Dodaj do ulubionych

Poseł Pluta

12.10.12, 16:29
byl tym jednym z odwaznych poslow PO ktorzy sprzeciwili sie mordowaniu trzymiesiecznych dzieci niepelnosprawnych w lonie matek.Brawo!.Ekskomunista Miller twierdzi ze zakaz zabijania dzieci nienarodzonych ze wzgledy na kalectwo to wymysl Hitlera.Tymczasem wygladalo to za Hitlera tak;
18 sierpnia 1939 r. Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Rzeszy wydało okólnik w którym zarządzano aby: akuszerka, która pomagała przy narodzinach dziecka – także w przypadku, gdy wezwano na poród lekarza – składała meldunek we właściwym dla miejsca urodzenia dziecka urzędzie zdrowia (...), jeśli zachodzi podejrzenie, że nowo narodzone dziecko jest dotknięte następującymi ciężkimi wrodzonymi wadami:
(1) idiotyzm oraz mongolizm (zwłaszcza przypadki związane ze ślepotą i głuchotą),
(2) małogłowie (nieproporcjonalnie małe wymiary głowy, zwłaszcza części mózgowej czaszki),
(3) wodogłowie wysokiego bądź zaawansowanego stopnia,
(4) ułomności wszelkiego rodzaju, a w szczególności brak całych kończyn, ciężkie rozszczepienia głowy i kręgosłupa itd.,
(5) porażenia włącznie z chorobą Littlea.
(...) Akuszerka otrzymuje za swój nakład pracy rekompensatę w wysokości 2 RM. (dokumenty cytowane według[4]). Prawdopodobnie treść ww. dokumentów była tworzona przy udziale prof. neurologii Maxa de Crinisa (1889–1945), pełniącego funkcję nieoficjalnego doradcy ds. medycznych Hitlera i Himmlera.
Początkowo dzieci które uznawano za niegodne życia zabijano poprzez wstrzyknięcie śmiertelnej dawki barbituranów lub morfiny (kierowano je na szczepienie do specjalnych ośrodków, z których najwcześniej zaczął działać w Aperbeck).
rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,12649802,Jak_nasi_poslowie_glosowali_ws__antyaborcyjnego_projektu_.html
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Poseł Pluta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.10.12, 17:36
      Ale jesteś facet upierdliwie nuuuuudny
    • Gość: kaziuk66 Re: Poseł Pluta IP: *.tktelekom.pl 12.10.12, 17:56
      Należy równiez pamiętać ,że poseł Pluta głosował za podniesieniem wieku emerytalnego do 67 roku zycia a to akurat mu chluby nie przynosi
      • lechowski51 Re: Poseł Pluta 12.10.12, 18:06
        Czyli jak mawia Bolek Wałęsa ma plusy dodatnie i ujemne.Ciekaw jestem jak sie zachowa ten zacny posel po tym jak Nasz Ukochany Przywodca powiedzial,ze nie chce zadnej wojny ideologicznej w sprawie "kompromisu antyaborcyjnego"?!.Czy wystarczy mu odwagi aby jeszcze raz zaglosowac zgodnie z wlasnym sumieniem,czy POdda sie terrorowi POlitycznej POprawnosci?!
        • Gość: Jaś F. Re: Poseł Pluta IP: *.smsiarkowiec.pl 12.10.12, 22:39
          Puste gesty, puste słowa, puste serce, pusta mowa, puste, choć zacięte usta,pusty wzrok i głowa pusta, pusty program i projekty, do cna pustych stek inwektyw, pusty jazgot, próżne żale, krzyk, co treści nie ma wcale, puste groźby, puste miny, wielkie morze próżnej śliny,puste hasła, obietnice, wszystko puste - poza picem! Słowem zero,nicość, próżnia - tym się w świecie Tusk wyróżnia
      • Gość: a Re: Poseł Pluta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.12, 18:23
        to Ci Miruś, nie wiedziałam o tym.
    • Gość: anka Re: Poseł Pluta IP: *.play-internet.pl 12.10.12, 20:50
      Jak już coś wklejasz to wyjaśnij dla czego i okraś go swoim komentarzem ,bo tak to też mój syn potrafi! będąc uczniem szkoły podstawowej!
      • Gość: aga+maruś Re: Poseł Pluta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.12, 06:35
        ...syn i córka;)
    • Gość: nieposeł Re: Poseł Pluta IP: *.flash-net.pl 13.10.12, 12:12
      Troche Hisstorii. Otóż przed wyborami ten sam Pan Poseł złamał dyscyplinę partyjną (której w PO, jak dziś podaje w sprawach sumienia itp. - nie ma)
      Artykuł Echo dnia z 05.09.2011 oto link www.echodnia....AT0304/78639576
      "....Wtedy to władze klubu zarządziły dyscyplinę. Tym samym wszyscy mieli zagłosować za odrzuceniem projektu, w którym do rodzenia niechcianych dzieci zmuszane byłyby między innymi kobiety zgwałcone i małoletnie." dalej Pan Poseł komentuje "... wyjaśnia. - Jestem za tym, by tej ustawy nie ruszać, by zostawić ją na tym etapie, na którym jest, bo jako poseł zgadzam się z tym, że nie wszyscy mamy ten sam sposób myślenia." - czyli dopuszcza możliwość aborcji w/w przypadka, czyżby o tym mówił nasz Rodak Jan Paweł II ?!!!!!- słowa, słowa.
      • lechowski51 Re: Poseł Pluta 13.10.12, 12:29
        Tutaj ustawa nie dotyczy zgwalconych kobiet a zabijania dzieci niepelnosprawnych w łonie matek jak chciala palikociarnia i postkomunisci z SLD w wieku 3 miesiecy.
        • Gość: gośc Re: Poseł Pluta IP: *.tktelekom.pl 13.10.12, 20:11
          panie pośle pańskie wartości to są jak szmata w każda stronę się ugnie ...
          >- Podczas głosowania nie było dyscypliny. Zagłosowałem zgodnie ze swoimi przekonaniami i wartościami. < Czy pan poseł zgodnie ze swoimi przekonaniami bierze co miesiąc kasę niebotyczną i nie wyobrażalną dla normalnego zjadacza chleba w tym poj_b_ nym państwie ?
          Panie poślę według mojego sumienia , które mi podpowiada to pan chyba przewiduje porażkę w następnych wyborach PO i pan już się dopasowuje do jakiejś partii nie pamiętam jak się nazywa
          jakaś tam Polska ZERO ZIOBRO czy jak tam .......
        • Gość: władek Re: Poseł Pluta IP: *.usadatacenter.net 13.10.12, 21:06
          >Tutaj ustawa nie dotyczy zgwalconych kobiet a zabijania dzieci niepelnosprawnych w łonie< a czy ty watykański parobku bedziesz łożył na wychowanie debili , czy może znów zapomnisz i będziesz dawał na tacę ,żeby spełnić fanaberię biskupa ! pierścień za 120 tyś.zł. Trochę pomyśl jełopie zanim coś skopiujesz i wkleisz .
          • Gość: antywłądek Re: Poseł Pluta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.12, 22:13
            Biedny człowieku nie wiesz o czym mówisz czy chciałbyś, teraz ,.,, być parobku eksterminowany bo napisałeś badziewie. W systemie o którym piszesz bez swojej wiedzy i refleksji byłbyś na tym etapie eksterminowany bo jesteś po prosty głupi. Człowiek od poczęcia do śmierci jest człowiekiem i Lechowski ma 100% racji.
            • Gość: gość Re: Poseł Pluta IP: *.tktelekom.pl 13.10.12, 22:22
              antywłądek te same leki bierzesz co Lechowskie51 ? bu ha ha (((...
              • Gość: panna monika nie ma nic do powiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.12, 22:52
                ...poseł, który nie ma nic do powiedzenia obwieszcza tymże KONIEC PO,
                bo o czym można rozmawiać z wuefistą? Ileż można o fikołkach i przewrotach, poseł chce zaistnieć na scenie politycznej....ale ani polotu, ani wiedzy, ani charyzmy, zero obycia w świecie, to może chociaż cywilizacji śmierci się uczepi, ale to już nie te czasy, nie ci wyborcy, nie ten kandydat, nie te czasy, "to se ne vrati pane plute" Polacy zaczęli myśleć samodzielnie...i całe szczęście, na szczęscie!
                • Gość: Do Moniki Re: nie ma nic do powiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.12, 22:58
                  Pluta ma charyzmę, popytaj ludzi, głupoty wypisujesz. Trochę szacunku do ludzi. Na pewno jest bardziej obyty od Ciebie.
                  • Gość: Do Moniki Re: nie ma nic do powiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.12, 23:02
                    www.miroslawpluta.eu/index.php/o-mnie
                • Gość: antychamstwo Re: nie ma nic do powiedzenia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.12, 23:20
                  Do @ panna monika: jak możesz obrazać wefistów? Bo ci sie Pluta nie podoba? To jest argument żeby wszystkich ludzi wykonujacych ten zawód mieszac z błotem?! Znam jednego wuefiste, który jest wybitnym człowiekiem i ma ogromne osiagnięcia literackie, zna biegle kilka języków i jest bardzo OK. Tak więc panno moniko, zanim dorwiesz się do internetu to pomysl troochę, albo czasem tez jakąś książkę przeczytaj bo reprezentujesz samo dno. A Pluta mnie ani ziębi, ani grzeje. Za to chamstwo twoje mnie poraża!
                  • lechowski51 Re: nie ma nic do powiedzenia 14.10.12, 09:36
                    Nie wymagajcie od niedouczonego bimbusa kultury i szanowania ludzi bez wzgledu na ich poglady.Gdyby nalezal do PiS-u mialaby ulatwione zadanie,bo w zanadrzu oszołom,ciemnogrod,wataha itd a tak o=tego szanowanego czlowieka w swoim srodowisku,z duzym dorobkiem spolecznym nazwala niedouczonym wuefista.
                    • lechowski51 Re: nie ma nic do powiedzenia 16.10.12, 18:01
                      On otrzymac sms-a z przekazem dnia od Naszego Ukochanego Przywodcy i z pro-life nagle przeobrazil sie w any-life.Zalosne ze nawet pastor kosciola ewangelickiegom ugina sie POd terrorem Tuska!
                      www.youtube.com/watch?v=SsH3PYD3DPQ&feature=player_embedded#!
                      • lechowski51 Posel Pluta pokazal 25.10.12, 21:32
                        ze ma charakter i odwage.Nie dal sie stłamsic Tuskowi i wbrew jego zaleceniom wraz z 14 poslami PO zaglosowal jeszcze raz zgodnie z wlasnym sumieniem.Brawo i szacunek!
                        www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/14-z-po-bronilo-zaostrzenia-zakazu-aborcji-projekt-przepadl,284698.html
                        • lechowski51 Cejrowski jesy konsekwentny w swoich pogladach 29.10.12, 16:26
                          jak posel Pluta.

......jedyną telewizją, która zachowuje standard amerykański jest telewizja Trwam. A że nie zaprasza np. premiera? - Ja nie muszę oglądać tego dziada w telewizji. Mogę sobie wyrobić zdanie na jego temat gdy on jest filmowany z zewnątrz. Przecież cytują Tuska bez zapraszania go. Biorą fragmenty taśmy z jego publicznych wypowiedzi. Ja nie muszę go mieć w studiu. Po co on ma korzystać z mojego zaproszenia i zajmować czas?
                          wyborcza.pl/1,75248,12758626,Cejrowski__ks__Boniecki_za_zdjecie_z_Nergalem_powinien.html
    • Gość: do lechosia Re: Poseł Pluta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 18:12
      Zarodek to zarodek a nie człowiek .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka