Dodaj do ulubionych

no i .... zaczęło się

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.03.11, 17:11
na Dzikowie grodzą teren pod budowę stacji i mc`donald
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: no i .... zaczęło się IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.03.11, 18:08
      Eeee, też mi coś.

Natomiast praca wre przy budowie nowych rond. To jest news!
      • Gość: ewa Re: no i .... zaczęło się IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.03.11, 17:01
        jakoś mało tego miejsca na stację i restaurację chyba, że nie wszystko ogrodzone
    • Gość: @ Re: no i .... zaczęło się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 17:22
      My Polacy pozwolimy obcym kapitałom na bogacenie się naszym kosztem ,ale gdy drugi Polak miałby się dorobić dużych pieniędzy to wszystko zrobimy by go zniszczyć .
      Toteż , inne narody się bogacą a my biedniejemy .
      Logiczne !!!
      • Gość: Lusi Re: no i .... zaczęło się IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.03.11, 17:49
        A i dobrze! po pierwsze będzie gdzie pojechac na jedzonko i takie tam a po drugie będą nowe miejsca pracy.A my Polacy umiemy tylko narzekać...
        A o stacji to ja nie słyszałam.
      • Gość: antykapitalista Re: no i .... zaczęło się IP: *.flash-net.pl 26.03.11, 10:58
        Tak , bo drugi polak wzbogaci się kosztem innych ,nie dając zarobić pracownikom, wolę żeby okradał mnie obcy kapitał a nie swój polski pseudo katolicki
        • Gość: pyton Re: no i .... zaczęło się IP: *.tktelekom.pl 26.03.11, 19:32
          A to tam ma byc stacja? Kolejowa?
          • Gość: gość Re: no i .... zaczęło się IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.03.11, 19:51
            Stacja pomp.
    • sp1962 Re: no i .... zaczęło się 26.03.11, 19:53
      i bardzo dobrze, ileś tam ludzi będzie miało pracę na miejcu bez wyjazdu do Niemiec, Anglii itp. podatki z VAT wpłyną do Tarnobrzega, oprócz tego powstaje Pilglinton Automotiv w Strefie ,zalew Machowski ruszy
    • e-ftalo Re: no i .... zaczęło się 26.03.11, 22:47
      a gdzie ta stacja?W środku osiedla czy gdzieś przy słomki/warszawskiej?Jakieś zdjęcia,bo nie mam czasu pojechać
    • yamaha-1 Re: no i .... zaczęło się 28.03.11, 18:31
      Co roku w Polsce UMIERA 6000 tyś mężczyzn na raka jelita grubego !!! Dla niewtajemniczonych jest to głównie choroba złego odżywiania.
      I UWAGA ! Pierwszy raz w historii Ameryki teraźniejsze pokolenie BĘDZIE ŻYŁO KRÓCEJ NIŻ ICH RODZICE !!

Bierzmy przykład z Duńczyków lub Szwedów gdzie co druga osoba w dzisiejszych czasach urodzona, dożyje 100 lat.

Na pewno zaraz ktoś napisze że teraz prawie w każdym jedzeniu jest,,,syf,,,chemia,,,fakt lecz mamy prawo wyboru,,,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka