IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.10.13, 18:05
Chętnych do grania w piłkę siatkową zapraszam - wskazane zaawansowanie - Nr.tel.kontaktowego 602 798 657
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta Re: Nabór IP: *.146.43.56.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.10.13, 19:54
      a zaawansowani amatorzy tez mogą?:)
      bardzo chetnie bym pograła,szkola byla daaaawno temu...
      Ile to kosztuje?gdzie gracie?
      • Gość: eS Re: Nabór IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.10.13, 22:18
        oo i ja też chętna, może szkoła nie tak dawno temu ale ruchu brakuje !!
        • Gość: znajoma Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 08:05
          Na początek zapraszam do mojej szkoły w piątek, też lubię grać w siatkówkę i mam mocną zagrywkę górną:-) Możemy grać do wiosny:-)
          • Gość: nieznajomy Re: Nabór IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.10.13, 13:02
            Do której szkoły ? Nie podajesz żadnych szczegółów.
            • Gość: znajoma Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 13:35
              Jak ktoś będzie zainteresowany to przyjedzie i znajdzie:-)
              • Gość: nieznajomy Re: Nabór IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.10.13, 14:02
                Przynajmniej napisz gdzie szukać jak nie podajesz żadnych danych.
                • e-zybi Re: Nabór 16.10.13, 15:43
                  Ja chętnie zagram ze znajomą w jednej drużynie, bo wiem gdzie gra. Jak nie będzie chętnych
                  to zagramy jeden - na jeden/ ną. Pozdrawiam :)
                  • Gość: znajoma Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 15:47
                    Trzymam Cię za słowo, od jutra trenuję z dzieciakami:-)
                    • e-zybi Re: Nabór 16.10.13, 16:04
                      Słowo się rzekło......czy ja mogę zawieść ? Pozdrawiam:)
                      • Gość: znajoma Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 16:37
                        Zawieść? Tak.
                        • Gość: znajoma Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 16:38
                          sorki:) Nie!!!
    • e-ftalo Re: Nabór 16.10.13, 16:48
      zgłaszam się.Jestem zaagażowany. Bardzo fajny pomysł na jesień. Dawno już nie grałem w siatkę ani w nic
      • Gość: znajoma Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 16:50
        Super:-)
        • Gość: To jest niesmaczne Re: Nabór IP: *.static.gorillaservers.com 16.10.13, 19:10
          i znów "znajoma" gospodyni wiejska ze swoim przydupasem "e-zibi ,e-ftalo " to ten sam dupek i ty zawłaszczacie forum ! Takie buractwo to na wsi i w kole gospodyń urządzajcie !!!
          Temat jest bardzo społeczny dla zdrowia i zmurszałych buraków .
          Jeżeli ktoś się urodził z kompleksami (brak mózgu niech lepiej nie pisze nic ).
          Nam może jednak uda się stworzyć grupę grająca w siatkówkę !!!
          • Gość: Do Zybi i E-ftalo Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 19:31
            Witam, piszcie do mnie na gg, umówimy się na granie, pasuje mi każdy dzień oprócz czwartku, pozdrawiam, do zobaczyska:-) znajoma
        • Gość: To jest nie smaczn Re: Nabór IP: *.leaseweb.com 16.10.13, 19:13
          i znów "znajoma" gospodyni wiejska ze swoim przydupasem "e-zibi ,e-ftalo " to ten sam dupek i ty zawłaszczacie forum ! Takie buractwo to na wsi i w kole gospodyń urządzajcie !!!
          Temat jest bardzo społeczny dla zdrowia i zmurszałych buraków .
          Jeżeli ktoś się urodził z kompleksami (brak mózgu niech lepiej nie pisze nic ).
          Nam może jednak uda się stworzyć grupę grająca w siatkówkę !!!
          • e-zybi Re: Do To jest niesmaczn 16.10.13, 20:08
            Najpierw kolego naucz się pisać poprawnie, jeżeli chcesz wyrażać opinie na forum.
            Większego buraka z kompleksami ( brak mózgu ) nie spotkałem. Nie obrażaj nigdy innych, jeżeli Ciebie nikt nie obraża. Możesz tylko stworzyć grupę do jesiennego zbioru buraków, choć życzę
            Ci, abyś zamierzony cel osiągnął. Powodzenia !
            Pozdrawiam:)
    • Gość: kobieta Re: Nabór IP: *.147.205.36.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.10.13, 20:45
      hej kolego autorze i pozostali.....Chętnie bym pograła,czy to w druzynie czy nawet jeden na jeden:D tak dla ruchu:) kibicowac tez mogę :)
      Napiszcie co ,gdzie i kiedy....trzeba miec jakiś stroj,cos sie placi za salkę ???
    • Gość: siatkarz Re: Nabór IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.10.13, 23:06
      Naprawdę nie wiem jak się odniesć do waszych rożnorakich wpisów?
      • Gość: kobieta,30 Re: Nabór IP: *.158.217.223.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.10.13, 17:17
        czy ktoś móglby mi kulturalnie i bez ZAGADEK odpowiedziec gdzie i kiedy można pograc w tą siatkę???
        Jestem tu nowa,nie znam tutejszej znajomej, ani gg kogos tam.
        Zalezaloby mi zeby trochę sie poruszac. Jesli sa dwie grupy pisze sie tu i tu :)

• Gość: do Kobiety 30 Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.13, 18:59
          Zadzwoń do Siatkarza:-)
          • Gość: do Kobiety 30 Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.13, 19:08
            Chce Ci się dojeżdżać? Jeśli tak, to napisz na moje gg, pozdrawiam, miłego wieczoru:-) 25935961
        • Gość: siatkarz Re: Nabór IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.10.13, 21:43
          Jeśli jesteś zaiteresowana, podaj swoje warunki fizyczne i czy masz jakieś doświadczenie w/dyscyplinie.Podałem nr Telefonu a tu jest adres e-mail: pawel.mroczko@opoczta.pl
          • Gość: kobieta Re: Nabór IP: *.158.217.183.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.11.13, 13:58
            moglabym dojezdzac :)
            tam jest adres @OPOCZTA.PL?
            • Gość: do Kobiety 30 Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 15:12
              Podaj do siebie jakieś namiary:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka