Dodaj do ulubionych

lokal na wesele

IP: *.flash-net.pl 06.07.11, 16:31
Który lokal polecacie na wesele w obrebie tarnobrzega, sandomierza, nowej dęby? Prosze o opinie z 2010 i z tego roku na temat lokali.
Obserwuj wątek
    • Gość: Weselnik Re: lokal na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.11, 16:38
      Osobiście polecam Zajazd Gielarek w Grębowie, grałem tam jak i bawiłem się. Jedzenie pyszne, miła obsługa no i duży lokal :)
      • Gość: OBS Re: lokal na wesele IP: *.play-internet.pl 06.07.11, 18:52
        Lokal musi byc niesamowity. Akurat pare minut pozniej znalazl sie weselnik, ktory akurat bawil sie w tym lokalu i postanowil o tym napisac.
        CO ZA SZCZESCIE :)

IMHO: NIE RYZYKUJ :)
        • Gość: pisojad Re: lokal na wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.07.11, 18:55
          taki z ciebie detektyw jak z Jarosława Don Juan.
          • Gość: jagna Re: lokal na wesele IP: *.flash-net.pl 06.07.11, 19:32
            pytanie było inne, wiec prosze na nie odpowiadac a tresci, które nic nie wnosza do tematu zostawic dla siebie. dziekuje
        • Gość: Weselnik Re: lokal na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.11, 20:56
          Akurat wróciłem do domu i wszedłem na forum i zobaczyłem temat to się wypowiedziałem. Tak trudno to zrozumieć? Ja np jak czyta gdy ktoś mi coś poleca to się później dopytuje jeszcze innych o to czy produkt/usługa jest dobra, im więcej wiadomości na temat lokalu tym lepiej. Mogę też polecić lokal "Zajazd Sandomierski" w Lenarczycach (koło Sandomierza) grałem tam wesele oraz sylwestra 2010/11. Jedzenie tak samo pyszne, obsługa też mi się podobała, lokal na 250 osób, ale buduje się tam sale na 500. W Tarnobrzegu można polecić Kameleona, duża sala na piętrze na prawdę jest duża i bardzo ładna, obsługa też miła, łatwo się dogadać, jedzenie w miarę dobre.
          Pozdrawiam :)
          • Gość: piotr Re: lokal na wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.07.11, 07:56
            polecam zamek w Baranowie sandomierskim.
          • Gość: OBS Re: lokal na wesele IP: *.play-internet.pl 07.07.11, 10:01

Z czystej ciekawosci:
            - znasz moze ceny w ktoryms z tych lokali ? (ile talerzyk?)
            - czy zgadzaja sie na wynajecie samej sali z wlasna kucharka ? (ile za sale?)

• Gość: Weselnik Re: lokal na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.11, 19:47
              Niestety nie, ja tylko gram na weselach :)
              • Gość: jagna Re: lokal na wesele IP: *.flash-net.pl 08.07.11, 18:12
                a co sadzicie o lokalu koga i debiance?
                • Gość: jan Re: lokal na wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.07.11, 08:50
                  koga jest w miarę spoko tylko trochę mało jedzenia jest. tyle co na stole więcej nie dokładają.i po północy właściciel nie pozwala dokładać napoi. w dębiance to nie wiem.
                  • Gość: gość weselny Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 10:42
                    Złoty Dukat - za dużo jedzenia, sałatki, wędlina nie ruszona, porcje giganty. Obsługa mogłaby się uśmiechać do gości. Polecam wiejski stół. Czysto, ładnie i za drogo. 150 od osoby. Powinno być mniej jedzenia i taniej. Ziemniaki do obiadu i do kolejnych dwóch dań gorących. Jedne, zapieczone z serem, drugie -pieczone. Przesada!. Postawiłabym tam stół, by każdy mógł sobie zrobić kawę, herbatę kiedy będzie miał na to ochotę.Wszystko wystawione na samym początku (sałatki, wędlina) Uważam, że powinny być podane później. Mimo tych wad, polecam. Jedzenie, które się wystało na stołach wylądowało w koszu. Marnotrawstwo. Zaproście głodnych na postronkę.
                    Właściciel mógłby przyjechać z szampanem i złożyć życzenia młodym:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka