Gość: poszukujaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 17:30 Gdzie w Tbg mozna przekluc uszka 8 miesiecznemu dziecku .Zaznaczam ze to musi byc sprawdzona i dobra kosmetyczka.Kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matka Re: Przekluwanie uszu dziecku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 18:12 Zastanów się, co robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcia Re: Przekluwanie uszu dziecku IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.13, 18:15 Każda dobra kosmetyczka to zrobi, w Tbg jest parę. Może botoksu bym im nie powierzyła ale uszy dziecka jak najbardziej. Podejdź do nowego gabinetu estetyki na Szerokiej, do Sisi lub Avangardy. Wykwalifikowane panie pracują we wszytskich trzech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgaduj.zgadula Re: Przekluwanie uszu dziecku IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.13, 18:20 polecam Panią w salonie kosmetycznym Afrodyta choć powiem szczerze że nie wiem czy ten salon jeszcze jest otwarty. Ja przekuwałam kilka lat temu 3 miesięcznej córeczce. Pani była bardzo delikatna i nie było problemu z niegojącą się raną itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgroza Re: Przekluwanie uszu dziecku IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.13, 22:02 Czy wam baby popie...ło się w głowach? Jak można swojemu dziecku zadawać niepotrzebny ból. Co będzie następne, ćwieki w wargach i gęsie pióro w nosie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Przekluwanie uszu dziecku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 22:06 Takie są teraz mamusie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 65+ Re: Przekluwanie uszu dziecku IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.13, 22:22 Teraz takie zabiegi to pestka. We wczesnych latach 50 byłem świadkiem jak robiono dziurkę w uchu mojej kuzynce. Na kuchni węglowej mój wujek, ojciec kuzynki rozgrzał do czerwoności igłę następnie od strony głowy ciocia, matka dziecka trzymała korek od butelki a wujek igłą trzymaną w kombinerkach przepalił płatek ucha. Poczułem swąd palonego mięsa, straszny wrzask i zwymiotowałem. Następne ucho było "robione" za jakiś czas ale już nie chciałem tego oglądać. Kuzynka ma 2 córki i kilka wnuczek ale żadna nie nosi kolczyków. Jednak da się zniechęcić kobiety od robienia głupot. Minęło 60 lat a ja dalej pamiętam wrzask i smród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Przekluwanie uszu dziecku IP: 80.51.96.* 04.02.13, 22:34 następna pożal się Boże mamusia! Intelekt niektórych rodziców sięga dna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Re: Przekluwanie uszu dziecku IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.02.13, 21:55 przekłuj sobie móżdżek kobieto, może wpadnie ci trochę rozumku do głowy. Gdyby głupota umiała fruwać takie osoby unosiły by się jak gołębica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przekluwanie uszu dziecku IP: *.sistbg.net 05.02.13, 22:23 Polecam dobrego psychiatrę i psychologa, terapia musi iść w parze. Szkoda tego dziecka, co jest ono winne? Odpowiedz Link Zgłoś