Gość: potrzeba IP: *.tktelekom.pl 20.05.11, 11:34 Muszę usunąc" zęba mądrości" (ósemkę), podajcie adres chirurga stomatologa w Tarnobrzegu na NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karrambello Re: "Zab mądrości" 20.05.11, 11:37 Sanitas na 11 Listopada 8. Dr med. specjalista chirurgii szczękowej Tomasz Kulig - polecam, bezboleśnie i szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Zab mądrości" IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.05.11, 13:26 Ósemkę powiadasz bezboleśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
karrambello Re: "Zab mądrości" 20.05.11, 13:40 A co w tym dziwnego? Grunt to umiejętne znieczulenie? Napisałem tak, bo znam to z autopsji. Oprócz ukłucia strzykawki, nie poczułem nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Re: "Zab mądrości" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 14:46 O ile w ogóle da się ambulatoryjnie usunąć. Czasem potrzeba wizyty na oddziale szpitalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: "Zab mądrości" IP: *.flash-net.pl 20.05.11, 22:20 Usuwałam ósemkę prywatnie u doktora Dyzia i jestem bardzo zadowolona,choć inny stomatolog stwierdził,iż koniecznie trzeba będzie usunąć chirurgicznie ,a okazało się ,że wcale nie było takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeba Re: "Zab mądrości" IP: *.tktelekom.pl 21.05.11, 09:37 Ósemki rosną "nieprzewidywalnie" dwóch stomatologów nie chciało mi usunąć...?Nie wiem dlaczego stomatolodzy nie usówają zebów mimo,że są lekarzami stomatologami, kiedyś byli dentyści i robili wszystko...? Dzięki za informację. Mam cykora, ale muszę go pokonać,samo nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś