Gość: OSP IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.11.13, 22:00 Widać że zbliżają się wybory, poniewaz jak za dawnych lat, na osiedlach wiejskich remizy rosną jak grzyby po deszczu . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gazebo Re: Remiza w Ocicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.13, 12:14 Ważne jak nazywa się pojazd strażaków - w TN podawali, ze NORBIK na cześć patrona inwestycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: Remiza w Ocicach IP: *.dhcp.jcsn.tn.charter.com 05.11.13, 12:46 A PIS_da swoje. Dzień bez durnego klepania w klawiaturę to dla tego prostactwa dniem straconym. żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Remiza w Ocicach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.13, 12:59 Patron Norbika prezentował trochę przyciasny mundurek strażacki i zostawała z tyłu pewna część. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis-a Re: Remiza w Ocicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.11.13, 16:56 A PO- Słańcy - Ludowej - Demokracji nie mają argumentów, tylko swoje w koło Macieju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: Remiza w Ocicach IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.13, 21:10 A gdzie mogłaby stanąć jeszcze jakaś remiza? Teraz będzie rozbudowa istniejących podobno zaczynają od Sobowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weteran Re: Remiza w Ocicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.11.13, 22:40 Nie, nie kolego.Jeszcze niema remizy w Nagnajowie i na nowym osiedlu rolniczym Podłęże. Proszę się nia zamartwiać, czarodziejska różdżka działa i wkrótce będą stały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochotnik Re: Remiza w Ocicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.13, 09:23 A Norbik to pies czy inne miłe zwierzątko lub maskotka bo niestety gabarytowo trudno to zmieścić ale może Uziel wykorzysta zamiast pluszaków z demobilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Remiza w Ocicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 12:23 W Sobowie znalazły się pieniądze na boisko!W lecie chcieli się odłączyć do Grębowa,reakcja była prawdidłowa.Wyremontujemy im boisko i to będzie argument wyborczy.Przez trzy lata nie mogli się doczekać a tu pstryk i będą mieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat Re: Remiza w Ocicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.11.13, 16:56 11 go Listopada miała być zrobiona na wiosnę, Wkrótce zima i Partyce ubędzie elektoratu a szkoda taki aktywny radny będzie musiał opuścić magistrat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocicki Re: Remiza w Ocicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.11.13, 17:37 Radny matyka zapisał sukces, toż to są wkrótce wybory, o la la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Remiza w Ocicach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.11.13, 07:01 "ocicki" zanim zaczniesz znieważać radnego zajrzyj na stronę: www.ocice.tarnobrzeg.pl jest tam info co nastąpi w dalszej kolejności. Takim „hejterom” internetowym należy się jednak poważna nauka, która przywróci im poczucie krzywdy jaką wyrządzają bliźnim. Tylko osoba bardzo oderwana od rzeczywistości w której żyje nie zauważa pozytywnych zmian, jakie nastąpiły w jego najbliższym otoczeniu w ostatnim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocicki Re: Remiza w Ocicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.11.13, 11:23 Mieszkańcu! Wskaz mi w którym miejscu znieważam twego idola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Remiza w Ocicach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.11.13, 12:49 Nazwisko pisze się poprawnie i z dużej litery. Nie bronię żadnego mojego idola tylko zwracam uwagę jakie konsekwencje mogę być wyciagnięte wobec osób ubliżającym bliźnim o czym przekonał się pewien mieszkaniec Ocic i dlatego radzę się zapoznać z informację, którą zamieszcza radny Motyka w Tygodniku Nadwiślańskim Nr 45 z dnia 7 listopada 2013 r. Pozdrawiam i życzę więcej życzliwości wobec ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocicki Re: Remiza w Ocicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.11.13, 16:33 Zwracać uwage możesz takim jak ty lub podobnym, ignorantom. Natomiast nie interesuje mnie co pisze matyka w TN.Przedewszystkim nie odpowiedziałeś na moje pytanie i nie strasz mnie bo sie posr-sz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Remiza w Ocicach IP: *.centertel.pl 07.11.13, 19:05 Dlaczego zabierasz głos głupcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocicki Re: Remiza w Ocicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.11.13, 21:15 Wydaję mi się że głupcem to jesteś ty, dlatego że cep nie może być motyką, tak samo radny matyka nie może być panem radnym Józefem M-tyką.Czy potafisz to zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Remiza w Ocicach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.11.13, 13:59 Brnij dalej a ocenę zostaw sądowi! Przykłady wymienione powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś