Gość: fiś IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.14, 17:25 www.unitarianie.pl/artykuly/100-izaak-kaduri-on-ju-pozna-mesjasza-a-wy www.hispanidad.info/kaduri.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Fiu, fiu!!! IP: 67.159.36.* 03.01.14, 19:35 Fiś! tu jest problem! wiadomosci.wp.pl/kat,24915,title,Polacy-chca-sluzyc-Koronie-Brytyjskiej,wid,16089972,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Fiu, fiu!!! IP: 67.159.36.* 03.01.14, 21:35 Ty taki expert nie domyslasz się? To takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Fiu, fiu!!! 03.01.14, 23:15 > Ty taki expert nie domyslasz się? To takie proste. Ekspertem od problemów forumowiczów nie jestem ;) Wyjaśnij, skoro już w dzwony bijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepoważnynick Re: Fiu, fiu!!! IP: *.opera-mini.net 04.01.14, 00:03 "Opis Mesjasza – podany na oficjalnej stronie internetowej kaduri.net – zbliżony jest do opisu przyjścia Pana Naszego Jezusa Chrystusa, danego w Nowym Testamencie." ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiś Re: Fiu, fiu!!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.14, 10:56 Gość portalu: Niepoważnynick napisał(a): > "Opis Mesjasza – podany na oficjalnej stronie internetowej kaduri.net > 211; zbliżony jest do opisu przyjścia Pana Naszego Jezusa Chrystusa, danego w N > owym Testamencie." ;-)) A jużci! Ale mnie frapuje innego cuś. Nasi sympatyczni koledszy ze Służb frapująmnie! Otóż tak chętnie opluwają , jak na komendę Kościół Zkatolicki i kapłanów jego . (rzuć im tylko kość!) Ale w takich tematacj jakby nagle pojajach ich ktuś nawet Tarzan spokorniał jakby tak Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Fiu, fiu!!! 04.01.14, 12:12 > nawet Tarzan spokorniał jakby tak Tarzan na temat Kościoła cały czas pisze dokładnie to samo ;) Po drugie, nie musi pokornieć ktoś, kto jest pokorny... no chyba, że jakis Prawdziwy Katolik mając na uwadze nauki swego kościoła i Dekalog go zacznie od lewaków i idiotów wyzywać. Wtedy kto mieczem wojuje... W rewelacjach podlinkowanych rewelacji nie widzę ;) Cóz tu pisać, dlatego tez pewnie i ci, którzy pluciem się pasjonują też sie nie odzywają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepoważnynick Re: Fiu, fiu!!! IP: *.opera-mini.net 04.01.14, 19:55 Piszesz: "A jużci! Ale mnie frapuje innego cuś. Nasi sympatyczni koledszy ze Służb frapująmnie! Otóż tak chętnie opluwają , jak na komendę Kościół Zkatolicki i kapłanów jego . (rzuć im tylko kość!) Ale w takich tematacj jakby nagle pojajach ich ktuś nawet Tarzan spokorniał jakby tak" Gdybyś zechciał ten tekst przetłumaczyć na język polski, byłbym Ci ogromnie wdzięczny! ;-)) PS. Po czym tak się pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryjan Re: Fiu, fiu!!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.14, 22:05 Gość portalu: Niepoważnynick napisał(a): > PS. Po czym tak się pisze? a to bardzo proste i powszechne, sądząc po ilości ostatnio uszkodzonych wypas-fur: po winie mszalnym używanym powszechnie w dominującej sekcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek bez portek Re: Fiu, fiu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.14, 11:02 U nas też ciemne baby "widzą" w plamie z oleju "mesjasza". Jeden schizol ma wizje, drugi na tym bije kasę, trzeciemu wystarczy, że ktoś chce go słuchać i tak rośnie mydlana bańka absurdu a tchórzliwe psy ogon podkurczają i zawijając się w prześcieradło czołgają w stronę cmentarza:) A po drugiej stronie muru stoją "wyzwoleni" pier....olą o bezpłciowości i feminiźmie walczącym... A ja się pytam, gdzie mogę w tym świecie podobnym bardziej do wiadra pomyj niż do pierwotnego raju znaleźć normalność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiś Re: Fiu, fiu!!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.14, 13:55 Gość portalu: Wojtek bez portek napisał(a): > U nas też ciemne baby "widzą" w plamie z oleju "mesjasza". A więc dla ciebie smyku rabin to jakaś "ciemna" baba... Ooooooooooooooooo, przyjacielu. tak nie będziemy rozmawiać! . SYSTEM ci się widać nie podoba... OOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Sam Tarzan (lingwista !!!) założył se kaganiec na pysk i na właściwy temat ani mru, mru... a ten tu... Słów brakuje!!! Oj, pojedziesz ty daleko, pojedziesz!!! niech ci się już ci białe niedźwiedzi snią powoli.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Fiu, fiu!!! 04.01.14, 22:04 > Sam Tarzan (lingwista !!!) założył se kaganiec na pysk i na właściwy temat ani > mru, mru... a ten tu... No bo widzisz Fisiu drogi, wystarczy, że "ty swój ryj w temacie tarzasz"... Mam wrażenie, że marzy ci się móc się nieco scharkać, a ja w takim opluwaniu NIGDY NIE BIORĘ UDZIAŁU, bo mnie to nie bawi i nigdy nie bawiło. Był Lechowski, potem Marmar, teraz ty masz zamiar pluciem się zajmować? Może zamiast o Mesjaszu wątek o manierach załóż ... Dlatego zmykam ... Odpowiedz Link Zgłoś