Dodaj do ulubionych

Sprawdzone stacje paliw

22.12.11, 21:37
Wypowiadajcie sie nt. paliw a konkretnie ropy na poszczegolnych stacjach. Chodzi mi o to czy faktycznie paliwo to rozni sie na nich.
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Sprawdzone stacje paliw IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.12.11, 22:31
      Nie zakładaj dupawych wątków, nie lansuj się.
    • Gość: wiedzący Re: Sprawdzone stacje paliw IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.12.11, 00:05
      Paliwo na pewno różni się jakością,ponieważ wtajemniczeni wiedzą że wlewa się do zbiorników
      o gorszej jakości paliwo i namolnie namawia się żeby szybko sprzedać.Ponadto stacje kupują
      paliwo ze składów wojskowych zleżałe i o nie takiej jakości jak powinno być.Generalnie brakuje
      kontroli jakości sprzedawanego paliwa.Ta sama sytuacja wystepuje w sklepach wielkopowierzchniowych.
    • Gość: pablo Re: Sprawdzone stacje paliw IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.12.11, 18:24
      osobiscie tankuje tylko na statoil zarowno diesel-a jak i pb95, nigdy, nawet w zimowe mrozy nie mialem problemow natury zmarzliny w przewodach paliwowych. I tak od poczatku powstania stacji, a dlaczego - bo uwazam, ze jako stacja nieajencyjna tylko firmowa bedzie jakosciowo najlepsza, nikomu nie przychodzi do glowy by "robic interes" kombinujac z paliwem. A to, ze koncerny typu bp, statoil, etc... biora paliwa z
      lotosu badz orlenu to nic nowego, nikt nie trnsportuje z Norwegii czy USA paliw do Polski - pozostaje kwestia dodatkow, ktore stosuja koncerny do "swoich" paliw.

To jest moje zdanie - kazdy ma prawo do innego pogladu, see you....
      • karrambello Re: Sprawdzone stacje paliw 27.12.11, 20:22
        Generalnie sparzyłem się na Bliskiej dwie zimy temu (diesel) - unikam tej stacji jak ognia. Chyba, że ktoś lubi znajdować błoto w filtrze paliwa, po tym jak olej napędowy zamarznie mu przy temperaturze -10st.C...
        • Gość: stefek Re: Sprawdzone stacje paliw IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.11, 22:16
          Też tankowałem na bliskiej benzynę- tragedia!! a gaz jeszcze gorszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka