Gość: pepe IP: *.range81-153.btcentralplus.com 19.06.11, 15:22 Na ostatnom meczu siarki bylo moze ze 30 osob. Jak oddadza nowe trybuny to chyba odrazu trzeba bedzie tam zrobic bazar zeby sie zapelnily ??? to jakas paranoja ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: pusty stadion siarki IP: 83.238.199.* 19.06.11, 15:34 Ludzie przejrzeli na oczy. Czas najwyższy. Ustawianie meczy, łapówkarstwo, snobistyczne podejście działaczy sportowych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: pusty stadion siarki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.06.11, 18:51 za decyzje wybudowania tej trybuny i koszty itd.. Ktos powinien odpowiedziec wlasna kieszenia aby to byla nauczka na przyszlosc przed takimi inwestycjami !!! to dramat jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola1 Re: pusty stadion siarki IP: *.smsiarkowiec.pl 19.06.11, 21:17 Na deszczu to raczej przyjemnie się nie ogląda meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: pusty stadion siarki IP: *.tktelekom.pl 19.06.11, 21:34 "Ola1" o jakim ty piszesz meczu jak dzieciaki na boisku głośniej krzyczą niż kibice zebrani na meczu. I tak porównując jednych i drugich to mi wychodzi że bardziej zorganizowani są kibice niż zawodnicy he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek kibol Re: pusty stadion siarki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.06.11, 22:59 Joł mada faka za kochany klubik to nawet przyjme spust na twarz od kumpla ziomusia ktorego zostawila laska i czuje sie samotny i opuszczony w dresach, lub krotkich spodenkach adidasach i skarpetkach bialych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pusty stadion siarki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.06.11, 23:09 gdyby poprzednicy nie rozpoczęli budowy stadionu to mielibyśmy wkrótce w jego miejsce kolejny market spożywczy, i nici ze stadionu, a stadion będzie jeszcze tętnił życie zobaczycie, jęli nie na meczach to na koncertach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek kibol Re: pusty stadion siarki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.06.11, 23:13 Jol mada faka szakalaka, ziomusie kochane moje jedyne bracia i krew razem we wszystkie dni tygodnia... Jakie koncerty? gdzie naprzeciw szpitala ? chyba w snach.. Joł bum benc Ulicy szarej los, ja chce tam market Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: pusty stadion siarki 21.06.11, 21:14 to kiedy go otwierają,na jakim etapie budowa? Odpowiedz Link Zgłoś