Dodaj do ulubionych

Stachursky wystapi w Grębowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 12:53
super koncert Stachurskiego bedzie o godz ok 20 - 21sierpnia
Obserwuj wątek
    • Gość: Waldeh Re: Stachursky wystapi w Grębowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.11, 13:00
      To jakis Amerykanin polskiego pochodzenia, czy czemu sie tak głupio nazywa ?
      • lechowski51 Re: Stachursky wystapi w Grębowie 18.08.11, 13:11
        ...a 28 sierpnia w Mielcu wystapi Doda.Zapraszam wszystkie bezguscia muzyczne.
      • Gość: stefek Re: Stachursky wystapi w Grębowie IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 18.08.11, 15:17
        A gdzie tu napisano Stachursky? Ja widzę Stachurski z "i" na końcu, więc nie rozumiem twojej uwagi.
    • e-ftalo Re: Stachursky wystapi w Grębowie 18.08.11, 14:17
      za mało wiesz o pochodzeniu nazwisk.Przegłos -i>-y jest jak najbardziej nasz ,a nie żaden amerykański.To tyklo kwestia zapisu
    • Gość: concordia Re: Stachursky wystapi w Grębowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 16:00
      www.youtube.com/watch?v=Ci5e3v5sLFQ
      • Gość: gbur0 Re: Stachursky wystapi w Grębowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.11, 20:37
        Kompletne zero bez głosu i jaj do śpiewania co tylko robi paszkwile obcych kawalków. Szkoda Grębowa.
        • Gość: byl widiał Re: Stachursky wystapi w Grębowie IP: *.tktelekom.pl 22.08.11, 21:18
          kutasa przywieżli napranego ,powył troche poszczekał i pojechał ....nawet autografa nie dał żadnego ,szybko sie zmył ,,gwiazda'' pierd......a ( ale 32 tyś zgarnoł ) za co ,kur... za co?
          • Gość: Robert Re: Stachursky wystapi w Grębowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.11, 16:12
            do szkoły matole, sam byłeś nawalony to i ci umknęło wiele
        • Gość: Zdzich Re: Stachursky wystapi w Grębowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.11, 15:56
          no i nie prawda, poza nickem oczywiście, Jak pójdziesz na koncert i usłyszysz to wtedy oceń, a nie powtarzasz po kimś
    • Gość: kutafonplamisty Re: Stachursky wystapi w Grębowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 07:56
      a czy ten stachursky nagral czy wykonal jakas wlasna piosenke?czy tylko same przerobki
      • Gość: Andzia Re: Stachursky wystapi w Grębowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.11, 16:41
        Czepiasz się. Zapytałbyś o to samo Joe Coker'a (oczywiście nie uchybiając różnemu formatowi artystów;)). Poza tym grał swoje w większości :) (Dosko, Bez końca, Zostań tu i jeszcze kilka nie pamiętam)
    • Gość: Tropik Re: Stachursky wystapi w Grębowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.11, 16:32
      zostałem,żeby się pośmiać, a tym czasem szczena mi opadła. Żadnych playbacków, wszystko na żywo z prawdziwym rockowym bandem, z super żywym brzmieniem. Chłopaki cieszą się z grania to widać, bardzo energetycznie. Chyba koleś zrozumiał, że dalej takiej jak dotychczas wioski na scenie nikt już nie będzie kupował. no mnie tym koncertem "kupił" ,a normalnie - z płyt nie da się słuchać
      • Gość: luka Re: Stachursky wystapi w Grębowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.08.11, 22:28
        Nie podobało mi się. Pojechałam posłuchać kultowych ballad Stachurskiego a takich sie nie doczekałam....w jakimś dziwnym rockowym stylu śpiewał wszytskie piosenki, zupełnie inaczej niż na płytach. Refrenów też nie raczył śpiewać tylko publiczność śpiewała ( jakbym chciała sobie siebie posłuchac, to bym stanęła przed lustrem i wyła). Dla mnie żenada. A do tego miał straaasznie głupi i tępy humor. Nie potrafi bawić i rozmawiać z publicznością. Spodziewałam się czegoś innego.
        • Gość: felicita Re: Stachursky wystapi w Grębowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.11, 23:53
          Niestety niczym się nie popisał. Jechałem z myślą że na żywo będzie lepiej niż na płytach. A tu ni cholery. Gość nie gra swoich kawałków tylko profanuje prawdziwą muzykę. Chciał być śmieszny - coś mu nie wychodziło. Zniechęcił mnie do siebie i przekonał że gwiazda z niego żadna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka