Gość: benek
IP: *.tktelekom.pl
04.02.11, 08:44
"Wszystkim obecnym na sali zaimponował prezydent Tarnobrzega Norbert Mastalerz, który w towarzystwie sportowców czuł się niczym ryba w wodzie. Imponował poczuciem humoru i znajomością tematu. Nie wszyscy wiedzieli, że to właśnie Norbert Mastalerz, jeszcze jako dziennikarz Echa Dnia organizował pierwsze plebiscyty sportowe.- To były piękne, ale już trochę odległe czasy. Wtedy i teraz w gronie najpopularniejszych byli przedstawiciele tych najpopularniejszych dyscyplin sportu: piłki nożnej, koszykówki, siatkówki. Fajnie, że te plebiscyty przetrwały, są piękną chwilą w karierze każdego sportowca, który zostaje laureatem – mówił prezydent....." - jeny!!!!!!!! dajcie ręcznik wytrę sobie to i owo z wazeliny , a czym to zaimponował nasz "kennedy" ???? - "poczuciem humoru i znajomością tematu" - otóż akurat w tych branżach każdy Polak jest znawcą i ekspertem - panowie ( to do redaktorów Echa DNA ) kampania sie skończyła - gów..o mnie obchodzi to czy "kennedy" ma humor czy nie ,bardziej kiedy zrobi cos z ogólnym SYFEM w mieście - więcej pisch gów..n na trotuarach niż ludzi !!!!! nie mam nic do "kennedyego" ale takie artykuły burzą mi estetykę poranka - czy panowie lipiec ,szpak no i nieśmiertelna klaudia ( choć akurat tu nie "zamoczyła pióra" ) nie mają lepszego zajęcia tylko "czopkowanie"? - janek uwielbiał "czopkowanie" - młody ma( miał) być jego przeciwieństwem - a tu powtórka ...czopki w modzie....