Dodaj do ulubionych

Cenzura na całego

IP: 115.252.105.* 20.05.11, 17:09
www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,9637348,Po_nalocie_ABW_zamknieto_strone_krytykujaca_prezydenta.html
Tak więc drogi internauto uważaj co piszesz. I Ty możesz być następnym jeśli Ci się nie spodoba prezydent Komorowski (oby żył wiecznie) i dasz temu wyraz nieopatrznie na jakmś forum. O naszym obecnym prezydencie (oby żył wiecznie) jak widać można mówić jedynie w samych superlatywach, choć o jego poprzedniku można było mówić per cham, prostak i kartofel. Ale prezydent Komorowski (oby żył wiecznie) to przecież światły, nieskalany, zawsze umiejący się zachować, piszący nienaganną polszczyzną pełną gębą inteligent. Jest on przecież (jeszcze) młodym wykształconym i z wielkiego miasta. Nasz prezydent (oby żył wiecznie) niech żyje! Łubudubu, łubudubu, niech nam żyje prezydent naszego klubu... tfu... kraju, niech żyje nam! To mówiłem ja, Jarząbek, leming drugiej klasy ;-)
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Cenzura na całego 20.05.11, 19:30
      Za komuny sbecy tak wczesnie mnie nie budzili.Raz weszli nawet kolo poludnia gdy udalo mi sie bezpiecznie ewakulowac "nielegalna literature" w bezpieczne miejsce...czyli na plebanie kosciola O.Kapucynow.Z drugiej strony widac ze mlody student bardziej panikuje jak my w tamtych czasach.Chyba trzeba bedzie znow drukowac Podrecznik konspiratora?!
      • Gość: gegangen Re: Cenzura na całego IP: *.play-internet.pl 21.05.11, 22:53
        Nawiązując do popierdywania lechosia51-szego powyżej.... Dlaczego milicjanci mięli niby swoją wtykę kasować ? Musieli od czasu do czasu dla pozoru TW Pajaca wylegitymować aby koledzy opozycjoniści nie nabrali podejrzeń. A co do ulotek to szpicel wie, że SB swojakowi pomagało wtedy również.
    • Gość: prl Re: Cenzura na całego IP: *.fabiankeil.de 20.05.11, 20:46
      Za krytykę wpadek Matoła i Bula
      czeka cię w potylicę kula

img251.imageshack.us/img251/3254/zalatwiewas.jpg
      • Gość: zen Re: Cenzura na całego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 21:46
        Ubliżanie Urzędowi Prezydenta jest ścigane z urzędu ..

I to by było na tyle...
        • Gość: gbur Re: Cenzura na całego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 22:27
          @lechowski, daj spokoj, trzymaj fason... kogo interesuja twoje kombatanckie wspomnienia? /moje zreszta tez nikogo nie interesuja/;

@prl, wreszcie krotko, na temat... ale bez jaj!!! w potylice???
          eee, nie wierze!!! :P

a jesli chodzi o meritum, to chyba speniali i przegieli; obawiam sie, ze zyskaja na takich posunieciach PO /wiadomo, prezydent bezpartyjny:)/ partie zupelnie marginalne, czyli de facto PO starci, PiS nie zyska ze wzgledow oczywistych :)
        • Gość: benny Re: Cenzura na całego IP: *.flash-net.pl 20.05.11, 22:44
          ale tylko wtedy, gdy to jest nasz prezydent. Znienawidzonego Kaczora to nie dotyczyło.
    • dominicktbg Re: Cenzura na całego 20.05.11, 23:02
      mainhg.demotywatory.pl/uploads/201006/1277827364_by_Mayoneese_500.jpg
      • Gość: gegangen Re: Cenzura na całego IP: *.play-internet.pl 21.05.11, 16:43
        Jak wiadomo z ramienia PO chętke na urząd miało dwóch kandydatów, niejaki Radosław oraz Bronisław... w przypadku pierwszego gdyby wygrał to jego żona niedoszła pierwsza dama niejaka Apelbaum czy podobnie nie wywołałaby zbytniego entuzjazmu w narodzie. A co do drugiego to jaki jest widać i słychać - Bredzisław "bul" Kompromitowski daje czadu. Faktem jest jednak to, że Wielki Mały Prezes przerżnął demokratyczne wybory i przerżnąłby pewno nawet z Knonowiczem...
        • lechowski51 Re: Cenzura na całego 21.05.11, 22:54
          To juz po Tusku!.Jak juz w Lisowym organie kpia sobie z Donka i Bronka a w WSI-24 uwazaja ze to skandal ze biednemu studentowi przeszukuja piwnice bo nadawal kreskowki o Bulu-Komorowskim.
          www.wprost.pl/ar/245609/Mojzesz-i-matoly/?O=245609&pg=0
          • Gość: Tarzan Re: Cenzura na całego IP: *.flash-net.pl 22.05.11, 07:25
            Jakiś nadgorliwy urzędas, co to chciał notowania sobie poprawić, czy na wdzięczność zasłużyć przesadził

Bredzisław bul Kompromitowski...to z tej strony? Dobre:)

Była/jest? strona spieprzaj dziadu, ma prawo być i o Komorowskim.

Między krytyką, czy satyrą, a lżeniem organów państwa może być granica i cienka, ale zawsze jest na tyle wyraźna, że nie trzeba być geniuszem, by ją widzieć.

• Gość: zen Re: Cenzura na całego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 08:14
              Każdy może narobić na Polskę i Jej przedstawicieli a potem powiedzieć, że to jest tylko krytyka i satyra...?

Ja się na taką krytykę nigdy nie zgodzę... a karać, najlepiej finansowo, bo za wsadzaniem do pudła za słowa nie jestem....

• Gość: veto Re: Cenzura na całego IP: *.pppoe.sistbg.net 22.05.11, 09:40
                Błąd jest przywilejem filozofów,
                tylko głucy nie mylą się nigdy. .........Sokrates . OT taki mądry gość wiele lat temu ................
                • Gość: Tarzan Do oburzonego Zena IP: *.flash-net.pl 22.05.11, 13:20
                  Oczywiście, że nie. Można negatywnie oceniać (krytyka), można się pośmiać (satyra), aż do pewnej granicy, która jako cienką opisałem.

Coś tak złego gość na tym swoim portalu pisał?

Czy była w jakimś stopniu dotkliwsza dla Komorowskiego niż spieprzajdziadu dla Kaczyńskich?

nie miałem okazji jej odwiedzić, a szkoda...
    • karrambello Re: Cenzura na całego 22.05.11, 16:16
      I bardzo dobrze: Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej, kimkolwiek by nie był, jest najważniejszą osobą w państwie i nie wolno tolerować ośmieszania jego wizerunku!

Naśmiewanie się z Lecha Kaczyńskiego również nie miało miejsca i pobłażanie temu - czym chełpi się Jarosław Kaczyński - jest fatalnym rozwiązaniem! Również obecna władza zbyt długo temu pobłażała w stosunku do prezydenta Komorowskiego.

Prezydentowi Rzeczypospolitej Polskiej należny jest szacunek!

Inna sprawa jeśli chodzi o innych urzędników państwowych, tutaj procedury powinny być stricte demokratyczne: dokładanie do pieca Tuskowi czy innym Sikorskim nie powinno nikogo dziwić, a oni sami nie powinni się obrażać. Są osobami publicznymi i powinni się liczyć z krytyką, nawet jeśli przybiera formę publicznego lżenia...
      • karrambello Re: Cenzura na całego 22.05.11, 16:17
        "Naśmiewanie się z Lecha Kaczyńskiego również nie miało miejsca"

Oczywiście chciałem napisać, że nie powinno mieć miejsca. Przepraszam za pomyłkę.
        • Gość: benek Re: Cenzura na całego IP: *.tktelekom.pl 22.05.11, 20:23
          skoro ów "prześladowany" studencina na stronie antykomor umieścił jakąś prostą strzelankę na której można było do bronka i małżonki postrzelać ,to macie powód do zatrzymania - jakoś mnie ta gra ?????? nie śmieszy - tak jak nie śmieszyłaby gdyby strzelac do kaczora - ni mądre ni przebiegłe - prostackie i głupie
          • lechowski51 Re: Cenzura na całego 22.05.11, 21:30
            Glupie beniu jak i wypowiedzi naszego Prezydenta.Co nie znaczy ze studentowi trzeba robic najscie przez chlopakow z ABW i tez oczekiwac,ze Bul-Komorowski abdykuje aby dalej nas nie osmieszac.
            • Gość: Tarzan Re: Cenzura na całego IP: *.flash-net.pl 22.05.11, 21:42
              Z opisów w mediach wnioskuję (bo strony nie widziałem), że gość trochę przesadził.

A czemu tym zajęło się ABW, a nie dzielnicowy ktoś wie?

• Gość: zen Re: Cenzura na całego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 22:16
                "Gra" która polega na rzucaniu młotkiem w Prezydenta to jednak pośrednie nakłanianie do zabójstwa. Stąd ABW i w dodatku mają rację.

• Gość: kaziuk66 Re: Cenzura na całego IP: *.tktelekom.pl 22.05.11, 22:30
                  Tylko dlaczego jak Palikot mówił o patroszeniu Kaczynskiego to ABW spało.To jak rozumiem zen posrednio nie było nakłanianiem do zabójstwa.Ciekawe nawet arcyciekawe.Nieprawdaż ??
                  • karrambello Re: Cenzura na całego 22.05.11, 22:36
                    @kaziuk66: ta wypowiedź była akurat metaforą (to taki środek poetycki...), wyrwałeś to z kontekstu, w pierwszej części wypowiedzi Palikot porównał Kaczyńskiego do wilka. Jeśli zrozumiałeś to jako nakłanianie do zabójstwa, to jesteś idiotą...
                    • Gość: gbur Re: Cenzura na całego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 23:22
                      od wielkosci do smiesznosci tylko jeden krok...

zrobil to juz MalyWielkiKaczor, gloryfikujac brejdaka,

zrobili to juz... chgw kto... w stosunku do BulawNadzieji;
                      jesli Bul wie, kto byl tego sprawca, powinien go po cichu zdymisjonowac, jesli sam tego chcial, sam powinien abdykowac;
                      ooooo, taki glos ludzia :)
                    • Gość: kaziuk66 Re: Cenzura na całego IP: *.tktelekom.pl 23.05.11, 18:50
                      Jak rozumiem karrambello metaforą jest równiez powiedzenie szefa MSZ o dorzynaniu watahy. Czy teraz myślę jak nakazuje poprawność czy idiotą jestem juz skonczonym i tylko psychiatryk jest dla mnie jakąś nadzieją. Tobie karrambello radzę z dobrego serca - Czas na urlop i odpoczynek :)
                      • Gość: olo Re: Cenzura na całego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 19:16
                        Dziwię się @kaziuk,
                        cóż widzę, teraz zaczniemy licytację czy gierka polegająca na trafianiu młotkiem Prezydenta PR jest równa powiedzeniu o dorzynaniu watahy? Może bardziej a może mniej ? Chce ci się w coś takiego bawić?

Tradycja licząca kilka wieków, każe otaczać szacunkiem zarówno powagę Polski jak i Jej reprezentantów.

Jak ktoś tego nie rozumie to jest bucem i tyle.
            • Gość: gość Re: Cenzura na całego IP: *.pools.arcor-ip.net 23.05.11, 22:49
              Wiesz brunatna zarazo ile ktoś taki jak ten pożal się Boże student , dostałby więzienia w normalnym kraju takim jak Niemcy czy Austria ?
              • Gość: SG Re: Cenzura na całego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 23:05
                A ile taki Palikot by dostał? ho ho!
    • Gość: prl Re: Cenzura na całego IP: *.bu.edu 23.05.11, 09:47
      Jak donosi GnidaDworska Bronisław Komorowski wydał oświadczenie:

"W związku z ostatnimi wydarzeniami w naszym kraju, a mianowicie mam na myśli wkroczenie ABW do mieszkania pana Frycza – twórcy strony AntyKomor.pl, chcę oświadczyć, że o całym zajściu nie miałem pojęcia. Dowiedziałem się o nim z Tłytera. Tak więc nie jest prawdą, że akcja ta była inspirowana z Belwederu. Nawet Koziej przysięgł mi, że o niczym nie wiedział. Wujca nie pytałem. I tak pali trzy paczki dziennie to po co ma się jeszcze stresować dodatkowo.

Ponadto uważam, że cała akcja ABW była niepotrzebna, gdyż jak mówi stare porzekadło rosyjskie: „Śmiech to zdrowie”. A każdy kto mnie zna przyzna, że czego jak czego, ale poczucia humoru i dyskomfortu do siebie mnie nie brakuje.

Osobiście pana Frycza uważam za zdolnego młodego człowieka i przyznam się w tajemnicy, że nie raz i nie dwa zaglądałem na stronę AntyKomor.pl, aby po dniu ciężkiej pracy pośmiać się do rozruchu. Nawet zainstalowałem sobie na moim służbowym laptopie jedną z gier komputerowych tam znalezionych. Uśmialiśmy się z moją Anką, że ho ho rzucając do siebie tym i owym! A propos mojej Anki. Podejrzewam, że sama wstawiała tam jakieś zdjęcia, ale dowodów nie mam, więc na razie udaję, że o niczym nie wiem.

W związki z całym zamieszaniem zwróciłem się także do Prezesa Rady Ministrów, o Donaldzie mówię, aby wyciągnął dalekoidące konsekwencje wobec osób odpowiedzialnych za całe zamieszanie. Nie będę nic segregował ale myślę, że powinna polecieć nie jedna głowa w IPN-ie.

Tak więc raz jeszcze oświadczam, że o akcji nie wiedziałem, a o posiadanym poczuciu humoru zaświadczam dowcipem na swój temat: „Dlaczego Komorowski nosi wąsy? A co ma nosić? Żonę?!” Dowcip, że ho ho! Podsunął mi go Nałęcz na radzie gabinetu. Niestety Anka zrozumiała żaluzję i śpimy teraz w osobnych pokojach.

Z poważaniem Bronisław Komorowski,
      Prezydent Żeczypospolitej Polskiej"
    • Gość: prl Re: Cenzura na całego IP: *.torservers.net 24.05.11, 07:52
      Tak już było w Szwejku, karczmarza też aresztowali bo Jaśnie Pana muchy obsrały… ABW kłamie a szczekaczki to powtarzają… Oświadczenie w sprawie nieprawdziwych informacji podanych przez ABW dotyczących zawartości strony www.AntyKomor.pl wydane przez autora i opublikowane TUTAJ

Dzicz PeOwska przez 3 lata uprawiała chamstwo w mediach… w życiu publicznym, w sejmie… a dzisiaj nagle słyszymy, jakie to chamstwo ogarnęło nasz kraj… Dziwne, że NIKT nie reagował wówczas nawet z hierarchami kościelnymi włącznie do zaprzestania chamstwa przez mafie tuska… przy znieważaniu prezydenta śp. L. Kaczyńskiego prokuratura milczała, a sądy orzekały, że "cham i dureń" to słowa nie obraźliwe… Czy te wszystkie ścierwa nie wiedziały o starym przysłowiu, że „Kto mieczem wojuje od miecza ginie”?...

Pamiętamy!... Durnia mamy za prezydenta!

www.youtube.com/watch?v=ZCRwzPDucX0

Moim zdaniem prezydent jest chamem…

Bronisław Komorowski… przyp. red. w oryginale Jarosław Kaczyński… to ch...…

img.interia.pl/rozrywka/nimg/Zbigniew_Holdys_Wodka_1052284.jpg

Komorowski…przyp. red w oryginale Kaczyński… to szkodnik, obłudnik, szkodzi Polsce…

niepoprawni.pl/files/images/niesio%C5%82.jpeg

Jeszcze dorżniemy watahę…

www.se.pl/s/pics/thumbnails/2010/03/07/K6_PO_A_MS_580x467.jpg

Tym powinna się zajmować prokuratura… a dlaczego się nie zajmuje???... Proste jak świński ryj… każdy wie o co chodzi… NIeee!!!

...a np. to, czy nie jest przestępstwem:

www.youtube.com/watch?v=i6pqNWOjZNs&feature=player_embedded

albo to, gdzie Hukos wyrażnie śpiewa, że zabije prezydenta…

www.youtube.com/watch?v=vhtcvMJrUDY&feature=related

ale wtedy chodziło o Lecha Kaczyńskiego, a nie kolegę partyjnego Bondaryka…
      zatem ABW tym się nie interesowało i nie interesuje ... bo przecież to Komorowski… to dopiero…jak mawiał Myszkiewicz-Niesiołowski "PARTYJNY PREZYDENT" ...
      ... i Niesiołowskim też się ABW nie interesowało, bo to był przecież wice-Komorowskiego...

Tym sposobem uprzejmie donoszę, że w internecie trwa nagonka na PiS jak i na jego sympatyków :

www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Prawo_i_Sprawiedli...
      kaczory.ovh.org/
      www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Pi%C5%9A
      www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Wunderwaffe
      Tak więc do roboty!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka