Dodaj do ulubionych

Mądrosci Mastalerza

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.04.12, 15:45
"Byłem przeciwnikiem powstania w Tarnobrzegu kolejnych supermarketów, które na spółkę z sieciowymi dyskontami wyrugowały z lokalnego rynku wiele osiedlowych sklepików."

Hmmm ciekawe kto podpisal umowe z TESCO i chwalil sie tym na lewo i prawo ....

O całe 1200 zł brutto więcej będzie zarabiał Wójt Grębowa Kazimierz Skóra. Czym Kaziu, zasłużył na taką podwyżkę?

A moze przypomni nam Mastalerz kto krzyczal jako radny ze prezydent Tarnobrzega za duzo zarabia - komus w kieszen to zagladac umie ....
Obserwuj wątek
    • Gość: ecjo4 Re: Mądrosci Mastalerza IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.04.12, 20:01
      Aleś ty głupi...

Tesco to ma być pierwszy w TBG hipermarket, jeszcze raz hipermarket, a nie supermarket, debilsie
    • Gość: hrywa Re: Mądrosci Mastalerza IP: *.vm.okeanos.grnet.gr 28.04.12, 20:59
      Cuchniesz @denny zsiadłym mlekiem na odległość. A może jeteś kimś innym !!

lookpic.com/O/i2/122/adhSDaf5.jpeg
      • Gość: Gość Re: Mądrosci Mastalerza IP: *.smsiarkowiec.pl 28.04.12, 21:10
        Głosował pewnie na Mastalerz i teraz chciałby sie dowiedzieć jak piramida jest realizowana.A że nie jest to o tym pisze.I wcale nie musi byc mlecznym.Gdyby nim był,to na Mastalerza by nie głosował.I nikogo,w przeciwieństwie do ciebie,nie obraża.Łatwo po twojej reakcji poznać,że na niego głosowałeś albo i może dla niego pracujesz.Zazwyczaj tacy jak ty właśnie w ten sposób reaguja na nieprzychylne mastalerzowi wpisy...
        • Gość: tymon Re: Mądrosci Mastalerza IP: 211.22.126.* 28.04.12, 21:28
          Czopki z głów gościu przed twoją mondrościom.
          • Gość: johana Re: Mądrosci Mastalerza IP: 80.51.96.* 28.04.12, 21:58
            Dokładnie.Mlecze już som na trowie i trza je wyrwać.
            • Gość: EchoDna Re: Mądrosci Mastalerza IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.04.12, 06:35
              i tu was msciwa armio Mastalerza (widac jak pan taki kram) zaskocze - nic mnie nie laczy ani nie laczylo z Dziubinskim - nigdy nie bylem nawet zwolennikiem jego wladzy (choć przy Mastalerzu jak sie okazuje to on dobrym Prezydentem byl (smiechu warte ale tak to wyglada)). Co do glosowania na Maslaerza - az tak glupi nie bylem i na jego propagande z cukierkiem i kura pod pacha nabrac sie nie dalem. No ale jak widac myslenie typowo mastalerzowskie Tesco to nie supermarket tylko hipermarket no i nie bedzie "rugowało z lokalnego rynku wiele osiedlowych sklepików."
              To moze zamiast szczekac na wszystkich na forum ktorym nie podoba sie prezydentura wiecznie zacnego usportowionego Mastalerza zaczeli opisywac jego sukcesy. Czyzby nie bylo bardzo o czym pisac i zostaje tylko obrzucaniem blotem (zreszta to tez jego metody) ???
              Mam wrazenie ze ten Mastalerz to taki drugi Najman - "Ja jestem piękny, ja jestem silny, ja jestem mądry, ja jestem dobry. I ja to wszystko odkryłem!" Teraz tylko czekać aż jakiś Burneika przyjdzie i ...
              • Gość: niewidka Re: Mądrosci Mastalerza IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.04.12, 07:23
                A w czym ten Dziubinski był lepszy od Mastalerza?
                • Gość: EchoDna Re: Mądrosci Mastalerza IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.04.12, 07:37
                  Po pierwsze i najwazniejsze to ze potrafil sie zachowac w odroznieniu od obecnie nam mciwie panujacego (niby niewiele ale okazuje sie ze to juz sporo). Nie plul na ludzi i nie lansowal sie jak Mastalerz. Przynajmniej wiedzielismy tez co po co jest rzecznik prasowy. No tak ale teraz rzecznika nie ma tylko dyrektor d/s propagandy.
                  Po drugie nie sklocal nas ze wszystkimi na okolo
                  Po trzecie za jego kadencji zostaly pozyskane spore srodki unijne.
                  Po czwarte coby nie mówić Tarnobrzeg pod wzgledem estetycznym a co za tym idzie czasem i funkcjonalnym ewaluował.
                  Dramat byl natomiast jesli chodzi o nowe miejsca pracy - nooo ale obecny tyle sie naplul a jakos nie widac zeby tych miejsc przybywalo.
                  No i Dziubinski wraz ze swita chyba za bardzo obrosli w piorka i dostali porzadnego kopniaka ... a i slusznie.
                  Nie bardzo natomiast wiem co za zaslugi mozna by przypisac obecnie nam msciwie panujacemu.
                  • Gość: janek Re: Mądrosci Mastalerza IP: *.31.121.205.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.05.12, 21:07
                    Oczywisie ,że był lepszy jako człowiek. Ten to nie potrafi grać zespołowo- singiel jeden . Otacza się takimi którzy boja sie przy nim oddychac. Załosne to i tyle. Ci ktorzy uwierzyli w piramidę niedługo będa pracowac pod piramidami w Egipcie .Tak sie tarnorzeg rozwija.
                    • Gość: czopek Re: Mądrosci Mastalerza IP: *.tktelekom.pl 06.05.12, 21:21
                      ale wam żal >wadzy < którą mieliście ! nie może jeden z drugim pogodzić się że Mleczarz Pijacyna i jego przydupas zarośnięty Stasiówka oraz lokalny proboszcz Wójt.. to była lokalna mafia w rozdawaniu mienia miast jełopy nie PAMIĘTACIE , stosujcie czopki zgodnie z instrukcją , nie do gęby wpychajcie jeno w odbyt Wojtkowi.....
                      • Gość: Gość Re: Mądrosci Mastalerza IP: *.smsiarkowiec.pl 06.05.12, 21:24
                        Właśnie,by nie było tak jak napisałeś,ludzie zagłosowali na Mastalerza.Nie wzieli tylko jednego pod uwagę.Że będzie jeszcze gorzej niż za poprzednika.I raczej na zmianę się nie zanosi.No,chyba że na gorsze...
                        • Gość: radny Re: Mądrosci Mastalerza IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.05.12, 20:28
                          Miasto od kilku miesięcy przeżywa regres! . co powstało w Tarnobrzegu? a ile zostało zlikwidowane? bilans jest oczywisty. Czyli jednak regres miasta za panowania nieudacznika Masztalenki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka