Dodaj do ulubionych

kto zagłosuje na mastalerzyne

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.08.12, 00:15
Chyba tylko jego urzedowe kundle. A to nie wystarczy. Bo: pracownicy szpitala, oswiaty i kibice plus ich rodziny z pewnością mu "podziekują". No i wszyscy, których skrzywdził, a jest ich wielu i z kazdym dniem przybywa.
Jest tylko jeden problem, ciągle ten sam: kandydat na prezydenta a własciwie jego brak.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.08.12, 09:04
      Lepszy Mastalerz niż Gospodarczyk sprzedawczyk.
      • Gość: ja Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.08.12, 10:26
        w życiu. Tysiąc razy wolę Gospodarczyka na stanowisku prezydenta niż Mastalerza, przynajmniej nie będzie takiej obłudy jak jest teraz.
        • Gość: proboszcz Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.08.12, 12:47
          Nie będzie takiej obłudy to będzie inna.
    • Gość: @ Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.play-internet.pl 18.08.12, 10:30
      Małpie wydaje się a nawet wie że powinien dowodcą naszego stada zostać apolityczny tygrys który nie ma długich rączek nie ściga się z ambicją i swoim honorem nikt z tzw rozdania karty dań głównych-mieliśmy już różnych według was pijących dużo ,,mleka'' mamy już tygrysa władzy ! więc co pozostało szukajmy sory ! -szukajcie młodego zdrowego nie skażonego tygrysa ktory zadba o wasze problemy i zajmie się nimi nie polityką ! małpa wie że to w 90% dzisiaj nie jest możliwe ale chociaż sobie popisala!
      • Gość: ala Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.08.12, 14:31
        Jest mozliwe. Jedynym dobrymm kandydatem byłby Bozek. Tylko czy on zechce?
        • Gość: ciekawski Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.12, 10:05
          kurcze! To by była naprawdę niesamowicie dobra kandydatura, choć nie jestem pewien czy Pan Bożek czułby się pewnie wśród tak dużych liczb i tak skomplikowanej materii prawnej, ale jakieś doświadczenia z dyrektorowania szkołą ma, pewnie to nieco za mało w przypadku chęci pokierowania całym miastem, ale dlaczego nie, przecież dotychczasowi prezydenci wcale nie mieli większego doświadczenia, a wręcz mniejsze, a mimo to udawali wielkich włodarzy. Jedyny warunek - musiałby być apolityczny, działać przez jakiś komitet obywatelski i w ogóle lać na obecny układ partyjny, ale nie wiem czy to możliwe przy obecnych sferach politycznych wpływów. Tak czy siak, kandydatura naprawdę warta rozważenia.
    • Gość: plater Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.smsiarkowiec.pl 18.08.12, 15:20
      ciekawe która partia wystawi kandydaturę N.Mastalerza? chyba platforma?
      • Gość: obciągarka Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tktelekom.pl 18.08.12, 16:02
        skoro gość z PO to czemu tak wszyscy warczą na PIS ?
        wzzw.wordpress.com/2012/08/08/polska-tuska-jak-rosja-putina/
        wzzw.wordpress.com/2012/08/15/szkolony-przez-moskwe-esbek-ekspertem-po/
        polskiemedium.wordpress.com/2012/08/13/wierze-w-tuska/
        • Gość: Doda Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.szybszyinternet.pl 18.08.12, 16:17
          Mirosław Plut, Dariusz Kołek, Ryszard Kiper to osoby które całym sobą poparły kandydaturę Norebrta Mastalerza na Prezydenta Tarnobrzega. Ci którzy są niszczeni przez Mastalerza niech idą do tych osób, które ich poprały w/w i się niech skarżą.
          • Gość: ja nie Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.smsiarkowiec.pl 18.08.12, 20:08

Ja nie zagłosuje na tego Pana.Jedno mu trzeba przyznać. Zastraszył wszystkich którzy sie koło niego kręcą . Boi się go nawet singel T. Zych - historyk a to już wyższa klasa strachu. wPrezydent czuje sie pewnie a to tylko mit- król jaki jest każdy widzi.
            • Gość: wybuórca Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.12, 21:19
              Ja i moja rodzina czyli 4 osoby mające prawo glosować na pewno nie zagłosujemy. Choć głosowaliśmy i do dziś plujemy siobie w brodę.
              • Gość: normalna Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.szybszyinternet.pl 18.08.12, 22:14
                Głupi jesteście, moze i ma swoje wady, ale złe szybko się widzi. A to co w mieście się dzieje.?Jedno trzeba mu przyznac - nie jest bezczynny!Ale ludziom to nic nie dogodzi. Żle chciał, ze nauczycielom , ktorzy mają chyba najlepiej ze wszystkich i jeszcze płaczą - wygarnął ile naprawdę zarabiają. Owszem sa to niepopularne decyzje, ale nikt wcześniej nie miał na to odwagi. Gdybyscie przyjrzeli się bliżej jego rządom zauważylibyście że nie wszystko jest złe.
                • Gość: Gość Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.12, 09:05
                  Ale,gdy przyszła debata na temat jego zarobków to wyszedł z posiedzenia.Tyle się nakrzyczał,że Dziubiński za dużo zarabia ale w swojej sprawie podjął taką decyzję.Tchórzostwo?Cwaniactwo?Co jeszcze o nim możemy powiedzieć...?
    • Gość: oin Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.szybszyinternet.pl 18.08.12, 22:21
      dekadencja
      • Gość: uczen Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.szybszyinternet.pl 18.08.12, 22:48
        Tylko Pan Dyrektor Bozek na Prezydenta Tarnobrzega!!!!! Prosimy!!!!! Precz glupocie, msciwosci i prymitywizmowi!!!!!
        • Gość: roz..litka Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tktelekom.pl 18.08.12, 23:09
          Mastalerz jest w porządku , asertywny i to się liczy inni tylko kulili ogony i obiecywali ...on wygarnie każdemu nie cyndoli się i nie obiecuje gruszek na wierzbie, nawet kiedy coś sie nie powiedzie .....potrafi się przyznać.
          Poprzednicy tylko szklili każdemu ,że jest cacy a długi rosły
          jak konopie indyjskie na rondzie w Stalowej SWoli !!! Czyli wysoko i bez krępacji !!!
          • Gość: zen Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tktelekom.pl 18.08.12, 23:16
            U mnie ma 5 głosy na tak -oczywiście Mastalerz
            a Pan Bożek spoko gostek ,ale nie na Prezydenta - nim można manipulować :(
        • Gość: uczennica Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.12, 02:04
          oooo i znowu tu się produkuje stara pinda z szybszego, co z podpaską?
    • Gość: ciekawski Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.free.aero2.net.pl 18.08.12, 23:49
      Rzeczywiście, masz rację, kibice, a raczej kibolo-pustogłowi-skinhedzi, którzy zwykle zajmują się wandalizmem, pijani przesiadują na ławkach zaczepiając i obrażając przechodniów, to jest elektora, którego utraty N.M. najbardziej się boi, jak i twojego.
      • Gość: kibic Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.08.12, 00:14
        @ciekawski dlaczego obrażasz wszystkich kibiców???? Ja jestem kibicem, na ławkach pijany nie przesiaduję i skoro wykładam w szkole wyzszej to raczej pustgłowy nie jestem. Natomiast ty jesteś prymitywny jesli obrażasz ludzi na zasadzie: grupa kiboli = kibice. Pozdrawiam.
        • Gość: Do @roz...litka .. Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.08.12, 00:26
          i.... @ normalna. Po pierwsze: proszę o chocby jeden przykład kiedy mastalerz przyznał się do jakiegoś błędu. Przegapiłem? - niemozliwe!!!!! Ten człowiek ma sie za najlepszego, najmądrzejszego itd, itp.
          Po drugie: trzeba być albo slepym, albo głuchym, albo kompletnie nie miec pojęcia zadnego na temat inwestycji w mieście żeby takie brednie wypisywać: "zobaczcie co dzieje się w mieście" czy cos w tym stylu. Ano dzieje sie, tylko to są wszystkie inwestycje poprzedniej władzy, która podała je mastalerzowi na tacy!!! Opracowane wnioski, załatwione finansowanie, w większosci przetargi. Wystarczyło gazety pocztać albo TV Tarnobrzeg poogladać zeby to wiedzieć. A mastalerz tylko będzie wstążki przecinał i piers do przodu wypinał , puszył sie i nadymał (niechby wreszcie pękł!) Wiadukt, stadion, modernizacje skrzyzowań, chodniki w kostce, wyremontowane ulice - TO NIE ZASŁUGA mastalerza! LUDZIE, OBUDŹCIE SIE!!!!!!!!
          • Gość: obserwator Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.smsiarkowiec.pl 19.08.12, 08:21
            Facet jeszcze nie przyznał sie do błędu. Kto to usłyszał? proszę o przykład : kiedy i na jaki temat.Facet to narcyz i tyle. Powyciągał emerytów i cisza . Chyba nie tak mialo być. No może Pani Czub - pierwsza kadrowa w mieście to nawet niemlody emeryt- 70 latek
            • Gość: odeon Re: do obserwatora! IP: *.play-internet.pl 19.08.12, 13:52
              Pamiętasz jak pozwalniał z reguly prawa ludzi z internatu budowlanki i dwóch innych szkół w mieście i obsadził swoich w tym przewodniczacego osiedla Wielowieś niejakiego Janusza .B ,nie napiszę tu o innych ludziach zwolnionych przez naszego pana bo jego macki sięgnęły zenitu w sumie jak policzyliśmy z kolegą to około 70-80- osob a reszta czyli przyjęcia no to wiecie jak to jest. Niby nto ten sam facet ktory obiecal że skończy z nepotyzmem i zatrudnianiem swoich przez mleczarza!-tylko że mleczarz przez swoją długą kadencję zatrudnił połowę z tego! -Panie i wladco NIE MASZ MOJEGO GŁOSU !
      • Gość: ciekawski Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.12, 10:13
        wiem, że nie mam zastrzeżonego nicku, ale używam go już od pewnego czasu i prosiłbym o nie podszywanie się pode mnie, no chyba że pisząca to osoba zrobiła to bez wiedzy na temat powyższego, lub wcześniej też takowego używała, wtedy ok, nie roszczę sobie pretensji. Ale co do tematu to "ciekawski" w dużej mierze ma rację, gdyż jakoś mało jest słychać o tych grzecznych i kulturalnych kibicach, natomiast z racji zamieszkania niemal na co dzień spotykam te gó...arskie rozdarte gęby, klące i krzyczące w późnych godzinach nocnych: :"siara!","jeb.. ...., jeb...!". To jest niestety wasza wizytówka kochani "kibice". I choć to może garstka z was to jednak ona was niejako "społecznie reprezentuje".
    • Gość: Alex Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.flash-net.pl 19.08.12, 08:42
      miałeś chamie złoty róg
      ostał ci się jeno sznur
      • Gość: fiut mleczny Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.12, 02:39
        a w jakim kontekście to napisałaś stara zazdrosna pindo z szybszego?
        • Gość: Gość Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 10:38
          Czytaj ze zrozumieniem...
          • Gość: Adam Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 11:02
            Ja na niego nie zagłosuję. Facet nie nadaje sie do tej funkcji, przerost ambicji, narcyzm nieumiejętność współpracy z ludźmi. Przy braku jakielkolwiek kontroli ze strony rady miasta robi sobie prywatny folwark z tego urzędu. Gdzie są ci zapowiadani "fachowcy" pożal się boże. Wydaje się, że jakikolwiek przyzwioty kandydat wygra z nim następne wybory. Mieszkańcy dwa razy nie nabiorą się na cudowne ozdrowienie miasta przy użyciu piramid, rozdawnictwie drobiu i krówek. Nie tak miało być.
            • Gość: hpo Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.stalowa.pilicka.pl 20.08.12, 12:42
              Czy w tym mieście nie ma normalnych, uczciwych ludzi spoza układu?
              od dwudziestu lat te same nazwiska w radzie miasta i kluczowych stanowiskach- zrobili folwark z tego miasta i to, że nie powstaja nowe miejsca pracy to ich zasługa, bo zniechecają inwestorów, chroniac lokalne układy- po co konkurencja, aby żyło się lepiej.
    • Gość: Gość Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.play-internet.pl 20.08.12, 19:58
      Ja zagłosuję na Mastalerzynę, bo wolę jego niż Mleczarza i jego najemnych ludzików! Miasto przefajdało kilka niepotrzebnych lat pod ich rządami! Pamiętam jak przyjeżdżali inwestorzy (zresztą moi znajomi) i w UM nie było z kim rozmawiać na temat inwestowania w strefie!
      • Gość: waldi Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 22:47
        Przykład cynicznego kłamstwa i manipulacji od 0,25 . Na tym zamierza prowadzić Tarnobrzeg do dobrobytu i szczęścia . Polecam zobaczyć

www.youtube.com/watch?v=EKk8q_TwEwg
        • Gość: kosa Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tktelekom.pl 21.08.12, 00:01
          Ale ładny gośc !
          Za wygląd ma u mnie głos jeszcze innych skaperuje a co :)
          • Gość: Ogień i woda Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.szybszyinternet.pl 21.08.12, 00:12
            Oszust i kłamca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nigdy w życiu ja i moja rodzina na niego nie zagłosuje, znajomi i kogo spotkam tylko na NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: wkurzony podatnik Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.stalowa.pilicka.pl 21.08.12, 00:10
        no tego to już za wiele, nie wiem jak było za poprzedniego, ale obecnie to jest po prostu piekło administacyjne i nie wiem, czy jest gdzieś w Polsce jeszcze taka mafia...
        • Gość: kosa Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tktelekom.pl 21.08.12, 00:49
          Jest super!!! Jeszcze nigdy tak nie było !
          • Gość: Agata M. Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.12, 12:45
            No tak....mastalerz powie ze zastał tarnobrzeg rozkopany a zostawia zbudowany. I co najgorsze wielu mieszkancow na to sie nabierze bo nawet w tym watku pojawiły sie wpisy ze ile to w miescie sie dzieje! Smutne. To tak jakby projektant mody opracował jakąś kolekcję ubrań, wygospodarował pieniadze za które kupił materiał, a utorem kolekcji nazwała się szwaczka.
            Ludzie, czy wy naprawdę nie rozumiecie, ze wszelkie inwestycje ktore teraz sa realizowane, i te w miescie i te nad jeziorem, zostały opracowane, przygotowane i zabezpieczone finansowo NIE PRZEZ MASTALERZA!!!!
            A najwieksze osiągniecia mastalerza to dorwanie sie do koryta razem ze swoimi kolesiami, którz nawet o pozory zadbac nie umieją. Ot, prostaczki.
            • Gość: Tbg Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.12, 14:17
              My to wiemy, że inwestycje takie jak modernizacja dr. woj. 871, park tech-przemysłowy, stanica wodniacka to inwestycje przygotowane przez poprzedników N. Mastalerza a jemu tylko przypadła realizacja. Ludzie to doskonale wiedzą i nie trzeba ich uświadamiać.
              • Gość: tbg zagłosuję IP: *.bu.edu 21.08.12, 14:36
                Wiedzieliśmy o tym w grudniu 2010 r. Nas naprawdę nie trzeba uświadamić.
                • Gość: bbb Re: zagłosuję IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.12, 19:32
                  mastalerzyna a coz to za nowa roslina ???
                  • Gość: Antytalerz Re: zagłosuję IP: *.tvkdiana.pl 21.08.12, 20:02
                    Mastalerz jest zwykłym "O" !!! Uważam, że Mastalerz i jego otoczenie winni być raz na zawsze wypędzeni z Tarnobrzega!!!!!!!!!!!
                    • Gość: dla grubego Re: zagłosuję IP: *.tktelekom.pl 24.08.12, 09:53
                      demotywatory.pl/3902306/To-wlasnie-bogactwo
              • Gość: Izydor Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.08.12, 23:58
                Gówno prawda. Wszelkie inwestycje przygotowywali i przygotowują zwykli pracownicy urzędu, którzy posiadają ku temu konieczne kwalifikacje, a nie były czy obecny prezydent. Tyle, że jak w każdej firmie szef podpina swoją gębę do roboty swoich podwładnych.
                • Gość: klin Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tktelekom.pl 25.08.12, 00:46
                  Mastalerz jest ok i będę z całą rodziną na niego głosować !
                  To jest mój wybór i mam was gdzieś ,myślicie co chcecie !
                  • Gość: Mieszkaniec Tbg Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.12, 09:10
                    Mieszkańcy Tarnobrzega wybierając Prezydenta głosowali przeciw dotychczasowemu układowi i zaufali obietnicom zmian. I zostali oszukani. Obecny Prezydent prowadzi ciągłą kampanię wyborczą gdyż nie mając pomysłu na rozwój miasta swoje niepowodzenia przerzuca na poprzedników. Za mściwość, brak kultury, chamstwo i agresję, dobieranie ludzi do swojej ekipy wg układów koleżeńskich i biznesowych zamiast ludzi kompetentnych podziękujemy mu przy następnych wyborach.

• Gość: mieszkanka Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.smsiarkowiec.pl 08.09.12, 14:41
              No i co z tego ? Ale to już było przez 16 lat i nie wróci więcej. No i niestety musisz się z tym pogodzić i przestań zrzędzić, bo na nic to ci się nie zda. Teraz przynajmniej młody, bystry i wykształcony człowiek rządzi czy ci się to podoba, czy też nie. To mieszkańcy tak zdecydowali a nie ty. Więc się tak nie podniecaj niezdrowo, bo twoje bzdety na nic !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Aldona Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.play-internet.pl 31.08.12, 13:58
      Aldona i jej dorosla rodzina -NIE ZAGŁOSUJE NIGDY WIĘCEJ NA tego pacana! wstyd się przyznać ale głosowalam na niego-oszukał mnie!!!!!-zwolnił mojego ojca z trzydziesto pięcio letnim stażem a obsadził swojego kolesia z kampanii,etc wiele by pisać ale nie chcę ruszać gówna-zaznaczam iż mój tato zarabiał 1685,34. na rękę po 35-ciu latach a teraz wsadził kolesia i za sprawą swoich dał mu jeszcze podwyżkę-opisala bym więcej ale tato nalega i powtarza nie ruszaj gówna kiedy w końcu skończy się nepotyzm i kolesiostwo w tym umierającym mieście ciągle tylko zalew,łódka(non omen spuszczona )idiotyczne imprezy,stawianie na reklamę swoją i swego urzędu -a gdzie ludzie!-NIGDY WIĘCEJ NIE SKREŚLĘ PANA M NA KARCIE DO URNY!!!!!!!
      • Gość: tbg Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.245.197.213.isdsl.nl 31.08.12, 21:41
        Ja i moja rodzina też podziękujemy Panu Mastalerzowi podczas wyborów. A mieliśmy nadzieję, ale to chore rządy w naszym grodzie!!!!
        • Gość: agata Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.09.12, 23:27
          ależ ten mastalerz zadrwił soboie ze swoich wyborców!!! żeby tak oszukać ludzie! A fe!!!! Oj podziekują mu, podziekuja...
          • Gość: wyborca Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tktelekom.pl 04.09.12, 00:37
            Zagłosuję z całą rodziną i jeszcze skaperuje znajomych na Mastalerza...młody odważny nie brak mu pomysłów ... i nie od razu Warszawę zbudowali .Poprzednicy też tylko kolesi zatrudniali i było dobrze ? Trudno aby obstawiać się opozycją ,która tylko czycha na stołki.Poprzednicy robili jeszcze gorsze przekręty tylko teraz juz nikt tego nie pamięta!

Zagłosuje,my na Mastalerza!
            • Gość: zorro Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.09.12, 07:09
              moze wymienisz kilka jego pomyslow - chetnie poczytam.
              • Gość: Aga Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.09.12, 00:10
                hej, @ wyborca! Pomysłów na co?! Jak ustawic siebie i swoje kolesiostwo, jak wyrzucać Bogu ducha winnych ludzi na bruk, jak pakować wszędzie swoją kwadratową facjatę i tłustą doopę, jak mścić się za brak schlebiania?????? Rzeczywiscie, takich pomysłów to mu nie brakuje!!!!
                • Gość: antylizus mleczny Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.12, 02:41
                  dokładnie tak robiła mleczna ekipa, którą wypieprzyli mieszkańcy jak opisuje Aga, jak widać mleczny pomiot Aga jest niereformowalna i swoje działania chce przenieść na obecną ekipę, nic z tego mleczaro, mamy dobrą pamięć i spadaj stąd solidarówo
                  • Gość: EchoDna Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.psychz.net 07.09.12, 07:19
                    antylizus mleczny - powinienes miec nick msciwy czopek bardziej by do Ciebie pasowalo. Czy ty Mastalerz sie przypadkiem nie nazywasz on tez tylko krzyczal ze Dziubinski robil to zle, tamto zle a to bylo nie tak, tamto bylo nie tak ... krzyczal ... krzyczal ... i co ... I jest jeszcze gorzej. Krzyczec kazdy potrafi ... i teraz co mu zostalo musi z takimi jak ty atakowac innych, opluwac i twierdzic ze jak jest cos jest nie tak to poplacze i powie ze to wina poprzednikow. Tyle mu zostalo bo zrobic nic dobrze nie potrafi ... Zreszta wystarczy popatrzen na jego "kariere" - jak kolesie posadke zalatwili to bylo gdzie dupsko posadzic. Teraz trzeba sie kolesiom odwdzieczyc. I zatrudniamy cale rodziny - patrz np. Panstwo Czubowie - ktos zaprzeczy ???
                    • Gość: brutus Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.09.12, 19:17
                      Czytam te wasze wypociny i smiac mi sie chce.Nie pamiętacie 12 zmarnowanych lat rządów Dziubinskiego?kompletna degrengolada,nie robił nic chyba z dwóch przyczyn- z lenistwa i jeżeli cos zrobił to spieprzył.Pamiętacie jak zniknął podczas powodzi...Teraz coś zaczyna się dziac,wychodzi mastalerzowi ,nie wychodzi ale próbuje,widac,że mu się chce.
                      • Gość: ura Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.09.12, 20:34
                        a co sie zaczyna dziac - moze napiszesz cos wiecej brutusie - jakies komkrety. I pewnie na tym "cos " sie skonczy.
    • Gość: aldona Re: do brutusa IP: *.play-internet.pl 08.09.12, 20:58
      Jak nie wiesz dlaczego zniknąl na powodzi to pisz pierdoł-nie wiesz co to drugie życie! chorzy z nienawiści jesteście ciekawe kto was karmił przez te lata i jaka chwała była dzięki temu teraz najlepiej przypie...ć łopatą bo tak najwygodniej być anonimowym i pisać co jęzor struty przyniesie
      • Gość: pikuś Re: do brutusa IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.12, 01:35
        i to by było na tyle aldono-janie, no to po szklanie i po ścianie
    • Gość: antypolityk Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.12, 09:46
      twoja stara
      • Gość: do pikusia poety Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.szybszyinternet.pl 09.09.12, 09:56
        prawdziwy z ciebie bezrozumny pikus
        • Gość: pikuś Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.12, 10:42
          możesz mi possać cioto z szybszego
          • Gość: tymonek Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.play-internet.pl 12.09.12, 20:23
            ja zaglosuje na Mastelerza bo: przewietrzył trochę atmosferę, ozdrowił finanse w opiece społecznej, usadzil przemadralych pracowników UM, niektorym wskazal ich wlasciwe miejsce - poodrywal przyssanych do stolkow itp itd
            • Gość: Jaś F. Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.smsiarkowiec.pl 12.09.12, 22:05
              @tymonek - uważaj, bo bez mydła albo wazeliny możesz nie wyjść z miejsca, w które wlazłeś swojemu idolowi. Dostałeś już posadkę, czy na nią liczysz? Popraw trochę pisownię, by zbytnio nie odstawać od poziomu tego prymusa, na którego zdolnościach nie poznali się tarnobrzescy bakałarze.
              • Gość: dalej wietrzyć... Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.12, 23:25
                a dyć @Jaśku F. to @tymonek mają rację a nie Ty, przerabiasłeś jak widzę właziodbytnictwo za mlecznych , bo masz już tylko taki skrzywiony punkt widzenia jaki prezentujesz, a sio mleczna wypocino, a sio, a kysz
    • Gość: vera Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: 80.50.63.* 13.09.12, 14:08
      No powiem tak ! dawno już w naszym mieście nie było takiego gówna w wykonaniu władzy,obserwuję to wszystko i rzygać się chce,kolesiostwo nepotyzm i zagarnianie innym życia prostując swoje polityczne plecy-ilu jeszcze cudaków p.Masztalerz zatrudnisz według kądzieli ilu niewygodnych usuniesz ile zlikwidujesz szkół i przedszkoli a zakupisz łódek samochodów,etc.....twa twarz w twojej non omen telewizji już mi się przebrała ciągła kultura dla wszystkich ciągłe śmiechy ludziom w twarz nie zrzeszonych w twojej znajomskiej ekipie,wstyd -dziś wstydze się że na ciebie głosowałem dla mnie to hańba -mówiłeś w kampani dość kolesiostwa dość nepotyzmu i zatrudniania swoich i co dziś mamy powiększyłeś dorobek tzw,,mleczarza' z jeszcze większym skutkiem ten dochodził do tego przez leś tam naście lat a ty fakt postarałeś się doszedłeś do tego w dwa lata -jest sukces hurrraa!!,pytanie gdzie tak praca dla ludzi gdzie te zwolnienia dla ludzi od podatku zatrudniające innych z ulicy,gdzie to miasto -ono upada nie widzisz tego!- dzięki takim właśnie posunięciom jak twoje!-wstyd -NIE MASZ MOJEGO GŁOSU NIGDY! I MOJEJ RODZINY! ORAZ DALSZYCH ZNAJOMYCH którzy już się tobą brzydzą!-jestem otwarty na rozmowy ale nie tak jak ty to czynisz -wiesz napewno kto to pisze twoje pieski już to sprawdzą (tak wiem o tym) więc weź się do roboty kłamco!!!
    • Gość: wezyr Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.play-internet.pl 13.09.12, 14:42
      Tak to jest i tak to będzie vera do wyborów -każdy mówi ale nic nie robi a nasi mieszkańcy tracą co dzień na opieszalości i wyimaginowanych sfer życia i pracy naszego wodza -to tak jakby ktoś powiedział ja tu rządzę i ja ustalam prawo każdy kto przeciw jest wrogiem! takie tam nasze małe piekiełko poddane jednemu wodzowi i wszechwiedzącemu!-kiedyś kiedy jeszcze było to możliwe dojść w pobliże pana padło pytanie jak pan zamierza rządzić miastem-odpowiedź-tak aby ludziom nie przyszło do głowy że mają złego przywodcę -chore!
      • Gość: Gość z Tbg Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.12, 19:51
        Ja i wielu moich znajomych daliśmy się nabrać. Pan Mastalerz w wyborach mienił się niezależnym specjalistą, fachowcem. Okazał się niekompetentnym, zamieszanym w różne układy, układziki mściwym urzędnikiem. Brak inwestycji, kłótliwość i degrengolada miasta to znaki rozpoznawcze tego prezydenta. Zmarnowane lata dla Tarnobrzega.
        • Gość: też z Tbg Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.ip.netia.com.pl 11.10.12, 20:02
          i tutaj też jesteś mleczna zarazo, a sio stąd
        • Gość: tbg Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.10.12, 20:53
          Gość z Tbg dobrze to ujales - podpisuje sie pod tym obiema rekami.
          • Gość: nikt Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.12, 14:20
            nikt
            • Gość: erem Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.12, 14:34
              Ja zagłosuje na Mastalerza, bo mimo swoich wad (kto ich nie ma...) bije na głowę poprzednika i zapier... jak mały samochodzik.
              • Gość: dryfus Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: 123.151.195.* 12.10.12, 14:58
                PISdzielsko - mleczny wątek dla odreagowania PISdzielsko - mlecznej frustracji. Bez komentarza.
              • Gość: Gość Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.12, 17:32
                To,że jest wszędzie,pojawia się w każdej gazecie,ma komentarz do każdej sytuacji nie oznacza jeszcze,że zapier... jak mały samochodzik...
                • Gość: HEHEHE Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.12, 19:35
                  Najciężej pracuje 10 tys +vat
    • Gość: obi Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.szybszyinternet.pl 15.10.12, 21:02
      ja i moja rodzina.... mi tam jego rządy się podobają
      • Gość: z Tbg Re: kto zagłosuje na mastalerzyne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.12, 19:43
        Każdy z nas ma prawo do oceny osób sprawujących władzę publiczną, ponieważ mają nam służyć i są opłacani z naszych podatków. Daje się zauważyć następującą zgodność, wszystkie krytyczne wodec władzy wypowiedzi są merytoryczne poruszają sens problemu, wyrażone są w sposób kulturalny, natomiast wypowiedzi popierających władzę, argumenty na jej obronę zastępują atakiem personalnym i chamskim zachwaniem, wypisz wymaluj jak ich wódz.
        • Gość: menelsko z mopsu bierzmy przykład IP: *.tktelekom.pl 19.10.12, 21:15
          www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,12702524,Prawnik_ujawnil_telefon_prezydenta_miasta___Dziennie.html
          bierzmy przykład z innych, czemu nasz prezydent tak nie ma full opcji kontaktu z mieszkańcami ???
          • Gość: rodak Re: bierzmy przykład IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.10.12, 21:36
            Obywatelu nie pieprz bez sensu. Norbert Mastalerz jest bodaj jedynym prezydentem w kraju, który na swojej stronie internetowej, na naszej-klasie itd podaje numer swojego telefonu komórkowego, który odbiera sam a nie jakiś asystent.
            nie wierzysz?

sprawdź na www.mastalerz.pl w zakładce kontakt

i odszczekać jeśli masz honor
            • Gość: Gość Re: bierzmy przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.12, 07:40
              Telefon może i odbiera,ale gdy z kimś rozmawia osobiście i do tego jeszcze w swoim gabinecie to nawet plecami do rozmówcy potrafi się odwrócić.Taka kultura wodza...
              • Gość: HEHEHE Re: bierzmy przykład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.12, 17:07
                Plecami się odwraca ? a to łotr, nie to co jasiu bo ten nigdy nie miał czasu żeby z kimś porozmawiać a jak już przyjął kogoś to i tak nic nie rozumiał, a 10 + vat to tak popatrzył na petenta że już czegokolwiek się odechciewało.
                • Gość: obserwator Re: bierzmy przykład IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.10.12, 17:10
                  Widzieliście jak mastalerz przepychał się w drzwiach przed premierem? (nad wisłą24 niezłe ujęcia są) Ale maniery pokazał! Zero ogłady. No i mozna odnieśc wrazenie ze premier był tylko dodatkiem dla tego napompowanego pyszałka, ktory nawet Tuska zagadał. A jak się przy tym mizdrzył, slinił, podlizywał to juz przechodzi wszelkie granice dobrego smaku! A pani redaktorka z oliwy to chyba to pytanko na jakies zlecenie mastalerzowi zadała zeby jeszcze bardziej mogł sie rozwinąć. Załosne. Ludzie!!! Kogo mysmy sobie wybrali na prezydenta?! Wygnieciony garnitur, kwadratowa twarz nalana tłuszczem, cmokanie, a do tego okropne buractwo.
                  • Gość: Rysiek z Klanu Re: bierzmy przykład IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.10.12, 17:14

Kompromitacja to chyba właściwe określenie. I jeszcze proszę panie prezydencie odsunąć tych obszczymurków lub zaprzestać płacenia od wpisów na forum ponieważ jak nietrudno zauważyć pogrążają pana jeszcze bardziej, sugeruję zatrudnić do tego sprawdzonych niezależnych dziennikarzy miejscowych gazet lub rozbudowane biuro rzecznika dyrektora.

• Gość: obserwatorka Re: bierzmy przykład IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.10.12, 18:45
                      Nie ukrywam że ciekawa byłam jak wyglądała wizyta premiera w naszym mieście dlatego oglądnęlam relację z tej wizyty.Jestem rozczarowana ,po pierwsze ta przepychanka w drzwiach była żenująca , po drugie premier wyszedł tu na intruza ,który bezczelnie chciał się dorwać do głosu ,którego mu nie udzielono , postawione pytanie było wyraźnie zlecone, i raczej bardziej skierowane do prezydenta ,żeby miłościwie nam panujący mógł się wykazać że odrobił lekcje i się wyuczył co ma mówić. Nawet nieźle mu to szło,gdyby nie to prześladujące go od dawna w każdej wypowiedzi Yyyyyyyyyyyyy,eeeeeeeee. Pomijając już to wszystko, ciekawa jestem kiedy wreszcie nasze miasto zatrudni kogoś ,kto będzie miał pojęcie jak ustawić nagłośnienie w czasie takich wizyt jak ta i w czasie sesji rady miasta , bo dokąd będziemy słuchać relacji ,w których głos odbija się jak z wnętrza jakieś beczki . A tym co tak strasznie bronią swoimi wypowiedziami obecnej władzy powiem że wstydzę się za Was czytając te wulgaryzmy , bo wasze wypowiedzi wcale nie poprawiają wizerunku władzy wręcz przeciwnie źle świadczą o niej i o Was zagorzali obrońcy . Kochacie obrażać drugich chociaż ich nie znacie !A może by tak więcej kultury?
                      • Gość: zawiedzxiony Re: bierzmy przykład IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.12, 18:51
                        a ja czekam na oświadczenie Wąsika ze stowarzyszenia Phlebodia w tym temacie (10+VAT) i na konferencję prasową tych stowarzyszonych i nie mogę się doczekać. Wąsiku do dzieła
                        • Gość: dzikowiak Re: bierzmy przykład IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.12, 20:06
                          wyjechał TIRem w trasę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka