Dodaj do ulubionych

Pediatra dla malucha

IP: *.smsiarkowiec.pl 03.02.11, 15:31
Moze ktoras z mam poleci dobrego pediatre dla niedawno narodzonego malucha. Chcialam zapisac dziecko do dr Marchewki ale okazuje sie ze nie przyjmuje w zadnej przychodni. Moze ktos poleci kogos innego procz dr Wilkowej.
Pzdr
Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: marysia Re: Pediatra dla malucha IP: *.play-internet.pl 03.02.11, 17:45
      Ja polecam M. Pasierba, przyjmuje w przych. na Sienkiewicza. Mój synek jest do niego zapisany, jest bardzo dokładnym lekarzem, na spokojnie rozwieje wszelkie wątpliwości. Po urodzeniu dziecka przyjechał, zbadał i pokazał co z takim maluszkiem robić a czego nie. Wszystko wytłumaczył.
    • basia1408 Re: Pediatra dla malucha 03.02.11, 20:42
      Dr Mudrecka przychodnia nr 1
      • Gość: mama Re: Pediatra dla malucha IP: *.tktelekom.pl 03.02.11, 20:58
        dr Mudrecka może i jest dobrym lekarzem, ale chyba tylko dla zdrowych dzieci, takich z którymi do przychodni nie trzeba przychodzić, bo dostać się tam trzeba mieć naprawdę dużo szczęścia, nie mówiąc o ciągłych kolejkach do niej...także również polecam ale dla ludzi cierpliwych i mających dużooooo czasu wolnego, takich którzy mając chore dziecko mogą jednocześnie przyjść stać rano w kolejce do rejestracji, bo potem to już można zapomnieć o możliwości dostania się ;) aha, i jeszcze dla takich którzy nie pracują, bo pani pielęgniarka powie, że jest miejsce ale tylko o 10.50 później ani wcześniej nie da rady...a spróbuj się spóźnić to gadania będzie na pół przychodni
        • Gość: oli Re: Pediatra dla malucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 21:25
          To prawda pani pielęgniarka szczególnie ta mega wielka blondyna jest prze wredna i niesympatyczna.
          • Gość: mama Re: Pediatra dla malucha IP: *.tktelekom.pl 03.02.11, 21:56
            i zawsze ale to zawsze właśnie ona nie ma miejsca żeby zarejestrować i zawsze się pyta : "a co się dzieje?" i trzeba się tłumaczyć jej z czym się chce przyjść to może łaskawie gdzieś się jej akurat uda wcisnąć, i oczywiście musi to być coś pilnego...bo jak np. chcesz przyjść po prostu na badania kontrolne (czyli u nich : nic pilnego) to absolutnie nie ma dla Ciebie miejsca, czyli zawsze trzeba mówić że się jest prawie umierającym hehehehehe
            • annnia5 Re: Pediatra dla malucha 03.02.11, 22:40
              A my jezdzimy do dr Marii Kluk z sandomierza z Rokitka. Jestesmy bardzo zadowoleni!
              • Gość: mama2 Re: Pediatra dla malucha IP: *.tktelekom.pl 04.02.11, 09:38
                To ja nie wiem co Panie zrobiły że jest dla was taka nie miła. Moje dzieci są u doktor Mudreckiej od urodzenia czyli 5 i 3 lat. Nigdy ale to przenigdy nie mialam problemów z zazrejestrowaniem sie do niej. Nigdy nie ide i nie stoje w kolejce w przychodni , żeby sie zarejestrowac tylko o godzinie 9:00 telefonicznie. Ja osobiście przepisalam sie od doktor z przychodni na Targowej właśnie do Mudreckiej i dzieki niej zostały mi zrobione wszystkie badania. Mudrecka jest konkretnym czlowiekiem jezeli chodzi o diagnoze pacjenta. A ze sa takie kolejki do niej to musi to o czymś świadczyć.
                • Gość: kk Re: Pediatra dla malucha IP: 213.76.178.* 04.02.11, 11:40
                  Ja polecam Pania doktor Elżbieta Bednarz-Nocoń przych nr.3 REWELACJAAA
                  • Gość: m. Re: Pediatra dla malucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 11:53
                    pani Nocoń przyjmuje w przychodni nr 2 ul.Targowa
            • Gość: oli Re: Pediatra dla malucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 19:23
              dokładnie dziecko miało 6 mcy i biegunkę a ona mi poradziła żebym nie panikowała i przyszła w poniedziałek a był piątek masakra jakaś, kto dal jej prawo do udzielania porad przez telefon...porażka...
              • Gość: Ewa Re: Pediatra dla malucha IP: *.smsiarkowiec.pl 04.02.11, 19:27
                Ale o ktorej lekarce teraz piszesz?
                • Gość: oli Re: Pediatra dla malucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 23:17

nie pisze o lekarce tylko o pielęgniarce wszechwiedzącej...
              • Gość: jaaa Re: Pediatra dla malucha IP: *.flash-net.pl 05.02.11, 08:21
                >kto dal jej prawo do ud
                > zielania porad przez telefon...porażka...

dokładnie, też odnoszę wrażenie, że aspiruje na conajmniej lekarza...może p. mudrecka powinna się bać, może pani pielęgniarka wszechwiedząca chcą ją wygryźć hehehehhehehe
                • niania.2 Re: Pediatra dla malucha 08.02.11, 10:39
                  Hee hee co? idz sobie paniusiu do innej przychodni to zobaczysz uprzejmośc i zrozumienie , np. w pulsie ( ta sama przychodnia ) jak do godziny 11:00 sie nie zarejestrujesz to koniec nie ma litości , wiec nie ma spania do południa tylko rano stanie w kolejce jak jesteś chora albo masz chore dziecko.
        • basia1408 Re: Pediatra dla malucha 06.02.11, 13:56
          skoro są kolejki to chyba o czym świadczy? ja chodzę z dziećmi od 10 lat i nie narzekam a wręcz chwalę
    • Gość: mama Re: Pediatra dla malucha IP: *.flash-net.pl 09.02.11, 17:04
      dr Wilk lub dr Marchewka i nikt więcej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka