Dodaj do ulubionych

koncert mozila

IP: *.183.193.235.dsl.dynamic.t-mobile.pl 02.02.13, 08:25
koncert czeslawa mozila w nowej debie to zenada Wyszedl sam na scenie mial tylko organy i harmonie Gadal glupoty zamiast spiewac Zaspiewal moze z 5 piosenek nie warte to bylo 35 zl!!!!!!!!!!!! a czlowiek mysla ze idze na koncert profesjonalisty widocznie uwaza ze jak przyjechal do miesciny to chale mozna odstawiac Przykre w duzym miescie by go za taki ,,koncert '' wygwizdali
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: koncert mozila IP: *.tktelekom.pl 02.02.13, 13:03
      Nie wiem co Ci się tam nie podobało, ja również byłam i uważam, że to były 2 godz fajnej zabawy, jeżeli chcesz iść tylko na śpiew to wybierz się na koncert kolęd lub koncert organowy z wokalem. Mnie tam nie szkoda tych 35 zł, widocznie nie rozumiałeś co śpiewał i napewno nie potrafisz liczyć skoro uważasz, że tylko 5 piosenek było.....widac kultura jest nie dla wszystkich
      • Gość: m-x Re: koncert mozila IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.02.13, 15:25
        Też byłam. I bawiłam się świetnie. Po kimś takim jak Czesław można było się spodziewać czegoś niekonwencjonalnego. Koncert był absolutnym zaskoczeniem. A jeśli komuś się nie podobało to oznacza tylko tyle, że są gusta i guściki (bez urazy). Mozil ma specyficzny repertuar i poczucie humoru które nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Nie zapominajmy też o tym że nie jest on tylko wokalistą. Ten występ to było prawdziwe SHOW, niby chaotyczne, a jednak stanowiło całość. Momentami miało się wrażenie że On po prostu wyszedł i plecie bzdury dla zabicia czasu, jednak całość stanowi kompletne dzieło, które momentami ubawiło mnie do łez, a w innej chwili zmusiło do refleksji. To było dużo lepsze niż koncert w tradycyjnym wydaniu. To Tym którzy tego nie rozumieją pozostaje niestety tylko współczuć.
        Pozdrawiam. m-x
    • Gość: girl Re: koncert mozila IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.02.13, 15:39
      Jeśli uważasz że, zasłużył na wygwizdanie to trzeba było gwizdać. Czy ktoś ci bronił? Widocznie masz jakiś kompleks na punkcie swojego pochodzenia, skoro uważasz ze w dużym mieście można kogoś wygwizdać a w "mieścinie" już nie.
      Słoma Ci z butów wystaje.
      A tak na marginesie to nie była "harmonia" tylko akordeon!!! Wiem to na pewno bo sama widziałam! I nie żałuję tych 35 zł bo bardzo mi się podobało.
      • Gość: kolekcjonerkosci Re: koncert mozila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.13, 15:54
        no soooory!!! nowa deba to miasto???
        dobre!!!
    • Gość: kuma Re: koncert mozila IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.02.13, 18:29
      Performance sam w sobie zrobiony porządnie.

Jedyne co mi przeszkadzało to głupawe docinki małolat z widowni.
      • Gość: widokówka Re: koncert mozila IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.02.13, 18:46
        Do głupawych docinek małolat z widowni dodam jeszcze idiotyczny śmiech chyba dwóch osób również z widowni (kobiet zresztą).
    • Gość: gość Re: koncert mozila IP: *.183.214.91.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.02.13, 15:45
      koncert był kiepski powinni zaznaczac. na plakatach że to jest koncert mozil solo Podobno koncerty z zespołem są całkiem ciekawe
      • Gość: mozel Re: koncert mozila IP: *.smsiarkowiec.pl 05.02.13, 18:43
        To pasuje na dni Tarnobrzega
      • Gość: Wiola Re: koncert mozila IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.02.13, 07:36
        Nigdzie nie pisało, że to koncert. wszędzie stało to jako "występ" lub "solo act".

Jak komuś słoma z butów wystaje to będzie niezadowolony, że "w tyj opyrze to za dużo śpiwajom".
    • Gość: jola Re: koncert mozila IP: *.ip.netia.com.pl 06.02.13, 08:17
      dla mnie mozil tworzy muzyke i tego sie spodziewalam na koncercie ze bedzie gral i spiewal a gadania co mu slina na jezyk przyniesie i ciaglego reklamowania TVN i plusa Nawet piosenke spiewal z nazwami programow TVN
    • Gość: ja Re: koncert mozila IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.13, 09:27
      byl suuuper
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka