28.02.15, 18:10
          Doopy nie urywa. Czy Wy zachwycacie się tylko takimi kościółkowymi rzeczami? Ciekawe jak to się ma do gołych bab na rowerze do których sie tak ślini lechowski?
          • palacz67 Re: Rekomendacje muzyczne 01.03.15, 20:15
            www.tekstowo.pl/piosenka,birdy,people_help_the_people.html
      • wislocki12 Zachwyt bez granic 01.03.15, 22:36
        No tak, wąsaci Janusze z Podkarpacia! Mój zachwyt nie znajduje granic... ;-))
        • lechowski51 Re: Zachwyt bez granic 01.03.15, 22:50
          A,że dzisiaj Dzień Żołnierzy Wyklętych,to wspomnijmy tych, o których komuniści chcieli zabić pamięć
          www.youtube.com/watch?v=YulKy4PH5bs
          www.youtube.com/watch?v=Vhnbh9_wnFY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka