Dodaj do ulubionych

Nike Air Max na allegro

IP: *.flash-net.pl 27.09.13, 11:21
Witam,mam pytanko czy ktoś z Was kupował może ten rodzaj butów przez internet(w TBG niestety ich nie ma z wyjątkiem sportowego sklepu gdzie jest tylko 4 modele) jeśli macie jakieś linki do pewnych zakupów na allegro to proszę podajcie,z góry dzięki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: hy Re: Nike Air Max na allegro IP: *.wdm.pl 27.09.13, 13:01
      przymierz w sklepie kup na allegro żeby rozmiar pasował
      • Gość: gosc Re: Nike Air Max na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 15:00
        Jeżeli cena będzie niska to na pewno podróby..
        www.theillest.pl/air-max-oryginaly-czy-podrobki/
    • Gość: gość Re: Nike Air Max na allegro IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.09.13, 16:35
      Od dawna kupuję buty przez Allegro, płacę 260+przesyłka zamiast 350 lub 400. Marka tylko jedna topowa ale żadna z tych 4 wieśniackich co są po sklepach z obuwiem "sportowym".
      Inna rzecz to dostępność, bo w takim Tarnobrzegu jest bieda i stare buty z kolekcji sprzed 2 sezonów. Samo badziewie outletowe.
      Na Allegro jest masa pewnych sprzedawców, jeśli w danej marce znasz swój rozmiar to niespodzianek i wymian być nie powinno. W najgorszym przypadku zawsze towar możesz zwrócić (tylko "kup teraz" a nie dotyczy przedmiotów z licytacji).
      • Gość: mewa Re: Nike Air Max na allegro IP: *.flash-net.pl 27.09.13, 17:01
        Dziękuję za odpowiedz pozdrawiam :) Chyba się na to allegro jednak zdecyduję
        • Gość: gosc Re: Nike Air Max na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 17:07
          Jeżeli za buty z nowej kolekcji płacisz nieco ponad połowę 'sklepowej' ceny to ..życzę powodzenia!
          :)
          • Gość: all bundy Re: Nike Air Max na allegro IP: *.wdm.pl 27.09.13, 17:36
            Jeśli sklep na ciuchu czy bucie kosztującym 300zł zarabia minimum 120zl albo i więcej jak bierze większe ilości to jest z czego spuszczać.
            • Gość: airmax50% Re: Nike Air Max na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 17:56
              Ale trzeba być głąbem żeby wierzyć ze nowe oryginalne airmaxy wszystkich rozmiarach są przecenione o 50%.
              tu masz sklep:
              www.retrobut.pl/wyprzedaz.html
              a tu opinie:
              swaggerhypeclub.com/portal/2013/09/retrobut-pl-czyli-jak-to-naprawde-wyglada/
              • Gość: luiza Re: Nike Air Max na allegro IP: *.tbg.edge.wdm.pl 23.02.14, 16:11
                Na przeciw urzędu miasta na rogu Dekut-Miecek sewgo czasu były przeceny na wszystko 50-70% z powodu likwidacji po paru tygodniach widziałam nadal tam jest ten sam sklep.
    • Gość: gosc Re: Nike Air Max na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 15:31
      alasa3 napisał(a): Jak chcesz kupić sobie Air Maxy to zamów je w normalnym sklepie, np. tutaj: air-max.pl/

Akurat tu! (air-max.pl), to są na pewno podróby !!!
      • Gość: Halina Re: Nike Air Max na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 10:39
        nie polecaj tej strony!!! ja zamówiłam tam buty, dostałam zupełnie inny model niż zamówiłam i teraz mam problem ze zwrotem!! na siłe chcą,żebym nie zwracała, najpierw zaproponowali 10% bonifikaty w ramach przeprosin, a gdy kategorycznie napisałam, ze nie chce bo mi się ten model nie podoba to się juz do mnie nie odzywają!!!! sprawę bedę zgłaszać na policje
    • annnastazjaa Re: Nike Air Max na allegro 27.02.14, 09:02
      Ja swoje zamawiałam na www.air-max.pl i jestem pewna, że są oryginalne. Polecam, jeśli nie chcesz przepłacać za podróbki.
      • Gość: gosc Re: Nike Air Max na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 14:12
        Taak? ciekawe....

W regulaminie czytamy: ...Podmiotem odpowiedzialnym za sklep internetowy "air-max", działającym za pośrednictwem strony, air-max.pl (dalej Sklep), jest firma Supreme Trade LTD z siedzibą w Hong Kongu ulica 15/b-15/f cheuk nang plaza 250 hennessy Road...

Jeżeli sprzedawca z Hongkongu i płatne z góry ...
        W razie czego zawsze możesz odesłać do ...Hongkongu :) i poprosić o zwrot kasy.
    • Gość: Bwana Kubwa Re: Nike Air Max na allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.14, 16:24
      Ja sobie swoje air maxy sam zrobiłem. Z lekko podniszczonych opon. Slicki są idealne kiedy driftuję na zakręcie spieprzając ze świeżo skradzionym radiem przed nietolerancyjnymi kolesiami spod znaku white power.
    • e-ftalo Re: Nike Air Max na allegro 28.06.14, 10:56
      jedź o Ostrowca,tam wszystko kupisz,przymierzysz,każdy rodzaj oryginalnych butów,do wyboru ,do koloru.W Tarnobrzegu nic nie kupisz
      • Gość: sklep LIDER Re: Nike Air Max na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 22:14
        chesz kupić AIR MAX w Tarnobrzegu !
        Nie ma problemu są tu
        pl-pl.facebook.com/pages/Lider/239267519592973
        ponad 20 modeli
        w poniedziałek dojdą jeszcze 3 modele
    • Gość: sdh Re: Nike Air Max na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.14, 11:46
      polecam butyjana.pl
    • marekchlanda Re: Nike Air Max na allegro 18.09.14, 11:34
      Na allegro nie kupuj tam jest dużo podróbek kup w pewnym sklepie ja kupuję buty tutaj www.butyjana.pl/obuwie_meskie/obuwie_sportowe/nike_air_max_90_essential_537384-032.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka