Dodaj do ulubionych

hydraulik TSM

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.12, 12:39
witam, prosze o namiar na hydraulika z Tarnobrzeskiej Spoldzielni, ktory ma mozliwosc wykonania kilku prac przy remoncie mieszkania.dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Gościówa Re: hydraulik TSM IP: *.play-internet.pl 12.10.12, 18:29
      No ja nie rozumiem Twojego wpisu, dlaczego tylko hydraulik z TSM ma rozwiązać jakieś problemy?. Może są inni lepsi, tańsi, albo na lewo coś załatwić! i mieć zgodę niby TSM. Coś dziwne!
      • Gość: bolo Re: hydraulik TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.10.12, 18:39
        A co tu takiego dziwnego?
        • Gość: Lili Re: hydraulik TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.12, 08:18
          Bo hydraulicy z TSM mają doświadczenie i najlepiej znają nasze mieszkania :) i nie ma się czego doszukiwac, też brałam gościa z TSM. Pełen profesjonalizm.
          • Gość: jaś Re: hydraulik TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.12, 12:38
            daję ci numer do pana Rębisza- 510560324 - facet zna temat i pracuje w TSM-e
            • Gość: wiem Re: hydraulik TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.12, 14:31
              A to tak się promuje pan Rębisz hahahaaa
              Z tego co wiem to wszyscy ze Spódzielni obiboki i pijaki ...wódka nimi rządzi !!! Dotyczy TSM .
              • Gość: Jaś Re: hydraulik TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.12, 17:40
                Nie jestem Rębisz, a ty najpierw napisz o sobie a później będziesz oczerniał innych.Mądyjoł!
                • Gość: x Re: hydraulik TSM IP: *.tktelekom.pl 13.10.12, 23:26
                  Jasiek Mądyjoł........... a kto to ?
                  • Gość: Jaś Re: hydraulik TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.10.12, 13:29
                    A jednak posiadasz coś w tym ptasim i domyśliłeś sie o co chodzi.Natomiast było pytanie o hydraulika ze Spóldzielni, więc była odpowiedź.I o co chodzi? Czyzby niemożna było na tym forum odpowiadać rzeczowo na pytania, tylko pisać głupoty?
    • Gość: m Re: hydraulik TSM IP: 80.51.96.* 14.10.12, 00:06
      w TSM Rębisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka