IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.07.12, 21:26
Dlaczego ciagle podwyżki ? juz podrozała kablowka,internet a niepłacących lokatorów dalej nie eksmitują i my płacimy za nich wszystkie podwyzki jak tak mzna ludzie szukaja mieszkań chentnie by płacili :
Obserwuj wątek
    • Gość: wujek Re: eksmisje IP: *.tktelekom.pl 17.07.12, 21:55
      a jakbyś nie miała pracy to z czego byś ciociu płaciła ?
    • e-ftalo Re: eksmisje 17.07.12, 22:55
      Żyjemy w czasach gdzie telewizję i internet można mieć za darmo(bezprzewodowo).Kto chce płacić podwyższony,to znaczy że chce i go stać.Prawo zabrania exmisji na bruk.Faktem jest że mieszkanie w bloku staje się luksusem tylko dla bogatych,z dobrą pracą
      • Gość: wujek Re: eksmisje IP: *.tktelekom.pl 17.07.12, 23:20
        dla bogatych z dobrą pracą są domki, a nie odjebanie czynsza i tyle, w domu trza o wszystko zadbać, w blokach mieszkają ciocie
      • Gość: niestety Re: eksmisje IP: *.centertel.pl 17.07.12, 23:27
        Niestety masz rację, ja odbieram naziemną telewizję cyfrową, a internet od Aero2, a mimo to płacę czynsz w TSM 400 zł miesięcznie za 50 m.

P.S. Nie jestem zwolennikiem PO, ale zdaje się, że przygotowują ciekawy bicz na takich jak Lenard, coś w rodzaju obowiązkowego przejścia na wspólnoty mieszkaniowe. W końcu policzmy sobie, choćby na przykładzie mojego czynszu.

1. Wywóz śmieci 15 zł * 3 os. = 45
        2. Ogrzewanie (złodziej system z podzielnikami) 1600 zł/12 mies.= 130 zł
        3. Woda ciep.+zimn. ok 100 zł
        4. Fundusz remontowy ( też nie zły przekręt) ok. 70 zł
        --------------
        suma ok 300 zł
        Czyli miesiąc w miesiąć płace Panu L. 100 haraczu.
        • Gość: ciota Re: eksmisje IP: *.tktelekom.pl 17.07.12, 23:32
          a nie 345 + net + kablówa ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka