Dodaj do ulubionych

Złamany nos

IP: *.smsiarkowiec.pl 08.12.10, 10:45
Wczoraj podczas zabawy z moją dwuletnią córką kopnęła ona moją żoną w nos.Bolało ją bardzo,ale myśleliśmy,że to normalne.W nocy ból sie nasilił i poza tym mam wrażenie,że ten nos tak jej dziwnie lata.Ona sama twierdzi,że nie jest na pewno złamany.Jakie więc objawy powinny skłonić do wizyty u lekarza?
Obserwuj wątek
    • Gość: takitemat Re: Złamany nos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 12:57
      Właśnie taki jak piszesz i nie pytaj o takie duperele na forum tarnobrzeg tylko sobie popatrz na jakieś lekarskie fora
      • Gość: miska Re: Złamany nos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.10, 13:41
        Nie laz bez sensu na fora lekarskie bo one nie zastapia kontaktu z lekarzem na zywo. Jesli mozesz to szybko do laryngologa do przychodni a jesli nie to prywatnie jeszcze dzis. Przynajmniej ze 2 przyjmuje w domach wieczorami.
        Miska
        • Gość: znajoma Re: Złamany nos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 14:20
          Miałam taki przypadek w szkole, wyglądało niegroźnie a na prześwietleniu wyszło, że nos złamany. Tak jak mówi Miśka, do lekarza.
    • Gość: kol Re: Złamany nos IP: 83.1.112.* 08.12.10, 14:44
      i to szybko !!
    • Gość: ja Re: Złamany nos IP: 178.159.165.* 08.12.10, 19:12
      Nie bij więcej żony!!!
    • Gość: franekłowcabramek Re: Złamany nos IP: 178.159.162.* 09.12.10, 18:40
      A jucha jej nie poszła ?
    • Gość: Ki Re: Złamany nos IP: *.smsiarkowiec.pl 09.12.10, 18:55
      W tbg ma być wg informacji Echa Dnia metalowy zespół Christ Agony. Ale Informacja w artykule z Echa jest niepełna bo zagra też DORMANT ORDEAL!!!!
      Myślałem że metal już umarł !! Ale powooli wraca!!!!
      Myślę że środowisko tarnobrzeskich metalowców stawi się w Maximie (dawny EMPIK!!!!)w piątek. 19.30 metal uderzy w czajnik tarnobrzeskiemu zaściankowi i odurniałym kościólkowcom!!!.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka