Gość: darek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:41 witam!!! chcę zagazować auto i potrzebuje dobrych fachow w Tarnobrzegu lub okolicy... czekam na odpowiedzi użytkowników i ich opinie. Zgóry dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roming Re: auto-gaz IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 01.09.04, 19:10 W Tarnobrzegu w garazach za Urzedem Miasta na ul.Mickiewicza u Darka Mroczkowskiego - fachowo,solidnie,szybko i tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: auto-gaz IP: *.sistbg.net 03.09.04, 12:23 instalowałem u tego człowieka jeszcze jak miał warsztat w sielcu rewelka polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagazowany Re: auto-gaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 08:04 Jaki masz samochód? Jeżeli z plastikowym kolektorem to musisz się zastanowić.Ja założyłem inst. 2 gen. musiałem wymienić kolektor na metalowy. Auto dużo pali silnik1,0 MPI - 11l gazu miasto , 8 trasa . Podobno instalacje z bezpośrednim wtryskiem są lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: auto-gaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 20:35 nie zakładaj w firmie na sienkiewicz obok wyzszej szkoły pedagogicznej. wybuchaja smochody. byłem juz przy dwóch wybuchach i instalacja była od nich, natomiast ten koło urzędu jest tani solidny i fachowiec. drugi warsztat ma w mokrzyszowie. ja mam od niego i auto pali tyle samo gazu co benzyny i na mocy nic nie straciło, a mam gaz II-giej generacji. zadzwoń 601510553. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr1 Re: auto-gaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 22:18 polecam p. Mroczkowskiego- mam opla Vectre 1.6 - gaz ok 9.5 miasto , 8.3 trasa tani szyki solidny ,spełnia wzsystkie wymogi przegladu techn. Odpowiedz Link Zgłoś