Dodaj do ulubionych

lakier hybrydowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 15:28
W którym salonie w Tbg można wykonują takie usługi?
Obserwuj wątek
    • Gość: inspektor gadżet Re: lakier hybrydowy IP: *.tbg.edge.wdm.pl 23.02.14, 15:57
      Na przeciw straży pożarnej, na Sienkiewicza po prawej i na GS-ach. Do malowania kuchni lateksową farbę w Majstrze kupowałem. Popytaj może mają hybrydy, a jak nie mają to zrobią. Co za problem dorzucić trochę jakiegoś żelu (do włosów, ciała, żelków) do farby i wymieszać.
    • Gość: xyz Re: lakier hybrydowy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.02.14, 17:19
      w salonie Fashion na Szkolnej (naprzeciwko bocianówki, na górze) - sama tam robiłam niedawno, i jak zawsze jestem zadowolona. mają duży wybór kolorów, poza tym np. przy czerwonym masz jeszcze wybór czy z drobinkami błyszczącymi czy bez. i cały czas powiększają wybór :)
      • Gość: k Re: lakier hybrydowy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.02.14, 18:05
        wszędzie robią, niestety mają słabe lakiery, najlepsze hybryda to O.P.I i Orly warto zwrócić na to uwagę bo wszędzie wołają taka sama kasę a czasem jak wyskocza z hybrydą za kilka złotych to aż śmiech bierze.
        • Gość: inspektor gadżet Re: lakier hybrydowy IP: *.tbg.edge.wdm.pl 23.02.14, 20:21
          Sąsiad ma hybryde lakier na aucie 3 drzwi zielone, maska niebieska, a reszta granatowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka