Gość: Gdzie quady? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.06.11, 22:06 Gdzie można pojeździć w okolicach na quadach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szybki Re: Gdzie Quady IP: *.centertel.pl 24.06.11, 04:30 W tarnobrzegu jest wypozyczalnia quadow,wiem ze jest i wiem ze drogo sobie ceni dlatego wiekszosc czasu to te quady stoja w garazu,a ma 1-honde foremen lub foreman(nie wiem ja to sie pisze prawidlowo)o pojemnosci 500 cm3,z klasy przeprawowej i chyba 2 albo 3 hondy trx 250 cm3,na wlasciciela mówia DZIAMA/POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gdzie Quady IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.06.11, 19:03 Ul : Leśna 1 lub 3 . Gostek ma tam stadninę koni oraz quady do wypożyczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gdzie Quady IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.06.11, 19:03 Tj na mokrzyszowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EGLmotor.pl Re: Gdzie Quady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 15:13 Popatrz jeszcze w dobrych i sprawdzonych sklepach internetowych,tam masz największy wybór. Ze swojej strony polecam www.EGLmotor.pl napewno się nie zawiedziesz,firma znana,z wieloma pozytywnymi opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: Gdzie Quady IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.06.11, 21:52 A to widziałeś? atvadventure.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś