Dodaj do ulubionych

Psy i pieski

IP: 80.50.63.* 04.12.12, 13:15
Jak to jest iż jedni mogą puszczać w mieście luzem psa a inni nie?
Skłoniło mnie do napisania tego co zauważyłam-otoż żona jednego z strażników miejskich wyprowadza pieska ( nie taki mały) między blokami bez smyczy gdzie piesek może i robi to pod balkonami nie sprzątając po nim pani udaje się zadowolona do domu -pech chciał iż parę dni temu byłam świadkiem pewnego zdarzenia na tej ulicy otóż wspomniana pami chodzi z pieskiem a po drugiej stronie ulicy stoi patrol straży miejskiej i spisuje właściciela pekińczyka bo ten był bez smyczy i narobił na trawnik odległość była ok.40-50 m po spisaniu strażnicy podnieśli rękę do w/w kobiety na cześć i odjechali
pytanie są lepsze psy i gorsze!?
Gdzie to zgłosić o tym fakcie na pewno nie u komendanta ani prezydenta! bo to zakrawa na skurw..........o komendant będzie swoich bronił a prezydent komendanta -kółko zamknięte!
Obserwuj wątek
    • Gość: wezyr Re: Psy i pieski IP: *.play-internet.pl 04.12.12, 13:39
      Zaciśnij zęby i idź dalej, nic nie zrobisz myślalem że wiesz w jakim mieście żyjesz kolega kolegi to dobry kolega!-może idź do prezydenta jak sugerujesz w końcu ma duże poparcie i ponoć potrafi ze swoich szeregow wyłuskać niesprawiedliwość społeczną -ale to tylko moje domysły!
      Albo podejdź do tej pani i powiedz jej to w twarz tylko uważaj bo możesz mieć potem duże problemy! bo kto podnosi rękę na władzę to..................-zrobisz jak zechcesz!
      • Gość: jaś z toronto Re: Psy i pieski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.12, 14:15
        już tow. Cyrankiewicz mówił, że kto podniesie rękę na władzę ludową, temu ta władza rękę odrąbie.
    • Gość: wróżbitaMaciej Re: Psy i pieski IP: *.ip.netia.com.pl 04.12.12, 13:51
      Tak się robi: www.youtube.com/watch?v=NR-ofePXj9E
      • Gość: temida Re: Psy i pieski IP: *.flash-net.pl 04.12.12, 14:00
        kto lamie prawo poniesie kare
    • Gość: anka Re: Psy i pieski IP: *.play-internet.pl 04.12.12, 19:32
      Jeśli to prawda to nie masz wyjścia kobito nic nie zdziałasz -może faktycznie idź do prezydenta albo zgłoś w formie pisemnej za potwierdzeniem zaistniałą sytuację w straży miejskiej! może coś pomoże !
    • Gość: nie dla rasizmu Re: Psy i pieski IP: *.smsiarkowiec.pl 05.12.12, 11:20
      pekińczykowi mandat?? to chyba rasizm!
    • Gość: mamusia Re: Psy i pieski IP: *.flash-net.pl 05.12.12, 15:08
      powinni częściej egzekwować sprzatanie po swym piesku bo mnie denerwują te paniusie ą ę których pies nasra a potem dzieciaki po tym biegają narażając na jakieś choroby, ciekawe czy jak takiej pies w domu narobi to sprząta?
      • Gość: stukpuk Re: Psy i pieski IP: *.smsiarkowiec.pl 05.12.12, 15:43
        jak dobrze wytresowany to sprząta
    • e-ftalo Re: Psy i pieski 07.12.12, 21:39
      a skoro mowa o pieskach zobaczmy co u sąsiadów
      www.rdn.pl/~radiom/rdn/index.php/region/5462-w-mielcu-trzeba-bedzie-placic-za-psa
      no i jak zwykle ci z południa są do przodu a Tarnobrzeg 100 lat za murzynami
    • nom73 Re: Psy i pieski 08.12.12, 20:54
      Gość portalu: Julia napisał(a):

> Jak to jest iż jedni mogą puszczać w mieście luzem psa a inni nie?

Nie czytałaś "Folwarku zwierzęcego"? "Wszyscy są równi, ale niektórzy równiejsi." ;-)
    • Gość: Miłosnik iguan Re: Psy i pieski IP: *.rzeszow.hypnet.pl 14.12.12, 00:31
      Cóż, psy jak ludzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka