Dodaj do ulubionych

wywiad z nowym dyrektorem

IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.11, 15:10
www.zso.tbg.net.pl/lesser/artykuly/panie-dyrektorze-jak-zyc
Obserwuj wątek
    • Gość: belfer Re: wywiad z nowym dyrektorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 15:25
      cyt.: "szkoła winna być absolutnie apolityczna."

:D:D:D
      Tomek, mogłeś uchylić to pytanie!
      A tak wyszedłeś na cynika i kabotyna :) Przynajmniej w moich oczach.
      • Gość: eryk Re: wywiad z nowym dyrektorem IP: *.smsiarkowiec.pl 13.10.11, 20:51
        Jest coraz więcej nowych dyrektorów z rozdzielnika. Ostatnio do PPP została przydzielona nowa dyrekcja;)- na zasadach ogólnie znanych. Fajnie jest, tylko po co te konkursy?
        • Gość: uczeń Re: wywiad z nowym dyrektorem IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.11, 21:51
          jak dyrektor poważnego liceum może tak kłamać. On który przyszedł z namaszczenia Mastalerza stara sie wmówić,że nikt tego nie widział i wszystko jest super. On jest wielki apolityczny. Wstyd dla tej szkoły. A swoją drogą co to za faceci którzy zrobili bałwochwalczy wywiad na zamówienie. Może poznamy ich nazwiska. Pewnie cienko do matury- to trzeba trochę załatwić u dyrektora. Takie wychowanie. Całkiem Mastalerzowe.
          • Gość: też uczeń Re: wywiad IP: *.nds.ruhr-uni-bochum.de 14.10.11, 13:39
            PISdzisz pajacu dla samego PISdzielenia i do tego zsiadłym mlekiem - fee!

Szkoda czasu na jakąkolwiek polemikę :-)
            • Gość: xyz Re: wywiad IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.10.11, 15:19
              O jakiej polemice mówisz????? żeby móc polemizować, trzeba znać trochę więcej słów niż wszelkie odmiany "PISdzielstwa" Przed Tobą druga droga do tego synku, proponuję, zacznij od elementarza!!!!! "Ala ma kota........" Kot ma Alę, a PIS Ci mordę lizał!!!!!! PO tym jak już Cię masztalenka wy...ja.
              • Gość: Darko Re: wywiad IP: *.pppoe.sistbg.net 14.10.11, 15:37
                Jak Ala??? Żadne Ala ma kota. Tu chodzi o Tolę. To kot Ma tole!
                • Gość: q Re: wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 15:31
                  Ciekawe czy Zimoląg sie cieszy, że go nowy dyrektor umieścił w Chobrzanach?
                  • Gość: qaz Re: wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 22:59
                    Gość portalu: q napisał(a):
                    > Ciekawe czy Zimoląg sie cieszy, że go nowy dyrektor umieścił w Chobrzanach?

To prawda, choć pan Zimoląg wszystkich swoich uczniów straszy, że jak się nie bedą uczyć, to skończą w Chobrzanach właśnie. Nie wiem, czy tym samym nie wystawia sobie świadectwa ;D

A czy się cieszy? Nawet jeśli nie, to musi przełknąć tę żabę z godnością, bo przecież popierał i popiera nowego dyrektora.
                    Ciekawe, jak nowy się zachowa w przyszłym roku wobec emeryta-fizyka?
                • Gość: wożny Re: wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 15:33
                  Jak tam apolityczny? A dlaczego tylko rok w Chobrzanach uczyłeś? Lenik ogarnął? Bo jako nauczyciel niemieckiego to się nie przepracowałeś z tego co pamiętam?
                  • Gość: an Re: wywiad IP: *.flash-net.pl 17.10.11, 13:03
                    No ciekawe, jak pan dyrektor opowie uczniom o konkursie na dyrektora? Prawdę, półprawdę czy nieprawdę? Choć on jest chyba przekonany ze wygrał uczciwie!
                    • Gość: doduna Re: wywiad IP: 46.165.196.* 17.10.11, 13:53
                      PISdzisz bo ci kazali czy PISdzielstwo to twoje życie?

żal.pl
                      • Gość: mno Re: wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 16:32
                        Szkoła też nie będzie apolityczna. Dyrektor z PO, wsadzony na stołek przez kolesi będzie ślepym wykonawcą rozkazów - dług wdzięczności trzeba spłacać.
                        Więc po co opowiadać farmazony - chyba, ze to przedłużenie konkursu.
                        • Gość: rodzic Re: wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 16:55
                          Kiedy przed wyborami /nie pamiętam już czy prezydenckimi, czy samorządowymi/ jeden z prominentnych tarnobrzeskich "polytyków" zaproponował dyr. Bożkowi spotkanie z młodzieżą w murach szkoły, ten zdecydowanie nuie wyraził zgody.

Dyrektor Tomek na spotkanie z rodzicami "pierwszaków" przyszedł z panem Kołkiem.
                          Po co?
                          Żeby zamanifetować swoją "apolityczność"!
                          • Gość: tyż rodzic Re: wywiad IP: *.privacyfoundation.de 17.10.11, 19:06
                            Na studniówce mojej córki w styczniu z dyr. Bożkiem też był pan Kołek.
                            Po co?
                            Żeby pan Bożek mógł zamanifetować swoją "apolityczność"!
                            Idiotyzm!
                            Temat założony i grillowany przez miernoty zsiadłego mleka dla wywołania zamieszania a wy biedne społeczeństwo (wg.Kurtyki) dajecie się wciągać w tę gierkę.
                            Proste pytanie co zmienicie ???

PISdzielstwo=rozPISdziaj
                            • Gość: torserver Re: wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 19:28
                              @tyż rodzic,
                              kłamiesz sku.wielu, taka miernota jak ty nie możne mieć żadnych dzieci a tym bardziej córki. Sr.asz już tym kwasem i mlekiem a wazelina kapie ci z pyska , czopki są ci bardziej potrzebne podnóżku.
                            • Gość: rodzic Re: wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 19:33
                              Wyjaśniam interlokutorowi z góry:
                              Zwyczajem jest, że na studniówkę zaprasza się przedstawicieli organu prowadzącego, czyt.: Urzędu Miasta, czyli prezydenta, skarbnika, jakiegoś sekretarza miasta, naczelnika wydziału itd.
                              W tym roku, podobnie jak inne szkoły ponadgimnazjalne, również "Jach" zaprosił powyższych. Prezydent olał zaproszenie, co mu oczywiście wolno zrobić, bo człowiek jest zapracowany, w zamian wysłał pana Kołka i pana Malickiego.
                              Nie spotkałem się natomiast z sytuacją, w której dyrektor zapraszałby na pierwszą wywiadówkę kogoś z "polytyków". A staż rodzicielski mam długi, więc to i owo pamiętam.
                              Może pan Tomek będzie prekursorem? Podejrzewam, że tak, bo ci do odstrzału też się zechcą przypodobać władzy, a ci namaszczeni odwdzięczyć.
                              Dla mnie chora sytuacja.

I jeszcze jedno: oszczędź sobie inwektyw w rodzaju "mlecznych sierot i miernot", bo wystawiasz świadectwo tylko sobie.
                              Dla mnie jesteś zaślepionym klakierem obecnej ekipy, ale publicznie nigdy tego nie powiem :P
                              • Gość: spadko Re: wywiad IP: 46.165.196.* 17.10.11, 20:00
                                Trochę latek przeżyłem, staż rodzicielski też mam i spytam tak:
                                Przysłowie mówi, że każdy piękny jest na swój własny sposób. W takim razie każdy również mądry jest na swój sposób?

@rodzicu twoje wypowiedzi zdają się potwierdzć postawione pytanie.

Dla mnie jesteś mieszkańcem Tarnobrzega wplątanym w polityczne gierki poprzedniej, odsuniętej od władzy z woli większości mieszkańców ekipy dla której wszystko jest dobre by dowalić obecnie rządzącym. Co wcale nie jest dziwne :-)

A ta poza tym życzę zdrówka bo zdrowie psychiczne to rzecz która nigdy nie trawa wiecznie, zwłaszcza przy takiej obsesji :-)
                                • Gość: rodzic Re: wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 21:03
                                  @spadko, nie kwestionuję woli większości mieszkańców, która wybrała nowego prezydenta, to po pierwsze.
                                  Po drugie, daleko mi do poglądów prawicowych z racji wieku i indoktrynacji, jaką przeszedłem nie tylko ja.
                                  Po trzecie, głosowałem na Mastalerza, bo miało być inaczej, a jest, jak jest, i dlatego nie patrzę w lusto podczas golenia :)
                                  Po czwarte, brzydzę się politykami, politykierami i karierowiczami z nadania partyjnego, więc nie posądzaj mnie o "wplątanym w polityczne gierki". Piszę to, co mi po prostu leży na wątrobie. Potrafisz to zrozumieć? Wątpię, ale wierzę w Twoją "resocjalizację" :)
                                  Po piąte, mam się dobrze, jeśli chodzi o zdrowie, również to psychiczne.

Po szóste i ostatnie, proszę merytorycznie odpowiadać na posty lub zamknąć czerwony ryj :)
                                  Czyż napisałem powyżej coś, co jest niezgodne z prawdą? Prawdą obiektywną, oczywiście, a nie chciejstwem Twoim i Twoich pryncypałów.
                                  • Gość: olo Re: wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 21:32
                                    Dyskusja z ukrywającym się fanatykiem Mastalerza nie ma żadnego sensu.
                                    Zero jakichkolwiek argumentów, tylko inwektywy i wyzwiska. O czym by nie było i tak kończy się na jednym, himalaje trollingu. Takie Prawo Godwina w praktyce.

Szkoda czasu szanowny @rodzicu. I niestety większość moich znajomych też tak ma, ten sam absmak. Zobaczymy z czym pójdzie do wyborów na kolejna kadencję ten nasz prezydent z rodowodem SLD-owskim. Zalecałbym mu pilne obserwowanie losów Napieralskiego a tak się dobrze zapowiadał.
                                    • Gość: dudi Re: wywiad IP: *.as16215.net 18.10.11, 07:05
                                      @rodzic
                                      Co dla mnie jest prawdą, jest prawdą dla MNIE, więc nie jest prawdą obiektywną. A więc to gó... prawda. Tak odbieram twoją prawdę.
                                      Pkt 6 kwintesencja intelektu :-) pokazująca twoje miejsce w szeregu

Dlatego za @spadko zdrówka życzę zwłaszcza tego psychicznego :-)) bo obsesja jest jak narkotyczny nałóg rozwija się powoli i pochłania cię bez reszty.

@olo
                                      spokojna twoja rozczochrana :-) i oddychaj chłopie oddychaj
                                      • Gość: rodzic Re: wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 11:00
                                        @dudi, @spadko, @tyż rodzic czy jaki tam jeszcze nick sobie wymyślisz, jeśli nie masz "czerwonego ryja", nie bierz tego do siebie. JA uważam, że masz i to jest MOJA prawda :)

Gość portalu: dudi napisał(a):
                                        > @rodzic
                                        > Co dla mnie jest prawdą, jest prawdą dla MNIE, więc nie jest prawdą obiektywną.

Dzięki, że przyznałeś mi rację, choć mogłeś się w bardziej merytoryczny sposób odnieść do tego, co napisałem.

PS Z tą obsesja, to... twoje własne doświadczenie? Bo niby skąd byś o tym wiedział? :)
                                        • Gość: rojo Re: wywiad IP: 173.254.216.* 18.10.11, 15:17
                                          On też ma swoją prawdę tak jak ty. Podejrzewam, że utożsamiasz się z jego i tylko jego prawdę bo nad twoją obiektywnością unosi się wyczuwalny odór zsiadłego mleka:-)
                                          www.dam.gd/jarmakota
                                          I jesteś na dobrej drodze do tego co u niego jest już widoczne.
                                          bit.ly/p3YoqR
                                          Ale twój wybór i twoje klocki :-)
                                          • skunaskun Re: wywiad 18.10.11, 16:08
                                            Cześć rojo, czemu o sobie mówisz <on>? :D
                                            Schizy jakieś czy co?

Człowieku ukrywasz się pod różnymi ip, ale zdradza cię język, te same frazy /poszukaj w googlach, co to fraza/ itp. Rób przynajmniej błędy, literówki :D

A że o apolityczności dyrektora nie masz nic do powiedzenia, to racja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka