Dodaj do ulubionych

Apel do dobrych ludzi

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.12, 14:13
Szukamy domu dla cudnego psa, mieszkał w rodzinie gdzie były dzieci lecz niestety właściciele , potraktowali go bardzo okrutnie i wyrzucili go "na ulicę", jest bardzo łagodnym pieskiem. Szukamy dla niego domu na stałe lub "rodziny zastępczej" do czasu znalezienia mu domu. Obecny opiekun niestety w piątek wyjeżdża i Odi (tak się wabi) wróci do schroniska za kraty jeśli ktoś się nim nie zaopiekuje.
W imieniu Odiego PROSIMY o POMOC!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Apel do dobrych ludzi IP: *.tktelekom.pl 13.08.12, 14:58
      coś więcej o psie prosze
      • Gość: OsF Re: Apel do dobrych ludzi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.12, 15:21
        mogę przesłać foto na mail lub zapraszam w odwiedziny. Mieszkamy w Tbg na ul.Kopernika.
        POZDRAWIAM! :)
      • Gość: OsF Re: Apel do dobrych ludzi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.12, 15:22
        tel 662-172-755
        • Gość: ja Re: Apel do dobrych ludzi IP: *.tktelekom.pl 13.08.12, 15:52
          Proszę napisz ile ma lat. Niedawno zdechł mi pies i nie chciałabym przeżywać tego znów niedługo.
          • Gość: OsF Re: Apel do dobrych ludzi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.12, 16:50
            Piesek ma około dwóch lat, jest nauczony "czystości", tzn. nie brudzi w mieszkaniu, czeka cierpliwie aż zostanie wyprowadzony.
            Moja córka wyprowadza go na spacery i wraca zawsze zachwycona nim. Ja niestety nie mogę kolejnego zwierzaka przygarnąć ten jest tego warty. Jest cudowny choć skrzywdzony przez los (nieodpowiedzialnych ludzi).
            To mój nr telefonu 662-172-755
            Pozdrawiam!
    • Gość: OsF Re: Apel do dobrych ludzi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.12, 20:41
      Ponawiam swój apel, bardzo zależy mi by nie trafił do miejsca w którym nie powinno mieszkać żadne zwierzę, to nie jest niestety kurort.
      Może znacie kogoś kto by się zaopiekował Odim, on zapewne potrafi się odwdzięczyć.
      Za tymczasowy pobyt w domu, koszty pokryje stowarzyszenie.
      Pozdrawiam!
      • Gość: kazanie Re: Apel do dobrych ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.12, 20:50
        czy to pitbul czy jakas inna rasa napisz w koncu kundel maly duzy wlochaty pryszczaty bo tajemnice jakas z tego robisz ,wrzuc zdjecia bedzie szybciej i prosciej o jery!!!!!!!!!!!
        • Gość: OsF Re: Apel do dobrych ludzi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.12, 21:11
          To ten piesek:
          www.tspz.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=99999999&page=view&catid=1&PageNo=2&key=11&hit=1
          • Gość: Ala Re: Apel do dobrych ludzi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.08.12, 17:33
            Co za ludzie , jak można było tak potraktować zwierzę . !
            Ja bym go wzięła , gdybym tylko mogła . ; c
          • Gość: OsF Re: Apel do dobrych ludzi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.08.12, 15:01
            Wierzę, ze wspólnie znajdziemy dom dla tego cudnego psiaka, pomożecie?
            www.tspz.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=99999999&page=view&catid=1&PageNo=2&key=11&hit=1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka