Dodaj do ulubionych

Dołek w brodzie

IP: *.smsiarkowiec.pl 26.05.11, 11:40
Do tej pory nie zwracałam na niego uwagi,aż do obecnej chwili...wiele osób z otoczenia robi mi złośliwe docinki,że taki dołek bardzo szpeci twarz dziewczyny...,że u chłopaka to może i nawet dodaje uroku,ae nie u kobiety.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Dołek w brodzie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.05.11, 11:41
      Zawracasz sobie głowę pierdołami. Jeden dołek więcej nie robi różnicy.
      • Gość: znajoma Re: Dołek w brodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.11, 12:21
        Idź na spacer Agatko:-) A może rowery? Zapisz się:-)
    • Gość: juzek Re: Dołek w brodzie IP: 80.50.60.* 26.05.11, 13:26
      zaszpachluj se dolek lol
    • Gość: gość Re: Dołek w brodzie IP: 95.154.230.* 26.05.11, 15:18
      To zależy kto zwracał ci na to uwagę. Jeżeli to kobieta to nic dziwnego. Największym wrogiem kobiety jest kobieta.
      Pokaż nam swoje zdjęcie a powiemy jak Tobie z nim: do twarzy czy też nie. Ale to my mężczyźni ocenimy.
      Być może wystarczy zmienić uczesanie aby uzyskać zadowalający efekt w którym dołek będzie współgrał z resztą. Poza tym to czy on się tobie podoba? Nie przeszkadza Tobie? W takim wypadku wszystko byłoby w porządku.
    • Gość: Do Agatki Re: Dołek w brodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 17:32
      Ktoś Ci głupot nagadał. Mam bratową, która ma dołeczek w brodzie i jej córunia też bedzie mieć, bo już widać. Obie są ładne. Jeśli ktoś będzie oceniał Ciebie po dołeczku w brodzie, to unikaj takich złośliwych ludzi. Mnie całe życie ludzie dokuczają, że mam sztuczne zęby, bo za równe i za białe. Gdy ktoś chce komuś dokuczyć, to zawsze coś znajdzie. Nie przejmuj się, bo popadniesz w kompleksy. Ja za szybko mówię. Moja córka też ma doleczek w brodzie a jak się śmieje, to na policzkach ma dołeczki. Każdy człowiek się czymś wyróżnia, nie jesteśmy sklonowani. Miłego popołudnia.

Żeby Cię rozweselić, to opowiem Ci pewne zdarzenie. Kiedyś na rynku chciałam kupić mamusi miotłę robioną z witek brzozowych do zamiatania podwórza. Zapytałam o cenę, a pan do mnie "ale mosz piekne zęby, sztuczne czy prowdziwe ?". Nie wiedziałam, czy to komplement czy żart. Na wszelki wypadek uśmiechnęłam sie jeszcze piękniej do niego, żeby sam stwierdził, jakie. Powiedział, że chyba sztuczne, bo za równe. Parsknęłam śmiechem i pytam o cenę. Powiedział, że 6 zł.Chciałam utargowac za 5. Wiesz , co mi zaproponował?" Za pięć to se wejdź na te brzoze, co obok rośnie i se zrób sama" Ze zrobieniem nie byłoby problemu, ale jak wejśc na tę brzozę?. Dobra, wzięłam za 6.
      • Gość: tez doleczkowa Re: Dołek w brodzie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.05.11, 00:26
        Komu Pan Bog dal urode- Yemu dal doleczek w brode
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka