Dodaj do ulubionych

pusty stadion siarki

IP: *.range81-153.btcentralplus.com 19.06.11, 15:22

Na ostatnom meczu siarki bylo moze ze 30 osob. Jak oddadza nowe trybuny to chyba odrazu trzeba bedzie tam zrobic bazar zeby sie zapelnily ??? to jakas paranoja ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: pusty stadion siarki IP: 83.238.199.* 19.06.11, 15:34
      Ludzie przejrzeli na oczy. Czas najwyższy. Ustawianie meczy, łapówkarstwo, snobistyczne podejście działaczy sportowych itp.
      • Gość: Ola Re: pusty stadion siarki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.06.11, 18:51
        za decyzje wybudowania tej trybuny i koszty itd.. Ktos powinien odpowiedziec wlasna kieszenia aby to byla nauczka na przyszlosc przed takimi inwestycjami !!! to dramat jest
    • Gość: Ola1 Re: pusty stadion siarki IP: *.smsiarkowiec.pl 19.06.11, 21:17
      Na deszczu to raczej przyjemnie się nie ogląda meczu
      • Gość: kibol Re: pusty stadion siarki IP: *.tktelekom.pl 19.06.11, 21:34
        "Ola1" o jakim ty piszesz meczu jak dzieciaki na boisku głośniej krzyczą niż kibice zebrani na meczu. I tak porównując jednych i drugich to mi wychodzi że bardziej zorganizowani są kibice niż zawodnicy he he he.
        • Gość: heniek kibol Re: pusty stadion siarki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.06.11, 22:59
          Joł mada faka za kochany klubik to nawet przyjme spust na twarz od kumpla ziomusia ktorego zostawila laska i czuje sie samotny i opuszczony w dresach, lub krotkich spodenkach adidasach i skarpetkach bialych
          • Gość: ... Re: pusty stadion siarki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.06.11, 23:09
            gdyby poprzednicy nie rozpoczęli budowy stadionu to mielibyśmy wkrótce w jego miejsce kolejny market spożywczy, i nici ze stadionu, a stadion będzie jeszcze tętnił życie zobaczycie, jęli nie na meczach to na koncertach.
            • Gość: heniek kibol Re: pusty stadion siarki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.06.11, 23:13
              Jol mada faka szakalaka, ziomusie kochane moje jedyne bracia i krew razem we wszystkie dni tygodnia...
              Jakie koncerty? gdzie naprzeciw szpitala ? chyba w snach..
              Joł bum benc Ulicy szarej los, ja chce tam market
    • e-ftalo Re: pusty stadion siarki 21.06.11, 21:14
      to kiedy go otwierają,na jakim etapie budowa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka