Dodaj do ulubionych

AFERA WE FLASHNECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

09.05.04, 09:50
Firma FlashNet działająca pod egidą radia Leliwa z którym nie ma nic wspólnego
(no jeżeli obsługę urządzeń radiowych można uznać za wspólne to przepraszam)
podłącza sieci blokowe bez zezwolenia spółdzielni mieszkaniowych w
Tarnobrzegu, Skopaniu itd... Panie Sławku opanuj się Pan bo to jest
nabijanie ludzi w butelke!! no i oczywiście niezgodne z prawem, a działanie na
zasadach partyzanckich jest nie na miejscu, a tracą na tym niewinni ludzie,
którym społdzielnia ma prawo "obciąc kable na klatce" gdyż bez zgody
spółdzielni nie można kłaść instalacji na klatkach, a mówienie, że kładziesz
Pan kablówkę jest potocznie mówiąc kłamstwem. Ciekaw jestem co się stanie
kiedy ludzie się dowiedzą na czym stoją. Jeżeli to jest Pana polityka na
robienie interesów no to życzę powodzenia, a tak na marginesie to kolega czeka
już 2 miesiąc na instalacje i się nie może doczekać... obiecujesz Pan gruszki
na wierzbie ludzie czekają 2 miesiące na Pana, a Pan masz ich za
przeproszeniem w D**** przynajmniej mów Pan ludziom prawdę :/ bo obudzą się i
mogą nie mieć internetu. Raz się Panu udało, ale co będzie dalej to trudno
powiedzieć. Powodzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: inien Re: AFERA WE FLASHNECIE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 13:44
      Czyżby SIS zareagowało na zarzuty na forum?
      Jak nie ma pozytywów do własnej oferty, to najlepiej dokopać konkurencji. ;)
      • Gość: damian Re: AFERA WE FLASHNECIE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 09.05.04, 16:40
        jeśli nawet SIS zareagował to moze wreszcie zmiana tematu bo o SISie juz tyle
        że sie chce zygać. pozdrawiam
      • Gość: zxcv Re: AFERA WE FLASHNECIE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org 09.05.04, 19:46
        Tu nie chodzi o dokopanie konkurencji moj drogi tylko o fakty! bo ludzie nie
        wiedza na czym stoja i nawet nie usiluj zaprzeczac bo robisz z siebie glupka :-)))
        • Gość: zxc Re: AFERA WE FLASHNECIE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org 09.05.04, 19:47
          Ten post byl oczywiscie do inen :-)
    • Gość: Mieszkaniec bloku Re: AFERA WE FLASHNECIE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sistbg.net 09.05.04, 19:36
      Faktem jest że chodziłem po Tarnobrzegu i zbierałem oferty byłem w czterech
      firmach z Pana włącznie. Usłyszałem od Pana że problemu z siecią blokową nie ma
      (a jak widzę jednak jest)Byłem również w SIS tam powiedziano mi że sieci bez
      zezwolenia się nie montuje i nie jest to zmiana tematu z Sis na Flashnet bo z
      takim podejściem człowiek przynajmniej wie na czym stoi. Sis w blokach nie
      montuje instalacji grupowych. Umówiłem się z Panem na montaż w zeszłym tygodniu
      po 6 tygodniach zwodzenia zamontował mnie kto inny. Plucie na spółdzielnię i
      mówienie że się ma ją w d.... też jest nie na miejscu. A tak na marginesie może
      masz Pan taki dokument wiem że jeszcze jedna firma działa w taki sposób podaj
      Pan stronę to sobie ściągnę i wydrukuję. Jeśli tak wygląda prowadzenie
      interesów to faktycznie jesteś Pan dobry. Niech firma Flashnet wyjaśni jakie są
      to zasady .Czekam bo jestem ciekawy.(i dość rozczarowany Pana postawą).
      • Gość: Robert Re: AFERA WE FLASHNECIE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sistbg.net 13.05.04, 09:30
        Ja nie mam pretensji do Flash Netu, podłaczyłem sie gdzie indziej i jestem
        zadowolony. Zadzwoniłem do Pana Sławka i ten zwodził mnie najpierw przez dwa
        tygodnie że przyjedzie , że jedzie a ostatni raz to powiedział że za 5 minut do
        mnie dotrze i zrobi mi podłączenie i nie dotarł. Normalnym byłoby powiedziec że
        nie potrafi mnie podłaczyć, albo nie może i zrozumiałbym a tak to robił ze mnie
        głupka przez dwa tygodnie i stanęło na niczym. Pozdrawiam wszystkich
        zadowolonych z Flash Netu.
        • Gość: robert Re: AFERA WE FLASHNECIE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sistbg.net 13.05.04, 22:09
          a dzis spotkałem mojego kolege który dwa tygodnie czekał na Pana Sławka z Flash
          netu \, który mówił że ma kolejki bo tak ludzie sie do niego pchają a kolega
          mieszka obok w bloku na wyspiańskiego 18, no i podłączył sie kolega gdzie
          indziej dziś zadzwonił dziś go podłączyli a kompa to mało nie rozerwało tak
          strony ładuje. Serdeczne dzięki za terminowe realizacje zamówień. No cóż w
          końcu biznes jest rodzinny żona sekretarka pan Sławek monter i na życie jest. A
          usługa gówniana.
          • Gość: bonus Re: AFERA WE FLASHNECIE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sistbg.net 29.06.04, 20:43
            popieram prosiłem czekałem 2 miesiące >dziś zawitałem do konkurencji i mam i
            ładnie chodzi jestem zadowolony szkoda że zmarnowałem tyle czasu i zdrowia
            panie sławku przy takiej polityce daleko pan nie zajedzie.
            • Gość: Sisowiec Re: AFERA WE FLASHNECIE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet249.sistbg.net 29.06.04, 21:47
              A ja nie uwarzam aby były to zarzuty Sisa na konkurencję. Popatrzcie jak są
              podłączeni ci co tak napierdal.... na SISa, czy przynajmniej 10% z nich to
              użytkownicy radiówki Sisa?? No tak może z 10% a reszta co?? Wymyśla sobie czy
              co?? Ale Ci ludzie są pazerni, pokaż im palec a utną ci rękę. Pozdro dla SISa,
              tylko panowie streszczajcie sie troche z serwisem jak was ktoś wzywa, bo
              pozattym to nie mam rzadnego ale do was. NARECZKA ps. może to powinienem
              napisać na forum o SISie, ale mniejsza z tym. Ludzie dajcie inny temat na jakąs
              inną firmę, może teraz ponajerzdżamy sobie wszyscy np. na pizzerie Metro, jnie
              że cos do nich mam, tylko tak se- tak jak wy to robicie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka