Gość: strach się bać IP: *.smsiarkowiec.pl 22.05.13, 17:14 www.tvn24.pl/ulica-nie-nalezy-do-dziw-ku-alfonsow-i-tak-dalej-te-baby-po-prostu-szmaty,327478,s.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wezyr Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.play-internet.pl 22.05.13, 21:47 Cóż według jej- swojej wypowiedzi jest idealna kobieta ktora ma piersi i jest schludnie ubrana oraz dobrze i konstruktywnie się wypowiada, reszta to szmaty -pan bóg może dał jej warunki ale rozumu poskąpił! Oglądałem to i stwierdzam- takie swoje określenie-głupich się nie sieje ich się tylko zbiera oni sieją się sami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wcuglach Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 22.05.13, 21:54 Jeszcze jedna taka mądra i najbliższe wybory PO wygrywa w cuglach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersoawana Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.13, 22:09 Ta osoba jest nienormalna.Czas wsadzić ją w kaftan bezpieczeństwa i leczyć. Przerażające jest że coś takiego wykłada. Jeśli przyszłe wybory wygra PiS to przekonacie się że będzie dziadostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.13, 22:15 Skandal że tacy współdecydują o losie Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.play-internet.pl 22.05.13, 22:18 Jak tak można sama przecież jest kobietą! wydaje mi się że to czysta nienormalność! jak można nazwać kogoś szmatą -uzurpując sobie prawo do oceny marszu szmat-zresztą ta pani mnie gorszy wyglądem i słowem-kto oddał na nią głos niech się rumieni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur0 Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: 80.51.96.* 23.05.13, 08:03 Ma absolutną rację. Jak się jakieś ugrupowania kreują na szmaty, prowokują to są same sobie winne. A później krzyczą wg wzorca "a u was to biją Murzynów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja się nie boję Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 10:19 o Panią Poseł się nie boję ale o Pana redaktora który wykazał sie 0 dziennikarstwa zresztą jak zwykle w TVN i o boję się o te "szmaty" bo z nich już dobrego materiału może nie być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 13:38 Wbrew tytułom naukowym, ta Pani zachowuje się jak baba z magla. No i to kipiące z niej miłosiredzie wobec bliźniego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babinicz Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.05.13, 14:27 No, łucone mają temat. A ja popieram panią profesor, mądra i merytoryczna, może zbyt emocjonalna i szczera , daje się wypuszczać. Umarłego ruszyły by zachowania tych co wstydzić się powinni swojego zachowania. Dziś niestety nastały czasy że szumowiny, jak z rosołu trzeba zebrać. Są sprawy ludzkie tzw. intymne, gdy tymczasem zło wypełzło na ulice. Nagość stała się normalnością, dewiacje zamiast leczyć, na sztandarach, demoralizacja powszechna. Kiedy złoczyńcy się opamiętają, kiedy zrozumieją ze przeciwko sobie wolność wykorzystują?. W tych warunkach strach pomyśleć o młodzieży i jej wychowaniu. Już język ich plugawy, k...a z ust jak lawa wypływa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K...wazust Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.05.13, 21:37 Z tych Babiniczów? Nie do wiary! Tak nisko upadli? "Już język ich plugawy, k...a z ust jak lawa wypływa." Niesamowite! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wernychora Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.204.10.95.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.05.13, 12:01 Koniec nasz jest bliski i nic Babinicz na to nie poradzisz.Prezydent żabojadów podpisał chorą ustawę.Europa się wali ,mam nadzieję,że nie będziemy chrysusem narodów.Taki czas.Ruskie Azjaty z murzynami nas zadepczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.tktelekom.pl 30.05.13, 09:59 Posłankę Pawłowicz uważam za odważną, umie nazwać rzecz po imieniu bez pardonu i dosadnie. Osobiście nie chciałabym oglądać nagich ludzi na ulicy. Wychodzisz do ludzi to się ubierz po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feee Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.05.13, 18:54 Nie obrażaj bab z magla! Co do Pawłowicz to uważam że jej tytuł podobno PROFESOR jest obrazą dla wszystkich profesorów. Skąd jej się to wzięło? Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: boję się o posłankę Pawłowicz 23.05.13, 16:18 Oto treść ogłoszenia jakie Fabryka Równości organizator, zachęcał do uczestnictwa w rzeczonym marszu: „…dziwki i dżentelmeni, damy i żigolaki, kurtyzany i alfonsi, napalone queery i wyzwoleni feminiści, cudzołożnice i jawnogrzesznicy, fetyszystki i transwestyci, córy Koryntu i sukinsyni, nierządnice i sutenerzy, dominy i niewolnicy, ladacznice i stręczyciele, dewiantki i puszczalscy, święte prostytutki i sprośni utrzymankowie, sodomitki i zbereźnicy, poliamorystki i swingerzy, wszetecznice i rozpustnicy, nimfetki i satyrzy, bezwstydnice i erotomani, cyklistki i pedały… to jest nasza noc. Duszą, ciałem i seksem świętujemy 1. warszawski Marsz Szmat (Slutwalk)...” Czy to jest normalne?! Pani prof.Pawłowicz zacytowała tylko fragment w/w zaproszenia a wściekłe lewicowe media nie dość że zmanipulowały wypowiedź pani prof. to jeszcze rzuciły się na nią jak hieny na padlinę! Żenada i hańba! www.fronda.pl/a/pawlowicz-zada-sprostowania-od-tvn24,28348.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 18:27 Niewiele rozumiesz @mar1mar1... ..Uczestniczki i uczestnicy Marszu Szmat (ang. SlutWalk) protestują przeciwko uzasadnianiu lub usprawiedliwianiu zgwałceń w oparciu o wygląd zgwałconych kobiet. Początek Marszowi dały słowa oficera policji w Toronto, Michaela Sanguinetti, który stwierdził, że aby być bezpiecznymi "kobiety powinny unikać ubierania się jak puszczalskie" Ty oczywiście też byś chętnie mierzył dziewczynom długość spódnic i na tej podstawie decydował czy są 'puszczalskie ' czy nie. A ta cała Pawłowicz, ..szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaksęp Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.05.13, 21:33 A gdzie cudzysłów, np. słowne wskazanie, że to cytat w wypowiedzi prof. K. Pawłowicz. Taki np. Gomułka zawsze w takiej sytuacji mówił "Cytuję", potem "Koniec cytatu". Rzuciła się jak sęp na padlinę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.flash-net.pl 23.05.13, 17:28 Wypowiedzi katoliczki Pawłowicz, gardzącej ludźmi, odbierającej im godność ciągle uchodzą bezkarnie i jakoś obrońcy moralności z PIS-u nie protestują, nie protestuje też kościół tolerując PIS-owskie wypowiedzi a w innych kwestiach tak chętnie zabierając polityczny głos. Niedobrze mi się robi od obłudy, pseudo moralności w tym kraju!!!!!!!!!!!! Dlatego przeraża mnie ewentualne dojście do władzy oszołomów z PIS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: boję się o posłankę Pawłowicz 23.05.13, 18:21 Pani prof.Pawłowicz zacytowała tylko KILKA słów jakimi sami siebie określili uczestnicy rzeczonego marszu. To pokazuje jak bardzo zdegenerowane jest środowisko lewicowe i ci tzw."nowocześni i postępowi" a ty pisząc głupoty nie masz kompletnie pojęcia o czym piszesz zresztą jak większość oszołomów zaczadzonych dzisiejszą ideologią i tym co ci nakładą do główki mistrzowie manipulacji w mediach! Myśl a nie powtarzaj to co bezkrytycznie przeczytasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprostbezżalu Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.05.13, 21:27 Nie byłeś tylko łaskaw zauważyć, niestety, że uczestnicy marszu rzeczonymi słowami pisali o sobie, pragnąc w ten sposób zdystansować się od wyobrażeń o sobie takich osób jak choćby prof. K. Pawłowicz. Pani poseł natomiast, niczego nie cytowała, a obrażała w prostacki sposób, posługując się tymi słowami. Gdyby jeszcze zaznaczyła, że to cytat! Ależ skąd? Po katolicku, zresztą. I wcale tego nie żałuje. Po katolicku, zresztą. "Myśl a nie powtarzaj to co bezkrytycznie przeczytasz!" To cytat! Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: boję się o posłankę Pawłowicz 25.05.13, 17:51 Więc napisz o sobie że jesteś "tępym h..em" aby zdystansować się od wyobrażeń o tobie takich internautów jak my! Nie omieszkam podać że to cytat cobyś przypadkiem nie "obraził" się że przytoczę twoją pisaninę! Śmiało człowieku bez jednej tożsamości z Rzeszowa! Żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beztożsamości Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 23:28 Zgodnie z życzeniem, przyznaję, jestem: "tępym h..em". Jesteś pewien, że tak należy zwracać się do drugiego człowieka? Czy aby nie poddałeś się zbyt mocno urokowi "urokowi" prof. Pawłowicz? Jak napisałeś? Żałosne? Gratuluję tożsamości: mar1mar1. Mężczyzna w Polsce. O mnie. Wiara, podobnie jak miłość, nigdy nie opiera się na rozumie! H.Hesse PS. "Tacy internauci jak my" to kto? Ty? "Cierpisz za miliony?" Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: boję się o posłankę Pawłowicz 24.05.13, 06:56 > Pani prof.Pawłowicz zacytowała tylko KILKA słów jakimi sami siebie określili uc > zestnicy rzeczonego marszu. Nie tylko. Albo nie obejrzałeś relacji dokładnie, oglądałeś zmanipulowaną albo masz skrzywiony obiektywizm i usprawiedliwisz każde chamstwo tej ... baby. To jest Niesiołowski w spódnicy. Chamstwo, zaściankowość, brak ogłady, brak hamulców moralnych, pogarda - to słychać w wielu jej wypowiedziach. Marmarze, osoba tak głęboko wierząca, osoba, dla której dekalog i nauka Kościoła wyznacza kierunek nie może bronić kogoś, kto miłości bliźniego nie okazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: boję się o posłankę Pawłowicz 24.05.13, 13:55 @tarzan, wysłuchaj dokładnie chłopie, bez zbędnych emocji tego o czym mówi pani prof.Pawłowicz. Kobieta ma 100% rację, zwróć też uwagę na próbę manipulacji czy wciągnięcia prof.Pawłowicz w zbędne dyskusje aby później doszukiwać się nieistniejących sensacji, typowe dla tych dziennikarzyn! www.youtube.com/watch?v=6iBpHTI7ct8 Myśl @tarzan, myśl, pewnie swoje lata już masz i nie łykasz wszystkiego jak młody gimbus? Tym bardziej dziwi twoja wypowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: boję się o posłankę Pawłowicz 25.05.13, 08:15 > @tarzan, wysłuchaj dokładnie chłopie, bez zbędnych emocji tego o czym mówi pani > prof.Pawłowicz. Marmarze, Zatrzymaj się na chwilę i przemyśl to co napisałem. Co napisałem o jej kulturze, a nie sensie, czy tak naprawdę intencjach jej wypowiedzi, na które Ty wskazujesz. Nawet zakładając, że sedno jej wypowiedzi jest słuszne, to od profesora, osoby wykształconej, pracującej ze studentami oczekuję określonego poziomu i ogłady. Już tu jednemu tłumaczyłem przykładem, że - choć sens słów jest ten sam - to istnieje ogromna różnica w formie przekazania niespodziewanym gościom sugestii, że wybrali niefortunną porę na wizytę. Ja sugeruję, by powiedzieć: "przepraszam, ale jestem bardzo zajęty, czy moglibyśmy spotkać się w innym terminie, wybaczcie", a on - teraz Ty - próbuje mnie przekonać, że można powiedzieć "spieprzajcie", bo przecież jakby się zastanowić nad sensem słów, to wychodzi, że słuszne są ... Wracając do "cytatów", jest na przykład słowa "szmaty zachowały się jak szmaty" nie są tylko cytatem uczestników komentowanej manifestacji, ale komentarzem do ich zachowania, komentarzem prymitywnym. Przeraża mnie, że taka osoba może mieć wpływ na postawę młodego człowieka, który u niej studiuje. Powtarzam, nie wnikałem w swoim poście w jej poglądy,a formę ich wyrażania, która jest zwykłym chamstwem. Co do szerszej wymowy tej wypowiedzi, to nie pojmuję jak można sugerować, że gwałciciel może czuć się usprawiedliwiony, bo to kobieta go sprowokowała wyglądem. Czy gdy taki gwałciciel pojawi się na plaży, to będzie wg tej profesor zmusić kobietę w bikini do seksu? Ona jest chora Marmarze, chora z nienawiści, jako człowiek ponoć głębokiej wiary nie powinieneś "promować" tak agresywnego i obraźliwego stosunku do drugiego człowieka, szczególnie, że krytykuje osoby, które WALCZĄ Z PRZEMOCĄ WOBEC BLIŹNIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: boję się o posłankę Pawłowicz 25.05.13, 08:20 >zwróć też uwagę na próbę manipulacji czy wciągnięcia prof.Pawłowicz >w zbędne dyskusje aby później doszukiwać się nieistniejących sensacji, typowe dla tych >dziennikarzyn! Osoba inteligentna, na odpowiednim dla takiego tytułu poziomie intelektualnym i o odpowiedniej erudycji i kulturze osobistej potrafi takie prowokacje "dziennikarzyn" odeprzeć skutecznie zachowując twarz. Potrafi w jasny, a jednocześnie kulturalny sposób wyrazić się o "głupocie takiej prowokacji" dodając komentarz o tym, co jej się w przekazie uczestniczek tej manifestacji nie podoba lub z czym sie nie zgadza. Ciekaw jestem tego co ma do powiedzenia. Pamiętaj, że za to co zaprezentowała w rozmowie z TVN odpowiada ona sama, a nie Kuźniar. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: boję się o posłankę Pawłowicz 25.05.13, 17:33 Ale przecież tak właśnie postępuje pani prof.Pawłowicz! A tu lekarstwo na twoją ciekawość: www.fronda.pl/a/tylko-u-nas-prof-pawlowicz-kuzniar-mnie-nie-sprowokowal,28318.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgwałcona Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.05.13, 01:22 Prof. Pawłowicz po prostu nadużywa wulgaryzmów! I jeszcze głupio się tłumaczy. Jak zgwałcona dziewczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: boję się o posłankę Pawłowicz 25.05.13, 17:30 Przyznałbym ci 100% rację gdyby prof.Pawłowicz mówiła swoimi słowami. Kobieta pokazała tylko jak wielkie chamstwo i głupota mogą być dzisiaj propagowane bezkarnie i to jeszcze w "ochronce" fałszywej moralności i troski. Taką właśnie postawę jaką pokazała pani prof. należy dzisiaj postawić za wzorzec na wszelkie próby przemycania demoralizujących, chamskich zachowań pod porzykrywką szlachetnych ideii! Jeżeli tego nie widzisz lub nie chcesz widzieć to nie dziwi twoje "szlachetne" oburzenie i troska. Tylko że to nie ten kierunek @tarzan! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: boję się o posłankę Pawłowicz 25.05.13, 19:20 > Przyznałbym ci 100% rację gdyby prof.Pawłowicz mówiła swoimi słowami. Mówiła nimi, usprawiedliwiasz bo lansuje poglądy bliskie Twojemu sercu. Jest tu tak samo "kulturalna" jak gdy drwi z osób o odmiennej seksualności. Pasuje Ci, to się jej słowami napawaj. Mnie ten język nie pasuje, a od osób publicznych oczekuję umiaru i odpowiedniego dobierania słów. Chamstwo zwykłe i tyle. Dziwi mnie natomiast to, że gdyby taki "występ" dał Niesiołowski, czy ktokolwiek z PO, to byś tu grzmiał jak z ambony,. Biorąc pod uwagę Twoje wcześniejsze wpisy na różne tematy, lansowanie wzorców opartych na chrześcijańskiej tradycji i wierze w Boga, to uważam, że jesteś hipokrytą. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: boję się o posłankę Pawłowicz 25.05.13, 20:20 No tak, cytaty pani prof. już ci nie pasują za to wulgaryzmy innej grupy jak najbardziej!? Gdyby ktokolwiek, nawet i lewak postąpił podobnie jak prof.Pawłowicz pokazując hipokryzję, dewiację i chamstwo pod przykrywką jak najbardziej pożytecznych aspiracji to jak najbardziej poparłbym takiego człowieka. Chrystus Pan właśnie takich przepędził kijem bo białe to białe a czarne to czarne a nie szare jak ci się wydaje! Ale ty wolisz czarować sam siebie, więc żyj sobie dalej w utopii moralności którą sobie tworzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: boję się o posłankę Pawłowicz 26.05.13, 12:15 > No tak, cytaty pani prof. już ci nie pasują za to wulgaryzmy innej grupy jak na > jbardziej!? Jakie wulgaryzmy i jakiej grupy broniłem kiedykolwiek? KONKRET proszę.... zresztą daj sobie spokój, nie znajdziesz cytatu, by swóJ wpis obronić. Marmar, łapiesz się rozpaczliwie chwytów, byleby wyjść " z twarzą". Chamstwo zawsze nazywałem chamstwem, bez względu na kolory partyjne. > Gdyby ktokolwiek, nawet i lewak postąpił podobnie jak prof.Pawłowicz pokazując > hipokryzję, dewiację i chamstwo pod przykrywką jak najbardziej pożytecznych asp > iracji to jak najbardziej poparłbym takiego człowieka. Ja też każdego takiego człowieka poprę, ale nie zaakceptuję KAŻDYCH METOD. Można powiedzieć wprost, że się np. nie akceptuje związków homoseksualnych, nie trzeba do tego chamskiego poniżania ... chyba, że się jest niezrównoważonym (jak sądzę jest w przypadku osób jak Pawłowicz, Niesiołowski, czy kiedyś poseł ... Janowski jeśli dobrze pamiętam nazwisko). Mogę popierać dezaprobatę dla adopcji dzieci przez pary homoseksualne, ale nie wezmę udziału w wiecu, którego uczestnicy używają nieakceptowanych przeze mnie metod. pewien idiota na tym forum z tego powodu nazywał mnie lewakiem. Cel nie uświęca środków, nie zaakceptuję rasistów i pseudo-faszystów tylko dlatego, że czasem powtarzają hasła bliskie memu sercu, o ojczyźnie, honorze i Bogu. > Chrystus Pan właśnie takich przepędził kijem bo białe to białe a czarne to czar > ne a nie szare jak ci się wydaje! Ale ty wolisz czarować sam siebie, więc żyj s > obie dalej w utopii moralności którą sobie tworzysz... Marmar, na miłość boską, jeśli w tej historii upatrujesz usprawiedliwienia i błogosławieństwa dla osób, które pewnych ludzi chętnie by popędziło staropolskim "wypie...ć", to Ci współczuję. Co jest czarne lub białe? Czym jest gwałt? Złem. Czym jest zboczenie? Złem. A teraz powiedz wg tej samej zasady, czym jest język tej kobiety? Kulturalną wypowiedzią profesora, a la prosto z Kamyczka, takim jakiego byś od pedagoga oczekiwał, czy prymitywnym językiem niezbyt dobrze wychowanej lub nadpobudliwej "baby"? Utopia moralności? Utopią moralności nazywasz oczekiwanie używania języka odpowiedniego dla osoby dobrze wychowanej, pełnej szacunku dla bliźniego? Marmar jesteś hipokrytą w takim razie pełną gębą, bo w kościele klepiesz pacierze, słuchasz kazań o byciu dobrym człowiekiem, znasz jeden z podstawowych dogmatów tej wiary, jakim jest to właśnie przykazanie boskie, a widzisz możliwość odstępstwa od tej reguły? Kurdę, jak u typowej radiomaryjnej dewotki, która 3 razy dziennie klepie litanie do Maryi, modli się o pokój na Ziemi, odmawia codziennie pacierz i powtarza Dekalog, ale w duchu, a i czasami głośno powie "abyś zdechł żydzie", "won ku... jedne" itd. Powtarzasz jak mantrę o czarnym i białym, a sam rozmydlasz te kolory na wszelkie sposoby. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: boję się o posłankę Pawłowicz 26.05.13, 13:21 No i starym zwyczajem znowu popadłeś w niezdrową filozofię. Zauważyłem że przyparty do muru maniakalnie filozofujesz, długo i nie na temat. Dlatego w pewnym momencie dyskusja z tobą staje się śmieszna i dziecinna! Pozdrawiam przy niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelniczka Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: 93.154.142.* 26.05.13, 15:59 koment jest jeden do tej sytuacji: polityka i wladza przyciaga przyciagala i przyciagac bedzie zawsze fanatykow i paranoikow......kto w rozmowie krzyczy boi sie argumentow storny drugiej.... by nie dac wypowiedziec innym prawde...poczytajcie sobie prace tych panow: John Cleese, Robin Skynner Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: boję się o posłankę Pawłowicz 26.05.13, 17:54 > No i starym zwyczajem znowu popadłeś w niezdrową filozofię. > Zauważyłem że przyparty do muru maniakalnie filozofujesz, długo i nie na temat. > Dlatego w pewnym momencie dyskusja z tobą staje się śmieszna i dziecinna! > Pozdrawiam przy niedzieli. Stary dobry lechowski ... ;) zamiast wypowiedzi w temacie recenzja postu lub jego autora. Ma dla Ciebie znaczenia forma wypowiedzi, czy nie? Tak lub nie, proste pytanie? Ma dla Ciebie znaczenie to jak ktoś Ciebie traktuje, czy też patrzysz jedynie na cel wypowiedzi lub jej ogólny sens? Tak lub nie? >przyparty do muru Marmarze, nie żartuj. > Dlatego w pewnym momencie dyskusja z tobą staje się śmieszna i dziecinna! Więc nie dyskutuj, ja zresztą też wolę rozmawiać z ludźmi, którzy moją szczerość, obiektywizm i brak uprzedzeń do rozmówcy odwzajemniają ;) Możemy zakończyć konkluzją, że dla Ciebie pani Pawłowicz jest zacną panią, która niczego złego nie powiedziała, walczy o katolickie wartości, więc skoro Jezus chłostał niemoralnie się prowadzących, więc i ta matrona może szmaty zbluzgać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipokryta Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.05.13, 00:06 Szkoda tylko, że ewangelista nie przytoczył słów Chrystusa Pana, gdy ten przepędzał owych grzesznych, po bożemu, kijem. Warto byłoby posłuchać Go, jeżeli prof. Pawłowicz poszła jego tropem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młodygimbus Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 23:39 Myśl @tarzan, myśl, najlepiej tak jak mar1mar1. I niech nie dziwi Cię, że rzeczony mar1mar1 pisze o prof. Pawłowicz per kobieta. Wziął zapewne przykład z Chrystusa, który zwracał się do matki per "niewiasto". Ciekawe, czy tak zwróciłbyś się do matki? I czy byś nie oberwał... PS. Masz dużą łatwość obrażania ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młodygimbus Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 23:56 PS. było, oczywiście, do mar1mar1. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: boję się o posłankę Pawłowicz 23.05.13, 18:27 Przeczytaj, zanim znów błyśniesz inteligencją... www.fronda.pl/a/tylko-u-nas-prof-pawlowicz-kuzniar-mnie-nie-sprowokowal,28318.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowłaśnie Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.05.13, 21:09 "Nie powiedziałam niczego, czego nie chciałabym powiedzieć, z czego miałabym się teraz wycofywać." (K. Pawłowicz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strach się bać Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.smsiarkowiec.pl 23.05.13, 20:33 Podoba mi się idea marszu. Nie podoba mi się treść zaproszenia, bo jest po prostu wulgarne. Jeszcze bardziej nie podoba mi się wystąpienie Pawłowicz, bo jest posłem i profesorem, a jako taka, powinna świecić przykładem, a świeci tylko tłustą cerą. Tej pani i jej zwolennikom dedykuję www.youtube.com/watch?v=ooOFIMVFET0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomyśl Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.05.13, 00:39 www.radiomaryja.pl/multimedia/polski-punkt-widzenia-23-05-2013-tv-trwam/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRadiuMaryja Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 24.05.13, 01:30 A Ty co o tym myślisz? Możesz raczej napisz niż skopiuj i wklej. A gdzie myślenie! W Radiu Maryja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babinicz Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.05.13, 10:07 Co, chcesz znać moje zdanie ? Poglądami pani prof. Krystyny Pawłowicz jestem zauroczony. Ona mówi za mnie i nie tylko w tym temacie. Coraz bardziej wierzę w to że Bóg posługuje się ludźmi w zależności od czasu. Mamy czasy brutalne. Media zamiast miłości sieją terror. Powszechna brutalność życia, nagość w mediach, preferowanie zboczeń, wyszukiwanie zła - już ksiądz pedofil nazwijmy go "nasz" /dla jasności też uważam to za zło/ nie wystarczy, jak zabraknie lokalnego to znajdzie się np. we Włoszech itd., byle tania sensacja. Tysiące cudownych oddanych księży Bogu i ludziom to nudne. Siejmy dobro, bo tak jest w przyrodzie - selekcja nasienia. Ewangelia też wspomina o ziarnie w ziemi żyznej i cierniach. Mądremu dość. A Pani profesor to skarb, więc szanujmy ją, bo rośnie cudowny polityk, tylko trochę czasu i doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.13, 12:07 W całej wypowiedzi popieram Panią Profesor. Szkoda że niema w sejmie więcej tak mądrych utalentowanych , odważnych i oddanych Polsce posłów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesorskijęzyk Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 24.05.13, 13:06 Nie tylko skarb, ale i złote usta: "Te baby same się pokazały - jedne z piersiami, drugie tak jakby już po usunięciu piersi." I dalej: "Ulica nie należy do dziw, kurew, alfonsów!" I to Cię tak zauroczyło? Język zaiste profesorski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babinicz Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.05.13, 13:17 przecież napisałem że język w Polsce sięgnął bruku, media właśnie taką kulturę wylansowały. Politycy Platformy Obywatelskiej niszcząc pana prezydenta Lecha Kaczyńskiego im wtórowały. Politycy PIS w dyskusjach medialnych wyglądali jak wystraszone przedszkolaki. Nagle znalazł się ktoś zdecydowany, o jasno wyrażanych poglądach, to aj waj, przecież innego języka nie potraficie zrozumieć. Uwielbiam Panią profesor Krystynę Pawłowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babski wamp Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.prj.hu 24.05.13, 13:42 "babinicz" ty jesteś chory umysłowo ,czy tylko się dziś widziałeś z wariatem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesorskijęzyk Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 24.05.13, 14:28 "Łatwiej powiedzieć na kogoś k...., niż być nią." (S.J.Lec) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strach się bać Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.smsiarkowiec.pl 24.05.13, 14:47 babinicz, wyżej napisałeś, że Pawłowicz mówi za ciebie - czy to znaczy, że jakby ci podsunęli mikrofon, powiedziałbyś to samo?? tak samo?????? Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: boję się o posłankę Pawłowicz 25.05.13, 17:41 Takich skarbów @babinicz jest troszkę tylko że lewackie media albo środowiska "skutecznie" niszczą tych ludzi! Piszę w cudzysłowiu bo na szczęście niektórzy nie dają się lewackiej propagandzie i chamstwu! www.youtube.com/watch?v=2PTDlvUSvh4 www.youtube.com/watch?v=UKCvUxSs94g Na marginesie sytuacja bardzo podobna jak z panią prof. Pawłowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolickijęzyk Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 00:11 Skarb i złote usta: "Te baby same się pokazały - jedne z piersiami, drugie tak jakby już po usunięciu piersi." I dalej: "Ulica nie należy do dziw, kurew, alfonsów!" I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyjtojęzyk? Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 01:30 "Te baby same się pokazały - jedne z piersiami, drugie tak jakby już po usunięciu piersi." I dalej: "Ulica nie należy do dziw, kurew, alfonsów!" Czy to jest język Marii Magdaleny i Jezusa, czy pani poseł i profesor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyjtojęzyk? Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 01:35 A może i twój... Mam nadzieję, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.13, 18:43 Ja też się o nią boję. Podobno szykują dla niej sweterek z przydługimi rękawami i apartament w tworkach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr no Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.smsiarkowiec.pl 25.05.13, 19:46 poza tym taka ilość jadu bywa zabójcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekalosz Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.05.13, 10:19 Tak trzymać Pani Profesor - zło należy nazwać - głupotę trzeba wykazywać w dyskusjach z jej zwolennikami. Psy szczekają - karawana idzie dalej. Gońmy diabła z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kundelek Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 23:08 Masz rację, "Psy szczekają - karawana idzie dalej." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.05.13, 23:59 jest w tym troche prawdy niektóre dziewczyny proszą się same o gwałt, za niedługo z cycami na wierzchu będą chodziły, to przykre i przykre jak dobra etyczne umierają a wygrywa głupota nadchodzi czas panów z torebkami era bajkowych snów "homofob"nadchodzi era że niedługo facet mający żonę od paru lat i dziecko będzie wyśmiewany, nadchodzi era utraty jasnego światła, nadchodzi era ciemności i depresji, bo kto nie ma światła będzie ciemnością, era zguby która prowadzi do nicości wyimaginowanej przez ludzkość, ja wolę iść wąską bramą, dlatego w znacznej mierze jako młody oświecony uważam że dzisiejsze czasy będą trudnymi czasami, i mam gdzies co myślą o mnie ludzie, bo to są czasy gdzie normalni idą do psychiatryka a nienormalni głoszą gorszą prawdę, pozdr. tych co rozumieją ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.05.13, 00:31 Zapraszam do dyskusji nt. "Cyce (na wierzchu) a a dobra etyczne", albo "Panowie z torebkami a jasne światło" lub "Wąska brama i młody oświecony". Jak napisałeś? Pozdr. tych, co rozumieją... Ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr no Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.smsiarkowiec.pl 27.05.13, 12:07 przez wąską bramę młody oświecony nie przejdzie jeśli się za bardzo napompuje sloganami Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: boję się o posłankę Pawłowicz 27.05.13, 16:03 Chwała takim ludziom jak pani prof.Pawłowicz! Oby więcej takich, odważnych broniących prawdy i moralności w Polsce a mniej zakłamanych hipokrytów i pseudokatolików twierdzących że białe lub czarne to szare! www.fronda.pl/a/tysiace-listow-w-oberonie-krystyny-pawlowicz-polacy-maja-dosc-dewiacji-i-homolobby,28417.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.smsiarkowiec.pl 27.05.13, 16:11 miłujcie się wzajemnie jak ja was umiłowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "dziwaku...alfons Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.05.13, 21:17 Jeżeli w swojej odpowiedzi, zwracając się do mnie, użyjesz, wzorem p. poseł (całkowicie z nią nie zgadzam się) słów "dziwa, ku..., alfons", uznam, że "Chwała takim ludziom jak pani prof.Pawłowicz! Oby więcej takich, odważnych broniących prawdy i moralności w Polsce a mniej zakłamanych hipokrytów i pseudokatolików twierdzących że białe lub czarne to szare." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwakku...alfons Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.05.13, 21:22 Autor miał być: dziwakku...alfons. Reszta be zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: boję się o posłankę Pawłowicz 27.05.13, 21:24 >Oby więcej takich, odważnych broniących prawdy i moralności w Polsce a mniej zakłamanych > hipokrytów i pseudokatolików twierdzących że białe lub czarne to szare! To sprawdźmy ten czarno-biały świat moralności, Marmarze. Czy słowo "ku_rwa" użyte publicznie, na antenie tv, jest oznaką kultury, czy jej braku? Czy powiedzenie innej osobie, choćby w życiu codziennym, że o trybunie sejmowej nie wspomnę prostego "spierd_alaj" jest oznaką kultury, czy jej braku? Tak po prostu: tak - nie, czarne-białe ... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: boję się o posłankę Pawłowicz 27.05.13, 22:16 wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/428773,krystyna-pawlowicz-z-pis-dostaje-pogrozki.html "Ciekawe czy Jarosław Kuźniar (prezenter TVN24 - przypis red.) będzie mógł teraz ze spokojnym sumieniem położyć się spać. Sprowokował lewaków, kierujących się głęboką nienawiścią - dodaje." Tylko lewactwo może tak agresywnie reagować na język miłości ;) A może powinniśmy sparafrazować jej słowa, że tak jak skąpo odziana kobieta prowokuje, a więc jest współwinna gwałtu na niej samej, tak i pani Pawłowicz siejąc swe plwociny teraz zbiera żniwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babinicz Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.05.13, 22:48 Ciemniaki, to tyle, bo nie chcę używać mocniejszych słów. Czy Wy już nic nie jesteście wstanie pojąć? Popatrzcie na reakcję ludzi którzy coraz większą odwagę mają i mówią - nie Waszym wygłupom i wynaturzeniom. Pani profesor Krystyna Pawłowicz nie jest sama, czy Wy tego nie widzicie? Tak jak Ona myśli większa część społeczeństwa, bo Dekalog mają za drogowskaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papieżyca Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.05.13, 23:56 Ale ten twój Dekalog jest jakby zubożony. Nic nie mówi o zakazie tworzenia wizerunków Boga. A tymczasem na tzw. wielkiej c... w u bernardynów stworzono i zawieszono wizerunek Syna Bożego (co by to nie miało znaczyć). Czy to, że ktoś popiera p. Pawłowicz znaczy, że będziemy demokratycznie ustalać Dekalog? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tram Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.smsiarkowiec.pl 28.05.13, 20:12 widzę babinicz że ziejesz miłością do wszystkiego co się rusza. I uważaj, bo jak prawdziwy Babinicz wychynie z "Potopu" to ci wąsy obetnie lub zgoła usiecze Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: boję się o posłankę Pawłowicz 30.05.13, 23:12 > Ciemniaki, to tyle, bo nie chcę używać mocniejszych słów. Czy Wy już nic nie je > steście wstanie pojąć? Popatrzcie na reakcję ludzi którzy coraz większą odwagę > mają i mówią - nie Waszym wygłupom i wynaturzeniom. Czyli awersję do chamstwa nazywasz wynaturzeniem? > Pani profesor Krystyna Pawłowicz nie jest sama, czy Wy tego nie widzicie? Tak j > ak Ona myśli większa część społeczeństwa, bo Dekalog mają za drogowskaz. Dekalog jest i moim drogowskazem, ale za cholerę nie widzę w nim sugestii, by traktować ludzi z pogardą. dekalog nakazuje miłość bliźniego. BEZWARUNKOWO, nie tylko pod warunkiem, że podziela poglądy. > Ciemniaki, to tyle, bo nie chcę używać mocniejszych słów. Używaj, jakoś przyzwyczaiłem się, że osoby, które powołują się na Boga plują najmocniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frondawoberonie Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.05.13, 23:46 "Te baby same się pokazały - jedne z piersiami, drugie tak jakby już po usunięciu piersi. (...) Ulica nie należy do dziw, kurew, alfonsów!" Chwała takim ludziom jak pani prof. Pawłowicz. "I nikt nam nie udowodni, że czarne jest czarne, a białe jest białe". Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.05.13, 12:37 Niektórzy politycy powodują, już samą swoją obecnością określone reakcje głównonurtowych dziennikarzy i wszelkiej maści celebrytów. Do osób wywołujących takie emocja od lat kilkunastu należy Jarosław Kaczyński. Wystarczy, że wyjdzie na mównicę, coś powie, a nie daj Boże w trakcie dwugodzinnego spotkania pojawi się na jego twarzy jakiś grymas, a w czasie rozmów przejęzyczenie… Następnego dnia cały świat zobaczy właśnie ten grymas i usłyszy to przejęzyczenia. Pierwotne treść przekazu jest w tym przypadku nieistotna. Przypomina mi to reakcję psów Pawłowa, które śliniły się na sam dźwięk dzwonka. Niewiarygodne, jak łatwo i u ludzi można wytworzyć odruchy warunkowe. Ostatnio do listy polityków przeznaczonych do medialnego odstrzału dołączyła Krystyna Pawłowicz. Pani profesor wdarła się do „politycznej wagi ciężkiej” nokautując kilku medialnych fajterów tj. Joannę Senyszyn, Sławomira Neumana, Jarosława Kuźniara, Barbarę Czajkowską. Styl pani poseł - dosyć specyficzny, skuteczny jest na pewno. Na pewno też nie wzbudza sympatii jej przeciwników, co udokumentowane jest licznymi komentarzami pod każdą wiadomością w internecie dotyczącej Krystyny Pawłowicz. A jaki to styl? Oto jego główne cechy: 1. zasypanie przeciwnika gradem słownych ciosów, 2. natychmiastowa reakcja na tzw. imputowanie, 3. wyjaśnianie „na bieżąco” powstających w trakcie rozmowy nieścisłości, 4. dyscyplinowanie rozmówców w trakcie spotkania (z dziennikarzami włącznie), 5. celne porównania a propos, wobec których przeciwnik jest bezradny, 6. zakrzykiwanie innych podczas równoczesnego mówienia. Jednym słowem, pani poseł nie może być "cool", a tym bardziej "jazzy" na politycznych salonach. Nie będę ukrywał, że bardzo lubię oglądać Krystynę Pawłowicz w akcji. Nadeszły takie czasy, że trzeba głośno artykułować swoje poglądy. W zalewie lewactwa, silny głos promujący wartości prawicowe to istny skarb. Skarb narodowy. Poza tym mam pewność, że nikt nie jest w stanie pani poseł przegadać. A podczas audycji na pewno nie opuści studia. Raczej studio opuszczą jej przeciwnicy z prowadzącym włącznie. Poniżej przedstawiam film o sporze Krystyny Pawłowicz z Jarosławem Kuźniarem dotyczącym "Marszu Szmat" youtu.be/S8uvY45OVrE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marszszmat Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 28.05.13, 20:52 "Te baby same się pokazały - jedne z piersiami, drugie tak jakby już po usunięciu piersi. (...) Ulica nie należy do dziw, kurew, alfonsów!" Bez komentarza. Może wyjaśnisz, dlaczego nie miały się pokazać, nawet "jedne z piersiami, drugie tak jakby już po usunięciu piersi" i dlaczego na ulicy nie mogą pojawić się "dziwy, ku... i alfonsi"? I po co jest kodeks karny? Może po prostu oskarżyć, udowodnić przestępstwo i skazać? Tylko czy po usunięciu piersi trzeba zamknąć? A za prostackie wulgaryzmy chwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wklejka Re: boję się o posłankę Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 30.05.13, 22:46 Sprawdziłem - wklejka i to wielokrotna. Jedyna myśl autora to: "Poniżej przedstawiam film ..." I znowu wklejka, tym razem link! Myślisz, że sam tego nie znajdę? A ja miałem nadzieję, że sam napiszesz, co tym myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś