Gość: Pracodawca IP: *.sistbg.net 30.07.04, 20:08 Wszystkich zainteresowanych proszę o adres email (wymagania są wysokie)więc proszę o konkretne propozycję.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marian Re: Zatrudnię informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:28 może zgłoszą się ci, którzy najbardziej narzekają !!!! pokażcie co potraficie oprócz jęczenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruby Re: Zatrudnię informatyka IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.07.04, 01:48 Proponuje syna Mo tow Walczaka!Tego co ZUS wyrzucił z pracy! Ale się pomylił! Z takich fachowców nie możemy rezygnować!Umie pisać donosy! Adres gdzieś na Dąbrowskiej! 1 przez 1 klatkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .:zfrustrowany:. Re: Zatrudnię informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 00:15 I kolejny temat na tym forum staje się polem do popisu jakiegoś gówniarstwa. Nie możesz choć raz dłużej pomyśleć i napisać coś mądrzejszego? A propo pierwszego postu to proszę o informacje na wsiz18366@poczta.wsiz.rzeszow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budyn Re: Zatrudnię informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 00:22 Nie chcę Cię martwić, ale ten pierwszy post to pewnie jakaś marna prowokacja... jaki szanujący się pracodawca szuka w ten sposób pracownika?! Nawet maila do siebie nie podal, nawet się z nazwiska nie przedstawił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca Re: Zatrudnię informatyka IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 01.08.04, 14:12 Po co mam podawac maila do siebie, gdy ty nie jesteś zainteresowany. Gdy będziesz to zostaw namiar to się odezwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budyn Re: Zatrudnię informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 14:58 Masz już jednego >zfrustrowanego<... Mi w zupełności wystarcza spam który standardowo dostaje na skrzynkę :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca Re: Zatrudnię informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 23:54 Nie interesuje mnie twoja skrzynka. A spam puszczę sobie sam do siebie. Gdybys cokolwiek potrafił to moglibyśmy pogadać. Natomiast na pierwszy rzut oka prezentujesz totalne dno. Na razie, pisz dalej na forum, bo nic więcej chyba nie potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budyn Re: Zatrudnię informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 02:30 Wiesz... jest taka zasada: nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy... dlatego po prostu cie oleje :-) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: Zatrudnię informatyka - info dla pracodawcy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 16:16 Witam, informatyka powiadasz? z taką kulturą możesz sobie szukac... zaden szanujacy sie informatyk/programista nigdy sie nie zglosi na takie ogloszenie! "wymagania duze"? tzn jakie? jakieś konkretne czy ogolnie duze? szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też Pracodawca Re: Zatrudnię informatyka IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 00:03 Nie musi.Jeśli jesteś zainteresowany - dasz sobie radę. Też dam anons - poszukuję inż.mechanika lub technika - ewentualnie kogoś do prowadzenia zakładu usługowego w branży metalowej na okres 3-4 miesiące,muszę wyjechać.Czy naprawdę ja muszę się przed każdym spowiadać kto chce przyjąć moją propozycję?Ogłoście się - nawiąże kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleś Re: Zatrudnię informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 00:01 Proponuje syna Mo tow Walczaka!Tego co ZUS wyrzucił z pracy! > Ale się pomylił! Z takich fachowców nie możemy rezygnować!Umie pisać donosy! > Adres gdzieś na Dąbrowskiej! 1 przez 1 klatkę.... Staszek, jesteś naprawdę żałosny. Dałeś ciała, a teraz usiłujesz być zabawny. Jeśli cię spotkała krzywda to podaj swoich adwersarzy do sądu, wygraj i przestań popiskiwać, bo twoja pierdy nikogo nie interesują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Zatrudnię informatyka IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 01.08.04, 15:51 Poproszę o info na email: mysiek@klub.chip.pl Odpowiedz Link Zgłoś