Gość: Siatkarz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.10.13, 18:05 Chętnych do grania w piłkę siatkową zapraszam - wskazane zaawansowanie - Nr.tel.kontaktowego 602 798 657 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobieta Re: Nabór IP: *.146.43.56.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.10.13, 19:54 a zaawansowani amatorzy tez mogą?:) bardzo chetnie bym pograła,szkola byla daaaawno temu... Ile to kosztuje?gdzie gracie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eS Re: Nabór IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.10.13, 22:18 oo i ja też chętna, może szkoła nie tak dawno temu ale ruchu brakuje !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 08:05 Na początek zapraszam do mojej szkoły w piątek, też lubię grać w siatkówkę i mam mocną zagrywkę górną:-) Możemy grać do wiosny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Nabór IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.10.13, 13:02 Do której szkoły ? Nie podajesz żadnych szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 13:35 Jak ktoś będzie zainteresowany to przyjedzie i znajdzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Nabór IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.10.13, 14:02 Przynajmniej napisz gdzie szukać jak nie podajesz żadnych danych. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Nabór 16.10.13, 15:43 Ja chętnie zagram ze znajomą w jednej drużynie, bo wiem gdzie gra. Jak nie będzie chętnych to zagramy jeden - na jeden/ ną. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 15:47 Trzymam Cię za słowo, od jutra trenuję z dzieciakami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Nabór 16.10.13, 16:04 Słowo się rzekło......czy ja mogę zawieść ? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 16:37 Zawieść? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 16:38 sorki:) Nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Nabór 16.10.13, 16:48 zgłaszam się.Jestem zaagażowany. Bardzo fajny pomysł na jesień. Dawno już nie grałem w siatkę ani w nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To jest niesmaczne Re: Nabór IP: *.static.gorillaservers.com 16.10.13, 19:10 i znów "znajoma" gospodyni wiejska ze swoim przydupasem "e-zibi ,e-ftalo " to ten sam dupek i ty zawłaszczacie forum ! Takie buractwo to na wsi i w kole gospodyń urządzajcie !!! Temat jest bardzo społeczny dla zdrowia i zmurszałych buraków . Jeżeli ktoś się urodził z kompleksami (brak mózgu niech lepiej nie pisze nic ). Nam może jednak uda się stworzyć grupę grająca w siatkówkę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Zybi i E-ftalo Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 19:31 Witam, piszcie do mnie na gg, umówimy się na granie, pasuje mi każdy dzień oprócz czwartku, pozdrawiam, do zobaczyska:-) znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To jest nie smaczn Re: Nabór IP: *.leaseweb.com 16.10.13, 19:13 i znów "znajoma" gospodyni wiejska ze swoim przydupasem "e-zibi ,e-ftalo " to ten sam dupek i ty zawłaszczacie forum ! Takie buractwo to na wsi i w kole gospodyń urządzajcie !!! Temat jest bardzo społeczny dla zdrowia i zmurszałych buraków . Jeżeli ktoś się urodził z kompleksami (brak mózgu niech lepiej nie pisze nic ). Nam może jednak uda się stworzyć grupę grająca w siatkówkę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do To jest niesmaczn 16.10.13, 20:08 Najpierw kolego naucz się pisać poprawnie, jeżeli chcesz wyrażać opinie na forum. Większego buraka z kompleksami ( brak mózgu ) nie spotkałem. Nie obrażaj nigdy innych, jeżeli Ciebie nikt nie obraża. Możesz tylko stworzyć grupę do jesiennego zbioru buraków, choć życzę Ci, abyś zamierzony cel osiągnął. Powodzenia ! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Nabór IP: *.147.205.36.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.10.13, 20:45 hej kolego autorze i pozostali.....Chętnie bym pograła,czy to w druzynie czy nawet jeden na jeden:D tak dla ruchu:) kibicowac tez mogę :) Napiszcie co ,gdzie i kiedy....trzeba miec jakiś stroj,cos sie placi za salkę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz Re: Nabór IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.10.13, 23:06 Naprawdę nie wiem jak się odniesć do waszych rożnorakich wpisów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta,30 Re: Nabór IP: *.158.217.223.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.10.13, 17:17 czy ktoś móglby mi kulturalnie i bez ZAGADEK odpowiedziec gdzie i kiedy można pograc w tą siatkę??? Jestem tu nowa,nie znam tutejszej znajomej, ani gg kogos tam. Zalezaloby mi zeby trochę sie poruszac. Jesli sa dwie grupy pisze sie tu i tu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Kobiety 30 Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.13, 18:59 Zadzwoń do Siatkarza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Kobiety 30 Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.13, 19:08 Chce Ci się dojeżdżać? Jeśli tak, to napisz na moje gg, pozdrawiam, miłego wieczoru:-) 25935961 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz Re: Nabór IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.10.13, 21:43 Jeśli jesteś zaiteresowana, podaj swoje warunki fizyczne i czy masz jakieś doświadczenie w/dyscyplinie.Podałem nr Telefonu a tu jest adres e-mail: pawel.mroczko@opoczta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Nabór IP: *.158.217.183.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.11.13, 13:58 moglabym dojezdzac :) tam jest adres @OPOCZTA.PL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Kobiety 30 Re: Nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 15:12 Podaj do siebie jakieś namiary:-) Odpowiedz Link Zgłoś