junkoh 29.07.05, 10:16 i na forum jakos tak i za oknem nie jakos tak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herezja Re: zaduch 29.07.05, 10:24 Czyli ogólnie mówiąc - wszystko nie tak, jak być powinno? Lato jest od tego, żeby było duszno, gorąco i jakoś tak Odpowiedz Link
katrin777 Re: zaduch 29.07.05, 10:28 zgadzam się z przedmówczynią! (powiedziała Katrina marznąc w klimatyzowanym biurze...) Odpowiedz Link
junkoh Re: zaduch 29.07.05, 10:39 herezja napisała: > Czyli ogólnie mówiąc - wszystko nie tak, jak być powinno? > Lato jest od tego, żeby było duszno, gorąco i jakoś tak pierwsze zdanie cudnie opisuje stan ow Odpowiedz Link
junkoh Re: zaduch 29.07.05, 11:39 herezja napisała: > Stan ów jest mi dziś dziwnie znajomy stan ow byl mi znajomy rowniez wczoraj wieczor niestety Odpowiedz Link
tamara_t Re: zaduch 29.07.05, 11:50 Hm. To wygląda na to, że szczęściara ze mnie - za oknem wielkie drzewo dające cień i zero zaduchu w pracy. W życiu, to wręcz oczyszczone powietrze jak po burzy Słonko świeci i wylegiwuję się [hihihi] na trawce u brzegu jeziora, pachnie mi lasem i wiatrem )))))))))))))))))) Odpowiedz Link
maraiss Re: zaduch 29.07.05, 13:03 w takie upalne dni jak teraz doceniam to, że mam basen w ogrodzieDD nie ma wymiarów olimpijskich ,ale do ochłody jest w sam raz, a poza tym zawsze mogę rozłożyc sie z materacem w nim i poczytać książke)) Odpowiedz Link