Dodaj do ulubionych

Fiu, fiu!!!

IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.14, 17:25
www.unitarianie.pl/artykuly/100-izaak-kaduri-on-ju-pozna-mesjasza-a-wy

www.hispanidad.info/kaduri.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Fiu, fiu!!! IP: 67.159.36.* 03.01.14, 19:35
      Fiś! tu jest problem!
      wiadomosci.wp.pl/kat,24915,title,Polacy-chca-sluzyc-Koronie-Brytyjskiej,wid,16089972,wiadomosc.html
      • ja-tarzan Re: Fiu, fiu!!! 03.01.14, 21:14
        > tu jest problem!

A jaki problem? ;)
        • Gość: gośc Re: Fiu, fiu!!! IP: 67.159.36.* 03.01.14, 21:35
          Ty taki expert nie domyslasz się? To takie proste.
          • ja-tarzan Re: Fiu, fiu!!! 03.01.14, 23:15
            > Ty taki expert nie domyslasz się? To takie proste.

Ekspertem od problemów forumowiczów nie jestem ;)

Wyjaśnij, skoro już w dzwony bijesz.
    • Gość: Niepoważnynick Re: Fiu, fiu!!! IP: *.opera-mini.net 04.01.14, 00:03
      "Opis Mesjasza – podany na oficjalnej stronie internetowej kaduri.net – zbliżony jest do opisu przyjścia Pana Naszego Jezusa Chrystusa, danego w Nowym Testamencie." ;-))
      • Gość: fiś Re: Fiu, fiu!!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.14, 10:56
        Gość portalu: Niepoważnynick napisał(a):

> "Opis Mesjasza – podany na oficjalnej stronie internetowej kaduri.net 
        > 211; zbliżony jest do opisu przyjścia Pana Naszego Jezusa Chrystusa, danego w N
        > owym Testamencie." ;-))

A jużci!
        Ale mnie frapuje innego cuś. Nasi sympatyczni koledszy ze Służb frapująmnie!
        Otóż tak chętnie opluwają , jak na komendę Kościół Zkatolicki i kapłanów jego . (rzuć im tylko kość!)

Ale w takich tematacj jakby nagle pojajach ich ktuś

nawet Tarzan spokorniał jakby tak
        • ja-tarzan Re: Fiu, fiu!!! 04.01.14, 12:12
          > nawet Tarzan spokorniał jakby tak

Tarzan na temat Kościoła cały czas pisze dokładnie to samo ;)
          Po drugie, nie musi pokornieć ktoś, kto jest pokorny... no chyba, że jakis Prawdziwy Katolik mając na uwadze nauki swego kościoła i Dekalog go zacznie od lewaków i idiotów wyzywać.
          Wtedy kto mieczem wojuje...

W rewelacjach podlinkowanych rewelacji nie widzę ;) Cóz tu pisać, dlatego tez pewnie i ci, którzy pluciem się pasjonują też sie nie odzywają.

• Gość: Niepoważnynick Re: Fiu, fiu!!! IP: *.opera-mini.net 04.01.14, 19:55
          Piszesz:
          "A jużci! Ale mnie frapuje innego cuś. Nasi sympatyczni koledszy ze Służb frapująmnie! Otóż tak chętnie opluwają , jak na komendę Kościół Zkatolicki i kapłanów jego . (rzuć im tylko kość!) Ale w takich tematacj jakby nagle pojajach ich ktuś nawet Tarzan spokorniał jakby tak"
          Gdybyś zechciał ten tekst przetłumaczyć na język polski, byłbym Ci ogromnie wdzięczny! ;-))

PS. Po czym tak się pisze?
          • Gość: Maryjan Re: Fiu, fiu!!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.14, 22:05
            Gość portalu: Niepoważnynick napisał(a): > PS. Po czym tak się pisze?

a to bardzo proste i powszechne, sądząc po ilości ostatnio uszkodzonych wypas-fur: po winie mszalnym używanym powszechnie w dominującej sekcie
    • Gość: Wojtek bez portek Re: Fiu, fiu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.14, 11:02
      U nas też ciemne baby "widzą" w plamie z oleju "mesjasza".
      Jeden schizol ma wizje, drugi na tym bije kasę, trzeciemu wystarczy, że ktoś chce go słuchać i tak rośnie mydlana bańka absurdu a tchórzliwe psy ogon podkurczają i zawijając się w prześcieradło czołgają w stronę cmentarza:)
      A po drugiej stronie muru stoją "wyzwoleni" pier....olą o bezpłciowości i feminiźmie walczącym...
      A ja się pytam, gdzie mogę w tym świecie podobnym bardziej do wiadra pomyj niż do pierwotnego raju znaleźć normalność?
      • Gość: fiś Re: Fiu, fiu!!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.14, 13:55
        Gość portalu: Wojtek bez portek napisał(a):

> U nas też ciemne baby "widzą" w plamie z oleju "mesjasza".

A więc dla ciebie smyku rabin to jakaś "ciemna" baba...

Ooooooooooooooooo, przyjacielu. tak nie będziemy rozmawiać! . SYSTEM ci się widać nie podoba... OOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
        Sam Tarzan (lingwista !!!) założył se kaganiec na pysk i na właściwy temat ani mru, mru... a ten tu...
        Słów brakuje!!!
        Oj, pojedziesz ty daleko, pojedziesz!!! niech ci się już ci białe niedźwiedzi snią powoli....
        • ja-tarzan Re: Fiu, fiu!!! 04.01.14, 22:04
          > Sam Tarzan (lingwista !!!) założył se kaganiec na pysk i na właściwy temat ani
          > mru, mru... a ten tu...

No bo widzisz Fisiu drogi, wystarczy, że "ty swój ryj w temacie tarzasz"...

Mam wrażenie, że marzy ci się móc się nieco scharkać, a ja w takim opluwaniu NIGDY NIE BIORĘ UDZIAŁU, bo mnie to nie bawi i nigdy nie bawiło.
          Był Lechowski, potem Marmar, teraz ty masz zamiar pluciem się zajmować?

Może zamiast o Mesjaszu wątek o manierach załóż ...

Dlatego zmykam ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka