Dodaj do ulubionych

Fryzjer Pani Basia

IP: *.smsiarkowiec.pl 27.02.14, 06:56
Ma ktoś namiary na Panią Basię z ulicy Kopernika co ma zakład w blokach koło Przedszkola nr 15?
Obserwuj wątek
    • Gość: Beti Beti Re: Fryzjer Pani Basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.14, 18:26
      Chodzi o tą małą chudą z Krowiej Góry ja nigdy w życiu jej nie polecam już kilka razy spaliła mi włosy a moim koleżankom też tak zrobiła fryzurę że zaraz na weselu rozpadła się i jest arogancka brak u niej kultury
      • Gość: Jurek Ogórek Re: Fryzjer Pani Basia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.14, 09:49
        Mała Chuda z Krowiej Góry :)))- kilka razy spaliła mi włosy!! A jednak odrosły! Jak wypalona łąka. Jeszcze jej podziękuj, bo ci tam żyjątka ukatrupiła.
        Mam bujną wyobraźnię, ale żeby niekulturalna i arogancka fryzura (złośliwie) się rozpadła?
        I jaki to przedział czasowy "zaraz na weselu"?
        Co ty Beti Beti miałaś z języka polskiego? napisałaś w życiu samodzielnie chociaż jedno wypracowanie?
        • Gość: Zuza Re: Fryzjer Pani Basia IP: 91.231.92.* 04.03.14, 13:30
          A co ty tak jej bronisz ,może ty masz robale w głowie i ona skutecznie ci wypala haha. Ja polecam Salon Amazing też na Kopernika , miła atmosfera i jakość usług wspaniała.
          • Gość: Gosiek Re: Fryzjer Pani Basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 18:07
            Też polecam salon Amazing , a ta wasza Baśka ma zakład w piwnicy taki obskurny.
            • Gość: Misiek Re: Fryzjer Pani Basia IP: 91.231.92.* 05.03.14, 12:42
              Też nie polecam Baśki , jest tyle dobrych salonów fryzjerskich , że szkoda pieniędzy u niej wydawać, a usługi beznadziejne.
        • Gość: Beti Beti Re: Fryzjer Pani Basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.14, 21:55
          Kilka razy tam byłam i taki nieprzyjemny czuć było zapach w zakładzie , brudne ręczniki , nie mówiąc o grzebieniu , którego chyba nie dezynfekuje.
    • Gość: Anka Re: Fryzjer Pani Basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.14, 22:14
      Ja mam ale szkoda mi was kobiety popieram komentarz Beti nigdy do niej !
    • Gość: Jola Re: Fryzjer Pani Basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 20:43
      Ma moze ktoś ten numer?
    • Gość: numer Re: Fryzjer Pani Basia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.03.14, 21:29
      Kopernika nr 16
      • Gość: Gość Re: Fryzjer Pani Basia IP: 91.231.92.* 11.03.14, 14:55
        Ale chodzi o numer telefonu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka