Dodaj do ulubionych

Gdzie możne zrobić urodziny ??

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.01.12, 21:04
Jak w temacie czy jest lokal gdzie można zrobić urodziny coś jak wesele ale taniej - czyli sporo ludzi i własna muzyka lub DJ może jakieś jedzenie ??????????
Obserwuj wątek
    • Gość: gupia Re: Gdzie możne zrobić urodziny ?? IP: *.tktelekom.pl 02.01.12, 21:10
      nie spamuj, napisane masz poniżej
    • Gość: znajoma Re: Gdzie możne zrobić urodziny ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 22:01
      JADACHY, POWIAT TARNOBRZESKI
      Zajazd „Leśna Polana”

39-442 Chmielów, Jadachy 365
      tel. +4815 846 10 41

Zapytaj tutaj, powodzenia. Dobranoc.
      • Gość: leon Re: Gdzie możne zrobić urodziny ?? IP: *.tktelekom.pl 03.01.12, 09:14
        nie za drogo tam troche ?
        • Gość: Kaśka Re: Gdzie możne zrobić urodziny ?? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.01.12, 11:44
          czy tu serio nic nie ma - zadupie
        • Gość: Do Leona Re: Gdzie możne zrobić urodziny ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.12, 13:42
          Myślę, że można się dogadać, częśc rzeczy przygotować samemu, np.sałatki,zamówić ze dwa dania gorąco (lub jedno), młodzieży nie potrzeba dużo do zabawy, byleby była miła atmosfera i dobra muzyka. Na przykład zamówić udko, frytki, surówkę a resztę zrobić we własnym zakresie. Polecam tort wiśniowo- orzechowy z cukierni Dominikańskiej, córy miały na bierzmowanie. Nie byłam w tym lokalu, ale odbywają się tam np.osiemnastki i młodzież jest zadowolona. Wiem to z dobrego źródła:-) Pozdrawiam
    • Gość: mm Re: Gdzie możne zrobić urodziny ?? IP: *.flash-net.pl 04.01.12, 17:09
      lokal mały na ok 25 osób polecam Al Capone przeniesione koło liceum w dawnej Stodole, jest DJ załatwiany przez włascicieli, niezłe menu, szef do dogadania, znajomi rezerwowali na 18 córki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka