Dodaj do ulubionych

wazelina echa dnia

IP: *.tktelekom.pl 04.02.11, 08:44

"Wszystkim obecnym na sali zaimponował prezydent Tarnobrzega Norbert Mastalerz, który w towarzystwie sportowców czuł się niczym ryba w wodzie. Imponował poczuciem humoru i znajomością tematu. Nie wszyscy wiedzieli, że to właśnie Norbert Mastalerz, jeszcze jako dziennikarz Echa Dnia organizował pierwsze plebiscyty sportowe.- To były piękne, ale już trochę odległe czasy. Wtedy i teraz w gronie najpopularniejszych byli przedstawiciele tych najpopularniejszych dyscyplin sportu: piłki nożnej, koszykówki, siatkówki. Fajnie, że te plebiscyty przetrwały, są piękną chwilą w karierze każdego sportowca, który zostaje laureatem – mówił prezydent....." - jeny!!!!!!!! dajcie ręcznik wytrę sobie to i owo z wazeliny , a czym to zaimponował nasz "kennedy" ???? - "poczuciem humoru i znajomością tematu" - otóż akurat w tych branżach każdy Polak jest znawcą i ekspertem - panowie ( to do redaktorów Echa DNA ) kampania sie skończyła - gów..o mnie obchodzi to czy "kennedy" ma humor czy nie ,bardziej kiedy zrobi cos z ogólnym SYFEM w mieście - więcej pisch gów..n na trotuarach niż ludzi !!!!! nie mam nic do "kennedyego" ale takie artykuły burzą mi estetykę poranka - czy panowie lipiec ,szpak no i nieśmiertelna klaudia ( choć akurat tu nie "zamoczyła pióra" ) nie mają lepszego zajęcia tylko "czopkowanie"? - janek uwielbiał "czopkowanie" - młody ma( miał) być jego przeciwieństwem - a tu powtórka ...czopki w modzie....
Obserwuj wątek
    • straznik_prawdy Re: wazelina echa dnia 04.02.11, 09:03
      Miasto stacza się w dół, syf i kloaka na ulicach, zwalniani ludzie, rosnące bezrobocie, do tego śniadanka w urzędzie i telewizor do oglądania seriali w gabinecie prezydenta.

Ludzie są zirytowani, czują się zawiedzeni i oszukani, więc wieszają psy na Mastalerzu a takie artykuły jeszcze bardziej denerwują.
    • Gość: kenaj Re: wazelina echa dnia IP: 94.249.153.* 04.02.11, 09:25
      Jak ja lubię to wasze codzienne bajdurzenie mleczne sieroty. Dzień bez was, waszego guru i waszych wylewanych hektolitrami żali uważam za stracony. Dlatego proszę was bardzo nakręcajcie się jeszcze bardziej ku mojeje uciesze.

PS Kocham was za to :-)
      • lechowski51 Re: wazelina echa dnia 04.02.11, 09:50
        No i widzisz benek,zostales Mleczna Sierota!.
        • djkynek Re: wazelina echa dnia 04.02.11, 10:10
          lechowski wez sie juz nie odzywaj na tym forum, bo sie tylko kompromitujesz, jak prymityw. Piszesz platforma przez w, albo obwiniasz władze miasta za podwyżke cen ciepła, chociaz miasto ma do tego nic, gdyż twoi idole dawno temu sprzedali pec zabojadom, czyli EC krakow, ktora jest od dawna wlasnoscia francuzów......
      • Gość: ela Re: wazelina echa dnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 12:44
        lubię takie bajdurzenie o mlecznych sierotach. Nawet i za 3 lata, o ile wcześniej nie będzie referendum, za wszystko dalej odpowiadać będzie mleczarz. Tusek rządzi już 4 rok, ale dalej wszystkiemu winien Kaczyński.
    • karrambello Re: wazelina echa dnia 04.02.11, 10:31
      Echo dnia bije pianę, a benek... bije piane.
      Pelikaństwo.
      • Gość: nauczyciel Re: wazelina echa dnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 11:52
        kochani redaktorzy Echa Dnia! NA STRONIE DZISIEJSZEJ JEST BŁĄD ORTOGRAFICZNY!!!!!!!
        !
        • Gość: benek Re: wazelina echa dnia IP: *.tktelekom.pl 05.02.11, 20:32
          lechowski jak widzisz mnie mierzi nie tylko kaczorek i pisoludki - tylko głupota,wazelina i pycha - karambello skoro ja "bije piane" a echo "bije pianę" to skąd u nich tyle grafomaństwa i zwykłego nieuctwa? patrz post wcześniej
          • lechowski51 Re: wazelina echa dnia 05.02.11, 20:45
            Twoj problem benek i "mlodych,wyksztalconych,z duzego miasta" polega na tym ze macie jednego ,stalego wroga czyli PiS.Moim ideowym przeciwnikiem sa socjalilisci i lewactwo wystepujace pod roznymi sztandarami a na zewnatrz wszyscy Ci co dzialaja na szkode Polski.
            Dziwne ze nie mierzi Cie Napieralski wraz z milosnikami Jaruzelskiego,Michnik dla ktorego Kiszczak jest czlowiekiem honoru,czy otoczenie naszego Prezydenta ho ho ho, zlozone z ponurych postaci z Mumii Wolnosci?!
          • karrambello Re: wazelina echa dnia 05.02.11, 20:49
            @benek
            Chodzi mi tylko o to, że przejmujesz się pierdołami... Na nasze pocieszne lokalne media trzeba przymknąć oko, to w większości zapaleńcy niż fachowcy. Czego można się spodziewać na tym zadupiu?
    • Gość: sierpień Re: wazelina echa dnia IP: 78.31.67.* 06.02.11, 10:44
      tego o wakacyjnym nazwisku to na czerwonym placu powinni posadzić w beczce i gotować w smole, bo widać żę wazelina to dla nie go mało,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka