Dodaj do ulubionych

TTBS ma nowego Prezesa

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.12, 14:41

Rewolucja w TTBS od 1 lipca na stanowisko zasiada za bylego Wojciecha B Pan Zmuda powolany
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 18:17
      Ręczne sterowanie! Brawo, a miało być inaczej! Prezydencie, na Śląsku referendum ws odwołania prezydenta się udało! Jarzy pan?
      • Gość: Gość Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.smsiarkowiec.pl 01.07.12, 19:09
        Kolejna ustawka Mastalerza!Ile jeszcze?Ile to miasto wytrzyma?
        • Gość: ciekawy Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.flash-net.pl 01.07.12, 19:24
          a kto to jest p. Żmuda?. Jakie do tej pory zajmował stanowisko, co osiągnął w pracy zawodowej no i z jaka partią trzyma? Wie może ktoś?
          • Gość: i co tow czopkowe? Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.12, 19:37
            czyścić to miasto ze zsiadłego mleka, które doprowadziło to miasto do marazmu i nepotyzmu (masz pan mandat do tego panie prezydencie)
            • Gość: mieszkaniec Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.szybszyinternet.pl 01.07.12, 19:52
              Ten co pisze o tym zsiadłym jakiś czopkach to ja nie rozumie, ale z pewnością jest to wyjątkowy prymityw. Okrutnie drażnią mnie te jego prostackie teksty. Napisz gościu coś ambitniejszego i z sensem, skoro koniecznie chcesz wypowiadać się na forum.
              • Gość: ziutka Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.smsiarkowiec.pl 01.07.12, 20:51

O tym mleku i czopkach to piszą ludzie z Urzędu Miasta. Taki to poziom. A z tym Żmudą to dopiero porażka. Wywalić kompetentnego Prezesa na takie ---
                • Gość: gość Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.smsiarkowiec.pl 01.07.12, 22:34
                  Żmuda Stanisław, to kolejny po Palaczu Janie z A.S.A. figurant z "bogatą" przeszłością w PZPR-rze i konfident współpracujący z Służbą Bezpieczeństwa. Ludzie może nieraz wybaczają, ale nie zapominają Płatnych Zdrajców Pachołków Rosji!
                  Brawo prezydent Namaszczalerz nieudaczników i popłuczyn poprzedniego zbrodniczego i totalitarnego systemu.
                  TTBS to nie prywatny folwark pana prezydenta, by obsadzać w nim kolesiów, bo potem z naszych podatków trzeba będzie ratować tą spółkę zarządzaną przez "człowieka" kompletnie do tego się nie nadającego.
                  • Gość: emeryt Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.12, 07:45
                    skoro nowy prezes TTBS ma doświadczenie jeszcze z okresu działalności w nieboszczce PZPR no to na pewno nadaje sie na to stanowisko. Partia, matka nasza, samą elitę narodu gromadziła pod swoje opiekuńcze ramiona, szczodrze wynagradzając mieszkaniami i talonami na 126p. Najpierw trzeba było co prawda za to mordować patriotów ale później już tylko całować gacie Lenina czy niszczyć dekoracje na święta kościelne. Zaprzaństwo i kapusiostwo jest jak z tego widać dalej wynagradzane i mamy prezesa.
                    • Gość: mondrość Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.12, 11:42
                      byłeś, jesteś i będziesz dalej głupi emerycie
                      • Gość: emeryt Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.12, 12:32
                        może i nie mam takiej mądrości jak mondrość, ale mam za to dobrą pamiętliwość. I o wyczynach czerwonej swołoczy dobrze pamiętam.
                        • Gość: mondrość Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.12, 12:39
                          jesteś jednym z niewielu durnych emerytów, którzy tak opisują tamtejszą rzeczywistość, jesteś byłym esbekiem czy związanym z czarną hołotą (bo ci na pewno wiążą koniec z końcem i jeszcze zostawiają na następne wcielenie)?
                      • Gość: oscypek Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.07.12, 21:23
                        no w końcu ... w "sandomirzu" też jest TBS więc nie będzie problemu z robotą -tam potrzebują takich "fahofcuf"
                      • Gość: Henek Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.08.12, 00:57
                        Polityka mastalerza jest prosta: pozbyć sie nie tylko wszystkich, ktorych nie on obsadzał osobiście ale też wyrżnąć w pień tych, którym cokolwiek zawdzięcza a na ich miejsce wprowadzić takich (niekoniecznie kompetentnych!), którzy wszystko tylko jemu beda zawdzięczali.
                        Bo tacy będa pracować z oddaniem dla swojego pana a nie dla społeczeństwa. Mastalerz dązy do władzy absolutnej. Ba, juz teraz decyduje nawet w sprawie zatrudnienia sprzataczki czy woźnego. Miał rację ten który nazwał go łukaszenką, oj miał! Ten zakompleksiały bufon dowartosciowuje się kosztem bogu ducha winnych ludzi: wywala na bruk jak leci wszystkich po kolei, nie patrzącile mają do emerytury, jaka sytuację, jakie kompetencje, po prostu robi miejsce dla swoich sługusów. Nie odnosze sie tutaj tylko do byłego prezesa TBS (słyszałem że dobry fachowiec) ale w ogóle do polityki tego żałosnego prezydenta. Tak zawłaszczyć miasto! Sto razy przeskoczył Dziubińskiego i to w dwa lata. A co do kolesiów z czerwonej partii to na własne uszy słyszałem jak przygadywał komus na sesji mówiąc z pogardą, że ten ktoś miał rzekomo byc rodem z PRL-u. A sam wywodzi sie z jakiej partii???
    • Gość: viking Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.smsiarkowiec.pl 01.07.12, 22:20

25.10.2000 roku Rada Miasta Tarnobrzega podjęła uchwałę o utworzeniu TTBS. Co zostało
      zbudowane można zobaczyć i policzyć. Ale tą pozyteczną firmę dopadł niszczycielski żywioł.
      Koniec budownictwa w Tarnobrzegu przez TTBS. Firma w dobrej kondycji finansowej to
      łakomy kąsek i stało się. Jakiś czas będzie można korzystać z dobrej kondycji tej firmy.
      • Gość: kazik Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.07.12, 11:25
        a ja wolę doswiadczonego komucha, aniżeli kłamców i oszustów pisowskich
        • Gość: lidka Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.07.12, 12:23
          a ja widziałabym na tym stanowisku kogoś kto ma doświadczenie i przygotowanie merytoryczne.
        • Gość: emeryt Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.12, 12:35
          nie ma nikogo bardziej doświadczonego w kłamstwach i oszustwach niż komuch.
          • Gość: mondrość Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.12, 12:40
            a ja dodam jeszcze że czarny sukienkowy też i solidaruch też
            • Gość: kadarka Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: 95.141.28.* 02.07.12, 13:42
              @emeryt, @mondrość
              Czyli jednym słowem PISdzielec nasz tarnobrzeski na własnej krwawicy wyhodowany :-)
              • Gość: ciekawy Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.12, 13:52
                to nowy prezes TTBSu jest z PISu?
                • Gość: niko Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.12, 19:16
                  A skąd wiecie, że nie ma kwalifikacji, z tego co słyszałem to ma wymagane uprawnienia do takiej funkcji, bo byle kto nie może zostać prezesem TBS-u
                  • Gość: tbg Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.181.158.213.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.07.12, 21:04
                    a co ze "starym" Prezesem ?
                  • Gość: Gość Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.smsiarkowiec.pl 03.07.12, 07:50
                    Najwiekszą jego kwalifikacją jest to,że jest koleżką Mastalerza...
                  • Gość: EchoDna Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.ptr.calihop.net 03.07.12, 08:14
                    a byle kto mogl zostac prezesem TSM-u ???
                    Jakie Mastalerz mial kwalifikacje do piastowania stolka prezesa TSM-u - bo nie wiedzial co to jest termomodernizacja po roku sprawowania wladzy ... Skad nagle zostal jakims kierownikiem czy dyrektorem w "Ruchu" - jakie mial kwalifikacje. Pokazcie mi normalna firme ktora bierze kolesia z ulicy bez doswiadczenia i robi do kierownikiem badz dyrektorem. Ot, uczciwy zywot msciwego ...
                    Skoro on tak mogl to dlaczego kolesie nie moga ...
          • Gość: Maria Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.szybszyinternet.pl 17.08.12, 17:13
            TERAZ TO JEST DOPIERO POLE DO KŁAMSTW ,AFER ,OKRADANIA NARODU ,A ZA KOMUNY TO DO '' KICIA'' BYŁA PRACA DLA KAŻDEGO I LUDZIE NIE ODBIERALI SOBIE ŻYCIA JAK TO JEST DZIŚ .WIĘC EMERYCIE TROCHĘ POMYŚL POZDRAWIAM
    • Gość: viking Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.smsiarkowiec.pl 03.07.12, 07:49

Wykonano wyrok na czlowieku, który wybudował kawał miasta. Miejscowa prasa milczy.
      Może ktoś odważny by napisał na ten temat. Wszyscy są już na łańcuchu u panującego.
      • Gość: asia Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 08:57
        Wyroków wykonano w sposób systemowy ponad 200, oczywiście z wykorzystaniem propagandowego ramienia swoich doradców za nasze pieniądze, którzy uważają ze im wszystko wolno. Gdzie prasa, gdzie prokuratura, gdzie mieszkańcy . Ile jeszcze niszczenia ludzi , ile jeszcze niszczenia miasta. Mieszkańcy obudźcie się , wcale tak nie musi być. Najwyższy czas powiedzieć dość, on ma działać dla naszego dobra a nie swojego , dość nepotyzmu dość kolesiostwa.

Teraz ukaże się wpis wydziału propagandy............... czekam...........
        • Gość: żenada Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.12, 14:17
          mogłeś to mleczny pisać przez 16 lat nierządów mlecznych, a teraz ja się cieszę że odcięto ci korytko pic asiuniu mleczna z działu propagandy czopkowo-parasolowatej, na pohybel hemoroidom !!!
          • Gość: widz Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.07.12, 17:27
            Widzisz "żenada" jestes tak ograniczony umyslowo ze nie wazne jest kto co potrafi i jakim jest specjalista w danej dziedzinie - jeno bylby z partyji i kolesiostwa jednego slusznego msciwego ...
      • Gość: realista Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.07.12, 09:05
        Bez przesady P. Brzezowski nie wybudował pół miasta. Określenie "wybudował" oznacza, że wykonał to samodzielnie będąc np murarzem lub dokonał tego z własnych środków finansowych. Określenia takiego rodzaju są wymysłem miernot wepchniętych na stołki i próbujących się dowartościować: ja zrobiłem.
        Oczywiście nie dotyczy to Pana Brzezowskiego który podczas sprawowania funkcji Prezesa TTBS dał się poznać jako dobry fachowiec dobrze zarządzający Spółką . Jestem pewny że dobra ocena pracy Pana Brzezowskiego potwierdza, że potrzebujemy fachowców a nie polityków i kolesiów.
        • Gość: TBS Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.205.88.40.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.12, 18:07
          mieszkaniec bloku TBS oświadcza że zmiana prezesa to samobój. Kto podziękuje człowiekowi ,w który tylko dobrze pracował i nie potrzebował się kłaniać żadnej władzy. Żmuda oj Żmuda po co ci to było.
          • Gość: SBT Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.ip.netia.com.pl 03.07.12, 20:54
            nie pitol wojciechu
    • Gość: Alex chciałbym głosować na lewicę ale nie mogę, IP: *.gorzow.mm.pl 04.07.12, 12:49
      ponieważ za lewicowym liberalizmem światopoglądowym i gospodarczymi hasłami równych szans, kryją się szeregi starych esbeków, sukinsynów, bydlaków nienażartych, którzy wyposzczeni po okresie oderwania od żołobu chcą ustawić swoje synki i wnuczki przy korycie samorządowym, rządowym, urzędowym, policyjnym itd.

Dlatego wierzcie mi szanowni Państwo, że mimo moich lewicowych poglądów na lewicę głosował nie będę. Podobne poglądy prezentuje wielu moich znajomych, dlatego lewicy jeszcze długo nie wróżę sukcesu wyborczego.
    • Gość: mors-m4 Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.08.12, 00:04
      PRACOWAŁEM KIEDYŚ Z DZIADEM NA REMONCIE SUWNIC. ZAJADŁY KOMUCH, WALCZYŁ ZACIEKLE O UDZIAŁ W OSTATNIM ZJEŹDZIE PZPR Z MATEJKIEM TAKIM SAMYM KOMUCHEM. DZIĘKI PRZYNALEŻNOŚCI DO PZPR ZAŁATWIŁ OGROMNE MIESZKANIE NA BOGDANÓWCE - SAM MIESZKA NA JEDNYM POZIOMIE. MA ZATEM DOŚWIADCZENIE W PODZIALE MIESZKAŃ WIĘC PREZESEM BĘDZIE DOBRYM. POZA TYM SKOŃCZYŁ PARTYJNE STUDIA CO TEŻ UPOWAŻNIA ABY BYŁ PREZESEM. MIMO KILKU LAT PRACY WE WSPÓLNEJ BRYGADZIE NA ULICY KIEDY GO SPOTYKAM ODWRACA WZROK I MNIE NIE ZNA WIĘC W TYM REJONIE DOMU MIAŁ NIE BĘDĘ. NIE TA OPCJA. TYLE ŻE NIC NIE JEST STANISŁAWIE WIECZNE, KIEDYŚ DUPSKO CI SIĘ OD STOŁKA TEŻ ODKLEI. ANDRZEJ
      • Gość: Pan Edward Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.08.12, 11:58
        Prasa milczy? Ano w dzisiejszych czasach kazdemu miła jest praca, a sukinsyn ma takie powiazania kolesiowsko-partyjne że redaktorom grozi wylot za niepochlebne dla msciciela informacyje.Paru sie wychyliło i co? - cisza nastała. A pogladów raczej nie zmienili. miejmy tylko nadzieje ze odwdzieczą się pismaki w kampaniji wyborczej za dwa lata. O ile msciciela wczesniej ludzie na taczkach nie wywiozą.
        • Gość: hit Re: TTBS ma nowego Prezesa IP: *.smsiarkowiec.pl 19.08.12, 08:32

To dopiero hit --Żmuda na Prezesa . Dobrze ktoś napisał nic nietrwa wiecznie . Pytanie ? kiedy ktoś to nagłośni.? Tu trzeba wreszcie czlowieka z klasą i na poziomie. Ale gdzie go znajdziemy .? W tarnobrzegu nie ma - bo się boją. Porażka. Dlaczego prasa milczy o tych odkurzanych emerytach - komuchach. Co oni wniosą do Miasta ?. Trochę starczego smrodu i tyle. Milczcie dalej .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka