Dodaj do ulubionych

Tęsknota za...

IP: *.flash-net.pl 21.08.14, 13:15
Za czym tęsknisz najbardziej? ...

Za spojrzeniem, uśmiechem i dotykiem mężczyzny mówiącym jak wiele dla niego znaczę.

A ty?
Obserwuj wątek
    • Gość: gruba Re: Tęsknota za... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.14, 13:17
      Za figurą sprzed 20 lat:-)
      • Gość: oldies Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 13:20
        za PRL
    • Gość: znawca Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 14:29
      Czyżby kolejny wątek dla marzycieli?? tego ci brakuje??...uśmiechu, dotyku, wartości, dam ci ile tylko zapragniesz, nie możesz być osamotniona.
      • Gość: fantazja Re: Tęsknota za... IP: *.flash-net.pl 21.08.14, 14:40
        do ->znawcy : wciąż tak mało wiesz

wartości mam jasno określone,
        • Gość: znawca Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 14:55
          I ciągle bujasz w obłokach.
          • Gość: fantazja Re: Tęsknota za... IP: *.flash-net.pl 21.08.14, 14:56
            do -> znawca

i czuć też jeszcze potrafię, a Ty?
            • Gość: znawca Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 15:00
              Kocham kobiety, jestem ich pragnieniem.
              • Gość: fantazja Re: Tęsknota za... IP: *.flash-net.pl 21.08.14, 15:02
                do-> znawca?

hm, a co w nich tak bardzo kochasz?
                • Gość: znawca Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 15:06
                  ich skryte marzenia
                  • Gość: fantazja Re: Tęsknota za... IP: *.flash-net.pl 21.08.14, 15:08
                    do -> znawca

Które z tych skrytych marzeń jest dla Ciebie najbardziej pociągające?
                    • Gość: znawca Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 15:12
                      Powiedz o czym skrycie marzysz?, a spróbuję to pokochać.
                      • Gość: fantazja Re: Tęsknota za... IP: *.flash-net.pl 21.08.14, 15:16
                        do-> znawca --to nie jest odp. na pytanie

ps. nie czytasz mnie uważnie ...
                        • Gość: znawca Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 15:23
                          Kobieto, puchu marny, ty wietrzna istoto, ile cię trzeba cenić ten tylko się
                          dowie kto cię stracił...
                          • Gość: fantazja Re: Tęsknota za... IP: *.flash-net.pl 21.08.14, 15:30

do->znawca

rozbawiłeś mnie :))

(ps. nie masz teraz odwagi odpowiedzieć, bo pewnie uczynisz to wkrótce )
                            • Gość: znawca Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 15:43
                              Odwagi ci u mnie dostatek, rozsądek bierze zawsze górę nad fantazjowaniem i owiejmy to płaszczem tajemnicy, świat intymny tego wymaga.
                              • Gość: znawca Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 16:15
                                I fantazja fantazję opuściła??
              • Gość: ;) Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 16:54
                Może i kochasz kobiety ale to czy jesteś ich pragnieniem to mocno wątpię. One nie lubią takich zadufanych w sobie d...ów
                • Gość: znawca Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 17:25
                  Cały czas mówisz o sobie, to określenie pasuje tylko do ciebie ;)
                  • fantazyjnaa Re: Tęsknota za... 21.08.14, 17:36
                    bolo----a może to on powinien uważać na mnie?

do ->znawcy: sekrety mają to do siebie, że są dostępne tylko dwojgu, dlatego mój adres mailowy już znasz
    • Gość: napalony Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 14:32
      A ja za sexy blondynem z falującymi włosami i z niebieskimi oczami z sześciopakiem na brzuchu
    • Gość: ona Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 16:18
      Ja bardzo tęsknię za pewnym nieznajomym.
    • Gość: bolo Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 16:21
      Fantazja miej się na baczności. Znawca to stary i wyliniały forumowy podrywacz. Bałamuci tu wszystkie panie
    • Gość: danio Re: Tęsknota za... IP: *.play-internet.pl 21.08.14, 16:23
      Ja tesknie za seksem :(
      • Gość: ona Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 16:24
        Wszyscy za tym tęsknią :)
    • Gość: flora Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 16:29
      A ja tęsknię za dużym mężczyzną takim misiem cieplutkim i żeby był zakochany we mnie
      • Gość: Fauna Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 17:55
        Gdyby wszystko bylo proste
        gdyby wszystko latwe bylo
        gdyby bylo blizej, gdyby..
        to by sie tak nie tesknilo
        ale tesknie, bo daleko
        i na wszystko musze czekac
        na twe oczy, usta, rece,
        na twe cialo, na cos wiecej...
        musze czekac, w miejscu stac
        a tak wiele chce ci dac..
        gdyby wszystko tak proste bylo
        juz dawno by sie spelnilo..
        nie kaz mi wiecej tu trwac
        chce z toba byc, chce zyc..
        chce kochac...
        • fantazyjnaa Re: Tęsknota za... 21.08.14, 18:04
          ;)
        • Gość: flora Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 18:56
          Piękne
        • Gość: miki Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 20:39
          Piękne słowa, czułe słowa
          dają wiele do myślenia
          pobudzają wyobraźnię
          kopiuj-wklej i świat się zmienia.
          Choć tęsknota daje siłę
          by wyrazić swe marzenia
          napisz proszę coś od siebie
          lub autora racz wymieniać.
          Bo splendoru to nie daje
          czyimś tekstem się podpierać
          mieć pragnienia to nie grzech
          miłość czeka, czas wybierać... ;)))
      • Gość: jakiś Re: Tęsknota za... IP: *.free.aero2.net.pl 21.08.14, 19:18
        Taki ciepły duży misio to z regóły leń co to nic nie robi cały dzień.
        Widzę a raczej czytam że trzeba wam drugiej osoby, sexu.kiedy była okazja poznać kogoś to z regóły nie spełniał on waszych norm, czyli to nie ten królewicz z bajki. Gnijcie zatem w samotności często nie wiedząc co straciłyście.
        • Gość: flora Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.14, 19:38
          W życiu bywają różne sytuacje. Samotność nie zawsze jest wynikiem wybrednego charakteru
        • Gość: byk Re: Tęsknota za... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.14, 20:33
          Reguła:-)
          • fantazyjnaa Re: Tęsknota za... 21.08.14, 20:38
            do byk---> czemu kpisz i nie szanujesz ludzi?
            • fantazyjnaa Re: Tęsknota za... 21.08.14, 20:39
              byk---przepraszam

jakiś----czemu kpisz i nie szanujesz ludzi?
              • Gość: byk Re: Tęsknota za... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.14, 20:53
                spoko:-)
              • Gość: jakiś Re: Tęsknota za... IP: *.free.aero2.net.pl 21.08.14, 21:01
                Znam życie. Na ulicy nie widzicie człowieka. W samochodzie siedząc tym bardziej. Wysoko mierzycie, nisko upadacie.
                Jest fajny wieczór. Stworzy do 'sam na sam, a tu klops. Nie ma kto wami się zainteresowac, rąk wsunąć między kolanka...
        • Gość: ... Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.08.14, 05:55
          O Jakiś napisał to bardzo pięknie choć wcale się nie rymuje ;-)
    • Gość: do jakis Re: Tęsknota za... IP: *.play-internet.pl 21.08.14, 20:55
      Pewnie sam zes sfrustrowany ze jestes sam i zmarnowales okazje wiec dlatego jestes JAKIS a nie takis...
      • Gość: jakiś Re: Tęsknota za... IP: *.free.aero2.net.pl 21.08.14, 21:04
        Mam już wszystko za sobą. Piszę o życiu. O was, dziewczynach, kobietach zakochanych zwykle w sobie.
        • fantazyjnaa Re: Tęsknota za... 21.08.14, 22:41
          powróćmy do tematu wątku:

ZA CZYM TĘSKNISZ TAK W GŁĘBI SERCA?
          • Gość: jakiś Re: Tęsknota za... IP: *.free.aero2.net.pl 21.08.14, 23:03
            Za spokojem, pracą dla młodych i starszych. Normalnym traktowaniem Polaków w ich kraju, normalną płacą za pracę, normalną opieką medyczną itp, itd. Nie obawiaj się. Moja reka nie dotknie twojego kolana :-)
          • Gość: znawca Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.08.14, 06:36
            PRZECIEŻ WIESZ...;-)
            • Gość: zołza Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.08.14, 06:47
              No przecież wiem..... ;-)))
              • Gość: znawca Re: Tęsknota za... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.08.14, 06:55
                ;-)))
                • Gość: fantazja Re: Tęsknota za... IP: *.szybszyinternet.pl 22.08.14, 08:56
                  WIEM;)

• Gość: maro Re: Tęsknota za... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.14, 23:19
      W miłości jestem szczęśliwy,za młodością może troszeczkę,teraz jestem dojrzały.Tak naprawdę tęsknota moja ,to moje dzieciństwo i te beztroskie lata.Za tym tęsknię najbardziej Fantazjo.
      • Gość: zszokowana Re: Tęsknota za... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.14, 20:45
        Odpowiedzialnością rodziców za swoje pociechy...
        wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Dziecko-zastrzelilo-pracownika-strzelnicy-w-Arizonie,wid,16842154,wiadomosc.html?ticaid=113574
        • Gość: już mnie nic nie d Re: Tęsknota za... IP: *.free.aero2.net.pl 27.08.14, 23:32
          www.mpolska24.pl/blogi/post/6737
    • palacz67 Re: Tęsknota za... 26.09.14, 17:29
      TZD
      • palacz67 Re: Tęsknota za... 26.09.14, 19:26
        No dobra, rozszyfruję: Tęsknota za dziećmi:-) Będę używać takiego skrótu na forum co najmniej 5 lat. Pzdr
        • e-zybi Re: Tęsknota za... 26.09.14, 19:36
          Też tęsknię, to wielka tęsknota... :) Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka