Dodaj do ulubionych

szew a zagrozona ciaża

IP: *.tktelekom.pl 21.03.11, 13:38
witam chciałam zapytać czy któraś z dziewczyn mając ginekologa pracującego w tarnobrzeskim szpitalu miała założony krążek bądź szew na szyjkę macicy, dodam ze mam taki problem i mój lekarz prowadzący nie chce tego zrobić a ja czułabym się bezpieczniej ponieważ mam już skrócona szyjkę
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: szew a zagrozona ciaża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 14:10
      ja miałam skróconą szyjkę od 24 tc i nie miałam założonego krążka. Moja szyjka miała długośc 1,5 cm do 34 tc a pozniej już była całkiem zgładzona. Urodziłam w 39 tc. Może nie chca założyc bo nie jest to konieczne tak jak w moim przypadku. Cały trzeci trymestr leżałam, ale donosiłam ciąże. Chodziłam do ginekologa do Mielca i tam rodziłam, chociaż jestem z Tbg.
      • Gość: mama Re: szew a zagrozona ciaża IP: *.tktelekom.pl 21.03.11, 14:36
        dodam ze chodze do dr Pasierba
    • Gość: d Re: szew a zagrozona ciaża IP: *.tktelekom.pl 21.03.11, 19:19
      ponawiam pytanie
    • Gość: p Re: szew a zagrozona ciaża IP: *.xdsl.centertel.pl 21.03.11, 19:37
      JA MIAŁAM SZEW JAK I PESSAR. SZEW ZAKŁADANY JEST OK 12-18 TYGODNIA. KRĄŻEK MOŻE BYĆ ZAŁOŻONY NAWET W BARDZIEJ ZAAWANSOWANEJ CIĄŻY. JA MIAŁAM W LUBLINIE I Z TEGO CO WIEM TARNOBRZESCY LEKARZE RACZEJ NIE STOSUJĄ PESSARÓW. JEŚLI MASZ JAKIES PROBLEMY Z CIĄŻĄ RADZĘ KONSULTACJĘ Z JAKIMŚ LEKARZEM Z KILINIKI W LUBLINIE UL JACZEWSKIEGO. ŻYCZĘ SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA.
      • Gość: gość Re: szew a zagrozona ciaża IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.03.11, 20:06
        Pisanie w ten sposób to rażący brak obycia!
        • Gość: d Re: szew a zagrozona ciaża IP: *.tktelekom.pl 22.03.11, 07:56
          a dlaczego bo nie rozumiem
          • Gość: znajoma Re: szew a zagrozona ciaża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 08:05
            Popieram Gościa.
      • karrambello Re: szew a zagrozona ciaża 22.03.11, 08:20
        Kilka zasad dobrego wychowania na forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka