Gość: ewa IP: *.183.208.108.dsl.dynamic.t-mobile.pl 12.08.12, 22:28 co ci faceci są tacy niesmiali Niech pan się nie boi tylko podejdzie i pogada odwagi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Re: faceci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.12, 08:56 Ja chętnie ale pani tak wyniośle na świat spogląda, że się odechciewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: faceci IP: *.183.208.108.dsl.dynamic.t-mobile.pl 13.08.12, 10:35 może jest bardzo nieśmiała i wstydzi się na ciebie patrzec Adamie atakuj Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: faceci 14.08.12, 16:06 Gość portalu: ewa napisał(a): > może jest bardzo nieśmiała i wstydzi się na ciebie patrzec Adamie atakuj Nieśmiałość może i jest urocza, ale u małych dzieci. ;-) W dorosłym życiu strasznie przeszkadza, dlatego lepiej pozbądź się jej. :-) PS. Ewa, ja mogę zagadać, ale ostatnio mało na mieście się pokazuję. Gdzie Cię można spotkać? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: faceci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.12, 21:48 No i zaatakowałem, to powiedziała że ją z kimś pomyliłem, ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bidula Re: faceci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.12, 09:55 Ewcia a po czym poznajesz że On chce pogadać? Bo ja mam na oku takiego pana ale nie wiem czy ja tez mu wpadłam w oko. Po czym to poznać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolll Re: faceci IP: *.tktelekom.pl 13.08.12, 10:03 a może taka brzydka jesteś,że nie chcą podchodzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: faceci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.12, 08:05 Panie pogadaj z nią tak ładnie prosi. Ona nie gryzie. Ja tam bym podszedł i zagadał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odeon Re: faceci IP: *.play-internet.pl 14.08.12, 13:02 Ale o jakim facecie mowa bo nie rozumiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: faceci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.12, 13:08 No o tym co mu się Ewcia podoba. A on jej. Tylko nieśmiali są okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odeon Re: faceci IP: *.play-internet.pl 14.08.12, 13:15 A no to w takim razie nie mój problem może kiedyś się zejdą i będą nawijać między sobą do późnej starosci! póki co ja mam nadzieję że będzie dobrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: faceci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.12, 13:22 Jak to nie twój problem? Trza bliźniemu swemu pomagać.Namówić faceta aby sie przestał czaic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odeon Re: faceci IP: *.play-internet.pl 14.08.12, 13:24 NO DOBRA!!!! FACET PRZESTAŃ SIĘ CZAIĆ I ZAGADAJ BO PANIENKA USCHNIE Z TĘSKNOTY!!-może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: faceci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.12, 13:27 Odeon jesteś wielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tęskniąca Re: faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.12, 13:28 Oj, radzicie głupoty! Ja tam tyję z tęsknoty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: faceci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.12, 13:31 A może ogłosimy akcję "Każdy facet zagaduje do tej co mu się podoba"? Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odeon Re: faceci IP: *.play-internet.pl 14.08.12, 13:40 Ee tak na trzeźwo -fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: faceci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.12, 13:43 No może i trza kupić dwa piwa i pół litra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odeon Re: faceci IP: *.play-internet.pl 14.08.12, 13:46 no trza bo jakoś tak na świeżo to mi się nie chce przy tej pogodzie myśleć woda wlewa się mi już do......... a no gdzieś !! ale incjatywa bolo jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: faceci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.12, 13:49 no to idem do sklepu po cuś na odwagę. Najlepiej robiom dwa piwa i pół litra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odeon Re: faceci IP: *.play-internet.pl 14.08.12, 13:51 Bolo nie kuś -a qu... idę też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: faceci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.12, 13:53 bo ja ci odeon powiem że te baby to jakieś dziwne som. Podejdziesz to siem oburzą a jak nie podejdziesz to wypisujo,m głupoty na forum. Eeee, ide do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odeon Re: faceci IP: *.play-internet.pl 14.08.12, 13:56 Nom! dobra biorę to coś co nazywa się parasol dwa puste szkła i robię zwód i idę po browca!-nara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: faceci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.12, 13:57 bo bez browarca życie nie ogarniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odeon Re: faceci IP: *.play-internet.pl 14.08.12, 13:29 EEEeeee tam pisałem duzymi literami i to wszystko skromny jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: faceci IP: *.tktelekom.pl 14.08.12, 16:46 wole pić piwo, walić konia przed redtube i palic faje, przynajmniej nikt nie marudzi że mu z pi,,, krew leci,albo jakieś humorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: faceci IP: *.tktelekom.pl 14.08.12, 17:51 myślisz że twój chłop woli inaczej, ilu chce słuchaćgdaczącej za uszami nerwowej kury z tamponem w piź... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: faceci IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.12, 17:53 OKROPNY to bardzo delikatnie powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odeon Re: faceci IP: *.play-internet.pl 14.08.12, 20:25 Facet ty nawet chamem nie jesteś to ostatnie stadium niedorozwoju i idotyzmu ,brak kultury to u ciebie norma ale to że obrażasz innych i promujesz się na forum za boga świadczy że masz mały nie tylko mózg a reszta leci z wiatrem codziennie i nie myśl że jesteś anonimowy cycu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: faceci IP: *.tktelekom.pl 14.08.12, 21:12 nie jestem anonimowy, jestem facetem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ewy Re: faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.12, 21:16 Kup ze dwa kilo śliwek i jak będziesz przechodzić obok tego Pana,to pomóż reklamówce się rozerwać, może Pan pomoże zbierać. Jeśli pomoże, to znaczy, że wpadłaś mu w oko:-) W ramach wdzięczności zaproś na kruchy placek ze śliwkami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
s0pran0 Re: faceci 14.08.12, 21:31 To jest najpiękniejsza odpowiedź :) Bardzo pomysłowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: faceci IP: *.tktelekom.pl 14.08.12, 21:41 a gość ujdzie za róg konia trzepać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Soprano Re: faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.12, 22:14 Dzięki:-) Mogą być jabłka, szarlotka też dobra. Pomidory raczej odpadają, bo chyba na przecier się nie skusi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
s0pran0 Re: faceci 14.08.12, 22:59 Jak tak sobie myślę to ten numer przeszedłby na wszystko. Kwestia tylko odpowiedniego tekstu. Aż sobie wyobrażam odpowiednie kwestie do niesionych właśnie owoców, warzyw i różnych przedmiotów. Dziękuję za poprawę humoru :) Pozdrawiam i życzę dobrego kontaktu z nowo poznanymi :) Odpowiedz Link Zgłoś