Gość: xxx IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.06.12, 08:11 szukam dobrego gazownika do założenia gazu w toyocie 2004 r., proszę o opinie oczywiście z Tarnobrzega Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-ftalo Re: gaz do auta 14.06.12, 13:21 trzeba zadzwonić do gazowni i przyślą fachowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: gaz do auta IP: *.tktelekom.pl 14.06.12, 16:20 W Tarnobrzegu tylko i wyłącznie Mroczkowski na ulicy grzybowej w Mokrzyszowie reszta gazowników w tbg to partacze unikaj sped-gaz, zakład na sandomierskiej obok serwisu opon oraz w Siedleszczanach zakład p.Bańki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: gaz do auta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.12, 18:48 Mam rozumieć że w Siedleszczanach jest ok? bo jutro tam się wybieram a czy ktoś słyszał o gościu który robi na Zwierzynieckiej na garażach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: gaz do auta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.06.12, 18:57 Nigdy w życiu ten w Siedleszczanach, tak jak pisał kolega wcześniej Mroczkowski w mokrzyszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kral Re: gaz do auta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.06.12, 19:03 dopiero teraz przeczytałem wpisy i ja nigdy ale to nigdy już nie pojadę do Mroczkowskiego, gość się nie zna na robocie - tyle że jest tani i czasami się mu uda coś naprawić, powtarzam czasami się uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kral Re: gaz do auta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.06.12, 19:00 TransCar w Sobowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roland Re: gaz do auta IP: *.tktelekom.pl 14.06.12, 19:20 w sielcu, niewiem czy to jeszcze jest ale było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: gaz do auta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.06.12, 19:10 Czy ktoś słyszał coś o auto gaz z Trześni ? Odpowiedz Link Zgłoś