Gość: dietetyk IP: 83.238.199.* 08.06.12, 12:14 Chcesz być taka film.wp.pl/idGallery,9962,idPhoto,315280,galeria.html Czy taka film.wp.pl/idGallery,9962,idPhoto,315281,galeria.html To ta sama osoba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palacz67 Re: Do znajomej 08.06.12, 12:26 Właśnie wtryniam lody z Biedronki, została jedna porcja, jedz i nie marudź. Wieczorem pobiegam. Chcę być laska:-) A ja naiwna myślałam, że lubisz moje fałdki na brzuchu, już Ci nie uwierzę! Pojechałam po konika, ale już był spakowany na końcu auta i z zakupów wyszły nici. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Do znajomej 08.06.12, 14:16 w ramach tematu polecam tę książkę www.plotek.pl/plotek/1,78649,8271570,Ibisz_radzi__jak_dobrze_wygladac_po_czterdziestce.html Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Do znajomej 08.06.12, 15:07 Widziałam Go w Sandomierzu, nieźle wygląda ale drażni mnie Jego sposób bycia. Byleś wtedy na Kombi? Dali świetny koncert kilka lat temu. Mam wesele za tydzień a mąż sobie jedzie do szkoły. Chyba zrobię bukiet i komuś przypnę. Pamiętacie, jak to kiedyś było? Panny podchodziły do kawalerów i pytały: "Czy możesz zostać moim drużbą?" Jaki to był stres! Kupowało się specjalne bukieciki i zapinkę, u siostry na weselu stało 30 par za panna młodą w kościele. Bojku, gdzie te nasze piękne polskie tradycje? Bramy jeszcze przetrwały. Kilka lat temu bratu poszło 30 butelek zanim dojechał do kościoła. E-ftalo, zbieraj pomału butelki:-) Pa:-) pozytywnakuchnia.pl/pierogi-z-truskawkami/ smacznego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Do znajomej 08.06.12, 15:09 Oczywiście pełne, w dzieciństwie handlowałam butelkami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Do znajomej 09.06.12, 00:59 Jak miło powspominać. No właśnie,przecież Ibisz również prowadził program "czar par". Właśnie nie wiem czym on drażni ludzi że aż spadł z anteny Polsatu.Szkoda bardzo.Niestety nie byłem w Sandomierzu,ale za to byłem w studiu ATM jak prowadził teleturniej. Wspomnienia... A dziś to zupełnie inne obyczaje,nawet nie wiem jakie,bo nigdzie nie bywam Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Do znajomej 09.06.12, 08:08 Wiesz, był konkurs, w którym uczestniczyły młode dziewczyny. Traktował Je "z wysoka". Nie zachwycił mnie swoja osobowością, byłam tam kilka godzin. Wczoraj byłam świadkiem okrutnych wydarzeń z użyciem pewnego przyboru kuchennego. Ludziom odwala, przyjechałam roztrzęsiona do domu ale na szczęście cała. Nikita, miałeś rację, stanęłam w obronie osoby starszej i oberwałabym, na szczęście skończyło się tylko wyproszeniem mnie z domu. Chłopcy, przyglądajcie się swoim wybrankom uważnie. Westchnęłam głęboko, więcej nic nie powiem. Nie pytajcie o nic. Do Detektywa - pamiętasz, jak pisałam o siekierze? Wczoraj widziałam gorszą scenę rozegraną na oczach dzieci. Pozdrawiam, miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do znajomej IP: 83.238.199.* 09.06.12, 09:32 "Uroki" wsi. Niezłe towarzystwo, alkohol i związane z tym perypetie. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Do znajomej 09.06.12, 08:28 Zwyczaje? Podjechaliśmy pod dom panny młodej, moje córy podprowadziły brata pod pod bramę i był "handel" tzn ojciec panny młodej stawiał wódkę, żeby wykupić zięcia. Nie ma już teraz starostów, więc siostra przejęła pałeczkę, jest śmielsza ode mnie. Zaczęła wychwalać zalety młodzieńca i w każdym razie na jednej się nie skończyło. W końcu oddałyśmy najmłodszego braciszka w dobre, ciepłe ręce. Przyprowadzono pannę młodą. W domu odbyło się błogosławieństwo przy podkładzie do pieśni "Serdeczna Matko..." Zmykam na śniadanie, miłego dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna monika wymiękłam........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 00:35 ....przy tych tekstach, nic dodać, nic ująć......... www.youtube.com/watch?v=GnhUPWKEc5g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judebabamonika Re: wymiękłam........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 00:49 ale pięknie www.youtube.com/watch?v=UBkdlnBuwCg Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: wymiękłam........ 10.06.12, 16:52 Pięknie, Moniś, co słychać w Warszawie? Jak tam sesja? Ucz się pilnie! Córa robi muffinki, teraz to jest w modzie, powodzenia w zaliczeniach:-) Miłego popołudnia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Do znajomej 10.06.12, 02:10 Jak ty to robisz że znajdujesz sie centrum wydarzeń kryminalnych,dobrze że uszłaś z życiem. Powinnaś być policjantką Odpowiedz Link Zgłoś
s0pran0 Re: Do znajomej 10.06.12, 02:24 Ciekawe jak Ty się wywiniesz od tej prezentacji. :P Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Do znajomej 10.06.12, 09:07 Opowiem Ci szczegóły na gg, zrobiłbyś to samo, gdybyś był w mojej sytuacji. Wiesz, mają tam nowego pieska, taki sam, jak ostatnio. ŚLICZNY I MALUTKI. Nie mogę tu rozmawiać więcej na ten temat. Byłam w Szczytnie, jakie tam fajne policjantki:-) Nauczyciel też czasami pełni rolę policjanta, musi rozdzielać bijące się dzieci. Można oberwać i to zdrowo:-) Miłej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Do znajomej 10.06.12, 12:57 Oczywiście nie można byc obojętnym,ale mnie ciekawi skąd tam się w ogóle wzięłaś,może masz dar wyczuwania miejsc gdzie trzeba się zjawić bo dzieje się coś niedobrego,stąd moja sugestia o policjantce Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Do znajomej 10.06.12, 14:56 Dzięki, E-Ftalo za pomoc, miłej przejażdżki, musiałam "zejść" z laptopa, tu nie mam gg:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do E-ftalo Re: Do znajomej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 18:16 Zawiozłam, wzięłam je pod pachę ale nie przewidziałam tego, że muszę się zatrzymać nagle na krzyżówkach i sobie potłukłam to i owo:-) Trzymałam kierownicę lewą ręką, starość nie radość:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Do znajomej 12.06.12, 09:56 Weszłam bez problemu w stare spodnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś