Gość: wezyr IP: *.play-internet.pl 05.07.12, 22:11 Oby tylko mieli odwagę wyjść z tego samochodu na interwencję nadwislanski.pl/2012/07/05/straznicy-miejscy-dostali-auto-za-90-tysiecy/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eustachy Re: Straszna straż IP: 212.244.108.* 06.07.12, 23:52 Oj, widziałem - już wychodzili i blady strach padł na zakłócających porządek spożywających pod chmurą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Straszna straż IP: *.183.208.11.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.07.12, 22:43 gdzie i kiedy pokazali się na ulicach tbg????????!!!!!!trzeba było zdjęcia robić na dowód że istnieje straż w tym mieście¡¡¡¡ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Straszna straż IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.12, 22:57 otóż Wojciechu byli dzisiaj nad zalewem ok 18 i mocno pracowali nad nawracaniem baranów znajdujących się nad jeziorem (barany jeździły pod prąd na drodze jednokierunkowej i barany wjeżdżały samochodami na teren zielony pomiędzy wodą a drogą tam gdzie powinni być tylko homo-sapiens jak mówią o tym znaki drogowe). Tak więc panie Kędziora: bez litości dla baranów i to najwyższymi mandatami i zaproś waszmość kolegów z Policji Państwowej do współpracy w wychowywaniu i nauczaniu baranów szacunku do prawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????? Re: Straszna straż IP: *.smsiarkowiec.pl 08.07.12, 15:23 oooooooo szmaciak z upodobaniem wyzywa od baranów, dobrze choć że się podpisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Straszna straż IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.12, 18:31 Gość portalu: ???????? napisał(a): > oooooooo szmaciak z upodobaniem wyzywa od baranów, dobrze choć że się podpisał odpowiedziałeś merytorycznie mleczny, jak zawsze, i zapomniałeś dodadać, że na złość obecnemu włodarzowi i jego służbom popierasz takie zachowania baranów nad zalewem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poturbowany Re: Straszna straż IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.07.12, 23:21 Wg.mnie Straż Miejska nie powinna składać sie z ludzi z Tranobrzega,ponieważ jest za dużo kumoterstwa i przez to niechętnie udziela pomocy osobom sgłaszającym lub potrzebujacym pomocy.Jak stoi człowiek i pije piwko na ławce lub pod krzaczkiem,mandat murowany.Ale jak stoi grupa rozwydrzonych młodych ludzi, to Straż Miejska,udaje że nie widzi.A w przypadku znajomych ma zupełną ślepotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Straszna straż IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.07.12, 23:50 Mylisz się!Poturbowany. Oni nawet swich kolesi bronią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Straszna straż IP: *.tktelekom.pl 12.07.12, 10:15 Dobre. Nawet bardzo. Lamentujemy bo Straż śrubę przykręciła i poturbowany mandacik zapłacic musiał za browarka pod blokiem.Skoro pod blokiem ryczą zazwyczaj Ci co sobie winecko pija a a Straz goni pijące towarzystwo to jak mogą ryczeć ,chyba z żalu ,że podatek od głupoty zapłacili. Cosk kręcisz. Co, marzy sie rozwiazanie strazy by sobie chasać pod blokiem i robic co sie chce bo policja i tak ma ważniejsze sprawy. Dobrze ,że chociaz ta straz jest i goni wiejskich filozofów jak poturbowany.Pikus widze przybrał inna taktykę. i pieprzy trzy po trzy a może coś z tego błotka przylgnie do strazników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Straszna straż IP: *.smsiarkowiec.pl 12.07.12, 14:59 a gdzie ta straż goni pijących i ryczących spod bloku? bo bym chętnie popatrzył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przesztraszony Re: Straszna straż IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.07.12, 22:16 Niewiem poco jest policja i straż Pewnego razu zostałem zaatakowany prze pijanych gnoi i cudem udało mi się wezwać policję,która przyjeżdżając, nie miała zamiaru sprawdzać co to są za ludzie, dopiero na moją zdecydowane żądanie, łaskawie poporoszono o dowody. Odpowiedz Link Zgłoś