Dodaj do ulubionych

szkoła SIGMA

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.06.11, 19:39
Witam córka powiedziała mi o szkole sigma-szkola.pl
Czy ktoś więcej wie o niej, bo z tego co się dowiadywałam to ruszają w tym roku ze szkoleniami. Mnie interesuje najbardziej dla córki kurs maturalny z matematyki a cena którą proponują jest całkiem fajna 50 zł miesięcznie za dwie godziny tygodniowo (czyli 8 miesięcznie). Przecież czasami godzina więcej kosztuje na korkach niż tu osiem.....
Jeśli się ktoś zapisał i wie coś więcej to prosze o informacje......
Obserwuj wątek
    • Gość: eta Re: szkoła SIGMA IP: *.smsiarkowiec.pl 27.06.11, 21:21
      ale fajna reklama;) super, podoba mi się to
      • Gość: lolek Re: szkoła SIGMA IP: *.tktelekom.pl 27.06.11, 22:09
        Wolę czytać reklamy niż niektóre debilne posty polityczne chorych zakompleksionych trolli.
    • Gość: Tarzan Re: szkoła SIGMA IP: *.flash-net.pl 27.06.11, 22:25
      Cena za kurs, czyli naukę w grupie, to jedno, cena za indywidualne zajęcia to drugie. Nie ma sensu porównywać.
      Wybór należy do Ciebie...
      • Gość: gość Re: szkoła SIGMA IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.06.11, 12:13
        wiedziałam że zaraz będzie to uznane za reklamę, ale miałam choć trochę nadziei że ktoś napisze na temat. Gdybym chciała zrobić reklamę to napisałaby że jest super firma i takie tam........
        Al postanowiłam sama zadzwonić i dopytać. Nie będę się rozpisywać z jakim efektem bo znowu będzie że reklama....

a co do ostatniego
        "Gość portalu: Tarzan napisał(a):

> Cena za kurs, czyli naukę w grupie, to jedno, cena za indywidualne zajęcia to d
        > rugie. Nie ma sensu porównywać.
        > Wybór należy do Ciebie..."

Na korki nie stać mnie by wydać 200 zł miesięcznie. Gdyby było mnie stać to do społecznej szkoły bym dziecko oddała.
        • Gość: Tarzan Re: szkoła SIGMA IP: *.flash-net.pl 28.06.11, 12:38
          > Na korki nie stać mnie by wydać 200 zł miesięcznie. Gdyby było mnie stać to do
          > społecznej szkoły bym dziecko oddała.

Dlatego napisałem, że wybór należy do Ciebie. Jeśli nie stać Cię na większy wydatek, to skorzystanie z tej oferty pewnie ma sens.
          Chodziło mi jedynie, że nie ma sensu porównywać dwóch różnych ofert pod względem jedynie ceny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka