Gość: olpa IP: *.xdsl.centertel.pl 02.01.14, 18:08 wiecie co można zrobić aby nie dzwonili do mnie po 4 razy dziennie w sprawie internetu? nie rozumieją że nie jestem zainteresowany ich ofertą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: orange IP: 67.159.36.* 02.01.14, 18:17 Takie cholerne czasy forum.gazeta.pl/forum/w,329,148740929,148740929,Avans_natarczywosc_ekspedientow.html sprawdż w swoim telefonie czy nie masz jakiejś blokady dla ich numerów z których dzwonią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ig Re: orange IP: *.tbg.edge.wdm.pl 02.01.14, 18:23 Powiedz że jeszcze jeden taki głupi telefon i zmieniasz sieć. Co to za problem przenieść numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: orange IP: *.free.aero2.net.pl 02.01.14, 18:54 Jak się ma umowę jeszcze na 2,5 roku z nimi to też żaden problem ze zmianą operatora, hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: orange IP: *.free.aero2.net.pl 02.01.14, 21:44 telemarketer dzwoniący do ciebie dziala wg ustalonego schematu :) komputer mu losuje do kogo ma dzwonic. on ma wszystko wypisane na monitorze,co ma powiedziec...powiedziec,odpowiedziec,zapytac ,przekonac....co ma sobie tam zaznaczyc,zaznacza co ty odpowiedziales itp. :) Sa do tego szkoleni,rozmowa jest nagrywana i on jest potem z tego oceniany:) Jesli powiedziales grzecznie "niee...eee,nie wiem...raczej nie,nie mam czasu" to on sobie zaznacza ciebie jako wachającego sie i zazancza opcję, ze ma zadzwonic za 3 msce :) Jesli sie "zdenerwujesz",bedziesz niemily,stanowczy-Nie korzystam z internetu,nie mam zamiaru!!!,prosze do mnei nei dzwonic,nie zycze sobie,mam Darmowy internet AERO i jestem z niego zadowolony",albo krotko "spieprzaj dziadu" ...to zaznaczą sobie, ze mają juz do coebie NIE DZWONIC:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: orange IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.01.14, 06:32 Ja w takich sytuacjachy (czy to orange, czy bank czy inne dziadostwo) nie daje dojsc do slowa i mowie "Nie jestem zainteresowany oferta, dziekuje, dowidzenia!" i odkladam sluchawke. Moze to niegrzeczne, ale nie dasz sie w ten sposob wciagnac dyskusje. Czasem jeszcze slysze w sluchawce, ze skad mam wiedziec, ze jestem niezainteresowany skoro jej jeszcze nie wysluchalem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ig Re: orange IP: *.tbg.edge.wdm.pl 03.01.14, 15:38 Jak proponują internet to zapytaj o sieć gdzie tak często nie dzwonią bo tam chcesz przenieść numer o ile te telefony nie ustaną, powinno podziałać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olpa Re: orange IP: *.play-internet.pl 03.01.14, 09:50 To w orange tak to nie działa.dzwonia codziennie po 4 razy .czekam do konca umowy i zrywam z nimi wspołprace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: orange IP: *.free.aero2.net.pl 03.01.14, 15:40 popatrzcie na to z innej strony....juz nie mowię o orange...Ogolnie telemarketerzy dzwoniacy z ofertą czy to sprzedaz,czy spotkanie,czy prezentacja, czy darmowe badania:) Oni sa też ludzmi zarabiaja marne grosze...Musza siedziec w "biurze" (czesto to same biurko w malej klatce) od 8 do 16,musza wyrobić normę dzwoniac dziennie do xxx klientow...musza miec cierpliowosc i wlasnie wysluchiwac wkrwionych ludzi:) Pracują pod straszną presją,a za jedną namowiona osobę maja jakies 3 zł. (wiem, bo byla niedawni tak oferta w PUP i wyslano mi materialy szkoleniowe ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: orange IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.01.14, 15:49 oczywiscie masz racje, ale ja przez to, ze zbywam ich zanim zaczna cos do mnie mowic, oszczedzam ich czas i daje szanse na wiekszy zarobek (moze nastepna osoba po mnie da sie namowic ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: orange IP: 67.159.36.* 03.01.14, 19:11 Cała POlska taka wiadomosci.wp.pl/kat,1329,opage,3,title,Byly-bankowiec-zylem-z-oszukiwania-ludzi,wid,16292989,wiadomosc.html?ticaid=111f54#opinie Odpowiedz Link Zgłoś