lechowski51 14.06.12, 22:52 dumne narody! www.youtube.com/watch?v=-K69E2WaCRc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: Lubie 15.06.12, 08:53 Tak sie zachowuja Europejczycy!.Rowni wsrod rownych a nie bredzacy jak Nasz Ukochany Przywodca ze "polskosc to nienormalnosc",czy nacpany cham z Biłgoraja zalecajacy Polakom ze "trzeba pozbyc sie polskosci" www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wyTu8ibpp9w#! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Lubie 18.06.12, 17:18 Dzisiaj jestem Irlandczykiem! www.youtube.com/watch?v=LHcP4MWABGY&feature=relmfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarzan Re: Lubie IP: *.flash-net.pl 18.06.12, 19:37 Co do cytatu Tuska, to warto byłoby go przytoczyć w całości, inaczej można go zrozumieć, niż Ty sugerujesz, ale to nieistotne, Tusk jak każdy inny może sobie mówić co chce, to Twoja polskość powinna być dla Ciebie ważna. A czym jest Twoja polskość? Beznadzieją, bryndzą, więzieniem ... więc jak tu być dumnym ze swej narodowości? ;) Ja jestem dumnym Polakiem, Ty podziwiasz dumne nacje ... ;) ale nie swoją ... Odpowiedz Link Zgłoś