Dodaj do ulubionych

Pytanie o FRAM:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 15:52
Hej! Mam pytanie dotyczące zajęć Framu. Chciałam zapisać córeczkę (5 lat) ale nie mam pojęcia kiedy obywają się zajęcia dla takiej grupy wiekowej. Na stronie internetowej jest tylko informacja że zajęcia są od pon do piątku (oprócz czwartku) od 16 do chyba 19 ale które grupy wiekowe w jakich godzinach i dniach to już nie pisze. Próbowałam również dowiedzieć się czegoś telefonicznie ale Pani z która rozmawiałam tez nie miała pojęcia. Wiec bardzo Was proszę jeśli ktoś coś wie żeby napisał. Ze względu na to że pracuję bardzo ważna dla mnie jest informacja o godzinach i dniach tych zajęć. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: znajoma Re: Pytanie o FRAM:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 15:56
      Polecam Ci jeszcze zapisanie córeczki na zajęcia z brydża. Doskonale stymuluje to rozwój dziecka.
      • Gość: ja Re: Pytanie o FRAM:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 16:46
        wystarczy podejść do tdk-u i zapytać
        • Gość: Lili Re: Pytanie o FRAM:) IP: 83.1.122.* 07.09.10, 17:18
          Zajęcia dzieci 5-cio letnich odbywają się we wtorki i czwartki od godziny 16:15 do 17:00. Zazwyczaj są na sali widowiskowej ale gdybyś miała wątpliwości to wystarczy spytac portiera. Dziś właśnie pierwsze zajęcia :-) powodzenia !
        • Gość: ewa Re: Pytanie o FRAM:) IP: 83.1.118.* 07.09.10, 17:19
          nie ważne która grupa będzie miała zajęcia żeby zapisać wystarczy podejść między 16-19
    • Gość: Ewa Re: Pytanie o FRAM:) IP: 83.1.118.* 07.09.10, 17:22
      tdk.tarnobrzeg.pl/php/content/view/88/63/ pod tym linkiem znalazłam dokładnie jakie grupy wiekowe mają zajęcia i o której
      • Gość: ja Re: Pytanie o FRAM:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 19:23
        lepiej podejść i zapytać
        w nowym roku przecież zajęcia mogą zmienić terminy
        są one dostosowywane do zajęć szkolnych
    • Gość: @ Re: Pytanie o FRAM:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 14:53
      nieznajoma !!!

Bardzo świetna aluzja dla mamusiek , które za wszelką cenę pragną zrobić z córeczek gwiazdki .
    • Gość: @ Re: Pytanie o FRAM:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 14:53
      znajoma !!!

Bardzo świetna aluzja dla mamusiek , które za wszelką cenę pragną zrobić z córeczek gwiazdki .
      • Gość: znajoma Re: Pytanie o FRAM:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 15:02
        Nie pisała tego ta znajoma, co pozdrawia. Życzę miłego dnia. znajoma
      • Gość: Lili Re: Pytanie o FRAM:) IP: 83.1.122.* 08.09.10, 16:10
        Uważasz że zajęcia ruchowe to chęc zrobienia z córeczek gwiazdek ?? Ha ha ,dobre sobie. To na piłkę też lepiej dziecka nie zapisywac, bo stwierdzisz że chce się z chłopca zrobic drugiego Bońka .Malarstwo też odpada bo to chęc zrobienia z dziecka Picassa .Ech co za myślenie ....
        • Gość: znajoma Re: Pytanie o FRAM:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 17:12
          Lili odczep się .Pozdrawiam . znajoma
          • Gość: Do Lili Re: Pytanie o FRAM:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 17:51
            Popracuj nad czytaniem tekstu ze zrozumieniem. Pozdrawiam. znajoma
          • Gość: Lili Re: Pytanie o FRAM:) IP: 83.1.122.* 08.09.10, 18:18
            Słuchaj znajoma....NIE PISAŁAM do Ciebie tylko do @. Mój świecie..to Ty się odczep...jak zauważyłaś chyba to już od dawna żadnych złośliwości w Twoją stronę nie piszę. Ty się naucz czytac ze zrozumieniem. Czy na tym forum wszystko trzeba drukowanymi żeby każdy zrozumiał? Żal....
            • Gość: luci li Re: Pytanie o FRAM:) IP: 83.1.124.* 09.09.10, 09:05
              polecam tę szkołę tańca z całego serca-moja córka chodzi tam od paru lat i naprawdę jest z tego zadowolona-nie czuje się ani ona ani ja gwiazdą-a jak są jakieś występy tak jak teraz na 25lecie...cos pięknego.Gratuluję wyboru akurat tej szkoły.
        • Gość: znajoma Re: Pytanie o FRAM:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 09:07
          Brydż jest najlepszy. Rozwój psycho-ruchowy gwarantowany.
          • Gość: znajoma Re: Pytanie o FRAM:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 09:15
            Witaj Znajoma. Co się tak uparłaś na tego brydża. Ja nie umiem grać w brydża. znajoma ze wsi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka