Dodaj do ulubionych

Radio Rzeszów - mega szacun

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.11, 20:01
okazuje się, że jedynym obiektywnym medium jest Radio Rzeszów. Od dziś na stałe u mnie. Proponuję zrobić Wam to samo. Czy to prawda, że pan prezydent o godz. 8.00 będzie jego gościem?
Ciekawe czy w audycji będzie coś o zwolnieniach ludzi, którzy poprzez ręce innych, no bo przecież nie woadza musieli zostać zwolnieni.
jak wygląda ta lista mesztelenki? ile nazwisk już liczy?

Obserwuj wątek
    • Gość: radyjko Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.11, 20:34

Nie takie tyranie padały jak ta obecna w mieście. Ja tam bym szła na bogato .Od 1 stycznia 2012 w drodze decyzji Prezydenta wszyscy zatrudnieni wcześniej przez Dziubińskiego dostają wypowiedzenia. Porządek ma być.
    • e-ftalo Re: Radio Rzeszów - mega szacun 14.11.11, 21:50
      Ja tego radia słucham od 15 lat ,zawsze mi się podobał ich styl.Nawet kiedyś wygrałem ich koszulkę jak byli pierwszy raz w Tarnobrzegu w 1999. Pamiętam jeszcze w latach 90-tych zawsze mnie wkurzało że RR nie miało refakcji w Tarnobrzegu,a w innych miastach mieli.
      Radio jest naprawdę na poziomie,nigdy nie ma tak żeby nie było coś ciekawego na antenie.Muzyka niezależna autorka,audycje z klasą,nie robią wiochy na antenie,jak to się dzieje w wielu innych rozgłośniach.
    • e-ftalo Re: Radio Rzeszów - mega szacun 14.11.11, 23:03
      ktoś wywalił reportaż temat tutaj
      forum.gazeta.pl/forum/w,396,130662696,130662696,Ja_Cie_ku_a_zalatwie_Reportaz_w_radiu_Rzeszow_.html
      ciekawe co mu przeszkadzał
      • Gość: tebegs Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 23:24
        Jak ktoś nie sluchal:

w610.wrzuta.pl/audio/2ttxKTOzyKI/prr_14_11_2011
        Dobrze miec radyjko z mp3:)
        • Gość: Lesio Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.11, 00:19
          Rano pewnie i tego nie będzie. Ot demokracja pełna gębą!
          • Gość: znawca tematu Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.cyberghostvpn.com 15.11.11, 13:40
            Re: Audycja w Radiu Rzeszów o skandalu w TarnobrzIP: *.cyberghostvpn.com
            Gość: znawca tematu 15.11.11, 13:20 Odpowiedz
            Audycja w stylu prl-owskim, kompletny brak profesjonalizmu redaktorki a o kompletnym braku obiektywizmu nie wspomnę. Pani redaktor z publicznego medium załatwiała jakąś prywatną sprawę na antenie. W cywilizowanym kraju byłaby to jej ostatnia audycja panowie i panie zabierający głos w tej sprawie.
            • Gość: Julian Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.szybszyinternet.pl 15.11.11, 14:31
              znawca tematu z IP: *.cyberghostvpn.com - stały pies psistalerza stale ujadający na forum i pod artykułami w gazetach. Podszywa się pod rożne nicki i róznych dostawców internetu, przez zagraniczne strony i atakuje tych którzy coś niepochlebnego piszą na mesztalarza. To ten co systematycznie ubliża na forum od pisdzielców itp To jest Tomuś W. - ten co został wypier z USA za złe mycie garów - to jeden z 8 z Kancelarii Melinackiego. Płaci mu mesztelarz za plucie na forum. Tyle potrafi ekipa psistalerza !

Dość Białorusi w Tarnobrzegu ! Medal dla Pani redaktor Wandy Pawełek !
              • Gość: antygłupek Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.11, 14:46
                Znawca tematu napisał prawdę a fiut z szybszego to zsiadłe mleko. Myślę, że pani redaktor dała dupy i że to jej ostatnia audycja w Radiu Rzeszów.
                • Gość: cekin Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.cloudlet-computing.net 15.11.11, 15:02
                  Kochani olejmy to PISdzielsto :-)
                  To, że człowiek, nie odpowiada na morze głupoty, nie jest bynajmniej na tyle słaby, by zgromić jej krzywe racje. Głupota ma to do siebie, że nie potrafiłaby słuchać wywodu na poziomie wyższym. Z oczywistej przyczyny - idiota nie pojmie - więc po co strzępić język.
                  Oni sami udłwią się swoim miłosiedziem.
                  • Gość: mieszkanka Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.11, 16:11
                    czytam te wszyskie wypowiedzi na forum i jedno przychodzi mi do głowy... co by nie powiedzieć, i czego nie próbować udawadniać, to wiem jedno - nie chcę dla mojego miasta takiego prezydenta, wokół którego tak śmierdzi!!!!!! Marzę, by doczekać czasów (jeszcze przed emeryturą) kiedy władza będzie kojarzyć się z klasą, szacunkiem, partnerstwem dla nas mieszkańców. I nie chodzi tu o przepychanki Panie Prezydencie, który z Was gorszy Pan czy pana poprzednik, z pozycji mieszkańca widzę takie same "dwa dna"!!!!!! jedno gorsze od drugiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: dd Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: 213.76.178.* 15.11.11, 18:03
                      podpisuję się w 100% pod przedmówczynią
                      • Gość: kopiuj-wklej Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.11, 18:42
                        Re: Audycja w Radiu Rzeszów o skandalu w TarnobrzIP: *.cyberghostvpn.com
                        Gość: znawca tematu 15.11.11, 13:20 Odpowiedz
                        Audycja w stylu prl-owskim, kompletny brak profesjonalizmu redaktorki a o kompletnym braku obiektywizmu nie wspomnę. Pani redaktor z publicznego medium załatwiała jakąś prywatną sprawę na antenie. W cywilizowanym kraju byłaby to jej ostatnia audycja panowie i panie zabierający głos w tej sprawie.
                    • Gość: holms Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.11, 19:34
                      No nie żenada- odsłuchałem wywiad i odnoszę wrażenie że Pani redaktor przystąpila do wywiadu mocno nabuzowana i z założenia miala ochotę dopierdzielić młodemu prezydentowi.
                      Mówiąc szczerze to właściwie ta Pani mogłaby odwalić monolog bo słychać było że Prezydent Mastalerz zupełnie jej nie był do wywiadu potrzebny, a odniosłem wrażenie że wręcz jej przeszkadzał w wyprowadzaniu z góry słusznych tez. Słabiutki i mało merytoryczny wywiad.
                      • Gość: olo Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 20:15
                        holms napisał(a): właściwie ta Pani mogłaby odwalić monolog bo słychać było że Prezydent Mastalerz zupełnie jej nie był do wywiadu potrzebny a odniosłem wrażenie że wręcz jej przeszkadzał

To po co się tak męczysz słuchając tego Radia Rzeszów?
                        Jak masz ochotę to pooglądaj NM w telewizji tarnobrzeskiej, tam jest tak jak chcesz, nikt NM nie przeszkadza w jego zawiłych monologach.
                        • Gość: obserwator Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.11, 22:23
                          Bardzo dobry wywiad na temat , a nie brednie Pana Prezydenta
                          • Gość: słuchawka Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 23:07
                            Proszę się nie dziwić zwolennikom Mastalerza. Blask jego geniuszu ich oślepił, a słowicze mlaskanie o sobie przytępiło słuch.
                            To normalne dla zastraszonych przydupasów.
                            Odrobinę tolerancji proszę okazać :)
                          • Gość: fan medii Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 23:18
                            adoskonały. Szkoda że wcześniej piała zachwyt nad Mastalerzem a teraz jedzie równo>Ciekawe skad taki zwrot akcji??? A............ już wiem ... coś było już na forum o meżu pani redaktor.Jak to było? coś o utracie pracy/ A tak -niezawistne media, niezawistne.
                            A kiedy było głosowanie to widzowie cudnego MTVT czyli pół miasta mogą sami ocenić .
                            • Gość: znawca tematu Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.208-100-36.static.steadfast.net 15.11.11, 23:45
                              • Gość: jaś Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.11, 07:20
                                w takim razie w tvn nikt by nie występował, bo tam tylko tacy, u których obiektywizmu nigdy się nie uświadczy
                            • Gość: natalka Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.11, 23:53
                              tyle że zatrudniał go aktualnie panujący i zwalniał również a stało się to po rzetelnym reportażu dotyczącym przedszkola.
                              • Gość: mariolka Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.208-100-36.static.steadfast.net 15.11.11, 23:55
                                ty też jesteś rzetelna....natalka...hi hi
                                • Gość: Nie Białoruśi wTBG Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.szybszyinternet.pl 16.11.11, 09:00
                                  zobaczcie wyżej jak psy psistalerza ujadają i atakują Panią Redkator ! kończy się rozpusta i pijaństwo w urzędzie ! pakować się darmozjady (doradcy i inne pachruścia ! Podają się pod rożnymi nickami i rożnymi adresami mailowymi.
                                  • Gość: znawca tematu Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.devs.futuro.pl 16.11.11, 10:26
                                    • Gość: we Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.11.11, 11:14
                                      czy ty nie umiesz wi ecej tylko "kopiuj , wklej"
                                      • Gość: meritum Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.devs.futuro.pl 16.11.11, 11:32
                                        a umiesz @we odnieść się do meritum?
                                        • Gość: obserwator Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.11.11, 19:08
                                          Więcej takich prawdziwych informacji, na żywo pytań, a nie wcześniej przygotowanych konferencji z tylko życzliwymi dziennikarzami i zasłona dymna spadnie z jaśnie panującego naszym miastem
                • Gość: obserwator Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.11.11, 19:29
                  to co piszesz nie ma nic wspólnego z demokracją i wolnymi mediami- to po prostu zamortyzm
                  w wykonaniu zwolenników koniuszego, to całkowity brak klasy , to wstyd dla naszego miasta ze żyją w nim osobniki z mienionej epoki
                • Gość: egzekutor Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.11.11, 23:42
                  to co piszesz nie ma nic wspólnego z demokracją i wolnymi mediami- to po prostu zamortyzm
                  w wykonaniu zwolenników pistoleża, to całkowity brak klasy , to wstyd dla naszego miasta ze żyją w nim osobniki z mienionej epoki
    • Gość: xxx Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.flash-net.pl 16.11.11, 18:47
      racja,popieram , audycja zaje...
      • Gość: janik Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.ipredator.se 17.11.11, 19:14
        maga, mega :-)

goo.gl/D7ad9
        • Gość: Stokrtoka Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.szybszyinternet.pl 17.11.11, 20:07
          Gdzie Pani Redaktor urzęduje ? biegnę jutro z kwiatami ! Pani redaktor jest Pani wspaniała !

Koniuszy na deskach !
          • Gość: lolek Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.tktelekom.pl 17.11.11, 20:18
            W budynku byłego internatu obok Urzędu Miasta na parterze.
            • Gość: orberty Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.11.11, 21:40
              Juz jej tam nie ma.
          • Gość: zadowolony Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.11, 22:56
            powinieneś mleczny tumanie pędzić z kwiatami w tym samym dniu a teraz to możesz złożyć kondolencje, mleczni na dechach !!!
    • Gość: czytelnik Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.flash-net.pl 19.11.11, 13:54
      Białoruś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: oifer Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.torservers.net 19.11.11, 14:01
        PISdzisz aż cię poPISdziło nabiale. Ale to nie moja bracha.
      • Gość: słuchacz Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.183.248.188.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.11.11, 11:56
        podpisuję się w 100% pod przedmówczynią
        • Gość: antykoryto Re: Radio Rzeszów - mega szacun IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.11, 17:03
          Białoruś to była za jana dobrodzieja i dlatego pożegnaliśmy ją rok temu odcinając białorusinów od korytka i dlatego białorusini tak ujadają na tym forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka