Dodaj do ulubionych

Różowy plecaczek

IP: 81.26.8.* 09.03.14, 10:51
Kupiłam sobie plecaczek koloru różowego.Kurtkę mam brązową skórzaną i żandych dodatków różowych.Czy jak będę się tak poruszać z takim kolokorwym plecaczkiem po mieście,to ludzie będą uważać mnie za świra?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jurek Ogórek Re: Różowy plecaczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.14, 12:12
      Pozwolę się "wpieprzyć" (jak to określa nieudacznica żaneta) i wyrazić swoją opinię.
      Jako zwolennik relaksacji i swobody uważam, że dopóki ten plecaczek krzywdy innym ludziom nie wyrządza, to nawet gdybyś go sobie na głowę założyła, będzie to twój wybór i "hańba głupim pingwinom", które by to krytykować otwarcie chciały.
      Im więcej barw, w szarej z natury porze roku, tym lepiej. To moje zdanie.
    • s0pran0 Re: Różowy plecaczek 09.03.14, 12:59
      Mnie to nie przeszkadza :) Pozdrowię Cię jak zobaczę na mieście :)
      • Gość: Rytwin Lef Re: Różowy plecaczek IP: *.wdm.pl 09.03.14, 13:17
        Załóż różowe majtki i stanik zółty z fioletowymi ramiączkami koniecznie na lewą stronę.
        • Gość: Lili Re: Różowy plecaczek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.03.14, 13:54
          Im więcej kolorów w tym smutnym mieście -tym lepiej :) co tam komu może zrobic różowy plecaczek ? Ważne żeby Ci było wygodnie .
          • Gość: kolorowa Re: Różowy plecaczek IP: *.wdm.pl 09.03.14, 14:14
            i będziesz jak tęczowa hipiska
    • Gość: Do Magdy Re: Różowy plecaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 15:36
      Witaj, w poniedziałek gimnazjalista poprosił mnie do tańca, leciało jakieś "ale, ale...", nie znałam tej piosenki wcale:-)
      Tak to leciało, wyginałam śmiało ciało :-)
      www.youtube.com/watch?v=jAa4BOwHdRI
      Pewnie, że pasuje, czym Ty się przejmujesz?
    • Gość: prawie jacyków ~~ Re: Różowy plecaczek IP: *.free.aero2.net.pl 10.03.14, 18:21
      to zalezy :)
      1.jak masz 12 lat to spoko...jak jestes krejzi emerytką w rozowych okularach to tez spoko:)
      jak jestes elegancką 30 stką to gorzej:)
      Chodzi po tbg ,po szmateksach taka kolorowa stara pani w motylkach bardzo pstro ubrana,rozową szminkę ma daleko zaa konturem ust,plastikowe ciuchy,w lato ma zimową kurtkę .Jakos nikt sie z niej nie smieje,ale budzi zainteresowanie.

2.jak idziesz na love parade z gwizdkiem to tez spoko,jak w miasto to gorzej:)
      3.zalezy czy to plecak z plastiku,skorzany czy jakas plecionka?:)
      Widze czesto u bulgarow na targu rozowe-neonowe skoropoodbne torebusie:) a blee...
      dodatki w kolorze rozowym moim zdaniem sa wioską i bezgusciem:)

reasumując...te 2 rzeczy nie sa zle...ale fatalnie NIE wspolgrają razem:)
      skorzana kurtka jest elegancka,choc czasem fajnie przełamuje leginsy i trampki u nastolatkow...a plecak jest do stroju sportowego,na rower.
      Maly plecaczek jest do szortow i topu na szelkach a nie na kurtkę.

• e-ftalo Re: Różowy plecaczek 10.03.14, 20:13
      to zależy na ile lat wyglądasz. Jeśli jesteś nastolatką,to nie mam nic przeciwko,możesz sobie tak chodzić
      • Gość: znajoma Re: Różowy plecaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 21:51
        Dzisiaj byłam w różowym podkoszulku w pracy, bo mi jest w nim do twarzy i odmładza mnie o 10 lat:-)
        • Gość: ... Re: Różowy plecaczek IP: *.free.aero2.net.pl 10.03.14, 22:43
          nie mowie ze rozowy jest zly:)
          bo nie jest...mam rozowy zimowy sweter,rozowe z bialym koszulki.sa rozne odceienie rozu-od cieplego,po jakas wscieklą biskupią fuksję...rozowy pastel jest fajnym kolorkiem dla babć :)
          podobają mi sie faceci w jasnorozowych koszulach...zwlaszcza siwi i bruneci :)
          czesto dzienniakrze mają takie i politycy. (w tbg to jest u facetow niespotykane i nie akceptowane)

rozowy w ciuchach fajnie wspolgra z popileatym,czarnym,granatem i brązem...
          ( zakiet+golt,golf+spodnica )ale osobiscie rozowe dodatki uwazam za tandete (torebka,plecak,okulary,plastikowa bizuteria,buty inne niz japonki).

Zostaw sobie ten plecaczek na wakacyjny rower czy plazę i tylko do spokojnej czarnej koszulki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka