Gość: gosc IP: *.flash-net.pl 25.12.11, 13:53 Kto usuwa wątki z tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żaba Re: usuwanie wątków IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.11, 14:34 Jak to kto. Ludzie Mastalerza. Ta władza nie znosi krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: usuwanie wątków 25.12.11, 21:24 Nikt nie usuwa,same znikają,gdy baza danych się przepełnia i wywala nadmiarowe posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: usuwanie wątków IP: *.flash-net.pl 26.12.11, 13:20 Dziwne ,bo to znikają "nowe" posty a nie "stare" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: usuwanie wątków IP: *.tktelekom.pl 26.12.11, 17:30 Na forach moderatorzy mają prawa do edycji lub usuwania - nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: usuwanie wątków IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.11, 22:23 lolek ty nie jesteś moderatorem a wątki karzesz usuwać. Nawet nie umiecie się przyznać do najmniejszej rzeczy tylko cały czas kłamiecie. Kiedyś was ta kłamstwa zgubią. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: usuwanie wątków 26.12.11, 23:55 Te nadmiarowe nie musza być stare,tylko na przykład takie co mają brzydkie wyrazy,albo za dużo spółgłosek i się nie podobają skryptowi. Trzeba pisać tylko ładne posty i żeby były zgodne z porządkiem ustrojowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gurol Re: usuwanie wątków IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.12.11, 00:37 el flato usuwa co popadnie hehe ale prawda jest taka że "co nie pasi do koszyka" bo pliki tekstowe nie zajmują zbyt wiele, a przekleństwa?....rzeczą tymczasową.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarzan Re: usuwanie wątków IP: *.flash-net.pl 27.12.11, 10:39 W ramach testu: to ch...owy ten skrypt, skoro usuwa wątki, a nie słowa, Eftalo. Sorry za brutalne wyrażenie zdania, ale chciałbym przetestować, usunie wątek, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarzan Re: usuwanie wątków IP: *.flash-net.pl 27.12.11, 10:41 Jak widać usunęło brzydkie słowo, a więc skrypt nie jest taki zły...chyba jednak ktoś ręcznie czyści. Wg jakiegoś regulaminu - poza tym gazetowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xavi Re: usuwanie wątków IP: *.tktelekom.pl 28.12.11, 12:47 wg regulaminu norbercikowego - tarzan - jak się post nie podoba najjasniejszemu ,to chocbyś był jego czopkowym ,to i tak usuną , od 3 -4 lat tak sie dzieje - w ramach "demokratycznego" porządku a la mastalenko - ja akurat jestem nihilistą i mi powiewa i jeden i drugi - ale za "milky johny" posty napierdzielające na niego nie znikały , na "brightestly" jak nawałeś ,to 2-3 godziny i nie było nic - no ale wg xulu i drugiego to nie cenzura tylko "hygiena" była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarzan Re: usuwanie wątków IP: *.flash-net.pl 28.12.11, 13:08 Szanujące się forum ma regulamin, a szanujący się moderator działa wg niego. Cieszy mnie dbałość o higienę, ale czy nie właściwszym byłoby usuwanie "chamskich" postów zamiast całych wątków - o czym zresztą informacja o moderatorach mówi, no bo jak mi odbije i we wątku o Chrześcijaństwie napiszę sto razy wyraz ch..., to tak wartościowy w końcu wątek miałby ulec zagładzie? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: usuwanie wątków 28.12.11, 17:59 Normalny moderator powinien usuwac posty niezgodne z regulaminem a nie te ktore wg. xulu sa niecenzuralne,czyli krytykujace wladze.Poza tym jak na innych forach zdjety post powinien zawierac adnotacje,ze byl niezgodny z regulaminem. Z drugiej strony musze pochwalic xulu,bo w porownaniu z tym co sie dzialo w jego dzialalnosci cenzorskiej rok czy dwa lata temu to dzisiaj na tym forum mamy swobode wypowiedzi.Kiedys byla tu wolnosc wypowiedzi po bialorusku. Odpowiedz Link Zgłoś