Gość: MICHAŁ IP: *.smsiarkowiec.pl 16.05.13, 21:06 Witam.Czeka mnie operacja ale zastanawiam się czy poddać się operacji na chirurgii w Tarnobrzegu czy lepiej szukać ratunku gdzie indziej.Którego chirurga polecacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bubas Re: chirurgia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.13, 09:37 Zadnego. Jedz do Rzeszowa jak ci zycie i zdrowie mile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apaulina Re: chirurgia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.13, 11:52 sama chirurgia nie jest zła ale jedna pielegniarka tragedia normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAŁ Re: chirurgia IP: *.smsiarkowiec.pl 18.05.13, 18:39 Chyba jednak spróbuję poszukać jakiegoś chirurga w Rzeszowie.Może ktoś może mi polecić dobrego specjalistę.Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: chirurgia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.13, 20:34 Najlepsi siedzą za łapówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: chirurgia IP: *.ostnet.pl 20.05.13, 08:18 Polecam dr Wiesław Mendyka rewelacyjny chirurg na internecie znajdziesz namiar na niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: chirurgia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 09:41 To Mendyka już nie siedzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAŁ Re: chirurgia IP: *.smsiarkowiec.pl 20.05.13, 20:14 Dzięki-poczytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdy Re: chirurgia IP: *.ip.netia.com.pl 21.05.13, 11:12 nie daj sie tu ciac bo cie pocharataja i wtedy bedziesz mial zagwozdke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manek Re: chirurgia IP: *.ostnet.pl 23.05.13, 11:51 Tylko nie w Rzeszowie najlepsi siedzą a reszta nic nie warta lada chwila też ich zamkną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAŁ Re: chirurgia IP: *.smsiarkowiec.pl 23.05.13, 21:12 no to gdzie najlepiej poddać sie operacji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: chirurgia IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.13, 11:15 Polecam nowy oddział w Sędziszowie Młp. Super atmosfera, fantastyczna opieka, świetne warunki i pełny profesjonalizm. Wiem to na podstawie własnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: chirurgia IP: *.183.209.111.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.05.13, 20:07 Podobno dobry oddzial jest w mielcu Tarnobrzeskiego nie polecam zle zrobili mi kolano zero opieki po zabiegu zadnej rehabilitacji mimo ze iest ona konieczna Wiej od tarnobrzega jak najdalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAŁ Re: chirurgia IP: *.smsiarkowiec.pl 26.05.13, 20:57 To straszne,ze nasz szpital ma tak zła opinię.Mając ogromny szpital na miejscu trzeba szukać ratunku w innych miastach.A czy ktos ma zdanie o oddziale chirurgii szpitala na ul.Lwowskiej w Rzeszowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: córka Re: chirurgia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.13, 21:10 Chirurgii akurat nie znam ale byłam kilka razy na innym oddziale. Dostawałam bez problemu od pielęgniarek np. gaziki, lekarze przewspaniali, personel też, jedzonko przepyszne. Przyjemna, miła atmosfera w całym budynku, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: chirurgia IP: *.play-internet.pl 27.05.13, 18:27 a kto Ci każe szukac ratunku gdzie indziej?? kształtujesz sobie opinię o chirurgii na forum GW gdzie ludzie nie odróżniają ortopedii od chirurgii miękkiej, ale ogólnie wszystko beee. Nie napisałes nawet jaki zabieg Cie czeka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAŁ Re: chirurgia IP: *.smsiarkowiec.pl 27.05.13, 20:51 Czeka mnie operacja żóładka myślę,ze dosyć poważna i dlatego chcę się oddać w dobre ręce.A o szpitalu tarnobrzeskim niestety ludzie nie mają dobrego zdania i nie chodzi tylko o to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowy pacjent Re: chirurgia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.05.13, 22:08 niechce kląć ale trafia mnie jak czytam "opinie" tych palantów co to- sam nie byłem ale mowila mi jedna pani- ja byłem przeżylem 2-ie poważne operacje jestem zdrowy i chwalę tarnobrzeską chirurgie .rzeszowa unikam i tobie radze to samo.chirurgia miękka to wspaniały zespol i wspaniała opieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerwowy Re: chirurgia IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.13, 10:14 Jesli mogę doradzić to bardzo proszę jedź do dr. n. med. Jacka Pszenicznego do Rzeszowa. Przyjmuje w Centrum Medycznym na Szopena naprzeciwko szpitala zarówno prywatnie jak i na NFZ. Jest to bardzo dobry fachowiec właśnie w tych sprawach, które Cie interesują,. Prawdziwy lekarz z powołania, a nie z Pacanowa. Tu znajdziesz namiary, gdzie możesz telefonicznie się zarejestrować: www.intermed.pl/wizytowka,956 W szpitalu też niespotykanie miła atmosfera i super opieka. Lekarze interesują się na bieżąco przez cały czas po zabiegu, przychodza, pytają, oglądają i nie tylko lekarz prowadzący. Pielęgniarki praktycznie cie nie odstępują, a ordynator oddziału to coś niespotykanego, przemiły człowiek. Nie rzucą cię na łoże jak kłodę bez opieki. Zabiegi wykonywane są non stop przez wszystkie dni tygodnia, również w soboty i niedziele. Pacjenci to ludzie praktycznie z całego podkarpacia, także z Tarnobrzega i Stalowej Woli, również z woj. świętokrzyskiego Byłem na chirurgii w Tarnobrzegu i wiem co mówię no chyba, że po zmianie ordynatora coś się zmieniło na lepsze. Odpowiadam Ci na post całkiem poważnie, dzieląc się odczuciami, a zrobisz jak będziesz uważał. Zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
ordynus24 Re: chirurgia 07.05.15, 13:07 Pilnie poszukuje chirurgów, którzy wszczepili mi w nocy 26/27dnia 02.2012roku mikroczipy w oczy(mikrokamere) uszy(podsłuchy) i inne części ciała(celem przygotowania do powaznej operacji urologicznej za granicą) błagam tych ludzi o kontakt w celu usunięcia mikroczipów w zamian za-wysoką nagrodę finansową nagroda to 30000pln lub wyższa (do uzgodnienia). michał z wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś